» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

ok services spoko grecja

Grecja wakacje Grecja opinie o hotelach

Strona: « < ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... > »

Autor Treść
domiii
Gość
jasiek i dmuchana poduszka na szyję oraz koc to podstawa w takich podróżach.. ja z racji dyskopatii kręgosłupa szyjnego wybrałam opcję lotu samolotem ale zastanawiam się nad drugim kursem z dziećmi w sierpniu i autokarem .. Nie wiem jak to przeżyję... na razie jeszcze decyzji nie podjęłam.Bo po tych wakacjach a właściwie po podrózy autokarem przez blisko 30 godzin 3 dni dochodziłam do siebie.
IP: 83.27.61.239
miki
Gość
domiii napisał
heheh a ja mogę podesłać fotki z ostatniego dnia:)
bagaże na kupie,żar się z nieba leje :)
i kanapki śmierdzące...
a prysznice na plazy dla wyjeżdzających gorsze niż najbardziej oblegane toy-toyki

koszmar ale i z tego człowiek skorzystał po 12 godzinach na smażenia sie na plaży a do odjazdu było jeszcze jakieś
5 godzin :).
Jednak powiem tak ...
nie pojechałam tam dla luksusu tylko na słonko i relax.....
i

No to relax po byku był ;). Ludzie jechałem kiedyś autokarem i naprawde dobrze wam radze lepiej dopłacić 300 zł do samolotu .bo po takich wakacjach w autokarze to tylko zmeczeni przyjedziecie i jeszcze z tydzień trzeba bedzie odpoczywać.A jak nie macie 300 zł to nie jedzie do grecji tylko gdzieś blizej.Jedzie się po to by odpocząć a nie oszczedzać na wszystkim i sie denerwować że człowiek nie stać i wpier zupki chińskie zamiast raczyć się greckimi frykasami. Jeśli już koniecznie do grecji to pooszczedzajcie cały rok by potem nie załować na wycieczki itd.Nie lubie ludzi którzy jadą tylko po to by pochwalić się ze byłem w grecji ale poza plażą i nedznym lokum gdzie w polsce człowiek by nawet nie położył sie to juz nic nie widzieli.wiem ze wielu z nas Polaków nie stać na wiele ale to naprawde lepiej nie jechać niż się meczyć. Wczasy mają być odpoczynkiem.
IP: 149.156.208.81
marta
Gość
Nie zgadzam się z moim poprzednikiem.Byliśmy w zeszłym roku w lipcu w Paralii autokarem.Owszem podróż jest męcząca ale nie aż tak.Skoro nasze dzieci dobrze zniosły 27 h w autokarze to nie jest żle.Po 2h odpoczynku wszyscy byliśmy w formie.Poza tym nieprawda że rożnica między samolotem a autokarem wynosi300zł lecz ok 800zl co przy naszej 4-os rodzinie jest ok 3000.Wykorzystujemy zaoszczędzone pieniądze na wszystkie możliwe fakultety a w Grecji jest co zobaczyc .A jeśli chodzi o jedzenie -wcale na mieście nie jest tak drogo,po prostu trzeba nie wykupywac wyżywienia w bp tylko jadac w knajpach ,co nie znaczy żeby jeśc owoce morza które są drogie,ale typowa grecka potrawa to wydatek ok 6e.To były nasze najlepsze wakacje ,więc w tym roku również jedziemy autokarem !! do Paralii i nie żeby sie pochwalic przed znajomymi tylko odpocząc ,pozdrawiam
IP: 212.87.244.2
basto_krk
Gość
ja też nie mogłem dojść do siebie po drodze powrotnej:)może nie aż tak długo jak domiii,ale jeden dzień mi to zajeło:))stopy miałem tak spuchnięte i obolałe z racji tego,że znaczną część podróży musiałem spędzić w jednej pozycji,że nawet nie chce tego wspominać:)teraz się z tego śmieje,ale wtedy........obiecałem sobie,że wolę zacząć wcześniej odkładać jakieś pieniążki i w tym roku samolot bo drugi raz tego nie zniosę:)):)) a w ramach uzupełnienia chciałbym dodać jeszcze,że w drodze powrotnej miałem okazje przekonać się jak wygląda podróż przez Europę bez klimatyzacji i z miejscówką na samym końcu autokaru tuż nad silnikiem który dodatkowo ocieplał nam girki:))) chyba z 40st. C. i żadnej cyrkulacji powietrza:D POZDRAWIAM
IP: 83.29.131.3
warszawiak
Gość
<do kasia123> autokar, rewelacja. Nie musisz się obawiać - mam fotkę - mogę Ci podesłać! Czysto, barek, tv. Najlepiej zająć miejsce wg naszego doświadczenia na końcu dokładnie przedostatnie siedzenia. Podróż trwała dosyć długo, ale trzeba dodać postoje, toaleta, granica itp. Jest męcząca , ale do przeżycia.Ok Services wynajmują różne autobusy - nasz miał 5 gwiazdek. Wiadomo autobus to nie samolot, jazda jest dosyć długa, ale cena sama mówi za siebie. Jeżdzą młodzi starsi , dzieci i każdy daje radę! Wy też dacie!!! Jak już tam będziesz dojeżdżała to gwarantuje Tobie, ze zmęczenie od razu Tobie ucieknie w niepamięć:) Piwa nie polecam pić w autobusie - lepiej wypić sobie drinka - wtedy nie będzie się chciało "siusiu" jak to ma miejsce po piwku. Weż poduszeczkę i kocyk (mały, cienki) na noc przydadzą się:) W autobusie możesz zakupić kawkę, herbatę, gorący kubek, piwo tyskie. Na postojach w są knajpki , można sobie kupić hamburgera, frytki, bądź szybki obiad. Co do wykupowania wycieczek. Jeśli znasz angielski, wypożycz samochód i zwiedzajcie na własną rękę - to jest najlepsza opcja moim zdaniem. Tak robili niektórzy uczestnicy wycieczki i chwalili ten sposób zwiedzania Grecji. A tak to musisz być non-stop podporządkowana grupie i zwiedzanie jest dosyć szybkie, ale ciekawe i fajne.
IP: 83.24.253.51
-kasia123
Gość
<do warszawiak> Wlasnie taka mam nadzije, ze bedzie dobrze. Jezli masz jakies fotki obrazujace autokar czy apartamenty czy tez sama Paralie to z mila checia obejrze - to jest moj e-mial linkin57@wp.pl Podroz nawet w komfortowych warunkach ktora trwa 24h to musi byc meczaca ;) i tak jak piszesz jezeli miejscowosc jest tak ladna i morze tak czyste jak opisuja w internecie to szybka zapomnę o długiej podróży. A o wakacje w Grecji za taka cenę to naprawde jest trudno. Angielski to u mnie jest prawie zerowy - co budzi moje obawy. Wiec wynajecie samochodu w moim przypadku nie bedzie mozliwe. Ale chyba sa tam biura podrozy, ktos tam przciez musi po polsku mowic. Zaczyma mieć coraz mniej obaw zwiazanych z tym wyjazdem :) dzięki :)
IP: 195.20.110.66
domiii
Gość
wynajmiesz samochód, skuter lub kłada dogadując się po polsku:)
w wielu miejscach dogadasz się po polsku:) są sklepy z obuwiem które prowadzą Polki.... żony Greków :)
Spokojnie .... zawsze możesz pokazać paluszkiem o co Ci chodzi.
Podróż faktycznie do przeżycia .... ale ja niestety tylko i wyłącznie ze względu na kręgosłup aaaa i może dlatego, że mój mąż jest z branży postanowiłam polecieć samolotem ... bo ile ten mój małżonek może wozić się autokarem :)
IP: 83.6.16.126
ewa123
Gość
Wybieram się z rodziną na przełomie lipca i sierpnia z OK' em do Paralii do apartamentu Morfeas. Czy ktoś był w tym hotelu? Będę wdzięczna za informacje:-)
IP: 87.206.117.91
konecka@bielmar.com.
Gość
z biurem services byłam już dwa razy było super...wycieczki fakultatyne na rywierze były super, na thassos marne,a na alonissos zobaczymy...może ktoś mi poradzi czy opłaci się kupić wycieckę na skopelos i do parku wodnego...i za ile mozna się wyżywić,,,, 8) 8)
IP: 62.87.186.17
markopolo374
Gość
do -kasia123 :ja wykupiłem u naszej rezydentki w Paralii i policzyła mi o 2 euro taniej za każdą ( wszystko po Polsku i bez problemu ) a te wycieczki fakultatywne były SUPER.Pilot pani Ania była przemiła i posiada dużą wiedzę z historii.Jeszcze wycieczka na wyspę Skhiatos zostawiła przepiękne wrażenie.Polecam , mieszkaliśmy w hotelu LUIZA ( jako pierwsi turyści ) czarujący właściciele i miła obsługa. :lol:
IP: 213.77.0.126
Danus
Gość
Cześć
Wybieram się na wczasy do Grecji -najchętniej w maju lub na przełomie maja/czerwca. Prawdopodobnie pojadę sama- może ktoś również wybiera się sam. Planuję mieszkać w hotelu ( nie mam konkretnego jeszcze).
IP: 87.205.190.29
Jaem
Gość
Ja się wybieram, przejazd napewno własnym samochodem, tylko zastanawiam sie nad wykupieniem zakwaterowania na miejscu.
IP: 83.3.187.242
Jaem
Gość
Na miejscu miałem na myśli w Polsce.:)
IP: 83.3.187.242
turystka
Gość
Witam serdecznie

Czy ktoś może mi napisać coś o hotelu Hotel JOANIS i wyspie Thassos??

Byłabym BARDZO wdzięczna
IP: 77.237.5.134
kreska2000
Gość
Byłam na Thassos i powiem tylko tyle , że jest pięknie . Złoty piasek, skały jest dużo kolorowych rybek w porównaniu do innych rejonów Grecji oczywiście jak ktoś lubi nurkować. Nie jest tak jak w Sharm w Egipcie ale jest co pooglądać i pozwiedzać.
IP: 94.246.143.87
ania
Gość
Do kreska2000
Jeżeli można wiedzieć w jakiej części Thasoos byłaś?
IP: 91.193.185.4
M_Ariusz i M_ariola
Gość
chcemy się wybrać z OK na wakacje bo oferta jest dość tania i w biurze u nas na osiedlu nam polecali ale niektóre komentarze nas niepokoją. Czy ktoś może coś słyszał o zmianach w tym biurze ? ponoć jest jakiś nowy szef i coś się tam pozmieniało. Każda informacja na wagę złota bo urlop już musimy zaplanować, z góry dzięki
IP: 217.8.174.58
Iga
Gość
jadę z OK do OB na przełomie maja i czerwca do apartamentów Ermis,jedzie ktoś w tym terminie,ja jadę z rodzinką pierwszy raz i mam obawy ,stracha:(
IP: 83.13.18.148
grekolub
Gość
Do M-Ariusza i M-arioli. My już po raz trzeci jedziemy w tym roku z OK i naprawdę nie mamy większych uwag co do organizacji jak i zakwaterowania na miejscu. Drobne niedogodności można zawsze znaleźć, ale nie po to się jedzie by narzekać! Może mamy szczęście do wyjazdów, ale po 9-cio krotnym wyjeździe z różnymi tour operatorami, to biuro jest naprawdę niezłe. Najważniejsze jest dobre nastawienie i troszkę luzu. Jesteśmy w przedziale wiekowym 50-60, więc nie każde warunki moglibyśmy uznać za zadowalające, ale OK możemy polecić. Udanych wakacji!!!! 8)
IP: 89.73.114.91
Violetta
Gość
jedziemy ze znajomymi na thassos i kupiliśmy wczasy przez internet. jak dzwonilam do biura o pracownik dokladnie opisal mi obiekty i odpowiadal na moje pytania. nie wiem skad tyle negatywnych opinii ale moj pierwszy kontakt byl super i mam nadzieje ze na miejscu tez wszystko bedzie namedal. dostalismy nawet dodatkowe zdjecia z wyspy od jednego z pracownikow bo okazalo sie ze juz wczesniej tam byl i zna dobrze thassos
IP: 94.254.162.6
Anetta
Gość
do Violetta

a czy mogłabym prosić o te zdjęcia byłabym Bardzo wdzięczna

aneta.mw@interia.pl
z góry dziękuje
pozdrawiam
IP: 85.219.180.86
ania
Gość
Ja też w tym roku będę na thassos z Ok Services i jeżeli mogłabym prosić o zdjęcia na maila ans22@wp.pl to byłabym wdzięczna Pozdrawiam
Anetta
Gość
do "ania"

a powiedź mi do jakiej miejscowości się wybierasz?

Pozdrawiam :)
IP: 85.219.180.86
ania
Gość
Jadę do Skala Potamia w sąsiedztwie Golden Beach
Piotr
Gość
Witam.Czy ktoś z Państwa orientuje się jaka firma transportowa będzie obsługiwać w tym roku wyjazdy , bo z tego co się orientuję nie będzie to na pewno PASTUSZAK ?
IP: 79.162.168.178

Strona: « < ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... > »

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij