» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » OK TOURS LEPTOKARIA 2008

OK TOURS LEPTOKARIA 2008

Strona: « < ... 5 6 7 8 9 10 >

Autor Treść
michal
Gość
Kto jedzie na obóz do Leptokarii 18 sierpnia? Napiszcie też skąd jesteście ;)
IP: 89.228.43.21
RXN
Gość
ja jade :D:D:D
jestem z Sosnowca (koło Katowic) :)
mój mail roxana1990@o2.pl
IP: 195.225.246.104
Użytkownik
ja tez jade 18 sierpnia, wyjezdzam z kielc
IP: 79.185.88.197
Scooby
Gość
Ja również, grupa 18-25 lat, wyjeżdżam z Gdyni

Mój mail: scoob001@gmail.com
IP: 84.10.88.76
jagoodka
Gość
Osobiscie bylam we Włoszech 13-24 07.08 czy jakos te dni xD
bardzo mi sie podobalo ; ) tylko wychowawcy... musicie miec szczescie :D
polecam ten oboz ;>
pozdrawiam ; *
IP: 77.113.10.15
kaskadz2004@op.pl
Gość
ja też,grupa studencka.
z gorzowa :]
IP: 213.77.60.8
sandra587028
Gość
Też jade 18 sierpnia, gr wiekowa 12-18, gdyż sama mam 16 lat.
Czytam opinie i jestem w szoku, nie wierze, że wszystko było tak bardzo naciągane i nie prawdziwe...
Gdybym mogła to zapewne odwolałabym swój wyjazd, z uwagi na sume jaką sie płaci, jednak troche trzeba wymagać...
mam nadzieje, ze nie bedzie tak jak opisują inni.
Jezeli trzeba samemu sie dozywiac, to od razu zwieksza się suma jaką trzeba zabrać ze sobą, a miałam nadzieje, ze 100 euro mi wystarczy, tyle co na jakieś napoje i pamiątki...
Mam nadzieje, że ludzie będą ok, bo jade sama, co jest moim własnym wyborem.
Piszcie na gg; 6374924,
Z góry dzięki, pozdrawiam wszystkich...;))
IP: 77.112.252.232
ola m
Gość
Witam, ja również mykam 18.08 do Leptokarii z Katowic .Mam nadzieję,że opinie się nie sprawdzą, cóż to będzie czyste szaleństwo ;D
IP: 83.18.160.10
kaskadz2004@op.pl
Gość
będzie,będzie ;D
a na jaki?
studencki? czy mlodzieżowy?
IP: 213.77.60.8
RXN
Gość
jeżeli to ta ola m, o której myślę ;) to ze mną na młodzieżowy :D
MacieK xD
Gość
siemka tu maciek było zajebiście w Grecji , najlepszy oboz na jakim bylem za rok planuje Wlochyxd || Pozdro dla wszystkich || :o
IP: 89.191.130.232
MacieK xD
Gość
Jakbyście chcieli pogadac to podaje numer gg :945634 Pozdro
IP: 89.191.130.232
magda
Gość
jak jest z dyskotekami w Grecji??
bo bylam w tym roku w hiszpanii z ok-tours i chodzilismy co wieczor... do 3-4 rano sie balowalo:P no i kluby poprostu zajebi***:P TROPICS :D
a w przyszlym roku chce jechac do Grecji...
PISZCIE jak tam jest??
IP: 88.220.106.74
grecja
Gość
magda napisał
jak jest z dyskotekami w Grecji??
bo bylam w tym roku w hiszpanii z ok-tours i chodzilismy co wieczor... do 3-4 rano sie balowalo:P no i kluby poprostu zajebi***:P TROPICS :D
a w przyszlym roku chce jechac do Grecji...
PISZCIE jak tam jest??

Jeżeli chodzi o grecką Leptokarię to jest jeden fajny klub
"San Lorenzo" ;D :)
IP: 83.23.121.249
magda
Gość
a jak czesto sie chodzi na dyskoteki na obozie w Grecji z Okeya?
IP: 88.220.106.74
grecja
Gość
magda napisał
a jak czesto sie chodzi na dyskoteki na obozie w Grecji z Okeya?

Zależy od wieku ;D Są 2 takie wyjazdowe autokarem do takiej dużej poza Leptokarię a poza tym pozostaje San Lorenzo z tym że tam to się idzie samemu .. :)
IP: 83.20.85.215
Rozuś
Gość
hoho, troszkę się naczytałam tego wszystkiego :P i widzę, że dominuje tutaj Grecja ;) Chociaż z jednej strony się nie dziwię ale z drugiej ... może czas najwyższy sięgnąć gdzieś dalej? Jakaś Tunezja albo Egipt ?:P Może i skończyły się już wakacje < dla niektórych jeszcze nie :P > ale to nie znaczy, że nie można rozmawiać o przyszłych, prawda?? A więc ja planuję polecieć do Egiptu, grupa młodzieżowa. Myślał ktoś nad tym ? :>
IP: 83.19.178.59
Rozuś
Gość
o masakra. Jaki wstyd:P no taaaa... dziwne że dominuje tu Grecja :lol: wybaczcie, nie spojrzałam na temat :P
grecja
Gość
Rozuś napisał
hoho, troszkę się naczytałam tego wszystkiego :P i widzę, że dominuje tutaj Grecja ;) Chociaż z jednej strony się nie dziwię ale z drugiej ... może czas najwyższy sięgnąć gdzieś dalej? Jakaś Tunezja albo Egipt ?:P Może i skończyły się już wakacje < dla niektórych jeszcze nie :P > ale to nie znaczy, że nie można rozmawiać o przyszłych, prawda?? A więc ja planuję polecieć do Egiptu, grupa młodzieżowa. Myślał ktoś nad tym ? :>

Ja również myślę o Egipcie w przyszłym roku :))
IP: 83.20.179.251
aga :>
Gość
Ja mogę podzielić się z Wami moimi wrażeniami ^^
Droga tam była...wyczerpująca,bardzo,ale mimo wszystko warto było ^^ i ostrzegam-konieczne chusteczki nawilżające,to taki prysznic w autokarze xD bez nich trudno wytrzymać z samym sobą ;D
a tak to korzystajcie z KAZDEJ chwili,bo jak wrócicie trudno będzie Wam się pozbierać,tak jak mi teraz. Mój turnus [ostatni] był tylko raz na dyskotece tej za Leptokarią,ale impreza jest tam niesamowita.Muzyka jak dla mnie idealna,lepszej nie mogło być,mimo strasznego bólu nóg byłam prawie ciagle na parkiecie ;) a w samej Leptokarii bardzo podobał mi sięclub,w którym teoretycznie się nie tańczy,aczkolwiek wieczorami,od ok. 21.30 puszczają fajną muzykę i można potańczyć-gwarantuję,że Grecy się dołączą ;) i nie zdziwcie się,jak ktoś Was zrozumie,tam chyba uczą się polskiego niektórzy przez turystów ;D Najbardziej znane słowa to : 'Polki,Polki!' 'fajna dupcia' etc ;D Co do samego hotelu Mouses [tzw.Mojzesz] jest ok,pokoje jak pokoje,zwykłe ^^ Każdy pokój ma oczywiscie prysznic,poza tzw. patio,tam nie ma też balkonów,ale można się wymykać,jak ktoś z młodzieżówki ;) Uważajcie na meduzy,czasem ich prawie w ogóle nie ma,a czasem jak jest to jedna na drugiej ^^ i są głównie granatowe i ogromne ;D I również uważajcie na to,by nie otwierać oczu w morzu,tak pieką oczy,że wytrzymać nie idzie ^^
Polecam również nie przeliczanie euro na złotówki,bo czasem można się przerazić,ale myślę,że 100 euro spokojnie starczy na różne trunki i dożywienie się ^^ Ja miałam wspaniałą i kadrę i ekipę,trudno mi teraz przywyknąć do tego,że jestem w Polsce i jeszcze do szkoły muszę chodzić,dlatego korzystajcie z każdej chwili jak najlepiej. A i polecam oczywiście rejs,Ateny i Meteory.Warto :) jak jakieś pytania to pisać na mail agulka131@wp.pl :)
IP: 81.190.130.18
RXN
Gość
aga - byłyśmy razem :D:D

ZGADZAM SIĘ W 100%

Obóz REWELACJA :D

więcej o wyjeździe napiszę póżniej :D
Rozuś
Gość
grecja, podaj swoje gg to się odezwę :)
grecja
Gość
Hehe grecja ;D Podpisałam się Grecja bo wtedy pisałam o grecji no ale ok niech już tak zostanie ;D Heh :)
4815614
IP: 83.20.83.85
aga :>
Gość
RXN napisał
aga - byłyśmy razem :D:D

ZGADZAM SIĘ W 100%

Obóz REWELACJA :D

więcej o wyjeździe napiszę póżniej :D

tak,tak,byłyśmy razem ;D jak dla mnie te wakacje w dużej części były najlepsze właśnie ze względu na ten obóz :)
IP: 81.190.130.18
Rozuś
Gość
Domyśliłam się, że to napewno nie Twoja ksywka :P ale jakoś musiałam się zwrócić do Ciebie:D hihi

Strona: « < ... 5 6 7 8 9 10 >

Forum turystyczne » Grecja » OK TOURS LEPTOKARIA 2008

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij