» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

ok services spoko grecja

Grecja wakacje Grecja opinie o hotelach

Strona: « < ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... > »

Autor Treść
adamg
Gość
wiola napisał
adamg napisał
do wiola - a kiedy jedziesz i do jakiego hotelu/apartamentu?

Do Rousum Gialo ,Apartamenty Stella 15 sierpnia

my turnus wcześniej od 06.07 do Votsi tak że życzymy Ci miłego pobytu. :)
IP: 109.196.84.138
adamg
Gość
adamg napisał
wiola napisał
adamg napisał
do wiola - a kiedy jedziesz i do jakiego hotelu/apartamentu?

Do Rousum Gialo ,Apartamenty Stella 15 sierpnia

my turnus wcześniej od 06.07 do Votsi tak że życzymy Ci miłego pobytu. :)

kurde nie turnus, tylko parę wcześciej, jak przyjedziemy to napiszę co i jak.
IP: 109.196.84.138
Użytkownik
Liczę na to :D

MIŁYCH WAKACJI :P
IP: 83.9.169.143
Aga
Gość
16 czerwca wróciłam z Thassos, mieszkaliśmy w hotelu Natasa. Sam hotel nie jest nowy, ale właściciele robią wszystko,żeby turyści czuli się tam dobrze. Pokoje są sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane są co 2-3 dni, pościel raz w turnusie. Posiłki są bardzo dobre, kuchnia grecka, dwa dania do wyboru. Śniadania w formie skromnego bufetu, ale nikt nie chodził głodny. Mogą narzekać tylko ci, którzy lubią tradycyjną kuchnię polską /schabowe, kapusta,ziemniaki/. W hotelu panowała rodzinna atmosfera, może dlatego, że na I turnusie było nas tylko 14 osób. Było bardzo kameralnie i wesoło. Na terenie hotelu jest bardzo ładny basen o głębokości od 0,60 do 2,7 m. Wokół hotelu rosną drzewa oliwne, a sam hotel położony jest w pięknym ogrodzie.Hotel jest położony około 800-1000m od plaży, idzie się ok.15-20 min. Plaża piasczysta w 80%, wejście do wody również, woda rewelacyjna, ciepła, krystalicznie czysta. Nie polecam wykupywania wycieczek u rezydenta- drogie i beznadziejny program. Ci co byli wiedzą o czym piszę. My wynajęliśmy ze znajomymi na 2 dni samochód /45 euro+15 euro benzyna/. W zupełności wystarczy, żeby zwiedzić całą wyspę. Na pochwałę zasługuje rezydent P. Maks. Sympatyczny, młody człowiek, mający dla każdego czas, poświęcający dużo uwagi turystom. Reasumując, jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu na Thassos, chętnie wybierzemy się tam kiedyś jeszcze raz. Owszem były niewielkie dociągnięcia, ale jak ktoś jest pozytywnie nastawiony, cieszy się słońcem, wodą i wolnością, to szybo zapomina o jakiś problemach. Pozdrowienia dla wspaniałych wczasowiczach turnusu pierwszego a szczególnie dla Krystyny i Jurka.
IP: 79.175.235.253
Anetka W
Gość
Aga napisał
16 czerwca wróciłam z Thassos, mieszkaliśmy w hotelu Natasa. Sam hotel nie jest nowy, ale właściciele robią wszystko,żeby turyści czuli się tam dobrze. Pokoje są sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane są co 2-3 dni, pościel raz w turnusie. Posiłki są bardzo dobre, kuchnia grecka, dwa dania do wyboru. Śniadania w formie skromnego bufetu, ale nikt nie chodził głodny. Mogą narzekać tylko ci, którzy lubią tradycyjną kuchnię polską /schabowe, kapusta,ziemniaki/. W hotelu panowała rodzinna atmosfera, może dlatego, że na I turnusie było nas tylko 14 osób. Było bardzo kameralnie i wesoło. Na terenie hotelu jest bardzo ładny basen o głębokości od 0,60 do 2,7 m. Wokół hotelu rosną drzewa oliwne, a sam hotel położony jest w pięknym ogrodzie.Hotel jest położony około 800-1000m od plaży, idzie się ok.15-20 min. Plaża piasczysta w 80%, wejście do wody również, woda rewelacyjna, ciepła, krystalicznie czysta. Nie polecam wykupywania wycieczek u rezydenta- drogie i beznadziejny program. Ci co byli wiedzą o czym piszę. My wynajęliśmy ze znajomymi na 2 dni samochód /45 euro+15 euro benzyna/. W zupełności wystarczy, żeby zwiedzić całą wyspę. Na pochwałę zasługuje rezydent P. Maks. Sympatyczny, młody człowiek, mający dla każdego czas, poświęcający dużo uwagi turystom. Reasumując, jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu na Thassos, chętnie wybierzemy się tam kiedyś jeszcze raz. Owszem były niewielkie dociągnięcia, ale jak ktoś jest pozytywnie nastawiony, cieszy się słońcem, wodą i wolnością, to szybo zapomina o jakiś problemach. Pozdrowienia dla wspaniałych wczasowiczach turnusu pierwszego a szczególnie dla Krystyny i Jurka.

mam pytankoi pytanko jak wygląda okolica czy jest jakiś mały deptak przy plaży Golden Beach jakieś fajne tawerny itp. i czy widziałaś może hotel Joanis? :)
IP: 77.237.5.134
Moniqe29
Gość
Witajcie. jadę 13.07-27.07 do hotelu MORFEAS. Czy ktoś mógłby mi udzielić informacji o tym hotelu, czego się spodziewać? Z góry dziękuje.
IP: 213.25.175.17
on1
Gość
ok SERVIC odradzam tą firmę !! jesli chodzi o wyjzd z Polski do Grecji i z Grecji do kraju TO ZERO ORAGNIZACJI !!!!! rezydentka podaje błędne godziny odjazdu co powodem jest koczowanie po kilkanascie godzin pod hotelem!! jak najdalej od tej firmy !! :x :x :x
IP: 83.30.108.35
Użytkownik
Witam
czy był ktoś w hotelu YAKINTHOS ? Bardzo proszę o informację jakie są tam warunki , zarezerwowałam już tam wczasy a z tego co słyszę to hotel ten ma fatalne opinie.
np. widok z okien na plac budowy zamiast na morze, brudne pokoje itp.

Jeśli ktoś był w w tym hotelu ma jakieś zdjęcia to chętnie bym zobaczyła jak tam naprawdę wygląda !
IP: 87.105.115.69
aga
Gość
Odpowiedź dla Anetki W. W Skala Potamias jest fajny deptak z mnóstwem knajpek. Na pewno znajdziesz sobie jakąś fajną tawernę w której będziesz mogła posiedzieć i coś zjeść. Tylko jeden minus - deptak nie posiada na całej długości nawierzchni asfaltowej lub kostki tylko nawierzchnię szutrową. Hotel Joanis znajduje się na drugim końcu zatoki, a zatoka ma około 2,5 - 3 km. Z zewnątrz hotel prezentuje się dobrze. Nie byłam w środku, więc trudno mi cokolwiek napisać na ten temat. Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania - pisz, postaram się na każde odpiowiedzieć
Użytkownik
a czy w okolicy są jakieś fajne kameralne zatoczki?
i czy mogłabyś wysłać kilka zdjęć prezentujące okoliczny krajobraz?
i czy długo się idzie z S. Potamias do okolic mojego hotelu?
i czy tylko w SP jest deptak czy w moich okolicach też coś jest :P

Pozdrawiam serdecznie :]
Aga
Gość
Przepiękne zatoczki są, ale to jest już wyprawa samochodem /całą wyspę objedziesz w ciągu jednego dnia, ma 105 km obwodu/. Hotel Joanis położony jest blisko plaży, ale żwirowo-kamienistej. Bliżej centrum S. Potamias jest plaża piaszczysta. W okolicach Twojego hotelu nie ma deptaku, obok biegnie spokojna ulica z chodnikiem /piszę spokojna ba tak było na początku czerwca. Nie wiem jak to będzie wyglądało w sezonie/. Do centrum z Joanisa idzie się ok. 15 min.
Użytkownik
a o jakieś zdjęcia mogłabym prosić?? aneta.mw@interia.pl
artus80
Gość
hejka do Aga ja też wybieram sie do Natasy 6 lipca, mogłabyś napisać coś o tych niedogodnościach? Czy chodzi o organizację czy raczej o hotel? I jak długo jechaliście z polski? I czy sa jakieś muszelki czy coś co idzie pozbierać dla bejbików?
IP: 89.73.221.29
Goka
Gość
Mam pytanko płynął ktoś na wycieczke do Skiathos w tym roku?czy po drodze stateczek zatrzymuje sie na wyspie Lalaria?tam jest pięknie,i bardzo chciałabym to miejsce zobaczyć wie ktoś coś na ten temat.Bardzo mi zależy na odp.z góry dziękuje wam za odp.
IP: 95.160.252.100
nika
Gość
Hej jedzie ktoś 20 07 do OB do apartamentów Anastasja ?
IP: 93.105.252.123
Agnieszka
Gość
Witam .Kto wrócił z OB apartamenty Anastazja? Pozdrawiam :D
IP: 83.21.254.9
Grzegorz
Gość
Witam , jadę 6 lipca z Katowic do OB z OK Services apartamenty Anastazja , wracam 18 to zamieszczę wszystkie szczegółowe informacje. Pozdrawiam i życzę udanych wakacji z OK Services mimo złych opinii :-)
IP: 89.77.109.30
Aga
Gość
odpowiedź dla Artus80. Tak jak już pisałam hotel jest skromny, łóżka twarde / chociaż w trakcie naszego pobytu wymieniali w niektórych pokojach stare łóżka na nowe/. W pokojach nie ma szklanek,talerzy, ale to jest hotel nie apartament. Jest mała lodówka, klimatyzacja działała bez problemów jest też telewizor z I programem polskim, czyli Polonią. Był też problem z drobną przepierką, ponieważ nie było korków przy umywalkach i brodziku. My zabraliśmy ze sobą kubki, grzałkę elektryczną, podstawowe sztućce i jakość dało się coś przygotować do picia lub coś pokroić. Gospodarze są bardzo mili /szczególnie właścicielka/ i sądzę, że nie będzie robiła problemów, gdyby ktoś chciał coś wypożyczyć z kuchni. Nam jedzenie bardzo smakowało i oprócz owoców, lodów i coś mocniejszego nic więcej nie kupowaliśmy. Kilka razy byliśmy na gyrosie, ale tylko dlatego,że bardzo lubimy gyrosy. Nie da się ukryć, że do plaży jest daleko, ale teren jest płaski i te 15-20 min. spaceru da się jakoś przemęczyć. Muszelki są, ale małe i nie takie jak na Karaibach, ale dzieci zawsze będą się cieszyć jak coś znajdą. Z Polski wyjechaliśmy z 2,0 godz. opóźnieniem, ponieważ antenka zapomniała zabrać turystki z Wadowic Śląskich. Już na dworcu w Bielsku było załatwianie zastępczego samochodu i zanim samochód przywiózł tą panią upłynęło 1,5 godz. Następne pół godziny straciliśmy w Jeleśni, ponieważ to było Boże Ciało, więc ulicą szła procesja i nikogo nie przepuszczali. Na miejscu w hotelu byliśmy po 28 godz.
indianin
Gość
Witam niedawno 24.06.2010 wróciłem z Olimpic. Mieszkaliśmy w hotelu Rainbow .Ogólnie jestem bardzo zadowolony
choć miałem obawy czytając forum. Musiałem skorzystać z opieki medycznej i nie było żadnych problemów
Rezydent P. Henryk fajny gość i zawsze dostępny , przewodnik Marcin naprawdę profesjonalista,
nie mam żadnych zastrzeżeń do biura , jestem zadowolony !!
IP: 79.191.93.232
jacek
Gość
witam
byłem w 2007-hotelik spoko od plaży 800 m-ma basen-kameralny-wiecej info na kepa4@interia.pl

Dominik napisał
witam czy byl ktos moze w hotelu achillion w golden beach na thassos? prosilbym o opinie na temat hotelu jak i samej wyspy oraz miasta;) no i oczywiscie ok service a konkretnie lotow z katowic;) pozdrawiam wczasowiczow;)
IP: 62.152.134.8
sashka
Gość
wybiera się ktoś we wtorek ( 6.07 ) z tego biura do Toroni ? : )
IP: 93.179.248.6
joa
Gość
ja się wybieram z rodzinką,hotel Flora...czy ktoś wie czy ręczniki są w tym hotelu?
IP: 83.29.42.179
Użytkownik
A czy nikt jeszcze nie był z OK.Services na Wyspie Alonnisos ??
IP: 83.9.137.244
Paweł
Gość
Wiola - ja byłem na Alonnisos w ubiegłym roku. Wrażenia mam mieszane. Napisz konkretnie co Cię interesuje?

Grzegorz - gdybyś mógł po swoim powrocie napisać coś o cenach (gyros i inne jedzenie, piwko, retsina). Co prawda te ceny już były podawane ale to było przed sezonem i obecnie może być trochę inaczej. Z góry dzięki.
IP: 87.239.76.67
Grzegorz
Gość
Paweł--- zamieszczę wszystkie ceny i jedzenia i picia bo też tam jadę pokosztować kuchni greckiej;-) a także trunków miejscowych , www.lidl.gr to jest link do Lidla w Grecji i kliknij pierwszy z lewej u góry napis i potem tam są poniżej oferty dnia i tygodnia ,a wiem że w Parali jest Lidl i Carrefour chyba , ceny prawie jak u nas jeśli chodzi o Lidl!!A ceny z tawern napiszę po powrocie!! Pozdrawiam
IP: 89.77.109.30

Strona: « < ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... > »

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij