» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

ok services spoko grecja

Grecja wakacje Grecja opinie o hotelach

Strona: « < ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... > »

Autor Treść
ALISZA
Gość
Niestety pokoju 3-osobowego nie widziałam . Sklepy i deptak sa po drodze do plaży ale ze względu na dość męczące podejście do apartamentu w drodze powrotnej my zrezygnowalismy ze świeżych bułek na śniadanie - zakupy spożywcze radzę robić w sklepie ENIRA przy bocznej uliczce w lewo od głównego deptaka - przy zegarze elektronicznym . Przetestowaliśmy , że mają najniższe ceny, sprzedawczyni jest bardzo miła i zna angielski . Jesli chodzi o TV to niestety tylko greckie kanały . pozdrawiam
IP: 213.238.88.227
Ronald Cybulski
Gość
Przemko napisał
Zdecydowanie POLECAM:) w 2008 roku spędziłem niezapomniane wakacje z dziewczyną w Bułgarii (RAVDA) w hotelu IVAN. Wszystko było OK. Hotel super niczego w nim nie brakowało, czysty a pokoje codziennie sprzątane przez właściciela:D jedyny mankament to brak rezydenta, który był opłacony;/ na szczęscie nie był nam potrzebny:P podróż autokarem długa, ale da się przeżyć:P częste postoje i genialnie działająca klima sprawia, że spokojnie można dotrzeć do celu:) pozdrawiam:)
IP: 83.30.198.181
Ronald Cybulski
Gość
havranek napisał
Wróciłem 02.07.09r. Jechaliśmy autokarem marki scania. Fotki floty na stronie Śladowskiego sa bardzo ładne, tylko że robione jak autokary były nowe. Ten którym jechaliśmy przeciekał, ponieważ wcześniej miał zerwane pokrywy dachowe i naprawa była źle wykonana. O kiblu już pisałem, a o zimnych napojach też można było pomarzyć, ponieważ lodówka również nie działała. Klimatyzacja, sądząc po zapachu też pewnie nie była odgrzybiana.
Z tą blokadą kolego to nie masz racji. Jeżdżę tzw. TIR-em i paliwo odcina mi przy 115km/h. Jak kolego siądziesz na pierwszym siedzeniu za kierowcą, to masz wgląd na cały zestaw wskaźników i masz rację, że nie spałem całą noc. W tym konkretnym autokarze kierowcy zwykle ustawiali tempomat właśnie na 105, gdzie dopuszczalna prędkość wynosi 100km/h.
O jakim hotelu chcielibyście wiedzieć z oferty oksewices, bo nie będę opisywał wszystkich.
Ronald Cybulski
Gość
Byłem w Ravdzie w te wakacje. Wszystkie zle opinie na temat transportu czyt. Śladowski-Pastuszak są najzwyczajniej wyssane z brudnego palca i jedyne nad czym warto się zastanowić to to gdzie ten palec był trzymany. Hotel Elwira to naprawdę hotel prowadzony profesjonalną ręką przez właściciela i jego żonę. Obsługa po w jęz. polskim. Wypoczynek adekwatny do kosztu. Co do rezydenta to człowiek był na każde zawołanie. Ja swojej opinii nie podpisuję niciem, psełdonimem itd. Jeżeli ktoś lubi bezpodstawnie oczerniać niech pozostawi np. swój numer telefonu, lub adres e-mail. mój e-mail to elzynor@neostrada.pl
Byłem w Ravdzie 64 dni.
michał
Gość
Dzięki Aliszo za informacje o apartamencie Panorama.
IP: 149.156.30.23
metalfan
Gość
michał napisał
Aha, czy w telewizji są tylko greckie kanały, czy inne też? Bardzo proszę o odpowiedź.

:shock: :lol:
IP: 87.205.34.199
gosc
Gość
Rowniez bylam w grecji w paralii i jestem ogromnie zadowolona z tego biura. Wszystko zalezy od nastawienia sie do wycieczkii tego co oczekujemy.Rezydenci naprawde mili, sympatyczni, mozna bylo z nimi porozmawiac i pozartowac. Zadnych zastrzezen. Godziny odjazdow autokarow, badz przyjazdo takie jak w ulotce. choc czasami pojawialy sie spoznienia, ale to winna tylko turystow, ktorzy zamiast o 8 wyjsc na autokar wychodzili o 8.30 bo im sie spac chcialo:(Ludzie ktorzy pisza negatywne opinie powinni sie troche zastanoowic czy sytuacje ktore zaistialy sa winna ok services czy nie przypadkiem ich samych. Prosty przyklad: Pewna starsza para wykupila sobie obiadokolacje obok swojego hotelu. Obiadokolacje byly wydawane od 18.30-20.00, oni sobie przychodzili po 21 ,,bo im dluzej zeszlo chodzenie po sklepach" i dziwili sie ze juz nie ma nic do jedzenia. Co wieczor byla o to awantura. A wystarczylo albo przyjsc na czas albo nie kupowac obiadow tylko zjesc sobie na miescie w przerwie miedzy zakupami. I znow wszystkiemu winni byli rezydenci. takich historii jest poprostu mnostwo, ludzie oczekuja ze wszyscy beda kolo nich biegali, bo przeciez zaplacil za wycieczke. ja akurat bylam samolotem wiec podroz byla bardzo szybka, ale dziwie sie ludzia ktorzy jada autokarem za 1000zl, wiedza ile bedzie trwala podroz i ze bedzie meczaca, a i tak decyduja sie i jada a pozniej glupie wpisy na forum jak to bylo strasznie i jakie to jest zle biuro.
IP: 77.253.107.61
Andrzej
Gość
Do Tom
W Toroni plaża jest piaszczysto-żwirkowa i dość "puste dno" więc aby ponurkować trzeba się trochę poruszyć-ja przez 11 dni nie spędziłem na tej głównej plaży ani dnia. Wystarczy się przemieścić szczególnie na stronę ruin zamku i dalej- i tam jest dużo zatok gdzie fauna i flora podwodna jest naprawdę ciekawa. Idąc jeszcze dalej można dostać się do prawie odludnej zatoki z drobnymi kamyczkami ale za to jaka wodą ! My szliśmy powoli ok. 40 min na cały dzień. Bardzo sobie chwalimy pobyt w Toroni i pomimo drobnych niedociągnięć biuro OK Services również. Malkontenci zawsze znajdą sobie powód do narzekania, a my pojechaliśmy odpocząć i to właśnie się udało. Nadmienię tylko że nie po raz pierwszy byliśmy na takich wczasach i nigdy tak naprawdę nie było powodów do narzekania.
IP: 194.0.100.30
Picolo
Gość
A ja ciągle czekam na obietnicę z podstrony 16... Czy nikt nie był w Eleni?
IP: 83.4.246.105
olgierto
Gość
wróciliśmy z wyspy THASSOS z miejscowości PACHIS. Byliśy z OK Services i jak 3 raz z kolei to spoko. Mieścinka typowo na odpoczynek bez jakiegokolwiek zgiełku. Do najblizszego sklepu 30 min z buta a do marketu 40min ;) ale da sie przeżyć. Na miejscu moge z całego serca polecić tawerne w hotelu PACHIS BEACH. Jedzenie super, duże porcje i zawsze dodatkowo zupka a na koniec melon lub winogrona. Czasem dostaliśmy również OUZO. Ceny nie są wygórowane jak na grecje, bo w granicach od 5 do 8 euro za danie. Polecam również tam miejscowe winko białe/czerwone z beczki w cenie 3,5 euro za 0,5l. Nie opłaca sie wykupywać wycieczek, lepiej wypożyczyć samochód i samemu zwiedzić całą wyspę. Nas przyniosło to 53 euro (cena 30euro za dobe, 18 euro za paliwo i 5euro dopłaty za przekroczony limit) i zjechaliśmy 172km.
IP: 93.176.236.68
markopolo374
Gość
Wróciłem z Paralii,mieliśmy mieszkac w Porto Daliani ale już był zajęty przez obóz młodzieżowy z Polski niewiem dlaczego.Zakwaterowano nas w hotelu LUIZA i wygraliśmy,było SUPER wszystko nowe i blisko do plaży centrum,wyżywienie b.dobre.Właściciele przyjacielscy.Porto Daliani daleko od centrum ,drogi nie wykończone.Pani Ania pilot SUPER b.duża wiedza i miła dla nas,wszystko zgodnie z planem,autobus ok.services 53 osobowy trochę za ciasny.Cena 650zł.za 9 dni z przejazdem +50euro za wycieczki (wyspa Shiatos i Ateny).Polecam !!!! chociaż przed wyjazdem obawiałem się.W następnym roku planujemy Chorwację z ok.Services.
IP: 80.50.54.142
zadowolona turystka
Gość
Wróciłam z Grecji ,jestem zachwycona mieszkałyśmy w Paralii w hotelu Luiza -bliziutko do morza icentrum ,które wieczorami tetni zyciem .Wycieczki udane jedynie rejs statkiem pozbawiony atrakcji o których mowa w ulotkach za to Skiatos super .Przewodnicy pani Ania i Marcin kompetentni .hotelik przyjemny ale nastepnym razem nie kupowałabym jedzenia bo lepiej zjeśc na postojach , a tak to czekało sie aż ludzie sie najedli i posiłek zjadaliśmy po powrocie do miejsca zakwaterowania. Na jedzenie nie ma co narzekać w restauracji Majami dawali tyle ile kto pomieścił miła obsługa.
IP: 79.191.20.178
kalina
Gość
Nie wiem czy mnie oczy zawodza,ale nie widzę tu przynajmniej 2 wpisów o powrocie z Paralii i OB Z 25/26.09.Może problemem było napisanie,że 3 godz. naprawiano awarie autokaru pod Budapesztem i że kierowcy robili wszystko,zeby sie z tym jakos uporać?OK SERVICE nie ma najlepszej opinii jako biuro i wszystko wskazuje na to,ze ich nieuczciwość nie dotyczy tylko jakości świadczonych usług.Tonący brzytwy się chwyta.
IP: 93.105.250.28
turystka
Gość
Przestańcie narzekac na biuro Ok services. Ludzie opamiętajcie sie ,byliśmy z tym biurem w Paralli-lipiec 2009,za 4 os w promocji bez wyżywienia zapłacilam ok.2.700 na 10 dni,w Polsce kosztowałoby mnie to dwa razy tyle plus niepewna pogoda i zimne,brudne morze !!!!!!!!!!czego wy chcecie ,podpisując umowe wiedziałam że jade autokarem,ile godzin,i gdzie jestem zakwatewrowana a na pomoc rezydenta nikt za bardzo nie liczył.Nowobogaccy Polacy chca za 1000 zł jechac na Bahama do hotelu 5*,trzeba czytac co sie podpisuje a nie narzekac.Mieliśmy przykład z naszego turnusu,facet jeszcze dobrze nie usiadl a już sie awanturował,sami sobie wyrabiamy opinie!My jesteśmy b.zadowoleni (19osób)i w przyszłym roku też jedziemy z ok services do Grecji lub Chorwacji,pozdrawiam
IP: 212.87.244.2
Leszek
Gość
W zeszłym byliśmy na Thassos,w tym na Allonissos, było super, rezydenci bez zarzutu,wszystko o'key,także biuro podróży. Dziwię się tym niezadowolonym bo albo mają pecha albo zbyt wielkie oczekiwania.
IP: 79.185.133.210
ania
Gość
Do Leszka
W jakich apartamentach byłeś na Thassos, gdyż planuję w przyszłym roku wybrać się w ten rejon i zbieram informacje
IP: 91.193.185.4
Leszek
Gość
Do Ani.Osobiście bardziej polecam Allonissos[obie wyspy zjeżdziłem wzdłuż i wszerz,ale to subiektywne odczucie]. Mieszkałem w Skala Potamias w pensjonacie Alex Dim,miejscowość b.ładna ale jeżeli ktoś szuka większego gwaru to S.Potamias pensjonat Angelika lub w stolicy Limenas.Wyspa b.ładna,dużo można pozwiedzać i koniecznie ją objechać.Temat rzeka,będziesz miała konkretne pytania to z ochotą odpowiem.Pozdrawiam
IP: 79.185.131.252
wiolka
Gość
olgierto napisał
wróciliśmy z wyspy THASSOS z miejscowości PACHIS. Byliśy z OK Services i jak 3 raz z kolei to spoko. Mieścinka typowo na odpoczynek bez jakiegokolwiek zgiełku. Do najblizszego sklepu 30 min z buta a do marketu 40min ;) ale da sie przeżyć. Na miejscu moge z całego serca polecić tawerne w hotelu PACHIS BEACH. Jedzenie super, duże porcje i zawsze dodatkowo zupka a na koniec melon lub winogrona. Czasem dostaliśmy również OUZO. Ceny nie są wygórowane jak na grecje, bo w granicach od 5 do 8 euro za danie. Polecam również tam miejscowe winko białe/czerwone z beczki w cenie 3,5 euro za 0,5l. Nie opłaca sie wykupywać wycieczek, lepiej wypożyczyć samochód i samemu zwiedzić całą wyspę. Nas przyniosło to 53 euro (cena 30euro za dobe, 18 euro za paliwo i 5euro dopłaty za przekroczony limit) i zjechaliśmy 172km.

Mam pytanko ,chce tam jechać z całą rodzinką inie bardzo się orientuje gdzie mozna by zamówić pobyt .Mam małe dziecko i chcielibyśmy być jak najbliżej plaży choć nie wiem czy ok.servicez ma jakieś apartamenty dwusypialniowe oprócz Panoramy
IP: 83.9.142.185
Leszek
Gość
W wielkim skrócie o Thassos.Przede wszystkim wspaniałe widoki,objechaliśmy wyspę na skuterze i qadzie[wypożyczone w Skali Potamias u Czeszki] na qadzie byliśmy nawet nad jedynym jeziorkiem na wyspie Maries i dalej w góry na naj. szczyt Ipsarion a póżniej do osady Castro[wracać tą samą drogą,dużo bezpieczniej,myśmy wracali taką dziewiczą i cud że mogę się teraz dzielić wrażeniami z Wami].Co warto zwiedzić;Panagia[stara fabryka oleju,klasztor,zobaczyć najstarszy dom na wyspie,mostek,drzewo z dziuplą].Stolica Limenas;bazar,ruiny amfiteatru i dalej idąc w górę malutką kaplicę na cypelku.Jadąc dalej na wschód po drodze mijamy Pachis Beach[b.ładne,tylko trochę daleko wszędzie],S.Rachoniu,S.Prinou[jedyna lecznica na wyspie],S.Kallirachis[nazbieraliśmy dużo jeżowców]i po lewej stonie drogi rzeżby z marmuru,S.Marion[b.rozwijające miasteczko],Iris Gold[wyroby złote i srebrne,fabryka],Limenaria[drugie co do wielkości miasto,ruiny st. fabryki],Potos,Monastyr M.Archanioła[obowiązkowy strój],piękna plaża Aliki i powyżej mauzoleum oraz ruiny świątyni.Wszędzie piękne widoki[droga prowadzi wzdłuż wybrzeża],wszechobecne kozy,cykady,oliwki no i słońce.W S.Potamias[tam mieszkaliśmy] ładna plaża Golden Beach i restauracja z p.Anią[Polka,menu po polsku,powinny tam wisieć nasze zdjęcia].Na pewno o czymś zapomniałem,to było ponad rok temu,ale gorąco polecam.W tym roku byliśmy na Alonnissos,ale to już innym razem.Drugi raz z tym samym biurem podróży Ok Services i jesteśmy b. zadowoleni,tak samo jak z rezydentów.
IP: 95.49.156.94
wiolka
Gość
Bardzo dziękuje że znalazł się ktoś kto mieszkał w Agelice w Skala Potamia. Mam małe 3letnie dziecko i trochę obawiałam się takiego podejścia pod górę jak mają inne hotele .
IP: 83.9.171.61
wiolka
Gość
A co do samego Olimpic Beach ,to uwielbiam tą mieścinkę i mamy tam wielu przyjaciół Greków ,jeździliśmy tam 3 lata z rzędu.Wystarczy trochę uśmiechu ,zwykłe Kalimera a zobaczycie ile Ci ludzie mają serca.Moje dzieci dostawały codziennie od nich owoce z sadów.A co do czystości w hotelach ,to wydaje mi się że sami jesteśmy sobie winni jeśli nie sprzątamy po sobie .Widziałam na własne oczy garstkę młodych ludzi zostawiających jeden gnój w pokoju na schodach do innych pokoi ,ściany ubabrane nie powiem czym.Niektórym się wydaje że wszystko się im należy .Może dajmy coś od siebie ,choćby zwykłe dzień dobry.
W pokojach są wiaderka ,miotły ,mopy ,my codziennie sprzątaliśmy a na koniec zostawiliśmy pokój czysty.Co do wyjazdu ,rozumiem ale każde biuro tak robi ,wylatujemy z pokoju o 9.00 i nie ma wyjątków.My rozumiemy choć to jest bardzo uciążliwe ale z drugiej strony i tak zawsze rano wychodzimy na plażę .Więc może trzeba podejść troszkę luźniej do tego i dobrze się bawić a przede wszystkim chłonąć atmosferę Grecji by ładować akumulatorki na następny wyjazd.
To miasteczko jest cudowne ,ciche ,spokojne i przeznaczone dla ludzi którzy chcą naprawdę odpocząć.Dla młodych proponuję Paralię ,masa dyskotek ,pięknych dziewczyn i przystojnych panów.Niestety dla mnie Paralia jest zbyt głośna i po każdej wycieczce do nie bolała mnie głowa.Z góry zaznaczam ,nie jestem stara .Po prostu nie ten klimat ,dla młodzieży tak :)Ja wolę Sypialnie Olimpic Beach.
IP: 83.9.171.61
olgierto
Gość
wiolka
jak z małym dzieckiem to panorame bym odradzał, z tego co widzieliśmy z autokaru to bardzo strome podejście. Hotel Pachis Beach jest praktycznie przy samej plaży.
IP: 93.176.236.68
wiolka
Gość
Panoramy nie ma w tym roku (chyba)Zostaje nam Agelika .Z tego co czytałam to dobrze usytuowane miejsce ,wszędzie blisko
IP: 83.9.140.214
natalia
Gość
Z tym Ok services to sama nie wiem co myślec.Raz zorganizowanie było świetne a raz ro ręce opadały.APARTAMENTY YAKINTHOS;nie polecam,zaraz podam powody dla których 2 raz bym tam nie pojechała.
-wyciag z kuchni na przeciw balkonu (strasznie buczał i śmierdziało) 24h na dobe
-1 żarówka diodowa w łazience
-równie słabe ośietlenie w pokoju
-brak kosza na smieci
-mieliśmy zamówiony pokój na trzy osoby , dostaliśmy dwu osobowy z dostawionym łożkiem (ciasnota)
-w ścianie obok drzwi balkonowych dziura w ścianie na wylot (ok.1cmX1cm)
-brak zasłonki obok prysznica ( po kąpieli cała łazienka pływała)
-podmieniony pilot od klimy
-kuchenka elek. na której (bez przesady) woda gotowała sie godzine
-wido z balkonu (piętro niżej) to okropność resztki jedzenia, resztki materiałów budowlanych,śmieci,koty
-w pokojach mieliśmy sobie sami sprztać, ale czym?!Brak mopa,miotły...
-budynek nie powiedziałabym ze nowy,na dole były podstawione miski bo sufit przeciekał
-obok hotelu straszny syf i smrud
A to co wyprawiał właciciel to ...MASAKRA.W sobote urądził wesele z jednym z najgłośniejszych sprzętów muzycznych.Muzyka grała cała noc.W niedziele poprawiny (równie głośne)
Kiedy pierwszego dnia przyjazdu wylądowaliśmy tam to właściciel siedziała na kanapie,popijał fraape,dymił papierosami.Nawet sie nie zainteresował!!
Pisze to wszystko z dobrego serca bo nie chce żeby ktoś wpakowała siie w to samo bagno co ja. Nie chce rzeby ktos pomyślał ze za te pieniądze oczekuje luksusów,ale to co tam sie działo to SZOK.Za to polecam apartamenty JOHN&EVA tam zostalismy przeniesieni po tym jak wszyscy z Yakinthosa zkładali skargi.Czysto, PIĘKNE pokoje i łazienki,ładny ogród w którym można było sobie zrobić grila i posiedzieć w altance.Bardzo miła właścicielka.Mówi po niemiecku i po angielsku więc można sie z nią dogadać. ;)
IP: 83.18.180.37
Justyna
Gość
Witam!!!!

Czy ktos mog by sie ze mna skontaktowac w sprawie wyspy Alaninios.Apartamenty KALITHEA.Byłabym bardzo wdzieczna!!!!
Ja moge natomiast udzielic informacji o wyspie Thassos i Połwyspie Chalkidiki.Wakacje 2010 znowu spedze w Grecji,juz 4 rok z rzedu.Jestem bardzo ale to bardzo zadowolona!
Moje gg 12907789
Moj mail justyna.jurzak@interia.pl
Pozdrawiam i czeka na wiadomosc:)
IP: 83.15.162.18

Strona: « < ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... > »

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij