» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » OK TOURS LEPTOKARIA 2008

OK TOURS LEPTOKARIA 2008

Strona: « < ... 4 5 6 7 8 9 10 > »

Autor Treść
Tomson
Gość
I co ktos mial nadliczbowy alkohol?
IP: 79.185.176.152
krzysiekk
Gość
napewno nie tyle co my bedziemy mieli xD ;d
IP: 85.202.50.84
Gość
Gość
Amisia napisał
Gość napisał
ale macie problemy... stary chleb? bylo trzeba isc se kupis świezy jak nie pasowal. Brud pod łuzkiem? haha smeszne 1 centymetr to niewiele zobacz co ja mam pod lozkiem wtedy mozesz doznac szoku. A jeden rogal do Aten!!! Tragedia... A te autokary tak sie spoznialy? bylo trzeba zapierdzielac do domu na nogach!! z pewościa bylabys pierwsza niz ci jadący autokarem... Tacy marudni ludzie powinni siedziec w domu przed telewizorem na dupie i nie psuc humoru normalnym pisząc takie beznadziejne posty!!!!! albo wykupic jakies wczasy All inclusive, zaplacic odpowiednia sume i wtedy narzekac jak cos jest nie tak jak byc powinno!!!

Chyba sie bardzo źle czujesz ;] Gdybym dala za ta kolonie 100 zl to bym rzeczywiscie: kupywala sobie sama jedzenie i nie dziwiola sie ze jest niesmaczne ;] , sprzatala bym sama - za 100 zl nie zatrudnia sprzataczki, a lecialabym samolotem zeby nie czekac 7h na parkingiu w autokarze ;] a ze ta kolonia kosztowala 1600 zl to jednak wymagam ;] jedzenie smieci z poprzedniego dnia nie jest dopuszczalne nawet za 100 zl... ale za tyle kasy ile za to dalam to juz absolutnie niedopuszczalne !!!!! a wycieczka do aten to 40E - bez przesady ze autorak tyle kosztowal ;] bo wyrzywienie to powinno byc porzadne lacznie z cieplym posilkiem na miejscu !
A skoro opinie sa pol na pol to ja uwazam ze Ci co pisza ze to bylo wszystko jak w nazwie biora 'ok' to sami sa jacys popie***
A twoj balagan pod lozkiem to twoja sprawa - ja nie place za to zeby go miec w hotelu ;]
a tak wogole to chybe jestes z tego biura bo nawet nie chcesz się ujawnic ;]

haha... śmieszne.. zle to sie chyba ty czujesz nie ja pisżąc te bzdury. badania wykazuja ze tak zachowuja sie dzieci które doswiadczaja przemocy w rodzinie:P dostajesz od ojca patelnia w łeb czy co? wyrazilam sowje zdanie i tyle bo sorry ale nawet te 1600 zł to nie jest taka ogromna suma zeby tyle wymagac!!!! a ja ci nie pasowało bylo trzeba zabrac stamtad swoje dupe i jak juz napisałam zapierdzielac do domu... jak ktos ma ma coś ze swoja glową to wszedzie potrafii znalezc problem!!!! te ateny to juz robia ise smeszne... :D co chcialas zeby za autokarem jechal radiowóz i eskortowal do samego końca wycieczki?? a na miejscu to co jakas restouracje a nie ten rogalik... :D ale przynajmniej jak czytam twoje wypowiedzi to mam sie z czego posmiać... :mrgreen:
IP: 83.6.119.56
Piotr
Gość
W sumie to mam jedno pytanie, ponieważ wszyscy piszą, że Metaxa i Ouzo takie tanie ale nic konkretniej wiec jak kształtują sie ceny za butelkę 0.5??
IP: 83.6.211.180
ouzo
Gość
Piotr napisał
W sumie to mam jedno pytanie, ponieważ wszyscy piszą, że Metaxa i Ouzo takie tanie ale nic konkretniej wiec jak kształtują sie ceny za butelkę 0.5??

zależy jaka ... są naprawde różne rodzaje i różne butelki. Najtańsze 0.5 można już ok. 3-4 euro , lepsze są droższe ;]
IP: 83.20.81.89
ouzo
Gość
Ouzo oczywiście, bo metaxa droższa,

Dla przykładu : Metaxa (5 gwiazdek ) 0,2 - ok. 3,20 euro ;)
IP: 83.20.81.89
Obozowiczka
Gość
Gość napisał
Amisia napisał
Gość napisał
ale macie problemy... stary chleb? bylo trzeba isc se kupis świezy jak nie pasowal. Brud pod łuzkiem? haha smeszne 1 centymetr to niewiele zobacz co ja mam pod lozkiem wtedy mozesz doznac szoku. A jeden rogal do Aten!!! Tragedia... A te autokary tak sie spoznialy? bylo trzeba zapierdzielac do domu na nogach!! z pewościa bylabys pierwsza niz ci jadący autokarem... Tacy marudni ludzie powinni siedziec w domu przed telewizorem na dupie i nie psuc humoru normalnym pisząc takie beznadziejne posty!!!!! albo wykupic jakies wczasy All inclusive, zaplacic odpowiednia sume i wtedy narzekac jak cos jest nie tak jak byc powinno!!!

Chyba sie bardzo źle czujesz ;] Gdybym dala za ta kolonie 100 zl to bym rzeczywiscie: kupywala sobie sama jedzenie i nie dziwiola sie ze jest niesmaczne ;] , sprzatala bym sama - za 100 zl nie zatrudnia sprzataczki, a lecialabym samolotem zeby nie czekac 7h na parkingiu w autokarze ;] a ze ta kolonia kosztowala 1600 zl to jednak wymagam ;] jedzenie smieci z poprzedniego dnia nie jest dopuszczalne nawet za 100 zl... ale za tyle kasy ile za to dalam to juz absolutnie niedopuszczalne !!!!! a wycieczka do aten to 40E - bez przesady ze autorak tyle kosztowal ;] bo wyrzywienie to powinno byc porzadne lacznie z cieplym posilkiem na miejscu !
A skoro opinie sa pol na pol to ja uwazam ze Ci co pisza ze to bylo wszystko jak w nazwie biora 'ok' to sami sa jacys popie***
A twoj balagan pod lozkiem to twoja sprawa - ja nie place za to zeby go miec w hotelu ;]
a tak wogole to chybe jestes z tego biura bo nawet nie chcesz się ujawnic ;]

haha... śmieszne.. zle to sie chyba ty czujesz nie ja pisżąc te bzdury. badania wykazuja ze tak zachowuja sie dzieci które doswiadczaja przemocy w rodzinie:P dostajesz od ojca patelnia w łeb czy co? wyrazilam sowje zdanie i tyle bo sorry ale nawet te 1600 zł to nie jest taka ogromna suma zeby tyle wymagac!!!! a ja ci nie pasowało bylo trzeba zabrac stamtad swoje dupe i jak juz napisałam zapierdzielac do domu... jak ktos ma ma coś ze swoja glową to wszedzie potrafii znalezc problem!!!! te ateny to juz robia ise smeszne... :D co chcialas zeby za autokarem jechal radiowóz i eskortowal do samego końca wycieczki?? a na miejscu to co jakas restouracje a nie ten rogalik... :D ale przynajmniej jak czytam twoje wypowiedzi to mam sie z czego posmiać... :mrgreen:

Zgadzam sie z Amiś, za 1600 zł można chyba czegoś wymagać, szczególnie od ok-tours, no bo na to, aby młodzież stała w Krakwie, 7 godzin w nocy, nie pozwolić nawet najgorsze biuro;/

Gościu, nie bylo Cię tam, więc nie komentuj, w drodze powrotnej było takie zamieszanie, że nie chciałbyś tego przeżyć, gwarantuję!!! A za zmiksowanymi resztkami z poprzedniego dnia tez raczej nie przepadasz??? Mam rację??
IP: 81.190.32.177
Obozowiczka
Gość
nnn napisał
ja też nie mogę zaklimatyzować się w Polsce, chcę jeszcze raz!
aa i do Aten, mili państwo dostaliśmy 2 tosty z szynką i serem, rogala, wodę i owoc.

Drogi nnn, te tosty no to chyba sobie wyobraziłeś, albo wyczarowałeś, ewentualnie kupiłęs, no bo to, co dostaliśmy, było starymi bułkami, które miały mi starczyć na cały dzień;/ a owoc był niedojrzały;(
IP: 81.190.32.177
Piotr
Gość
Dzięki za info :) to i tak ceny dużo bardziej korzystne niż u nas.
IP: 83.6.211.180
o N a
Gość
no więc Leptokaria extra (plaże, sklepy, tawerny etc.)
Ale biuro.... ;/ pierwszy i ostatni raz !
Opiekunowie rózni (u niektórych chodzili 3 razy dziennie do pokoju, u mnie byli z 5 razy na cały obóz xD) więc spoko :)
autokary beznadziejne, kierowcy (w drodze powrotnej) okropni no i kłótnie z pilotką ;/ !
Hotel ładny, czysty, ale jedzenie ?! albo właściwie jego brak. Tyle ? To nawet mój kot je więcej i w dodatku lepsze,a nie wczorajsze..
IP: 83.238.131.51
RXN
Gość
o N a - jaka plaża... i jak wycieczki się udały?
IP: 195.225.246.104
lol
Gość
a ilu było kierowców i czemu autokary okropne(byly stare??, klima dzialała??)
IP: 83.21.220.4
Gość
Gość
do obozowiczka: forum to miejsce do komentowania.... wiec bede kometować ile wlezie:p
IP: 83.6.130.168
Użytkownik
Dominikaa napisał
Kto jedzie do Grecji w terminie 02.08-14.08??

Hej Domonika:) tu Anka chciałm Ci przekazać że ja wyjkeźdźam 2,08 tez do Grecji, jak coś to pisz na gg 3024372:)
IP: 79.189.85.22
Marta
Gość
wlasie pare dni temu wrocilam z leptokarii i byla naprawde fajnie:) nie wiem co wy opowiadacie o tych strasznych warunkach:P mowia to chyba osoby ktore pierwszy raz sa na obozie i przez cale zycie sa przyzwyczajeni do wkacji z rodzicami typu "all inclusive":P chyba wiadomo od razu ze po ** gwizdkowym hotelu nie wiele sie mozna spodziewac:p chleb fakt nie dobry, od 9,00 do 1,00 w nocy koczowanie na walizkach, lunch nie za bardzo... mozna troche ponazekac ale bez przesady:P ludzie tu chodzi o dobra zabawe z ekipa a nie super warunki... tak marudza chyba tylko osoby ktore z nikim sie nie mogly zakumplowac i wtedy wszystko juz im sie nie podobalo... pozdrawiam ludzi wychowawcow i rezydenta z obozu 17,07- 29,07:****
IP: 78.8.81.130
RXN
Gość
Marta - podaj mail :)
IP: 195.225.246.104
LittleSkijumper
Gość
Czytajac wypowiedzi tych wszystkich malkontentów odnoszę wrażenie,że sami dobrze nie wiedzieli co robią na tych obozach.Wystarczyło sobie przed wykupieniem wyjazdu zaczerpnąć trochę opini o biurze,hotelu i tak dalej a nie teraz marudzić.Ja jadę na obóż z ok tours już po raz trzeci(co prawda do Bułgarii,nie Grecji) i mimo,że warunki zawsze pozostawiały wiele do życzenia to ogólnie z wyjazdów byłam bardzo zadowolona i mam nadzieję,że w tym roku będzie podobnie.
Na prawdę,radzę Wam-skupcie się na dobrej zabawie,a nie wynajdowaniu brudu pod łóżkami itp.
IP: 83.10.129.76
chetna
Gość
LittleSkijumper napisał
Czytajac wypowiedzi tych wszystkich malkontentów odnoszę wrażenie,że sami dobrze nie wiedzieli co robią na tych obozach.Wystarczyło sobie przed wykupieniem wyjazdu zaczerpnąć trochę opini o biurze,hotelu i tak dalej a nie teraz marudzić.Ja jadę na obóż z ok tours już po raz trzeci(co prawda do Bułgarii,nie Grecji) i mimo,że warunki zawsze pozostawiały wiele do życzenia to ogólnie z wyjazdów byłam bardzo zadowolona i mam nadzieję,że w tym roku będzie podobnie.
Na prawdę,radzę Wam-skupcie się na dobrej zabawie,a nie wynajdowaniu brudu pod łóżkami itp.

Jak wrócisz z Bułgarii to daj znać :) I jeśli możesz napisz swoją opinię ;)) Bo planuję Bułgarię w przyszłym roku ale nie mogę znaleźć nikogo kto by tam już był ;) Także napisz jak wrócisz ;D Będę bardzo wdzięcznnaaa...
IP: 83.20.84.246
LittleSkijumper
Gość
Nie ma sprawy,jak tylko wrócę to podzielę się wrażeniami ;)
2 lata temu też byłam w Bułgarii z ok tours tyle,że wtedy mieszkało się w innym hotelu,zresztą wcale nie takim złym z miłą obsługą,ja byłam zadowolona.A co do samych Złotych Piasków to super miejsce,bardzo przyjaźni ludzie(czasem aż za bardzo xD),niezbyt wygórowane ceny(przynajmniej 2 lata temu,teraz mogło się trochę zmienić).A no i polecam wycieczkę do Istambułu na bazar^^
IP: 83.10.129.76
chetna
Gość
Oo no właśnie odnośnie wycieczek. To gdzie jeszcze byłaś ? A no i samolot czy autokar ? ;))
LittleSkijumper
Gość
z tego co pamiętam to byłam tylko w Istambule,ale podobno w Nessebarze też jest fajnie.Ale w tym roku chyba i tak pojadę tylko do Istambułu.
Jechałam autokarem,szczerze mówiąc trochę mi żal kasy na samolot bo dopłata jest dość duża,a w autokarze wcale się tak nie umęczyłam.
IP: 83.10.107.193
chetna
Gość
Ahaa... ;) No w autokarze nie jest tak źle, wiem bo w tym roku byłam w Grecji, ale szkoda mi tych straconych dni... bo to jednak 11 noclegow jak samolotem i wiesz... jednak dłużej :) No cóż upodobałam sobie tę Bułgarię za rok i mam nadzieję że wypali :) Czekam na Twoją opinię o hotelu i w ogóle o całym wyjeździe. Życzę udanego wypoczynku :) Daj znać jak wrócisz :)
klaudia
Gość
ponawiam pytanie :) czy ktos jedzie 10 sierpnia do leptokarii ??

3660632
IP: 89.161.8.220
Gracjan
Gość
Blagam, odezwie sie ktos wybierający sie do hiszpanii?? 12-18, ja mam 16 lateQ i mam nadzieje ze bedzie super, ale nie poznalem jeszcze nikogo wybierającego sie na ten obóz:D moje gg 3797122, piszcie odrazu jesli to przeczytacie, turnus 07-18.2008.
IP: 82.177.132.131
Gracjan
Gość
Blagam, odezwie sie ktos wybierający sie do hiszpanii?? 12-18, ja mam 16 lateQ i mam nadzieje ze bedzie super, ale nie poznalem jeszcze nikogo wybierającego sie na ten obóz:D moje gg 3797122, piszcie odrazu jesli to przeczytacie, turnus 07-18.2008.
IP: 82.177.132.131

Strona: « < ... 4 5 6 7 8 9 10 > »

Forum turystyczne » Grecja » OK TOURS LEPTOKARIA 2008

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij