» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

ok services spoko grecja

Grecja wakacje Grecja opinie o hotelach

Strona: « < ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... > »

Autor Treść
La Luna
Gość
JACK13 napisał
DO WYCIECZKOWICZ jakiej firmy autokarami podróżowaliście do Grecji i z powrotem i jakiej marki były te autokary.

Byłam w Olimpic Beach w czerwcu - jechałam autokarem marki Man z 2009 roku z krakowskiej firmy Pastuszak.
IP: 80.55.222.138
karola
Gość
firma miała jakieś znikome logo obok drzwi kierowcy .. biały autokar, z przodu duży napis Cracovia ..
IP: 93.176.206.51
Użytkownik
który hotel w paralii polecacie i czy ktoś wybiera się tam we wrześniu z dziećmi? jak długo jedzie się z paralii do Salonik? :?
IP: 79.191.37.2
Użytkownik
i jeszsze jedno pytanko czy w pokojach jest czysto czy biegaja kacarydy? 8)
IP: 79.191.37.2
Wycieczkowicz
Gość
Co do autokaru to mieliśmy jechać właśnie Man-ani z Pastuszaka, niestety widocznie tym razem nie dojechały. Cóż mówi się trudno:)
IP: 77.112.203.13
agar
Gość
witam, wróciłam z cudownego urlopu w Toroni w hotelu Flora.ciepli i sympatyczni wlaściciele, bardzo dobre jedzenie, piekne widoki, plaza i morze..do tego czas spedzany w super towarzystwie..dla mnie idealny urlop..bardzo polecam to miejsce !!! jesli ktos ma pytania, chetnie odpowiem. agarr@o2.pl
IP: 83.230.22.48
JACK13
Gość
może ktoś powrócił z marietta palace w ostatnim czasie proszę o info zbieram informacje bo w sierpniu tam wyruszam z rodzinką a lubię wiedzieć co mnie czeka pozdrowionka czekam
IP: 94.229.84.2
kasiulek35
Gość
witam wszystkich wrociłam z grecji hotel clio .wyjezdzajac tez szukałam informacji o tym hotelu i nic nie znalazłam chetnie odpowiem na pytania poniewaz juz teraz go przetestowałam ha ha :0 OGOLNIE WAKACJE UDANE WSPANIAŁA PANI REZYDENT POZDRAWIAM P.BASIU :) i dziekujemy jeszcze raz za pani zaangazowanie co do naszej kochanej spokojnej grupy :0 mój mail kaska_kr@poczta.onet.pl chetnie pomoge zainteresowanym
IP: 89.77.115.198
agarr
Gość
oczywiscie ze nie bylo zadnych informacji, przeciez rezydentka mowila ze w tym roku pierwszy raz byly z tego biura wyjazdy w tamten region..
poziomka
Gość
Hej . :) jadę do Grecji ( Paralia ) z Katowic 10.08.2009-21.08.2009
Możecie mi powiedzieć coś więcej o apartamentach typu Venus jeśli macie jakies inf ?
IP: 79.191.239.224
Figa
Gość
Witam, w przyszłym tygodniu wybieram się do Paralii do apartamentu Porto Daliani, i stąd moje pytanko, czy może ktoś tam był i wie, czy na terenie ośrodka bądź gdzieś indziej jest możliwość dostępu do bezprzewodowego internetu ?? Czekam na odpowiedź i pozdrawiam

ps. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś cenne uwagi dotyczące samego apartamentu, bądź w ogóle pobytu w Paralii też niech napisze ;)
IP: 194.36.168.3
mareal
Gość
hej :) Po raz kolejny.. kto jedzie do Olipic Beach 5 sierpnia z Katowic ? ;> Apartamentu typu Ermis ;) Pozdrawiam wszystkich!
IP: 85.198.204.165
basia
Gość
Do Figi
Właśnie wróciliśmy z Paraliu .Mieszkaliśmy w P.Daliani. Z tego co wiem nie ma tam dostępu do internetu ale na mieście są kafejki internetowe.
IP: 212.87.244.2
KACPER
Gość
Właśnie wcczoraj wrociłem z Bułgarii z BP OK ... piszę dlatego żeby ludzie przestali przejmować się DURNYMI OPISAMI GŁUPICH LUDZI lub KONKURENCYJNYHC BIUR . Bylem w hotelu COPACABANA ,hotel super jedzenie też 2 kroki do plaży wszystko jak w katalogu .Autokar przyjehcal punktualnie za to jedna rodzinana się spóźniła 15 min w Katowicach za co napewno jest winne biuro podroży lub rezydent. Autokar firmy Śladowski SCANIA IRIZAR 69+2 niebieski taki jak na stronie ww firmy ,roczny bez dospawanych siedzien,przeciekajacego dachu,zaparowanych szyd itp. Kierowców było trzech od samego poczatku do końca ,podróż 24h do BG 23 z BG do K-c,przerwy co 3,5-4h po 15 - 20 min. BARDZO POLECAM BIURO OK i poraz kolejny przekonałem się że posty na forum to totalna lipa i nie ma w co wierzyć. Jeszcze jedno piszę z domu i moje IP moze się różnić od poprzedniego postu który pisałem w pracy. Pytania proszę kierować na adres TOMEK_KAS@interia.pl postaram się odpisać na wszystkie pytania
IP: 83.13.21.250
jarjar82
Gość
Czekamy na opinie o hotelu Clio :)))
IP: 79.190.243.254
twisty
Gość
Kto jedzie w niedziele 9.08 do olimpic beach?:))))
był ktos w Anastasii????
IP: 83.17.158.210
dorota
Gość
a ile mozna wziac kg bagazu do luku bagazowego z biurem ok services jak sie jedzie autokarem?
IP: 212.76.37.180
młody
Gość
Hotel Agnanti.
Byłem w lipcu i jestem rozczarowany ofertą.
Minusy:
1. zamiast katamaranu płynącego ok. 3 godz. prom płynący 5 godz. (mały drobiazg),
2. hotel- co do pokoju to sprzatanie sporadyczne (nie mówiąc o codziennym wynoszeniu śmieci),
3. śniadanie okropne (brak warzyw a miały być oliwki, ser feta, świeży swojski chleb? itd, chyba, że ktoś sobie kupi? ),
4. plaża?, gdzie ta plaża, albo 15 min. na prawą stronę albo 45. min skrótem na lewą stronę,
5. właściciele, niby ok ale widać, że chodzi im tylko o kasę, beznadziejni a mieli być tacy wspaniali!!!!,
6. obiadokolacje-często co innego napisane i jedzone, najlepiej bo miała być ryba z warzywami a była tylko z frytkami i inne "warzywa" zamieniane na ziemniaki lub ryż!!!,
7. może o czymś zapomniałem bo minusów było bardzo dużo, :evil:
Plusy: o nich później.
NIE POLECAM KALAMAKI

Paweł napisał
inka napisał
wybieram sie w sierpniu do hotelu Agnanti jesli ktoś może cos napisać o hotelu i okolicy to bardzo proszę o informacje !

Byłem w Agnanti na przełomie czerwca i lipca. Pokrótce opiszę co oceniam na plus a co na minus. Bo - jak mawiał Ryszard Ochódzki w "Misiu" - "rozchodzi się o to żeby te plusy nie przysłoniły wam minusów" :)
Minusy.
1. Już na wstępie niemiła niespodzianka. Zamiast 65 Euro opłaty za wodolot, trzeba było zapłacić 80 Euro. W sumie żadna w tym wina biura, bo z biletów które dostaliśmy wynikało, że rejs w jedną stronę kosztuje 40 Euro, ale można przecież było zadzwonić wcześniej i powiedzieć. A tak przyjeżdżam na lotnisko i jakiś wystraszony chłopaczek w koszulce OK Services, nie patrząc mi w oczy, mówi coś o tym, że grecki przewoźnik podniósł ceny. Niesmak pozostał.
2. Opóźnienia w podróży - dotyczy wyłącznie samolotu. Wiem, że to żadna wina biura. Ale ja opisuję swoje wrażenia. Z drugiej strony pogoda na wyspie nie jest zasługą biura, a też o tym wspomnę.
3. Brak gyrosów. Dla mnie osobiście to był dramat. Na wyspie nie ma gyrosów. Być może są w Patitiri - stolicy wyspy, ale byłem tam tylko dwa razy i to w porze gdy wszystko było pozamykane.
4. Brak jakiegoś placu zabaw, czy chociażby kawałka równego terenu, na którym dzieci mogłyby się bawić lub grać w piłkę.

I to chyba tyle jeśli chodzi o minusy. O szeregu drobiazgów - np. nieśmiertelny zestaw śniadaniowy przez całe 10 dni czy brak zasięgu telefonów w hotelu (trzeba było wyjść przed hotel i podejść parę metrów w górę), nie wspominam. Dla mnie to były drobiazgi a naszą "ławeczkę telefoniczną" pod drzewkiem oliwnym będę miło wspominał.
Teraz plusy.
1. Bardzo sprawnie zorganizowana podróż na terenie Grecji. Na lotnisku w Salonikach czekał na nas autokar, który zawiózł nas do Volos, skąd po niewielkim oczekiwaniu odpłynęliśmy na Alonnisos.
2. Rezydent na wyspie. Na imię ma Kuba. Jest to młody, przemiły, uczynny i kompetentny człowiek. Naprawdę wielki plus.
3. Hotel i wyżywienie. Super pokoje z bajecznym widokiem, do tego pyszne jedzenie. Co dzień do wyboru była jedna z dwóch potraw i najpóźniej przy śniadaniu trzeba było zaznaczyć (na wywieszonym harmonogramie) co się chce zjeść. Koło dziewiątego dnia zaczęło mnie męczyć menu śniadaniowe. Dzień w dzień to samo, ale jak już wspomniałem, nie była to jakaś dramatyczna uciążliwość. W pokojach codzienne sprzątanie. Co dwa dni (chyba) zmieniane ręczniki a raz w tygodniu pościel. W każdym pokoju klima i tv - w tym kilka kanałów polskojęzycznych, np. TVPolonia, TVPKultura.
Właściciel hotelu - Manolis, to super facet. Serdeczny, rozmowny (a zna kilka języków).
4. Pogoda/krajobrazy/woda w morzu. Po prostu bajka. Plaże w większości kamieniste, ale przejrzystość wody rekompensuje wszystko. Do tego pusto. Na Glyfie - plaży na którą myśmy chodzili, maksymalnie naliczyłem 19 osób (w tym nasza siódemka).

Dobra, już kończę, bo mógłbym tak długo pisać. Generalnie jestem bardzo zadowolony z tych wczasów. To że hotel położony jest na uboczu i czy to na plaże czy do sklepu trzeba kawałek podejść, rekompensuje poranne pianie koguta i pomekiwania kóz. Na pewno wczasy w Kalamakii różnią się od wszystkich na jakich miałem do tej pory okazję być. Ciszej, spokojniej, z leniwie płynącym czasem.
Jeśli ktoś ma jakieś konkretne pytania, proszę pisać na miala wakantanka@buziaczek.pl
IP: 217.99.251.137
Paulina
Gość
28.07.2009 wróciłam z Olimpic Bech w Grecji z ok services. Byłam w apartamentach Giotis. Wszysko było naprawde O.K. pokoje i wyposażenie, proste ale czysto i nowe, wszystko tak jak na zdjęciach. Budynek nie jest jeszcze całkowicie wykonczony np brakuje poręczy na klatce schodowej ale nie wiem czy komuś to przeszkadza. Miejscowość na takie wakacje po prostu wymażona, duża plażą cała otoczona siatką, aby meduzy nie podpływały, My nie mieliśmy żadnych problemów z pomyłkami a informacja była konkretna np. dotycząca wycieczek była wywieszana lista w naszym hotelu. Mieliśmy super ekipe i jak się spędza wakacje z takimi ludzmi to sie wszystko udaje. Nas omijały problemy z autokarami nikt się nie spażniał i było ok.Wybrałam wersje z własnym wyżywieniem i wszystkim bardziej samodzielnym to polecam, bo za te same pieniądze można w tawernach jeść co sie chce a nie to co podają. Polecam tawerne przy kościele RAJ próbowalam krewetki - ekstra oraz przy głownym deptaku, gdzie zaprasza Polka - Krycha z nosem jak Baba Jaga. (nie pamiętam jak sie nazywa koło Krisa, wystrój fatalny ale pizza super) Polecam wino Apelia Black label w miare tanie 4e i słodkie. Wkupiłam 3 wycieczki (chociaż czytałam, że lepiej i taniej wypożyczyć samochód w Paralii-gówno prawda) sama nigdy nie byłabym w stanie zwiedzić tego co na takiej zoorganizowanej wycieczce a już jazda po greckich drogach to jest naprawde mistrzostwo. Pani Grażyna (brunetka) przewodniczka naprawde spoko. Tylko jedna uwaga: nie dajcie sie naciągać na posiłki, które proponuja podczas wycieczek, są niedobre i drogie, lepiej iść samemu zwłaszcza na skiatos i na olimpie a także nie kupujcie ikon w pracowni ikon bo takie najtańsze pamiątkarskie można kupić wszędzie po 2e (a tam to chyba, że ktoś jest na to nastawiony i się na tym zna najdroższa jaka widziałam 13.000 e) Autokary są od Pastuszaka to jest najgorszy moment, trzeba poprostu przeżyć te 30 godz. jest ciasno i nie wygodnie, ale zatrzymują sie co 3-4 godz, puszczaja nawet fajne filmy. Pozdrawiam tych co jadą i życzę żeby mieli tak udane wakacje jak ja. Paulina
IP: 77.253.10.255
agarr
Gość
do doroty : jechałam autokarem i nikt jakoś specjalnie nie liczył ile mamy bagażu, jechałam z mężem i mieliśmy dużą walizkę i dużą torbę, podręczną torbę do autokaru i lodówkę..
KACPER
Gość
DO DOROTY : zaznaczam że luki w autobusie mają wąski otwór na bagaż podręczny .
IP: 83.13.21.250
Ania
Gość
Ja też byłam w apatamencie Giotis właśnie wróciłam było rewelacyjnie , wszystko przebiegło ok podróż do zniesieni , kierowcy rewelacyjni ( a szczególnie jeden który nam umilał czas opowiadając kawały), a Pani Ania która pilotowała nam wycieczki rewelacyjna, ogromna wiedza. Ostatni dzień ciężki ale do przeżycia najwięcej zamieszania robia sami wczasowicze. A więc nie zytajcie tych opini najlepiej jechać zobaczyć , i niepotrzebnie się denerwować czytając forum. Ok services wywiązało się w pełni z oferty.
IP: 93.157.118.64
olgierto
Gość
witam
Jak czytam te Wasze opinie na temat OK SERVICES to naprawde sie dziwie, bo Ja akurat nie mogę powiedzieć złego słowa na te biuro. Byłem z nimi we wrześniu 2007 w Leptokarii (Grecja) i było super, we wrześniu 2008 byliśmi w Bułgarii w Rawdzie i tam bardzo miła niespodzianka, bo wykupiliśmy apartamenty a zakwaterowali nas w Hotelu Elvira. W tym roku we wrześniu też jedziemy z tym biurem do Grecji na Thassos.

Ludzie czy jedziecie na wczasy żeby robić problemy?? czy żeby odpocząć?? A to rezydet do d..y, a to mało miejsca w autokarze, przecież w każdym autokarze jest mało miejsca. Wykup sobie samolot to nie bedziesz miał problemu. Zawsze znajdą sie tacy upierdliwcy co wszystko im nie pasuje.

aha jedzie ktoś na Thassos 10.09.2009??

pozdro
IP: 93.176.236.68
asia19742
Gość
hej czy we wrześniu nikt się nie wybiera do Paralii?który hotel polecacie?
IP: 79.191.46.43
Basia
Gość
Witam
01.08 wróciliśmy z Paralii,gdzie byliśmy z Ok services.Szczerze mogę polecic to biuro,apartamenty były super,nowe i czyste.Nie rozumiem ludzi ,którzy najpierw decydują sie na daną oferte ,zwłaszcza za taką cenę,a póżniej narzekają.Przecież wiadomo ,że jesli jade autokarem to nie będzie to lususowa podróż w kilka godzin.Osobiście myślałam ,że będzie gorzej,owszem podróż jest męcząca(zwłaszcza dla dzieci)ale adekwatna do ceny.Tak samo ostatni dzień,mógłby byc lepiej zorganizowany ale można przeyżyc .Byliśmy w kilkanaście osób,wszyscy są bardzo zadowoleni,były to nasze najlepsze wakacje i już czekamy na oferty tego biura na następny rok ,pozdrawiam
IP: 212.87.244.2

Strona: « < ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... > »

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij