» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » OK TOURS LEPTOKARIA 2008

OK TOURS LEPTOKARIA 2008

Strona: « < ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > »

Autor Treść
kaskadz2004@op.pl
Gość
ja jadę...ale niestety nie z łodzi :)
IP: 213.77.60.8
Oldzyst
Gość
ja tez jade :) tylko ze z Kielc
IP: 79.185.98.96
Dominika
Gość
Witam jedzie ktos na oboz do Wloch z Ok tours w terminie 14-24 sierpnia??;)
IP: 193.200.82.146
wojt
Gość
jedzie kto do leptokarii w terminie 10-22.08, z ok tours? gg 5247796
IP: 85.237.174.48
aaagusia.p@vp.pl
Gość
kto jedzie do leptokarii od 18.08-30.08? pisac :)
IP: 83.6.105.178
...
Gość
do kaskadz2004@op.pl i Oldzyst: jedziecie 18-30.08? moze dacie gg?
IP: 83.6.201.220
RXN
Gość
aaagusia.p@vp.pl i ... ja jadę :D
mój mail roxana1990@o2.pl :D

w jakiej grupie jedziecie?
IP: 195.225.246.104
Użytkownik
...- tak jedziemy 18 sierpnia,6158536-prosze Cie bardzo :) odezwij sie kiedys
IP: 79.185.88.123
afrodyta123@op.pl
Gość
Ostrzegam wszystkich rodziców wysyłwjących dzieci na kolonie z tego biura!!!!!!!!!!!!! Wszystko jst pięknie dopóki nie zostaną wpłacone pieniądze i póki dzieci nie wsiądą do autokaru!! Później mają Nas - rodziców w d.... Właściciel firmy A. Drąg odrzuca rozmowy telefoniczne i nawet nie ma odwagi cywilnej rozmawiać o problemach!!!! Są niesamowite problemy z podróżą: dzieci 7 godzin czekałya na kingu w autokarze, by przesiąść się do innego spóźnionego autokaru. Już o godz 9 rano zostały wykwaterowane z hotelu i wyrzucone przed hotel, tam siedziały do godziny 2 w nocy, aż łaskaiwe zabierze ich autokar. A oni piszą, że kolonia ma 12 dni, a ztego tak naprawdę 7 dnitylko w Grecji - reszta polegała na koczowaniu w autokarze i na betonie przed hotelem!!!!!!!!!!!
IP: 83.9.129.194
afrodyta123@op.pl
Gość
lepiej się wycofaj, bo są straszne problemy z dojazdem, z powrotem. Więcej koczuje sie przed hotelem i na parkingach w autokarze niż jest się na samej kolonii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP: 83.9.129.194
xxx
Gość
właśnie dzisiaj wróciłam z leptokarii i powiem wam ze było świetnie. faktycznie wykwaterowali nas w dzien wyjazdu o 10 a wyjezdzalismy o 2 w nocy ale zapewnili nam posilki, moglismy robic co chcielimy wiec wszycy prawie byli na plazy wiec nie bylo tak zle :) bylo fajnie naprawde. z wycieczek najmilje wspominam rejs . po prostu swietnie. miłego pobytu tym co wyjezdzaja niebawem :)
IP: 83.23.119.191
agniesialdz
Gość
również dzisiaj wróciłam i mimo wszytskiego co złe polecam bo by naprawdę świetnie :)
IP: 83.10.178.16
RXN
Gość
xxx i agniesialdz - podajcie mail :D
kaskadz2004@op.pl
Gość
7224973 :)

proszę bardzo :D
IP: 213.77.60.8
xxx
Gość
xsia@vp.pl prosze uprzejmie :) chętnie odpowiem na twoje pytania :)
IP: 83.23.115.230
RXN
Gość
xxx - dzięki :D zaraz pisze :D
nnn
Gość
wróciłam wczoraj z Leptokarii i jestem zachwycona :) faktycznie wykwaterowali nas o 9 , ale nie było tak tragicznie. Tak jak napisał ktoś wyżej - zapewnili nam posiłki w tawernie , toaletę, a te 17 godzin większość spędziła na plaży albo w pobliskich kawiarenkach, tudzież na zakupach :). Sam obóz bardzo mi się podobał, jedyny minus to to zamieszanie z autokarami, ale tak to jest, że jak jadą 3 autokary, to bardzo prawdopodobne jest, że któryś będzie miał opóźnienie :P
IP: 89.76.100.218
13246ti
Gość
Kffxg guct vkvyv jvbhc )))
IP: 83.29.205.89
RXN
Gość
nnn - podaj mail :D
oluś
Gość
ja byłam tam w zeszłym roku a w tym we czwartek wybieram się do Hiszpanii z tego biura, dwa lata temu byłam we Włoszech i zawsze jakoś mi się podobało, a że się koczuje przed autokarem to chyba nic dziwnego skoro się inny spóźnia, to akurat nie jest do końca zależne od biura, tylko kierowcy... a z Grecji warto przywieżć OUZO - słynny alkohol ;) Ci co byli to wiedzą :P Jedzenie w Leptokari było ohydne, więc z koleżanką dozywiałyśmy się w restauracjach, do plaży bliziutko, przy hotelu jest basen, jendak nie radzę się napalac na jakiś luksus, bo jest on mikroskopijny :P sam hotel dość zadbany, miałam widok z balkonu na morze i góry, więc był przepiękny... :) warto pojechać do Atem i na Meteory, gdyż robią wrażenie, rejs też bardzo fajny. Plaża w Leptokarii jest piaszczysta, jednak w wodzie same kamienie, więc radzę uważać na nie i różne żyjątka typu meduzy, które parzą i kłujące jeżowce. Dyskoteki w mojej ocenie były średnie, ale polecam noc grecką, świetna zabawa z jedzeniem i tańcem, wszyscy bawiliśmy się wspaniale ;)
IP: 82.143.152.12
oluś
Gość
poleacam jeszcze kupić w którymś ze sklepów dmuchany materac, bardzo się przydaje na plażę, a później w razie czego można go sprzedać następnemu turnusowi ;)
IP: 82.143.152.12
RXN
Gość
oluś - a jakie pamiątki warto przywieźć?
Dominika
Gość
Powiem wam tak bylam w zeszlym roku w Leptokarii z Ok tours i drugi raz bym sie tam nie wybrala... hotel jest okropny brudny jak przyjechalismy musielismy czekac 2 godziny zeby dostac sie do pokoju bo niby sprzataja kiedy juz tam sie dostalismy doznalismy szoku ze pod lozkiem mamly centymert brudu... jedzenie daja zimne.. cheleb w pierszy dzien cudowny i swiezy bo przyjezdza nowa gruba pozniej macie twardy az do dnia wyjazdu kiedy przyjezdzaja nowi... w dzien wyjazdu wyrzucili nas z hotelu o godzinie 9!!!!! do godziny 23 siedzielismy na polu w okropnym upale!! organizacja obozu beznadzieja pokazalo sie to juz w Budapeszcie... na wycieczke jedno dniowa do Aten dostaismy wode owoc i 1 rogala... nie polecam naprawde... jedynie co bylo tam fajnego to wychowawcy ludzie i widoki...
IP: 193.200.82.146
obozowiczka
Gość
Również nie polecam tego biura, przede wszystkim ze względu na beznadziejną organizację. Nikt z opiekunów nic nie wiedział, do ostatniej chwili nie było wiadomo, o której wyjazd. Następnie, jak byliśmy już w Krakowie, czekaliśmy prawie 7 godzin na spóźniony autokar. Nikt nie wiedział jakie jest to opóźnienie; rodzice dzwonili do siedziby biura, gdzie powiedziano im, że drugi autokar będzie na miejscu za 1,5 godziny, a na prawdę był za 6;/ Na dodatek musieliśmy się jeszcze raz przesiadać w nocy.

Ogólnie Leptokaria to wspaniałe miejsce, które warto zobaczyć, ciepłe, czyste morze, z drugiej strony góry, po prostu raj.

Jeśli chodzi, o hotel mam mieszane uczucia, w końcu to 2 gwiazdki, więc było wiadomo, że nie będzie luksusów, ale nie polecam jedzenia lunchów, które wg mnie stanowiły zmiksowane resztki z obiadokolacji poprzedniego dnia ;/
IP: 81.190.32.177
nnn
Gość
v_los@wp.pl :)
IP: 89.76.100.218

Strona: « < ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > »

Forum turystyczne » Grecja » OK TOURS LEPTOKARIA 2008

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij