» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

ok services spoko grecja

Grecja wakacje Grecja opinie o hotelach

Strona: « < ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... > »

Autor Treść
Turysta
Gość
witam,

czy ktoś mógłby mi napisać jak wyglądają potwierdzenia (vouchery?), które OK Services przekazuje swoim klientom? moje wydaje się skormne, nie wiem czy wszystko w porządku.
IP: 83.23.75.55
Turysta
Gość
może bardziej co jest tam napisane?
Artur
Gość
Marcelina napisał
W tym roku jadę do Grecji-hotel Principal-we wrześniu z OK Services i znów napiszę jak było ;)
Pozdrawiam
marcelina1983@poczta.onet.pl w razie pytań pisac chętnie odpowiem ;)

My też jedziemy 8.09 do Principala. To do ew. zobaczenia ;)
IP: 81.190.103.25
Duch
Gość
Marcelina napisał
Duch napisał
Duch napisał
My jedziemy 08.06.2009 do Principal w Paralii.

Tfu, miało być 10.06 :)

Hej,my jedziemy z meżem do tego hotelu 08.09. byłabym wdzięczna za wszelkie porady i opinie o tym miejscu... marcelina1983@poczta.onet.pl
P.S. Jakieś namiary na fajne knajpki i wszelkie atrakcje (no i fotki okolicy :)) mile widziane, z góry wieeelkie dzieki, pozdr :*

Hej, jednak musieliśmy przełożyć wyjazd na 8.09.
Jak tak czytam opinie (chociaż nie wiadomo które są prawdziwe), to chyba najlepiej nastawić się na najgorsze, a później mile się rozczarować ;)
Do zobaczenia i pozdrawiam!
IP: 81.190.105.126
Mati
Gość
Wrocilem z parali 20.08 apartamenty porto daliani , polecam czysty ladny apartament , biuro ok service niemoge powiedziec zlego slowa wszystko bylo tak jak ma byc i to duzy plus po niektorych komentarzach troche sie balem ale naprawde niespodziewalem sie ze bedzie tak super :D polecam to biuro i apartamenty porto daliani .
IP: 79.163.226.228
Użytkownik
Turysta napisał
witam,

czy ktoś mógłby mi napisać jak wyglądają potwierdzenia (vouchery?), które OK Services przekazuje swoim klientom? moje wydaje się skormne, nie wiem czy wszystko w porządku.

Vouchery wyglądają faktycznie bardzo skromnie.... zwykły druk z kilkoma rubrykami... wiem bo mielismy przeslany na e-mail. Pozdrawiam
IP: 83.6.7.246
Użytkownik
domiii napisał
Turysta napisał
witam,

Vouchery wyglądają faktycznie bardzo skromnie.... zwykły druk z kilkoma rubrykami... wiem bo mielismy przeslany na e-mail. Pozdrawiam

Napisane jest tylko kto od kiedy do kiedy jaki hotel i kontakt do biura na miejscu urlopu... tam trzeba sie zglosic i dadza konkretne skierowanie na docelowe zakwaterowanie
Użytkownik
asia napisał
dzieki domii. czy orientujesz sie ile sie jedzie z paralii do salonik ,bo nie wiem czy wykupic wycieczke czy pojechac indywidualnie ,bo mam w planach wieksze zakupy i nie wiem czy na tej wycieczce zdaze objechac planowane sklepy. .
czy wybiera sie ktos do paralii we wrzesniu?

podobno ok. 1,5 godziny
Użytkownik
asia napisał
dzieki domii. czy orientujesz sie ile sie jedzie z paralii do salonik ,bo nie wiem czy wykupic wycieczke czy pojechac indywidualnie ,bo mam w planach wieksze zakupy i nie wiem czy na tej wycieczce zdaze objechac planowane sklepy. .
czy wybiera sie ktos do paralii we wrzesniu?

mam dla Ciebvie jeszcze jedna propozycje... ok. 20 kilometrow od pParalii jest miejscowosc Katerini i stamtad pojedziesz doSalonik... oraz Aten pociagiem, do Katerini jezdzi Autobus z Paralii..
Użytkownik
Smile napisał
Byłem wraz z dziewczyną 5.08-17.08 w Olimpic Beach były to nasze pierwsze zagraniczne wakacje. Obawy przed wyjazdem były wielkie ale dzięki kierowcą którzy wieźli nas do Grecji podróż minęła nam szybko i przyjemnie. Po przyjeździe trafiliśmy do naszego apartamentu Ermis dokładnie Smile. Pokój a 3 pietrze, ogromy balkon do tego z jednej strony okno z drugiej drzwi balkonowe, przeciąg wieczorami 100% :D. Klimatyzacja za darmo. Na dole w apartamencie sklep Smile najtańszy w okolicy ( chyba).
Co do wycieczek:
Meteory - pilot wycieczki był doskonały, opowiadała z takim przejęciem, że aż chciało się słuchać, co do samego miejsca pięknie jednym słowem.
Skathios - wszystko pięknie gdyby nie to, że pani pilot oznajmiła nam, że nie może nić mówić a w czasie jazdy. W autokarze byli Polacy i Rumuni i to była wada tej wycieczki nic się nie dowiedzieliśmy na temat tej wyspy.
Saloniki - ta saa pani pilot co w Skathios z tą różnicą, że tu cały czas opowiadała wec wiedzieliśmy co jest co :)
Jeśli chodzi o ostatni dzień meczące siedzenie i oczekiwanie na nieszczęsny ostatni autokar 22:30 choć dlamnie to zrozumiana sprawa, że kierowcy musieli odpocząć i do nich nie mam żadnych uwag zreszta w czasie jazdy byli strasznie mili i dzięki nim droga też upłynęła szybko i przyjemnie.
Nam się podobało i za rok planujemy wybrać się znów do Grecji możliwe, że znów z Ok Services wszystko będzie zależało od ofert na rynku :D
Pozdrawiam serdecznie wszystkich znajomych z wspólnych wakacji zwłaszcza Justynę i Adriana.

W razie jakiś pytań lub zdjęć apartamentu proszę się zgłosić :)

hahahahahah chyba wiem kto to pisze pozdrowionka dla milusiej pary z wielkim aparatem foto.....
Turysta
Gość
dzięki Domiii za informacje ;)
wczasowiczka-fankaMJ
Gość
No to dokańczam to co wcześniej tutaj naskrobałam:)
Wycieczki
- Skiathos - kogos, kto był już na jakiejś śródziemnomorskiej wyspie, nie zachwyci, innych może tak, na mnie, osobiscie nie zrobiła jakiegoś wielkiego wrażenia. Jechaliśmy do portu bardzo długo, po niesamowitych 'serpentynach', rezydent Marcin na początku dał nam trochę pospać, a pózniej umilał podróż opowiadając mity. Rejs też taki sobie, stara łajba, wszyscy ledwo się na niej zmieścili. Pierwsza plaża robi wrażenie, tylko stopki troche bolały od tych kamieni;) druga - SYF i ŚCIEMA. Mnóstwo ludzi, ciemny brudny piasek (ledwo można było dostrzeć drobinki "złota", ktore rownież były w paralii) i lezak za 8 euro.
- Ateny - bodajze Pani Grazyna ma ogromną wiedze, ciekawie opowiadała o przeszłych czasach i historii Akropolu. Ogólnie bardzo udana wycieczka, nie licząc tego, że nie mieliśmy odrobiny czasu wolnego i pędziliśmy do autokaru jak szaleni oraz nie licząc tego, ze w autubusie zepsula się klima, a po zgłoszeniu usterki nikt się tym nie zainteresował , dopiero kiedy jedna kobieta zaczela mdlec zatrzymaliśmy się na jakieś stacji.
- Meteory - najlepiej zoorganizowana impreza, Pani Ania tak ciekawie opowiadała o tamtym miejscu, że aż chciało się słuchać:) POLECAM!
Rezydenci, mili jak mili. Do niektorych odnosili się z zerowym szacunkiem.
Hotel zrobiony na szybkiego, byleby już można było go oddać do użytku.
Jedzenie - OHYDA! nic nie doprawione, połowa rzeczy niezjadalnych. Zimny makaron, zimne mięso, zimny ryż, codziennie te pomidory, cacyki i arbuz. Nie do zniesienia:/
Co do ostatniego dnia - wywiezli nas na jakieś zad*upie z tawerną, w ktorej salatka z feta kosztowała 5 euro. Cały dzień siedzielismy pod parasolkami na plazy, a upał dawał w kosc niesamowicie. Umyłam się pod prysznicem na plaży, bo te, do ktorych zachecal nas pan Henryk ( ktory nic nie wie ) byly porosniete grzybem. Do Polski jechały 4 autokary. Godzine przed odjazdem drugiego, pozmieniano listy i nikt nie wiedział, ktorym bedzie jechał. Ogolnie straszny chaos i zamieszanie. Plusem był Pastuszak, pani pilotka i kierowcy, ktorzy do Polski dojechali w 20 godzin:)) ukołny i wielke brawa dla nich:)
Te wszystkie minusy rekompensowala w pewnym stopniu pogoda i urocza Paralia:) Jednak nikomu nie polecam OK SERVICE i Grecji z nimi oraz hotelu Yakinthos.
pozdrawiam:)
IP: 83.29.170.143
zbigniew
Gość
Będę skutecznie zamieszczał swoja opinię o Okservices choć widzę, że ludzie i tak pojadą nawet jeśli przedstawia się im szereg negatywnych opinii.
Postaram się być obiektywnym w swojej opinii i chcę jedynie przestrzec ludzi, którzy pragną się wybrać do Olimpic Beach z tym biurem podróży oraz do hotelu RAINBOW.
Wakacje spędziłem w terminie od 05.08.2009 do 16.08.2009 hotel Rainbow Olimpic Beach.
Pozytywy:
- profesjonalizm kierowców autobusów;
- duża wiedza pani Ani podczas wycieczek fakultatywnych;
- luksusowy autobus w drodze powrotnej;
- przyjemna miesjcowość;
- po złożeniu skargi na piśmie w siedzibie biura w Paralii otrzymaliśmy po dwóch dniach nowy pokój o lepszym standardzie;
Negatywy:
- hotel Rainbow odbiega nieco wyglądem od fotografii (położony jest przy dużym parkingu samochodowym, duży ruch uliczny, widok na pola zachwaszczone);
- restauracja hotelu nie sprzątana chyba od początku sezonu;
- pokrowce na krzesłach brudne;
- czystość morza średnia;
- plaża bardzo brudna, pety i śmieci (100m za plażą wysypisko śmieci);
- brak WC na plaży w całej miesjcowości;
- po plaży gonią chore bezpańskie psy to ponoć normalne w Grecji;
- brak jednego łóżka po otrzymaniu pokoju;
- ciasny pokój jak dla 4 osób dorosłych (pokój 2,5 m na 3 m);
- widok z balkonu zamiast na morze był skierowany na dach kuchni z kominem,
z którego ulatniały się sadze i spaliny prosto do pokoju;
- brudno w pokoju i łazience;
- brudne, czarne od sadzy okna i balustrada;
- nie zamykające się okno balkonowe (balkon połączony z innymi pokojami);
- zepsuta spłuczka WC;
- urwany sedes w WC;
- brak prądu przez 4 dni (prąd naprawiany przez elektryka codziennie);
- nie działająca lodówka po naprawie prądu;
- grzyb w łazience;
- mrówki faraona w całym pokoju;
- niesprawne rolety okienne;
- brudne zasłony w pokoju;
- w pokojach nikt nie sprząta, samemu trzeba wyrzucać śmieci, prosić o papier toaletowy i miotłę;
- monotonne śniadania przez cały czas pobytu to samo (ser żółty, mielonka w plastrach, kwaśne mleko do płatków, jajko na twardo);
- wielka niekompetencja rezydenta pana Henia (ten facet niczego nie potrafi załatwić);
- terminy wycieczek fakultatywnych narzucane odgórnie (zamówisz sobie 5 wycieczek to jedziesz na nie dzień pod dniu) nie ma możliwości dostosowania terminów do potrzeb gości pomimo tego że są organizowane w dwóch terminach;
- autobusy na wycieczki doładowane na maksa, rodziny nie mogą siedzieć razem bo jak wsiadasz w hotelu Rainbow to zostają ci tylko ostatnie miejsca;
- na wycieczce na meteory w restauracji zostawiono jedną uczestniczkę, autobus po prostu sobie pojechał i ją zostawił (właściciel restauracji z pozostawioną ukrainką dogonił swoim samochodem nasz autobus);
- narzucane przez rezydentów posiłki w restauracjach (niby masz upust na posiłek a w rzeczywistości płacisz drożej);
- jeżeli jedziesz na wakacje ze znajomymi do jednego hotelu, nie możesz liczyć na to, że pojedziecie z powrotem jednym autobusem (dwie znajome rodziny mieszkające obok w pokojach miały nawet wspólne kanapki na drogę, o godz, 16 ej dowiedziały się że jadą oddzielnymi autobusami do Polski);
- ostatni dzień koszmarem, wszyscy koczują pod tawerną szukając kawałka cienia od godz. 10 ej rano do 22.30. Rezydencji życzą ci miłego dnia i już ich nie ma. Z plaży już nikt nie ma siły korzystać. Leży się więc na ręcznikach cały dzień czekając na losowanie o 16 ej którym autobusem pojedziesz i o której godzinie;
- oferowane prysznice w tej tawernie to chlew;
- walizki składowane sa w szopach drewnianych, rzucone jedna na drugą;
- w drodze powrotnej w Serbii autobus luksusowy się po prostu zepsuł, po godzinie oczekiwania wczasowicze pchali no i odpalił ku wielkiej radości;
- rezydencji ograniczają się tylko do namawiania i zbierania kasy za wycieczki, ale jeżeli masz jakiś problem to najlepiej rozwiąż sobie go sam.
Drodzy Państwo. Ktoś powie czego oczekiwać za taką cenę (tak mi powiedział rezydent), jednak proszę wziąć pod uwagę fakt, że w hotelu spędzały wakacje osoby, które miały podobne problemy, pokoje o podobnym standardzie a płacili z przelotem samolotem 2400 zł. a to już nie jest mała cena. Wszystkie uwagi mam na piśmie które przedstawiłem w biurze okservices w Paralii. Jednak przestrzegam rezydenci tylko wpisują datę wpływu skargi natomiast nie chcą się podpisać natomiast pan Henio nawet przedstawić. Z pobytu w hotelu Ranibow (hotel „Usterka”), oraz koczowania w ostatnim dniu pod tawerną i pchania autobusu zrobiłem zdjęcia. Jeśli ktoś nie wierzy i myśli że reprezentuję konkurencyjne biuro podróży jak tutaj mówią zgryźliwcy broniący okservices, zapraszam do korespondencji. Mój meil: zbiluk1904@wp.pl. Odpowiem na wszystkie pytania i prześlę fotki. Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku niedowiarkom, którzy pojadą na wymarzone wakacje z tym biurem za ponoć nieduże pieniądze.
IP: 93.105.45.253
Turysta
Gość
czy moglibyście podzielić się ze mną informacją, ile euro wydaliście w Grecji? w szczególności osoby, które były w Olimpic Beach albo w Paralii? ;)
IP: 83.23.75.123
turystka
Gość
My na 4 osoby wydaliśmy ok 1200e z wycieczkami,pamiątkami i wyżywieniem,byliśmy w lipcu w Paralii
IP: 212.87.244.2
rob
Gość
Byłem z żoną z tym biurem w Parali w hotelu Stella. Było super. My jesteśmy bardzo zadowoleni. Hotel taki sobie. Najważniejsze, że jest klimatyzacja i lodówka. Wyposażenie wnętrza takie sobie, ale ogólnie nie ma co narzekać. Zresztą ileż tego czasu spędza się w hotelu. Głównie plaża, morze i zwiedzanie. Wyżywienie naprawdę super. Śniadania szwedzki stół więc każdy może coś sobie wybrać. Fakt, faktem co rano to samo. Obiadokolacje smaczne i co wieczór coś innego. Autokary, nienajgorsze, choć podróż męcząca. Czytam, że się komuś zepsuł - nam nic takiego się nie przytrafiło. Wracaliśmy autokarem firmy Pastuszek i można powiedzieć pełen komfort choć trochę mało miejsca. Do Grecji jechaliśmy troszkę gorszym, ale dotarliśmy bez zastrzeżeń. Paralia - wspaniałe miasteczko z mnóstwem sklepików i tawern. Polecamy. Są też bankomaty i nawet kantor, ale nie polecam korzystania z kantoru bo się po prostu nie opłaca. Kurs 4.80 zł za 1 euro, a w bankomacie 4,20 zł. Sami korzystaliśmy. Kartą nie da się chyba płacić, z tego co wiem to tylko w sklepie LIDL. Prawda jest taka, że ludzie sami sobie stwarzają problemy i kłopoty. Sami mieliśmy z takimi do czynienia. A to co się wydarzyło w ostatni dzień to się w głowie nie mieści. Ludzie narzekają, a sami zachowują się jak zwierzęta. Chyba bali się, że braknie im wody i nie zdążą się wykapać. Katastrofa! Choć nie ukrywam, że biuro ten ostatni dzień mogłoby inaczej zorganizować, ale da się wytrzymać. Wycieczki fakultatywne niezłe. Byliśmy na trzech (skiatos, ateny i meteory).
Ludzie wyluzujcie się trochę i dobrze się bawcie. I nie wierzcie we wszystko co piszą.
Pozdrawiam. ;)
IP: 213.199.193.4
Yan
Gość
OK services To w pełnym brzmieniu
OSKUBAĆ KLIENTA
Zdecydowanie odradzam wcześniejsze wykupowanie wycieczek fakultatywnych.W moim przypadku oskubali mnie na 3 przedpłatach na 25 Euro ,tylko dlatego że uwierzyłem iż wcześniejsza wpłata -Jak przekonywała pracownica biura [pozwoli im na lepsze zaplanowanie wycieczek]które mogą nie dojść do realizacji , a cena jest niezmienna .Kupowanie wyżywienia w biurze to klęska ,chyba że sie lubi byle co, ale pewne .Na miejscu można za te same pieniądze zjeśc lepiej.Piloci wycieczek -super ,program szczególnie Ateny -interesujący ,lecz w aspekcie męczącej podróży raczej nie wart zainteresowania.Autubusy-greckie które dowożą na imprezy to zaflejony cuchnący złom,jedynym pocieszeniem jest wirtuozeria kierujących nimi Greków.Generalnie Ok, choć ton odpowiedzi na uwagi zgłoszone do biura ok service to raczej jedna bezczelność
IP: 83.22.194.246
zadowolona
Gość
do : wczasowiczka-fankaMJ owszem z tą klimą to było tak że jedni z państwa zgłaszali 3 razy że coś z tą klimą nie tak ale pilotka wtedy od razu zatrzymała autokar na stacji , okazało się ze jakiś tam pasek się urwał ale zaraz go zmienili , schłodzili autokar i po ok pół godz ruszyliśmy w dalszą drogę ( a poza tym klimatyzacja nie była zepsuta w całym autokarze tylko na piętrze) i przede wszystkim NIKT NIE ZEMDLAŁ !!! . a co do ostatniego dnia to przecież było wiadome już dużo wcześniej ze autokar zawiezie nas do tawerny i, że do dyspozycji będzie tylko plaża , a jak komuś to nie pasowało to mógł inaczej i na własną rękę spędzić ten czas. pozdrawiam
IP: 79.163.205.251
zadowolona
Gość
do pana Zbigniewa :nie mieszkałam akurat w tym hotelu ale w apartamentowcu o dużo niższym standardzie niż hotel Rainbow ale bywaliśmy tam bardzo często , także na spotkaniu organizacyjnym i jakoś nie zauważyłam ; brudnych krzeseł i brudnego pomieszczenia, co do plaży to to wcale nie była zaśmiecona a nawet jeżeli się gdzieś zdarzyło to winni są tylko turyści którzy się tak zachowują .A wc na plażach były . Wycieczki - trudno żeby przy 10 -dniowym pobycie mieć je co kilka dni. pozatym nie wiem o co chodzi z tym doładowaniem autobusu na maksa jakoś każdy miał swoje miejsce a trudno żeby jedna osoba siedziała na 2 fotelach , my też wsiadaliśmy przy hotelu rainbow i można było znaleść dogodne miejsca mimo że byliśmy dwoma rodzinami i zwykle siedzieliśmy razem . a co do siedzenia razem z inną rodziną w drodze powrotnej to skąd niby biuro ma wiedzieć z którymi osobami pan się zna , trzeba było poprosić rezydenta żeby tak Państwa umieścił w jednym autokarze a poza tym nie ważne jest które rodziny się znają tylko gdzie kto ma jechać osoby jadące np do Katowic nie pojadą autokarem który nie przejeżdża przez Katowice . Co do ostatniego dnia to nie prawda że dla WSZYSTKICH był koszmarem bo dla ludzi którzy umieli się zorganizować były to naprawdę piękne chwile a godzina odjazdu niebyła 22:30 tylko 21:00 bo akurat my byliśmy ostatnim autokarem który odjechał o tej godzinie . Walizki układali sobie ludzie sami więc jak ktoś nie umiał się zachować i rzucał walizką ( choć nie przypominam sobie takiej sytuacji ) to trzeba było mu zwrócić uwagę a nie potem mieć pretensje. A pan rezydent Henryk oczekiwał zawsze w wyznaczonych godzinach, zawsze miły i dowcipny i nam zawsze pomógł , widocznie miał pan pecha. pozdrawiam
IP: 79.163.205.251
twisty
Gość
Witam , 21sierpnia wrocilismy z wakacji w olimpic beach. Mieszkalismy w apartamencie Anastasia, pokój dokładnie taki jak na zdjęciach. Bardzo duży (byliśmy we dwoje, a miejsc było na 3 os), czysty, ogromy balkon. Do pokoju nie mamy żanych zastrzeżeń. Poza tym bardzo mili właściciele. Miejscowość raczej spokojna , choć niewątpliwie ciekawiej jest w Paralii przy czym plaża o wiele lepsza w olimpic beach. A jako że wiekszość dnia spędzaliśmy własnie na plaży było to dla nas atrakcyjniejsze miejsce. Do Paralii szliśy równo 30min. Wyzywienie kupywaliśmy na miejscu. Obiad dla 2 osób z napojami to koszt ok 15 Euro. Do lidla poszliśmy raz i okazało sie że wcale sie nie opłaca bo w olimpic ceny było może o 20 centów wyższe. Na wycieczki warto jechać. Szczególnie na piękną wyspę Skiathos- koniecznei z najlepszym przewodnikem na świecie panią ANIĄ. Wakacje ogólnie bardzo sie udały. Choć tak naprawdę gdyby nie piękna pogoda i życie nocne to jest tak samo jak nad polskim morzem . a co do ostatniego dnia to zleciał bardzo szybko. Prysznice wcale nie są aż takie obsukrne jak tu ludzie piszą. w ogole nie wiem czemu tak narzekają wszyscy. Ciekawe czy tak pięknie i luksusowo macie u siebie w domach?! Jesli tak to nie wiem czemu jeżdzicie na wakacje za 900zł?! nie nalezy sie zniechęcać i obawiać. ja miałam mega obawy , a wszystko było dobrze! pozdrawiam wszystkich którzy mają urlop przed sobą
IP: 83.17.158.210
zbyszek
Gość
Do pani zadowolonej.
No cóż ludzie mają różne upodobania. Skoro uważa pani że pokrowce na siedzeniach w hotelu Rainbow były czyste to gratuluję. Widzę, że pojęcie czystości jest względne. A w którym miejscu te ubikacje na plaży pani widziała. Ja też widziałem dwie przy przystanku autobusowym, tylko że zamknięte na klucz.
zbyszek
Gość
Do zadowolonej.
Proszę panią. Prośbę o przejazd jednym autokarem dla dwóch rodzin moi znajomy zawarli w umowie. A jeśli chodzi o pomoc rezydenta w tej sprawie ograniczyła się tylko do stwierdzenia, że on tutaj nie jest w stanie nic zrobić i tyle. No i skoro tak bardzo jest pani zadowolona i twierdzi że można było inaczej spędzić ten ostatni dzień koczowniczy to chyba już panią kojarzę. Pani jest chyba tą dziewczyną tańczącą w białej mini przez cały dzień z kuflem piwa, w stanie upojenia alkoholowego, którą większość chyba pamięta. Więc na pewno się podobało. Gratulacje.
zbyszek
Gość
Odpowiedź do twisty. Te wakacje kosztują nie tylko 900 zł. Z przelotem samolotem 2400 zł.
fanka MJ
Gość
Do zadowolona - jak to nikt nie zemdlał? Najpierw kobieta zasłabla w autokarze, a gdy jej mąż zaczął tupać nogami, dopiero wtedy pan kierowca się zatrzymał, wysiadła z autobusu i padła. Po pierwszym zgłoszeniu stwierdzono, ze klima jest włączona i pozostawiono nas w tym upale i zaduchu. Pewnie bylas na dole i stąd Twoja wypowiedz. trzeba było wyjsc na gore i posiedziec tam choc chwile.
IP: 83.29.152.75
Użytkownik
zbyszek napisał
Do zadowolonej.
Proszę panią. Prośbę o przejazd jednym autokarem dla dwóch rodzin moi znajomy zawarli w umowie. A jeśli chodzi o pomoc rezydenta w tej sprawie ograniczyła się tylko do stwierdzenia, że on tutaj nie jest w stanie nic zrobić i tyle. No i skoro tak bardzo jest pani zadowolona i twierdzi że można było inaczej spędzić ten ostatni dzień koczowniczy to chyba już panią kojarzę. Pani jest chyba tą dziewczyną tańczącą w białej mini przez cały dzień z kuflem piwa, w stanie upojenia alkoholowego, którą większość chyba pamięta. Więc na pewno się podobało. Gratulacje.

hahhahahahahah Też tą panią pamiętam hehheheh
IP: 83.24.107.214

Strona: « < ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... > »

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij