» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

ok services spoko grecja

Grecja wakacje Grecja opinie o hotelach

Strona: « < ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... > »

Autor Treść
baga
Gość
ewa napisał
wrócił ktoś z pensjonatu Toronto w Paralii z Ok serwices?

Mieliśmy być w Toronto, przenieśli nas do Principala. Jak wczoraj wyjeżdżaliśmy, Toronto był nadal pusty i zamknięty. Podobno nie opłaca go się uruchamiać, bo za mało chętnych.
IP: 195.140.155.147
Magdalenka
Gość
baga napisał
ewa napisał
wrócił ktoś z pensjonatu Toronto w Paralii z Ok serwices?

Mieliśmy być w Toronto, przenieśli nas do Principala. Jak wczoraj wyjeżdżaliśmy, Toronto był nadal pusty i zamknięty. Podobno nie opłaca go się uruchamiać, bo za mało chętnych.

Super ja jadę z nimi w połowie sierpnia mam nadzieję, że też mnie przerzucą na wyższy standard :):) 2 lata temu z nimi byliśmy i też dostaliśmy z mężem wyższy standard niż to co mieliśmy wykupione, znajomi nam strasznie zazdrościli :) oby częściej takie zmiany 8) 8) 8) 8) 8) 8)
IP: 78.8.100.65
baga
Gość
To prawda, że bałagan mają nieziemski i nigdy nie wiadomo, gdzie się wyląduje (kiedy wyjeżdżaliśmy, zakwaterowano nowych gości do pokoju już zajętego). Na szczęście nie znam przypadków, żeby ludzi dostali gorsze warunki niż zarezerwowane. Za to innych niespodzianek (nie zawsze miłych) moc. Jeśli jednak ma się dystans do ludzi i sytuacji i nastawia się głównie na indywidualny wypoczynek i czerpanie z cudów natury, to pobyt może być bardzo miły.
IP: 195.140.155.147
Goka
Gość
wybieram sie w lipcu z Ok service do Parali,powiedzcie jak sie ubrać na droge?jade pierwszy raz w taka podróż autokarem.
wie ktoś może na jakiej ulicy,lub jak znależć w Parali Lidla?ja będe w hotelu Principal,prosze dajcie namiary na sklepy z niedrogą żywnością,i gdzie można tanio piwko kupić.Z góry dzięki wielkie
IP: 95.160.252.100
Basia
Gość
Proszę o informacje dotyczące wyspy Thassos i hotelu Green Velvet , jadę tam w sierpniu .Dziękuję i pozdrawiam . ;)
IP: 83.19.40.154
Goka
Gość
Może ktos pomoże i napisze czy w Parali są biura które oferują taniesze wycieczki fakultatywne?może ktoś tak kupował i wie ile kosztuje wycieczka na Skiathos,lub Meteory????Prosze o odp.bardzo mi zależy,bo nie wiem czy warto kupić wcześniej czy lepiej tam w biurze.Z góry dziękuje za odp.
neosm
Gość
włąsnie jestem w parali w hotelu oasis powiem tak są tutaj wycieczki oferowane przez tubylców:) sa tansze o jakies 2-4 euro ALE wysadzą np w meteorasch i trzeba sobie radzic samemu.... najlepiej wycieczki kupic w biurze przed wyjazdem poniewarz na miejscu w ok services juz w grecji te wycieczki sa drozsze...
IP: 94.68.144.31
Goka
Gość
Dzięki za konkretną odp.:):)a jak tam teraz jest cenowo,jesteś na miejscu to prosze podziel sie tym ze mną:):)interesuje mnie imprezowanie tam i bardzo mnie ciekawi gdzie warto i jakie ceny wstępu są.Jade za miesiąc i na dodatek pierwszy raz do Paralii i autokarem także każda jedna informacja.:):):)Dziękuje neosm
Kaja
Gość
tak tylko jak wykupisz wcześniej w biurze i wycieczka się nie odbędzie to potem czekasz 2 tyg po powrocie na odzyskanie pieniędzy i nie wiadomo ile to jeszcze potrwa tak jest w moim przypadku
IP: 83.13.58.114
Goka
Gość
Acha,dzięki dobrze wiedzieć.Czyli jak najlepiej wykupić wycieczke tzn.gdzie Twoim zdaniem?:):)
Goka
Gość
Kaja byłaś już w tym roku w Parali??
Magdalenka
Gość
Goka napisał
Kaja byłaś już w tym roku w Parali??

moja teściowa wróciła w tamtym tygodniu z Paralii była w principalu - co chcesz wiedzieć ?
IP: 78.8.107.138
Stan
Gość
Witam, opinie są tak różne że ciężko wywnioskować co z tym biurem OK-Services, dojazd autobusem większość pisze, że koszmar, a co sądzą Ci, którzy lecieli samolotem z Katowic, jak transfer z lotniska i na lotnisko do/z hoteli.
Zdecydowałem lecimy 13.07.2010 z Katowic 8)
IP: 194.120.16.101
Stan
Gość
Magdalenka i jak wrażenia Teściowej (Wróciła czyli nie było źle?) ;)

Pisz wszystko o czym opowiada Teściowa złe i dobre

Z góry dzięki Stan :P
IP: 194.120.16.101
kaja
Gość
moje rodzice byli w tym roku na poczatku czerwca opisalam to strone wczesniej dosyc obszernie sama prawda, czekaja juz 2 tyg na wyplate pieniedzy wiec radze wykupic wycieczki na miejscu niby drozej(ale ceny wychodza takie same) bo teraz ogolnie wycieczki podrozaly niz jak moi rodzice zamawiali w styczniu ale jak wycieczka sie nie odbedzie to przynajmniej nie musisz sie prosic o swoje pieniadze, a sami mowili ze z greckich biur bylo o wiele taniej tylko u nich byl bariera jezyk angielski
IP: 95.171.196.162
Magdalenka
Gość
Stan napisał
Magdalenka i jak wrażenia Teściowej (Wróciła czyli nie było źle?) ;)

Pisz wszystko o czym opowiada Teściowa złe i dobre

Z góry dzięki Stan :P

co dobre ... z tego co mówi to wszystko :) jeszcze takiej zadowolonej to jej chyba nie widziałam :) hotel principal jest z tego co mówi super i ma extra basenik kameralny z tyłu ( że tez się nie utopiła :P ) dużo osób narzeka z tego co mamuśka mówi na rezydentkę Ankę ale jak to skomentowała "po ciu... mi tam ona była do szczęścia jak ja na wakacjach niańki nie potrzebuję"

bardzo zadowolona z wycieczek do Aten, Skiathos i Meteorów - ponoć przewodnik Marcin bardzo fajny

ogólnie mamuśka w euforii
IP: 78.8.102.18
Goka
Gość
Cześć,czy może ktos wie czego moge sie spodziewać po hotelu"Toronto"w Parali???
Magdalenka
Gość
Goka napisał
Cześć,czy może ktos wie czego moge sie spodziewać po hotelu"Toronto"w Parali???

kilka postów wyżej pisałaś, że jedziesz do Principala a teraz się pytasz czego możesz się spodziewać po Toronto ??? :) sama nie wiesz gdzie jedziesz ? :P
IP: 78.8.102.18
Użytkownik
A nikt nie był jeszcze na Alonnisos ??Bardzo proszę o jakieś wiadomości
IP: 83.9.140.87
adamg
Gość
do wiola - a kiedy jedziesz i do jakiego hotelu/apartamentu?
IP: 109.196.84.138
Użytkownik
a może ktoś coś wie o hotelu Joanis (Golden Beach) i wyspie Thassos ??? :)
IP: 85.219.180.86
Stan
Gość
Dzięki Magdalenka za Info

Pozdrawiam :D
IP: 79.163.62.68
Stan
Gość
Witam,

Czy ktoś leciał samolotem z Katowic z Biurem OK-Services, proszę o opinie, podobno linie do Salonik obsługuje LOT Charters (leciałem Lotem w zeszłym roku jak jeszcze było logo na samolotach Centralwings-samolot i lot w obie strony były OK)

Pozdrawiam, czekam na odpowiedzi
IP: 79.163.62.68
Użytkownik
adamg napisał
do wiola - a kiedy jedziesz i do jakiego hotelu/apartamentu?

Do Rousum Gialo ,Apartamenty Stella 15 sierpnia
IP: 83.9.169.143
Goka
Gość
Magdalenka ja Jade do hotelu Principal,ale moja znajoma jedzie do Toronto i chciałam sie tutaj dowiedzieć coś na jego temat.

Strona: « < ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... > »

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij