» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

ok services spoko grecja

Grecja wakacje Grecja opinie o hotelach

Strona: « < ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... > »

Autor Treść
fala
Gość
Witam,
Sylwester 2009 z 0k Services Grecja - pozdrawiam Szczecin:):):):):):):) impreza przednia:) pobyt ok, nie mam zastrzeżeń! Za parę groszy można było nieźle zabalować:) POLECAM
(Widzę tu ocenę 4+) ja dam w skali od 0 do 6 --------> 4
Pozdrawiam imprezowiczów z Sylwestra:)
IP: 83.6.82.11
Sympatyczka Grecji
Gość
Jestem rozczarowana poprzednimi opiniami , bo ja jak niestety tylko jeden mój poprzeednik też byłam chyba na innej imprezie. Zero organizacji, przewodnicy nie zapoznani z programem do końca, rezydentka chowajaca się przed turystami, totalny bałagan i nieporozumienie na zabawie sylwestrowej.
Pani rezydentko, a wystarczyło dac odpowiedniej osobie parę groszy , dac zarobic i listy do ręki , które zawisły w hotelach. Nie spowodowałoby to tyle burdelu i zamieszania i nerwów turystów, którzy z waszym biurem na pewno już nie pojadą. Wejście na sylwestra do Majami miało byc godz. 20:45 , a po wielu wulgaryzmach z każdej strony i wyprowadzeniu ludzi na zewnątrz o godz. 22:00 , udało nam sie zacząc bawic o godz. 22:45, a może nam ktoś zwróci koszty za stracone 2 godziny zabwy ? Ale to chyba nie w waszym stylu... Poza tym: gdzie Butelka na parę, gdzie szampan ( woda gazowana) , niestety 3/4 ze 150 osób musiało siedziec, żeby 1/4 mogła się pobawic na parkiecie. Jak ktoś jest ciekawy to mam wszystko nagrane. pozdrawiam - olejcie to biuro...!!!
Kierowcy pracują ponad siły, nasi jechali ok.40 godzin none stop... i to już nie jest wcale śmieszne. PA i bawcie się z tym biurem dobrze.
IP: 79.163.206.137
Ann 37
Gość
Witam, czy ktokolwiek spędził wakacje w apartamentach Risos w Toroni? Bardzo proszę o opinię, wybieramy się tam z małymi dziećmi więc chciałabym znać państwa opinie.
IP: 77.252.185.194
wrszawa
Gość
<do sympatyczka grecji> całe zamieszanie wynikło przez wspaniałych POLACZKÓW WCZASOWICZÓW, CWANIACZKÓW!!!!!!!!! Tylko POLACY potrafią narobić burdelu, obciachu i zamieszania. Ok Service organizowało dwa wyjazdy: pierwszy to wyjazd Sylwestrowy za 999zł+ dodatkowe koszty a drugi to wyjazd Sylwestrowy młodzieżowy chyba za 599zł. Ci drudzy przybyli sobie do restauracji MIAMI rozgościli się, wiedząc , ze nie mają wykupionej opcji "Sylwestrowej" - co wynikło, zamieszanie spowodowane brakiem miejsc dla gości, którzy mieli wykupiona opcje z sylwestrem.
Co do alkoholu : wina miało być 0,7l na parę my otrzymaliśmy w sumie jakieś 4 dzbany, alkohol wysokoprocentowy ouzo my z wielkim trudem wypiliśmy to co było na stoliku, ale kto lubi anyż???? więc zapewne nie donosili bo nie było takiej potrzeby, może i dobrze i tak każdy POLACZEK miał ze sobą po dwie trzy butelki wódki kupionej w lidlu, a biuro informowało o zakazie wnoszenia alkoholu do restauracji - więc kolejna wpadka POLACZKÓW! Co do szampana ( wina musującego) nie wypowiadam się, koleżanka, która była rok temu w Grecji powiadomiła mnie, że takie maja szampany ( wina musujące)
My twierdzimy nadal - kto chciał się dobrze bawić w noc sylwestrową to się bawił a nie szukał wrażeń i zaczepek. My jakoś nie mieliśmy problemu, żeby bawić się w towarzystwie.
IP: 83.6.58.95
gosc
Gość
czytając twoje opinie mam wrażenie Nie jestem PEWNY!!! ZE JESTES PRACOWNIKIEM TEGO BIURA tez tam byłem Niestety i napisze krótko gorszego wyjadu w swoim życiu nie zaliczyłem a bywało sie tu i tam Opinia moja na temat biura OK SERWICES totalne dno i olewka klienta po zapłaceniu za wczasy (wyjazd) i dodam jeszcze ze nie mam zbyt wygórowanych wymagan posune sie dalej oto mój nr telefonu 501817715 gdzie potwierdze wszystkie złe opinie na temat sylwestra 2009/10
IP: 95.160.134.61
Kielce
Gość
Naprawde nie rozumiem niektórych osób. Nie przesadzajmy że było aż tak żle. Jadąc na tą wycieczke spodziewałem sie o wiele gorszej organizaci, i nie ukrywam,że obawiałem sie tego wyjazdu. Czytając przed wyjazdem właśnie takie nagatywne opinie człowiek sam sie nakręca a potem doszukuje najgorszego w wyjeździe. Teraz po powrocie do kraju - moge stwierdzić że wyjazd był udany. Owszem są pewne niedociągnięcia ale wszystko jest do wyjaśnienia. Miejmy nadzieje że organizatorzy na przyszłość wyciągna z tych komentarzy jakieś wnioski i nie dopuszczą żeby ludzie mieli powody do narzekania (chodź polacy bardzo lubią narzekać i zawsze znajdą do tego powody). Wyjazd moge zaliczyć napewno do udanych i twierdze że nie ważne z gdzie i jak ale najważniejsze z kim. Pozdrawiam
IP: 188.33.114.179
gość
Gość
Byłem w tym roku hotel Luiza . staram się być obiektywny - były na pewno pewne nieścisłości na lini oferta - realizacja. wg mnie za wyjątkiem jednej sprawy tzn. wieczorku zapoznawczego - o nim ,,zapomniano,, reszta była spoko.Natomiast pilotów powinno się przeszkolić też w rozwiązywaniu problemów.A konkretnie - nie jestem sędzią i nikt z nas nie ma prawa popierać linczu a takowy miał miejsce na Sylwestra w Katerini - gdzie grupa podpitych Polaków pobiła , skopała jednego z uczestników.A niestety naszej kochanej pilotce zabrakło odwagi wezwać Policję,Dokończyli samosądu przy autobusie podczas odjazdu -i dalej brak reakcji .Dobrze , że ten chłopak przeżył , a gdyby tak podczas kopania go jak leżał ktoś ,,żle,, trafił.
I to chyba było dla mnie najbardziej przykre , że młodzi ponoć inteligentni ludzie albo uczestniczyli albo przeszkadzali w obronie bitego /pomijając gdzie była racja - nikt nam nie dał prawa do samosądu/
IP: 83.238.230.203
Krzysiek
Gość
Po raz kolejny daje znać o sobie polska mentalność... Czego Wy oczekiwaliście za 900zł?? Najłatwiej jest teraz nażekać i wymyślać jakieś niestworzone historie... Kto chciał to się bawił!!! Ja z moimi znajomymi bawiliśmy się świetnie całą noc!!! a komu mało było miejsca mógł potańczyć na barze :D zamieszanie z wejściem wyniknęło tylko i wyłącznie przez cwaniaków którzy wykupili tańszy wyjazd i próbowali się wkręcić na tą impreze! Niektórym nikt i nic nie jest w stanie dogodzić! Czepiacie się o butelke wina czy "szampana" - przyszliście tam pić czy się bawić? Wszystkich którzy nażekają jest mi serdecznie żal... Kto logicznie myśli nie może się spodziewać za taką cenę Bóg wie jakich luksusów... Pozdrowienia dla pilota Dawida! Panów kierowców - szczególnie Staszka ;) i oczywiście największe pozdro dla mieszkańców hotelu Oasis :)
IP: 77.236.0.202
Gdańsk
Gość
Autobusem z Krakowa do Katowic...dlaczego autobus musiał się cofać w kraj...? My jechaliśmy aż z Gdańska a tu niespodzianka 2 godziny na zimnym powietrzu ...kto mi wyleczy mój pęcherz. Przesiadka do innego autokaru, gdzie się okazało że jest o 4 osoby więcej! My byliśmy na liście.
W autokarze kierowca nie powinien w trakcie jazdy palić papierosa...miałam takiego kierowcę że zapalał sobie papierosa i doprowadził do kasacji pojazdu. Na moje karalne.
Pilot Daniel...wyznania...mundur polskiego żołnierza w arafatce, Puszczał filmy podczas jazdy nie przyzwoite. W tym autobusie jechało dwoje dzieci 10-11 lat, a on nie spragniony oglądalnością gołych fiutów.
Grecja wymarzony stary kontynent, na dzień dzisiejszy bankrutem gospodarczym UE.
Paralia słynie z uśpionych i otępiałych psów.
Hotel Princypal...
czysty , miła obsługa, towarzyska, dobre wyżywienie śniadaniowe i tak po prostu mili lokatorzy...:) :D
Kolacja ...RYŻ...tak zapłaciła agencja w hotelu Majami.
Góra Olimp O.K.
Meteory: pamiątki droższe a niżeli w Paralii.
Przystanek na obiad w wybranej przydrożnej restauracji...smakowite dania...ale gdy zobaczyliśmy tego małego grubasa za barem maczającym swoje brudne paluchy w formach wypiekowych z daniami to przyprawiło nas o mdłości. Takie zachowanie kelnera trwało około kilkakrotnie.
Dlaczego parter w tej samej restauracji miał dla innych uczestników tej wycieczki jeszcze owoce a my nie.
Ostatniego dnia grudnia podano makaron z sosem pomidorowym z wielkim kawałkiem mięsa. Nasza 4-rka nie zjadła. Jak się okazało na sylwestra podano kaszę z ryżem i z mięsem...pewnie z tym co zostało z kolacji. Ja miałam własną restaurację znam ekonomiczny zysk. Panie i panowie tak sie robi. Nic dodać i nic ująć.
Sylester
Przygotowanie wielkiego wydarzenia dla dzieci. Przyjechaliśmy, zajęliśmy przeznaczone nam miejsca.
Okazało się że zabrakło miejsc. Z naszej uprzejmości i uniknięcia awantury wraz ze znajomymi chcieliśmy odstąpić nasze 8 miejsc w zamian za 1 szampana. Dostaliśmy odmowę. Szampan nie wydaja na zewnątrz. Doszło do takiej awantury że my jako ludzie dorośli postawiliśmy się jako małpy przed dziećmi. Pokazaliśmy im jak głupi i naiwny jest człowiek.
Miałam zapłacone za dzieci to dlaczego one otrzymały wino i UZO w menu Sylwestrowym.
Czego chce dokonać firma organizatorska tejże wycieczki oferując alkohol dzieciom, tego alkoholu nawet kelner nie chciał pić. Wytknął język z obrzydzenia. Było tylko dwoje dzieci , czy tak trudno było im zaoferować soki i napoje.
W trakcie sporzytkowania ciepłego dania mięsa drobiowego z ryżo kasza z resztkami mięsa z kolacji ...niestety wyproszono nas wszystkich z restauracji.
Wszystko mam nagrane na video.
Hi...!
Aby nakierować młode pokolenie na lepsze zachowanie i inna kulturę odeszliśmy w momencie wyproszenia.
Zostali tylko nasi znajomi. Opinia i widok Sylestra z opinii innych jest makabryczna.
Szampan to tylko woda sodowa zmieszana z szampanem...kicha.
Rozlana już wcześniej w kieliszkach. To tłumaczy fakt dlaczego nam nie chciano dać 1 szampana.
Wróciliśmy do Hotelu wraz z dziećmi i innymi nie zadowolonymi gośćmi...bawiliśmy się do 03,00 01-01-2010
Okazało się że nasze dania nie dokonczone ciepłe gdzie musieliśmy opuszczać lokal zostały zjedzone.
Zjadł je nasz Pilot. Twierdził iż jest tak głodny i nieświadomy zjadał nasze dania...wiedząc że my opuszczamy lokal.
Pierwszy dzień Stycznia… Olimpiady i nagrody.
Niestety nasz wspaniały Pilot Daniel oświadczył że żadnej Olimpiady nie będzie.
Nasza rodzinka zabawiła się sama. Dzieci kąpały się w morzu około 2 godziny a my opalaliśmy się na leżakach.
Powrót do Polski…
Przesiadki… filmy… stanie na mrozie… awaria biegów w autokarze… informacje od Kamila że Olimpiada odbyła się na molo… były konkursy i nagrody. Dlaczego nasza paczka pod opieką pilota Daniela nie została poinformowana o Olimpiadzie.
IP: 195.117.121.18
Gość
Gość
A jeszcze dodać.
Kierowcom nic nie zaoferowali, nawet miejsca i wyżywienia na Sylwestra a nie mówiąc o innych wyjazdach np. Meteory. Tam kompletnie kierowca nie dostał nic do jedzenia. Kierowcy należy się dieta panie i panowie organizatorzy gdyby was dopadły krokodyle w prawidłowej dokumentacji to rozwolnienie macie przez rok czasu. 10 kilo mniej i 10 lat więcej a włosy...to już nie włosy ale łysina. :shock:
IP: 195.117.121.18
Kulka
Gość
To był nasz pierwszy i ostatni wyjazd z tego biura podróży.. Co prawda był to sylwester za 999zł, ale warto pamiętać że byliśmy tam poza sezonem. Totalny brak organizacji !!! Np. Pilot poinformował osoby które zakwaterowane były w hotelu Rainbow, że po przyjeździe o godz. 20 odbędzie się wieczorek zapoznawczy w restauracji Maiami..i że ze względu iż nasz hotel oddalony jest od tego miejsca o ok. 3 km podjedzie po nas autokar. Czekaliśmy - impreza dla naszego hotelu sie nie odbyła.. Inny pilot uświadomił nas że wieczorki te odbywają sie w hotelach.. Wole juz nie wspominać o tym co działo się na sylwestrze.. Że zabrakło miejsca dla osób z naszego hotelu.. Co spowodowało ogromne zamieszanie.. Porażający również okazał się fakt że po przyjezdzie do miejscowości Paralia nikt nie wiedział gdzie znajdują się nasze hotele... Nie polecam , a wręcz przestrzegam przed tym biurem podróży.. !!
IP: 77.254.20.48
rozczarowana
Gość
Widzę ze nic się od maja nie zmieniło, a biuro bezkarne, nic sobie z klientów nie robi, no cóż zawsze się znajda naiwni tacy jak ja i inni.
Pozdrawiam niezadowolonych:-)))
IP: 89.76.84.142
ja12
Gość
;) witam chce się coś dowiedzieć o o wyspie thassos i miejscowości PEFKARIA hotel GREEN VELEVE.. mam zamiar tam jechać na wakacje z buira ok serwices
IP: 80.51.9.94
ANA
Gość
CZY BYŁ KTOŚ W HOTELU JOANIS*** NA WYSPIE THASSOS????????????? PROSZE O JAKAS OPINIE, BO CHCIELIBYSMY SIE TAM WYBRAC W TYM ROKU!
IP: 89.231.230.29
ANA
Gość
bardzo prosze napiszcie cos o tym hotelu Joanis..
IP: 89.231.230.29
lemmaleccy
Gość
hotel flora w toroni to wielka wpadka.byłem w czerwcu 09.Jedzenie porcje dla małych dzieci,zimme,nesmaczne.wody dają 1 szklankę i nic więcej.Śniadania 2 plasterki sera i kiepskiej mielonki 2 kromki chleba jak chciałeś to trzba było zapłacić po reklamacji u rezydentki dali więcej.Kelner beznadziejny beszczelny,gdy sąsiad chciał wziąć porcje jedzenia na pokój dla chorej żony to kelner chciał go pobić ,sąsiad 80 lat.Pokoje małe nie sprzątane wogule ,papier toaletowy jak się nie upomniało to nie miałeś ,większość kupowało .Właściciele bardzo niemili i unikali wszystich.
IP: 85.14.65.89
a73
Gość
witam
w lipcu wybieam sie z mezem i 14 - letnim synem do bulgarii,hotel AFRODYTA,mam do Panstwa pytanie czy Ktos z Was byl moze w tym hotelu ?jezeli tak to poprosze o opinie,a tak po za tym to chcialabym sie dowiedziec czy w bulgarii jest drogo,chodzi o wyzywienie ( czytalam co nie co jakie sa ceny,ale wiadomo ze jak Ktos byl to wie lepiej)ogolnie ile trzeba kasy zeby" przezyc" pozdrawiam i z gory dziekuje
IP: 217.113.225.173
grekolub
Gość
ja12 napisał
;) witam chce się coś dowiedzieć o o wyspie thassos i miejscowości PEFKARIA hotel GREEN VELEVE.. mam zamiar tam jechać na wakacje z buira ok serwices

Thassos-chyba najładniejsza z wysp na której byliśmy a już 9 wakacji spędziliśmy w Grecji. Thassos jest pachnąca, zpachy prawdziwej grecji czuć tu od momentu przyjazdu. Szczególnie dobra jest infrastruktura dla każdego. Można odpocząć tak jak ktoś lubi. Są kurorty dla lubiących poszaleć i małe miejscowości dla lubiących ciszę. Pefkari jest z tych średnich. Byliśmy tam tylko przejazdem, ale jest to bardzo przyjemna miejscowość z piękną plażą. Nie wiem jak z atrakcjami ale bliskość większego Potos rekompensuje ewentualne braki jeśli ktoś lubi pobalować w dyskotece itp. Warto wynająć jakiś środek lokomocji skuter, auto i samemu zwiedzić wyspę. Ja za 60 E miałem skuter na 5 dni. Można nim śmiało zapuścić się nawet w głąb wyspy i poznać jej uroki. Tam też można zrobić zakup miodu (tak pachnącego w życiu nie jadłem) i przypraw prosto z I-szej ręki, zatrzymać się przy dziko rosnących figach-cudo!!! W tych dalej od wybrzeża położonych miejscach inaczej smakują tamtejsze potrawy - nawet zwykły gyros jest inny (jedliśmy w miejscowości Marion i Kalirachi). Można właściwie wszędzie trafić na puste, lub prawie puste plaże, tylko troszkę wysiłku by odejść od danej miejscowości na kilkaset metrów. Polecam Thassos wszystkim, pewnie w przyszłym roku znów tam zawitamy i pewnie właśnie do Pefkari oczywiście z OK Services, bo choć nie są idealni to większych uwag nie mieliśmy przez 3 sezony wyjazdów z nimi. Pozdrawiam 8)
IP: 89.73.114.135
-kasia123
Gość
Witam serdecznie,
Właśnie zarezerwowałam wakcje w czerwcu w Grecji w Parali, wybrałam apartemnt John&Eve. Jestem ciekawa czy ktoś może podzielić się wrażeniami z tej miejscowości i co ważne z tego apartamentu. Oferta wyglądała zachęcająco, ale czytając niektóre komentarze na forum zaczynam się obawiać tego wyjazdu.
Będę wdzićzna za wszytskie szczere opinie.
A może ktoś też jedzie w czerwcu tam ?
Pozdrawiam
IP: 195.20.110.66
warszawiak
Gość
Witam,
Mieliśmy okazję spędzić urlop, sylwestra w Paralii z biurem podróży ok services.
Mieliśmy ten sam problem czytając komentarze na forum. Proszę się nie obawiać. Biuro organizuje wycieczki na odpowiednim poziomie, bez większych zastrzeżeń. Nazwy hotelu nic mi nie mów. My spędzaliśmy noce w hotelu w centrum miasteczka Oasis - czysto, schludnie, tv, lodówka. Brak zastrzeżeń. Paralia ładne miasteczko, plaże bardzo wąskie ale oddalając się od miasteczka już nie ma tego problemu. Sklepów jest dużo jest nawet niemiecki Lidl - ceny przeciętne. Owoce kupowaliśmy w sklepikach na deptaku - mandarynki, pomarańcze - pychotka:):)Dużo restauracji, pubów, kawiarni - praktycznie w każdej byliśmy i coś piliśmy:) Drinki od 5e do 9e, piwo 3e w sklepie piwo można kupić już za 1e. W lato miasteczko Paralia oblegana jest przez naszych rodaków. Zachowanie rodaków pozostawiam dla siebie bez komentarza!!Można się domyślać! Ale byli też ludzie z którymi można było porozmawiać wypić jak człowiek piwo w restauracji,pubie itp
Śniadania serwowane były od godz 8 nazwaliśmy to tak " kto pierwszy ten lepszy" , ale tutaj też nasi rodacy wyglądali na wygłodzonych nakładając sobie big porcje i połowę zostawiając na talerzu, w ten sposób brakowało dla innych gości. Kolacje podawane był pod nosek i tu już rodacy nie mieli problemu, ale było słychać narzekania , że mało!!! N Wycieczka kosztowała nas 1000zł za te pieniądze nie wymagaliśmy cudów, posiłków z big porcjami, alkoholu za darmo itp. Spędziliśmy fajny, niedrogi urlop. sylwester. Śmiało możecie jechać z tego biura i nie patrzcie na komentarze. My też ich się naczytaliśmy niepotrzebnie. Wlazie co mogę podesłać parę fotek z Paralii i okolic.
Pozdrawiam
IP: 83.6.42.54
domiii
Gość
heheh a ja mogę podesłać fotki z ostatniego dnia:)
bagaże na kupie,żar się z nieba leje :)
i kanapki śmierdzące...
a prysznice na plazy dla wyjeżdzających gorsze niż najbardziej oblegane toy-toyki

koszmar ale i z tego człowiek skorzystał po 12 godzinach na smażenia sie na plaży a do odjazdu było jeszcze jakieś
5 godzin :).
Jednak powiem tak ...
nie pojechałam tam dla luksusu tylko na słonko i relax.....
i za te pieniądze raczej było super . Polecam Nesto w Warszawie.
Konkretny gość ten biznes prowadzi i dobrze doradzi.
a w tym roku ponownie do Paralii się wybieramy tylko tym razem samolotem,już nie mogę się doczekać czerwca:)
IP: 83.6.34.214
-kasia123
Gość
Dziękuję bardzo Wam za opinie, muszę przyznać, że uspokoiły mnie troszkę. A jak u nich z autokarami wygląda, podróż jest bardzo męcząca? Boje się bo tyle tu opisów, że autokary z starycz czasów, mało miejsca itp. Jak Wam podróż mineła ?
Czyli w Parali nudzić się nie będę ?!
Jeszcze zastanawiam się nad wycieczkami, co powinnam zwiedzić, marzę o Meteorach i Atenach :) ale czy wykupić te wycieczki u rezydenta, czy na miejscu są biura jakieś? Czy jak nie znam zbyt dobrze angielskiego to uda mi się tam porozumieć?
-kasia123
Gość
Domiii - a to biuro Nestor w Warszawie to jest jakiś pośrednik, bo w ofercie ma przecież wakacje z ok services, tak?
basto_krk
Gość
do -kasia123 : jeśli chodzi o autokary to nie wiem jak jest w innych miastach,ale w Krk podstawiał je Pastuszak.Możesz wejść na jego stronę i zobaczyć jaką mają flotę.Jeśli się okaże,że to właśnie ich autokarem będziesz jechać...hmmm powiem tak...wiem,że różnie ludzie opisują tą podróż i ich zdania są podzielone,ale dla mnie osobiście to była tragedia:/jestem młodą dwudziestoparoletnią osobą i liczyłem się z tym,że mam spędzić około 1doby w autokarze wykupując wycieczkę do Grecji z OK Services,ale nie spodziewałem się że będzie to moja najdłuższa i najbardziej męcząca doba w życiu!Po pierwsze jest WC,ale można z niego korzystać tylko w sytuacjach jak powiedziała to nasza pani pilotka "AWARYJNYCH" bo inaczej przez dalszą część trasy będzie nam towarzyszył nieprzyjemny zapach:)))dla mnie nie był to większy problem po regularnie co 4-5godz. robili 15-20min. postoje na stacjach benzynowych i tam można było skorzystać z WC,ale widziałem jak niektórzy przebierali nogami w trakcie podróży i nerwowo spoglądali na zegarek czekając na jakiś postój:))Dobra rada-nie pij dużo w trakcie podróży;)!Kolejna sprawa i wydaje mi się,że najbardziej istotna to fakt,iż fotele są mało wygodne(zaznaczam,że jechałem dwoma autokarami tej firmy),między siedzeniami jest ciasno i niestety odchylenie ich do tyłu,żeby się np. zdrzemnąć było raczej nie możliwe bo od razu lądowało się oparciem u sąsiada z tyłu na kolanach:/Osoby mające 150-160cm wzrostu wiadomo mają troszkę większe pole do manewru,ja "niestety" mierzę ponad 180 i przez większość podróży zastanawiałem się co zrobić z nogami:/Jeśli mam Ci dać jeszcze jakąś radę to weź sobie jakiś jasiek i koc do autokaru.Gdybyś chciała się coś dowiedzieć na temat wycieczek fakultatywnych,albo samej Parali i jej okolicy to pisz:)jeśli tylko będę mógł to odpowiem.Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku w czerwcu;)
IP: 83.29.151.199
domiii
Gość
podobno w tym roku nie będzie to Pastuszak bo Ok nie wypłaca pieniędzy za kursy
Jeśli chodzi o Nesto to owszem jest to pośrednik... ale fajnie się z Nimi załatwia wszystkie formalności.
Podróż męcząca ale nowoczesnymi autokarami. Jedyne czego w nich nie można to palić :( i korzystać z toalety... a to dlatego,że autokary robią wahadła ...
czyli dojeżdżają 9 godzin przerwy i wracają... aromat byłby mało przyjemny dla tych wracających lub ruszających po poprzednikach.
IP: 83.27.61.239

Strona: « < ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... > »

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij