» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » OK TOURS LEPTOKARIA 2008

OK TOURS LEPTOKARIA 2008

Strona: « < ... 3 4 5 6 7 8 9 10 > »

Autor Treść
nnn
Gość
mnie żaden brud się w oczy nie rzucił o.O Hotel był czysty! śniadania były bardzo udane, obiadokolacje też niczego sobie. Lunch faktycznie odradzam.
Na pewno warto przywieźć Metaxe i Ouzo [alkohole] no i oczywiście koraliki i bransoletki, których jest mnóstwo :)
IP: 89.76.100.218
RXN
Gość
nnn - dzięki za mail :)
mam kilka pytań ;)
IP: 195.225.246.104
Piotr
Gość
Siema , ja również wybieram sie do Grecji od 02.08 grupa 18-25

Widzę, że opinie podzielone ale od znajomego wiem ze jeśli chodzi o dobre tygodniowe imprezowanie to nic nie stoi na przeszkodzie :)

jak sie ktoś jadący w tym terminie pojawi na forum to: gg 4482709
IP: 83.6.237.223
Gość
Gość
ale macie problemy... stary chleb? bylo trzeba isc se kupis świezy jak nie pasowal. Brud pod łuzkiem? haha smeszne 1 centymetr to niewiele zobacz co ja mam pod lozkiem wtedy mozesz doznac szoku. A jeden rogal do Aten!!! Tragedia... A te autokary tak sie spoznialy? bylo trzeba zapierdzielac do domu na nogach!! z pewościa bylabys pierwsza niz ci jadący autokarem... Tacy marudni ludzie powinni siedziec w domu przed telewizorem na dupie i nie psuc humoru normalnym pisząc takie beznadziejne posty!!!!! albo wykupic jakies wczasy All inclusive, zaplacic odpowiednia sume i wtedy narzekac jak cos jest nie tak jak byc powinno!!!
IP: 83.6.129.160
kola
Gość
dokładnie jw ^^ zgadzam się w 100% !
IP: 83.20.179.235
Piotr
Gość
trudno sie pod tym nie podpisać :D
IP: 83.6.241.203
Zuzaa
Gość
Witam wszystkich:P Wróciłam 21.07 z Leptokarii i nie mogę zaklimatyzować się teraz w Polsce. Jeśli ktoś by mi teraz kazał wsiąść w autobus, pociąg, samolot lub jakikolwiek inny środek lokomocji i pojechać do Leptokarii, nawet bym się nie zastanawiała, tylko wsiadła i pojechała:P Byłam w hotelu Mouses i jakoś nie mam do niego zastrzeżeń. Fakt...nie jest to ośrodek pierwszej klasy, ale dla osoby która chce sie dobrze bawić nie ma nic strasznego. Hotel czysty (z wyjątkiem naszego pokoju, w którym same sobie zgotowałyśmy bałagan xp), posiłki...hmmm, jedyna rzecz która mi nie leżała. Ogólnie to żywiłyśmy się same, czasami schodziłyśmy na śniadanie, żeby napić sie kawy czy herbaty. łazienki niezawielkie (ale komu to przeszkadza?). Balkon w pokoju 208- fantastyczny. Całe noce tam przesiedziałyśmy:PNa lewo widok na morze, na prawo Olip. Coś fenomenalnego... Opiekunowie z OK-Tours rewelacyjni. Robiliśmy praktycznie to na co mamy ochotę. Jeśli chodzi o wycieczki to polecam Ateny i Rejs Statkiem. Wykwaterowanie? rzeczywiście o 9 rano i wyjazd o 3 w nocy, ale nam jakoś to nie przeszkadzało. Mieliśmy zapewnione posiłki.Byliśmy na plaży tudzież na zakupach :) Metaxa?O feee....nie wezme jej do ust przez najbliższe lata (co nie znaczy, ze nie watro jej wypić i przywieźć do Polski) Podobnie jak Ouzo, z ta różnicą, że to jest dobre:)

Ogólnie wakacje te wspominam i wspominać bedę przez najbliższe lata fantastycznie, także tym co sie wybierają życzę miłej zabawy i udanego wypoczynku. Nie słuchajcie osób które źle mówią o obozie. Po prostu nie umieją i chyba nie chcą dobrze sie bawić...
Blondynki- uważajcie na Greków! Są narwani xD

Jeśli macie jakieś pytania to piszcie:P Pozdrawiam:)
IP: 83.20.203.166
nnn
Gość
ja też nie mogę zaklimatyzować się w Polsce, chcę jeszcze raz!
aa i do Aten, mili państwo dostaliśmy 2 tosty z szynką i serem, rogala, wodę i owoc.
nnn
Gość
no a właścicielki 208 też niczego sobie, co? xD
RXN
Gość
nnn i Zuzaa - dzięki za odpowiedzi :D
IP: 195.225.246.104
Gość
Gość
dobzee ze chociaz jest ktos, kto sie ze mna zgadza :mrgreen: i dzieki Bogu sa ludzie normalni i pisza rzeczy które az chce sie czytac... :P chodzi mi tu o nnn i Zuzaa. Ja dopiero jade do Leptokarii a juz wiem ze na pewno bedzie fajnie... :P
IP: 83.6.203.79
Piotr
Gość
<Gość> Jedziesz 02.08 ???
IP: 83.6.241.203
Gość
Gość
nie... bede jechala 18.08
kaskadz2004@op.pl
Gość
a na jaki? mlodzieżowy czy studencki?
IP: 213.77.60.8
Gość
Gość
studencki :D
kaskadz2004@op.pl
Gość
o to miło ;D
jak mniemam kolejna osoba na studencki a skąd jesteś?
IP: 213.77.60.8
Gość - zuza ;)
Gość
juz chyba wczesniej pislam ze jede z łodzi? :] jak cos moje gg 6067469
nie lubie tak rozmawiac na forum heh.. :P:P
Gośc
Gość
Ma ktoś pojęcie jakie są restrykcje na granicy odnośnie wywożonego alkoholu ? :>
IP: 84.10.88.76
paulina19
Gość
jedzie ktoś na studencki jakoś w połowie września z almaturu? Hiszpania bądź Chorwacja?? :)
IP: 83.13.110.2
Piotr
Gość
Służę uprzejmie według dyrektyw Unii Europejskiej wygląda to tak : można przewozić 10 l mocnych alkoholi, 90 litrów wina oraz 110 litrów piwa . ;)

Przy czym wiem, że była propozycja zniesienia takowych limitów jednak nie jestem pewien czy weszła w życie.
IP: 83.6.215.75
Tomson
Gość
To ja powiem tak, ze jezeli jedziesz na oboz to autokaru nie przeszukuja na granicach
IP: 79.185.177.79
Piotr
Gość
Bywa różnie ... chociaż ciężko by im sie było przyczepić ponieważ dzieląc przez 48 raczej przekroczenie limitów graniczyło by z zapełnieniem całego luku bagażowego i wnętrza autokaru :P
IP: 83.6.230.14
Tomson
Gość
i tak raczej nikt nie wywozi takich ilosci wracajac z obozu, oraz nie zabiera takich ilosci jadac na oboz, bo musialby chyba ze dwie walizki wiecej na sam alkohol:P
IP: 79.185.177.79
Amisia
Gość
Gość napisał
ale macie problemy... stary chleb? bylo trzeba isc se kupis świezy jak nie pasowal. Brud pod łuzkiem? haha smeszne 1 centymetr to niewiele zobacz co ja mam pod lozkiem wtedy mozesz doznac szoku. A jeden rogal do Aten!!! Tragedia... A te autokary tak sie spoznialy? bylo trzeba zapierdzielac do domu na nogach!! z pewościa bylabys pierwsza niz ci jadący autokarem... Tacy marudni ludzie powinni siedziec w domu przed telewizorem na dupie i nie psuc humoru normalnym pisząc takie beznadziejne posty!!!!! albo wykupic jakies wczasy All inclusive, zaplacic odpowiednia sume i wtedy narzekac jak cos jest nie tak jak byc powinno!!!

Chyba sie bardzo źle czujesz ;] Gdybym dala za ta kolonie 100 zl to bym rzeczywiscie: kupywala sobie sama jedzenie i nie dziwiola sie ze jest niesmaczne ;] , sprzatala bym sama - za 100 zl nie zatrudnia sprzataczki, a lecialabym samolotem zeby nie czekac 7h na parkingiu w autokarze ;] a ze ta kolonia kosztowala 1600 zl to jednak wymagam ;] jedzenie smieci z poprzedniego dnia nie jest dopuszczalne nawet za 100 zl... ale za tyle kasy ile za to dalam to juz absolutnie niedopuszczalne !!!!! a wycieczka do aten to 40E - bez przesady ze autorak tyle kosztowal ;] bo wyrzywienie to powinno byc porzadne lacznie z cieplym posilkiem na miejscu !
A skoro opinie sa pol na pol to ja uwazam ze Ci co pisza ze to bylo wszystko jak w nazwie biora 'ok' to sami sa jacys popie***
A twoj balagan pod lozkiem to twoja sprawa - ja nie place za to zeby go miec w hotelu ;]
a tak wogole to chybe jestes z tego biura bo nawet nie chcesz się ujawnic ;]
IP: 81.190.35.145
Amisia
Gość
A co do przeszukiwania autoraku, to nam przeszukiwali bagaze na ktorejs grenicy wiec nie gadajcie ze tego nie robia bo to bzdura ;]

I jeszcze duzymi literami napisze:
ORGANIZACJA TEGO OBOZU BYŁA ABSOLUTNIE ZEROWA !!!!!

Zwlaszcza jesli chodzi o telefony do biura ;] bo klamali jak z nut ze opoznienie to 1,5-2h bo bylo 7 ;] a potem to juz rzucali sluchawka ;] no wiec strasznie miloooooo ;]
IP: 81.190.35.145

Strona: « < ... 3 4 5 6 7 8 9 10 > »

Forum turystyczne » Grecja » OK TOURS LEPTOKARIA 2008

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij