» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

ok services spoko grecja

Grecja wakacje Grecja opinie o hotelach

Strona: « < ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... > »

Autor Treść
Użytkownik
Ja miałam też to nieszczęście uczestniczyć w tej majówce. Jestem tak samo zniesmaczona, jak ROZCZAROWANA. W 100% potwierdzam to, co zostało napisane!!! Zawsze wydawało mi się, że warto dać szansę mniejszym biurom podróży, ale już nigdy więcej! Po przeczytaniu różnych opinii na forach, pomyślałam "konkurencja nie śpi" i to była prawda- KONKURENCJA NIE ŚPI, BO WIE, ŻE NA WAKACJACH SĄ TURYŚCI, a rezydent i kierowcy powinni pracować! Za to zapłaciliśmy, prawda? ( oj, jak żałuję- wyrzuciłam pieniądze ).W biurze OK SERVICES niestety tak nie jest! Jeśli chodzi o Pana Marcina- Pan Marcin szarga swoją postawą słowa REZYDENT czy PILOT. Zupełny brak kompetencji. Wiem, co piszę, jestem z zawodu hotelarzem. Pracowałam w zawodzie 13 lat. Byłoby bardziej fair gdyby wziął jakieś notatki, czy jakikolwiek przewodnik i po prostu ODCZYTAŁ to, co jest tam zapisane, albo zobaczył jak TO powinno wyglądać. Mogę kilku pilotów,czy rezydentów polecić. Brak chronologii w jego "opowiadaniach",wieczne dukanie i chrząkanie, mylenie słów, używanie słów niezgodnych ze znaczeniem ( gdybyście Państwo nie wiedzieli, jak nazywa się miejsce, gdzie jadają mnisi - wyślijcie zapytanie do Pana Marcina hihi), brak wiedzy- doprowadzał do szału. Gdybym była szefem biura OK SERVICES- umarłabym ze wstydu słuchając tych BAJDURZEŃ. Jestem ciekawa, czy oni maja świadomość, za co temu Panu płacą? Chyba, że robi to barterowo, usługa za usługę "JA POPLOTĘ TRZY PO TRZY, a WY MI ZAGWARANTUJCIE S P O K O J N Y WYPOCZYNEK". Ale tak CZARNY PR na początku sezonu?!?! BRRRRRRR!!!! Podsumowując (bo nie chcę przedłużać, a ROZCZAROWANA napisała już sporo) - wyjazd z biurem OK SERVICES powinien nosić nazwę RULETKA, bo jak sami Państwo widzicie po opiniach, czasami trafi się wygrana ( z prawdopodobieństwem trafienia szóstki w totolotku!!! ). Mi się nie udało, ale też już dalej grać z tym biurem NIE ZAMIERZAM!
IP: 83.9.255.220
Użytkownik
Panie Zbyszku, proszę podać jeszcze raz swój mail. Ten adres jest najprawdopodobniej niepoprawny. Nie chcą do Pana dotrzeć wiadomości.
IP: 83.9.255.220
lukasz87
Gość
mam pytanko jaki przewoźnik w tym roku jeździ? jakie są autokary?? bo najwięcej ludzi właśnie na to narzeka pozdrawiam i czekam na odpowiedz
IP: 80.238.64.14
jarek27
Gość
lukasz87 z tego co udalo mi sie dowiedziec w ok services to przewozniki Pastuszak i Sladowski
IP: 89.200.231.186
Piotr
Gość
Na pewno w tym roku nie będzie obsługiwał przejazdów z biura OK Services PASTUSZAK, pewnie będzie jeździć inna tańsza firma transportowa.
IP: 79.162.137.120
nika
Gość
Witam . Czy ktoś był w apartamentach Anastazja? Interesuje mnie min. czy są w nim ręczniki jak jest wyposażony aneks kuchenny? Gdzie w pobliżu można dobrze i tanio zjeść i czy w OB są bankomaty ? Z góry dziękuję za odp:)
IP: 93.105.252.123
jarek27
Gość
do Piotr<dzwonilem do ok services i powiedziano mi ze Pastuszak i Sladowski to juz niewiem z kad ty masz takie info,pozdrawiam
IP: 89.200.231.186
zbyszek
Gość
Magda napisał
Panie Zbyszku, proszę podać jeszcze raz swój mail. Ten adres jest najprawdopodobniej niepoprawny. Nie chcą do Pana dotrzeć wiadomości.

Mój mail:
zbiluk1904@wp.pl
IP: 93.105.45.253
sashka
Gość
Czy był ktoś w W Toroni ( Sitonia ) w apartamentach Risos ?
Wybieram się tam rodziną i znajomymi 6 lipca ; )
Będę wdzięczna za informacje ; )
IP: 212.59.249.3
Turysta
Gość
Witam, mam takie pytanko, a mianowicie czy ktoś może opisać Hotel Elwira*** (Słoneczny Brzeg, Rawda) ?
Wybieram się do Bułgarii na wakacje i ciekawi mnie m.in. hotel. Byłbym wdzięczny za Wasze oponie.
Pozdrawiam
IP: 83.10.186.55
SSyriusz
Gość
Witam czy był ktoś może w apartamentach typu eftimia??? proszę o opinie zdjęcia lub jakikolwiek kontakt email michalcb@o2.pl
IP: 83.26.146.101
Ann 37
Gość
Ja też wybieram się z rodziną do Toroni, apartamenty Risos. Proszę o opinie kogoś kto tam już był. Będę bardzo wdzięczna!
IP: 77.252.185.194
ika1991
Gość
witam czy jedzie ktos do Paralii apartamenty typu Venus w termine 20 czerwca?:)
IP: 78.88.202.133
Piotr
Gość
Do Jarka 27 - dzwoniłem do biura firmy Pastuszak w Krakowie , gdzie zostałem poinformowany , że w sezonie 2010r. wymieniona firma nie będzie obsługiwać przejazdów BP OK SERVICES. Proponuje zadzwonić do siedziby firmy PASTUSZAK i tam zasięgnąć informacji , może w ostatnim czasie coś się zmieniło , choć osobiście nie sądzę. Pozdrawiam.
IP: 79.162.175.25
Grzegorz
Gość
Biuro OK Services obsługuje firma Śladowski , mają to na swojej stronie w zakładce "nasi klienci" :-)
IP: 89.77.109.30
Malwinka12
Gość
W dzisiejszych czasach trudno znaleźć wykształconych ludzi którzy będą pracować za darmo(jak można dowiedzieć się z innych stron nie płacą pracownikom), więc trzeba trzymać Pana Marcina licząc że będzie mało inteligentnej klienteli i nie połapią się w bzdurach jakie on opowiada. :D
IP: 77.254.197.101
neosm
Gość
Witam. 20.06.2010 wyjeżdżam na wakacje z biurem ok services do parali hotel OASIS PROSZE O SZCZERĄ OPINIE NA TEMAT TEGO HOTELU... z góry dzieki Pozdrawiam
IP: 83.22.216.248
Grześ
Gość
Do Piotra--- Dziś dostałem maila od firmy Pastuszak że obsługują wczasy z firmy OK Services!!
Piotr
Gość
do Grzesia - dzięki za informację , widoczne się porozumieli , duży plus przede wszystkim dla wczasowiczów że będą dalej jeździć.Pozdrawiam.
IP: 79.162.173.182
Grześ
Gość
Piotr--też tak uważam bo podróż tj:wygoda i bezpieczeństwo są najważniejsze bo pogoda na 99% gwarantowana a drobne mankamenty organizacyjne akurat mnie nie przeszkadzają aż tak żebym narzekał jak niektórym co tu czytam na forach:-).Pozdrawiam
grekolub
Gość
sashka napisał
Czy był ktoś w W Toroni ( Sitonia ) w apartamentach Risos ?
Wybieram się tam rodziną i znajomymi 6 lipca ; )
Będę wdzięczna za informacje ; )

Witam. W zeszłym roku byliśmy w Toroni, ale w innych apartamentach-bliżej morza. Te apartamenty z tegorocznej oferty są nowością więc trudno o opinię. Z tego co widzę na zdjęciach są nowe, leżą one w nieco dalszej odległości od morza i chyba podobne widziałem podczas pobytu w tej miejscowości. Jeśli ktoś nie lubi spacerów na plażę z całym "majdanem" plażowym to ma problem, chociaż zatoka jest naprawdę ładna z piaskiem i drobnym żwirkiem. Ja preferuję aktywny sposób wypoczynku, więc chodziliśmy do dalej położonych zatok(od 20-40min spacerem) i chociaż były kamieniste to do nurkowania o wiele przyjemniejsze i właściwie bezludne. Warto pojechać autobusem do Marmaras na targ i kupić wspaniałe oliwki, owoce o połowę tańsze niż w sklepach, fetę prosto od producentów, miód i przyprawy. Niestety tylko raz w tygodniu się odbywa, ale warto. Można tam wypożyczyć jakiś środek transportu-preferuję skuter(15 E dzień) i pojechać dalej w stronę Sarti- widoki przepiękne. Służę szerszymi informacjami jeśli ktoś potrzebuje. Życzę przyjemnego pobytu i greckiego luzu na wakacjach! 8)
IP: 89.174.214.254
sashka
Gość
a czy na skuter potrzebne jest prawo jazdy ? : )
są tam jakieś restauracje ,które Pan poleca ?
czy jest to straszna dziurka ? i ile godzin jechaliście ? były przesiadki ?

z góry dziękuję ;)
IP: 212.59.249.3
grekolub
Gość
sashka napisał
a czy na skuter potrzebne jest prawo jazdy ? : )
są tam jakieś restauracje ,które Pan poleca ?
czy jest to straszna dziurka ? i ile godzin jechaliście ? były przesiadki ?

z góry dziękuję ;)

Służę wiadomościami. Zacznę od podróży-z Katowic na miejsce bez przesiadek w sumie ok.25 godz. Jechaliśmy autokarem firmy Pastuszak-bardzo wygodnie i z miła grupą, bo z tym różnie bywa. Co ok.4 godz. przerwy na toaletę i dwie dłuższe na posiłki. Niestety im wcześniej się dojedzie tym więcej czasu spędzicie "na walizkach" przed apartamentem czekając na posprzątanie pokoi po poprzedniej zmianie. Tak jest zawsze, a już 9-cio krotnie to przerabialiśmy. Trzeba do tego przywyknąć więc radzę uzbroić się w cierpliwość. My po przyjeździe zostawiamy cały majdan i idziemy zobaczyć gdzie nas przywieźli. To bardzo odstresowuje. Odnośnie miejscowości to niestety dla lubiących zabawę to nie to!
3 km. zatoka wzdłuż której ciągnie się promenada, jedna dyskoteka, 5 "super marketów", piekarnia, sklep z pamiątkami-nie polecam. Jest sporo knajpek i trudno polecić którąś bardziej. Staramy się iść tam gdzie stołują się Grecy- miejscowi wiedzą gdzie dobre jedzenie- lub tam gdzie jest dużo ludzi. My jedliśmy najczęściej w restauracji pośrodku Toroni - suszyły się przed nią rozwieszone ośmiornice. Na skuter tak jak na samochód potrzebne jest prawko, zostawia się też paszport w zastaw. Lepiej wypożyczyć na dłużej np. za 5 dni zapłaciłem za skuter 60E. Niestety na miejscu nie ma wypożyczalni, trzeba pofatygować się autobusem do Marmaras ok.15km. Pozdrawiam
IP: 89.174.214.254
artus80
Gość
Hejka ja jade do hotelu Natasha 6 lipca. Był ktoś może tam w tym roku? Jak hotel wygląda w środku i jak atmosfera.
Napiszcie prosze coś o tym hoteliku.
IP: 89.73.221.29
Grzegorz
Gość
grekolub-- a przez jakie kraje się jedzie dokładnie do Grecji konkretnie Olimpic Beach i jak z płatnościami w tych państwach na postojach czy trzeba mieć jakaś inną walutę niż euro??Dzięki i Pozdrawiam Jadę 6 lipca do OB apartamenty Sofia&Anastazja z Katowic .

Strona: « < ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... > »

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij