» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

ok services spoko grecja

Grecja wakacje Grecja opinie o hotelach

Strona: « < ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... > »

Autor Treść
ania
Gość
jadę do Bułgarii, Rawda hotel Copacabana 30.07 autokarem. Wsidama w Tychach. Czy ktoś też sie tam w tym terminie wybiera ? Jadę z mezem i 4 letnim synkiem. Czy ktoś ostatnio wrócił z Rawdy i moze się wypowiedzieć o autokazra i ogólnie o podróży?
IP: 95.48.242.11
ania
Gość
jadę z biura Ok Service...
cygi
Gość
CeZ napisał
Czy ktoś może orientuje się jakimi liniami lata OK Services z Katowic do Salonik (wylot 27.07) ?

Lataja LOT - charters
IP: 89.77.105.158
cygi
Gość
Adam napisał
05.08 do Paralii (hotel principal), z dziewczyną :-)

wróciłm z princka łądny hotelik
IP: 89.77.105.158
RED
Gość
ania napisał
jadę do Bułgarii, Rawda hotel Copacabana 30.07 autokarem. Wsidama w Tychach. Czy ktoś też sie tam w tym terminie wybiera ? Jadę z mezem i 4 letnim synkiem. Czy ktoś ostatnio wrócił z Rawdy i moze się wypowiedzieć o autokazra i ogólnie o podróży?

Wynajmują autoakry od Pastuszaka można zobaczyć na stronie przewoznika. Autokary nowe max 4 lata Scanie Irizar oraz Many Lion's Coach bardzo wygodne, obsługa super, podróż długa nie ma się co oszukiwać swoje trzeba wysiedzieć ok 26h stają co 3, 4 h więc da się znieść.
IP: 77.253.33.191
Grzegorz
Gość
RED---ale Pastuszak obsługuje tylko niektóre trasy i to częściowo !!Jak masz pecha to trafisz na dwa inne stare autobusy!! Do OB jechały trzy autobusy Pastuszak i dwa inne oba fatalne z fatalną obsługą!! I co drugi kurs się psują podczas jazdy!!
IP: 89.77.109.30
Kaha
Gość
Hej! Jadę z biurem Ok Services do Olimpic Beach.Jadę z rodziną 4 września.Czy jedzie ktoś może w tym terminie?My wyjazd mamy z Wodzisławia Śl. A tak na marginesie to rodzice byli z tym biurem rok temu w Parali w apartamencie Porto Daliani i wrócili bardzo zadowoleni.
IP: 87.101.72.246
ania
Gość
dzięki za dotychczasowe info a, można coś wiecej się jeszcze dowiedzieć w temacie hotelu copacabana?
Sandra
Gość
Podpisuję się również pod prośbą ani---czy może ktoś napisać coś o tym hotelu?
IP: 87.205.139.77
ania
Gość
Sandra a wybierasz się do tego hotelu? MOże zdradzisz w jakim terminie i czy z tego biura co ja?
Sandra
Gość
Witaj Aniu wyjeżdżamy 19.08--31.08-z tego samego biura co Ty OK. Services co do podroży to trwa ok 24-26 godzin ale podobno autokary są bardziej luksusowe niżeli te które jadą do Chorwacji.Bądź co bądź to prawie 30 godzin jazdy więc mam nadzieję że starego rzęcha nie dostaniemy,byliśmy już z tym biurem W Chorwacji w tamtym roku i w tym w czerwcu żadnych zastrzeżeń do nich nie mam no ale teraz jedziemy dalej więc zobaczymy.Aniu mam prośbę jak przyjedziesz napisz parę słów o tym hotelu co? Pozdrawiam
ania
Gość
napisze z pewnością. Widze ,ze tobie biuro podrózy przypadło do gustu... ja strasznie się zestersowałam tymi negatywnymi wypowiedziami. I starsznie się denerwuję bo wyjazd juz tuż tuż. Mam nadzieję ,ze wszytko będzie Ok :-)
Pozdrawiam
Sandra
Gość
Aniu jak jechaliśmy pierwszy raz to tyle się naczytałam o tym Ok Services na różnych forach że wczasów mi się odechciało!!! tym bardziej że jechaliśmy z dzieckiem, ale uwierz mi będziesz na pewno bardzo mile zaskoczona jak my:)) życzę udanego wypoczynku i dużo słoneczka!!!!!!!!! Pozdrawiam serdecznie.
Sandra
Gość
Do Grzegorza Ty lepiej nas tymi autokarami nie strasz! pisałam maila do OK Services z zapytaniem czy do Bułgarii jadą autokary z firmy Pastuszak lub Śladowski i Pani potwierdziła że tak!! cytuję " autokary mamy sprawne i praktycznie nowe rok produkcji 2005/2006 . więc jazda zważając na odległą trasę będzie bezpieczna i przyjemna." No więc kto tu mówi prawdę?? A jechałam z nimi już i autokar był ok. co prawda bliżej bo Chorwacja.
dorisa
Gość
Byłam w Rawdzie w lipcu z dzieckiem w ELWIRZE i byłam zadowolona;) Nie miałam zarzutów ani do obsługi ani też do organizacji biura pozdrawiam;) Jak ktoś chce jakiś szczegółow to podaję nr gg 8406046 pozdrawiam;) 8)
IP: 109.243.102.224
dorisa
Gość
acha - autokary Pastuszaka i nie mogliśmy narzekać- było wszystko sprawnie i ok;)
IP: 109.243.102.224
Sandra
Gość
No to nie wesoło znalazłam to na Wakacje.pl i aż odechciało mi się jechać!!!!!!!.... Aniu Chodzi o ten hotel Copacabana w Bulgarii

wagi: Pobyt 07. 2010, hotel 2 ** a nie 3*** jak podaje organizator (w recepcji jest cert.) , położ. pomiędzy Rawdą i Neseberem, do centrum daleko, do plaży blisko. Woda w basenie nie zawsze była czysta, mocno chlorowana, ( dzieci miały uczulenie), w hotelu jest ok 20 pokoi, 4 są położ. od strony ruchliwej ulicy (duży ruch, fatalny widok), śniadania fatalne, codziennie to samo- jajko, 1-2 plasterek żółtego sera, sztuczny miód lub dżem, masło, plasterek wędliny tłusty rogalik lub tłusta bułka z słonym serem 3-4 plasterki pomidora i ogórka, kawa okropna, żadnych owoców. Pokoje brudne, sprzątnie ogranicza się do dołożenia papieru toalet. i wyrzucenia śmieci z kosza, ręczniki i pościel niby uprane ale niedoprane. Głośno pracująca lodówka.

I komu wierzyć?????? folderom czy wczasowiczce...mam już mętlik w głowie....
Sandra
Gość
No ale jest też pochlebna opinia o tym hotelu.ufff

utor: bogusława

Termin wyjazdu: Czerwiec 2010
Czy polecasz hotel: tak
Komu polecasz hotel:
Stosunek jakości do ceny: Adekwatny

2010-06-23, 16:31

ocena 4.5
Okolica 5.0
Atrakcje 4.0
Plaża 5.0
Komunikacja 5.0
Kameralność 5.0
Położenie
4.8
Wielkość 5.0
Czystość 5.0
Wyposażenie 5.0
Łazienka 4.0
Pokoje
4.8
Ilość 4.0
Jakość i smak 4.0
Urozmaicenie 2.0
Obsługa 4.0
Posiłki
3.5
Sport n.d.
Obsługa n.d.
Dla dzieci 5.0
Basen n.d.
Rozrywka
5.0
Uwagi: wróciłam wczoraj bardzo mi się podobało spokojny hotelik rodzinny super pokoje z balkonu patrzyłam na morze ale uwaga plaża trochę zagloniona parasole płatne ale basen przy hotelu wynagradzał nam to wszystko polecam obsługę czystość codziennie sprzątanie nawet pościel wymienili a byłam tam tylko 10dni blisko na przystanek polecam serdecznie

miejmy nadzieję że nie będzie źle,najlepiej przekonać się na własnej skórze./
RED
Gość
Grzegorz napisał
RED---ale Pastuszak obsługuje tylko niektóre trasy i to częściowo !!Jak masz pecha to trafisz na dwa inne stare autobusy!! Do OB jechały trzy autobusy Pastuszak i dwa inne oba fatalne z fatalną obsługą!! I co drugi kurs się psują podczas jazdy!!

Ja jechałem z Warszawy i od początku do Grecji i Bułgarii jechaliśmy autokarmi Pastuszaka. Z OK srevices jeżdże 3 sezon i raz nowy autokar się zepsuł. Licze z tym że jadąc w tak długą podróż coś może się przytrafić i trzeba mieć tego świadomośc. Jezdziłem z różnych biur różnymi autokarami i wszędzie się coś działo od czasu do czasu.
IP: 77.253.33.191
Sandra
Gość
Mam jeszcze pytanie do tych którzy byli w Bułgarii a jak jest z wycieczkami,dokładnie Istambuł ile tam się mniej więcej jedzie,i czy oprócz pokrywających wycieczkę są dodatkowe opłaty takie jak np. wstęp gdzieś?
Pozdrawiam
Gość
Sandra napisał
Mam jeszcze pytanie do tych którzy byli w Bułgarii a jak jest z wycieczkami,dokładnie Istambuł ile tam się mniej więcej jedzie,i czy oprócz pokrywających wycieczkę są dodatkowe opłaty takie jak np. wstęp gdzieś?

Do stolicy Turcji jedzie się całą noc. Rano przyjeżdża się na śniadanie w Grand Hotelu, a później jest wycieczka objazdowa autokarem po Istamuble. Błękitny Meczet, Hipodrom itp. N koniec jedzie się na Taras widokowy na stronę azjatycką i do fabryki skór. Wraca się na obiad, a później 2 godziny czas wolny (można iść na przereklamowany targ) i ok chyba 17-18 powrót. Na miejscu jest się ok 3 w nocy. Tureccy sprzedawcy są dość nachalni, ale nie tak jak w Tunezji czy Egipcie
IP: 212.244.132.2
agaaa
Gość
my równiweż mamy same negatywne opinie o tym biurze,począwszy od samej podróży o mały włos nie wyjechalibyśmy z Tychów ,czekaliśmy4 godz. na autokar który zapomniał o 10 osobach PARANOJA ! po kilku tel.do cudownego biura przyjechały po nas 2 taksówki które dowiozły nas na granice do Korbielowa .Pan kierowca Piotr miał liste pasażerów ,ale wcale nie był zdziwiony .ze ma tyle wolnych miejsc bo oczywiście pilota nie było iże to nie On bierze odpow za całe zamieszanie tylko biuro ,a biuro zwalało na kierowców SUPER organizacja.SAm autokar to stary trup siedzenia twarde i mało miejsca takim BMW to można jezdzić do babuni na wieś .Sama miejscowośc też ma wiele do życzenia ,ale nie chce mi się dokładnie opisywać .Pani rezydentka Ania niechętnie jeżdziła na wycieczki choc to Jej obowiązek.Hotel ujdzie w tłoku ,własciciele bardzo mili i otwarci na turystów.w drodze powrotnej przyjechał ten sam autobus TRUPEK jacy wszyscy byli szczęśliwi ,na Słowacji nastąpił zgon autobusu kierowcy zbytnio się tym nie przejeli pozdrawiam pana Piotra .Tak więc wszystkie opinie które wcześniej czytałam na forum nie brałam zbyt serio,ale po tym co spotkało mnie i moich znajomych to jeśli możecie wybierzcie inne biuro Ja NIGDY Z TYM BIUREM NIE POJADE nawet za darmo ,pozdrawiam i weżcie ze soba jakieś leki na nerwy bo mogą sie przydać
IP: 93.179.248.6
Sandra
Gość
Pozdrawiam napisał
Sandra napisał

Do stolicy Turcji jedzie się całą noc. Rano przyjeżdża się na śniadanie w Grand Hotelu, a później jest wycieczka objazdowa autokarem po Istamuble. Błękitny Meczet, Hipodrom itp. N koniec jedzie się na Taras widokowy na stronę azjatycką i do fabryki skór. Wraca się na obiad, a później 2 godziny czas wolny (można iść na przereklamowany targ) i ok chyba 17-18 powrót. Na miejscu jest się ok 3 w nocy. Tureccy sprzedawcy są dość nachalni, ale nie tak jak w Tunezji czy Egipcie

O matko kochana całą noc??!! a czy za to śniadanie trzeba płacić indywidualnie czy jest w cenie wycieczki Pozdrawiam. :P
ania
Gość
Sandra napisał
No to nie wesoło znalazłam to na Wakacje.pl i aż odechciało mi się jechać!!!!!!!.... Aniu Chodzi o ten hotel Copacabana w Bulgarii

wagi: Pobyt 07. 2010, hotel 2 ** a nie 3*** jak podaje organizator (w recepcji jest cert.) , położ. pomiędzy Rawdą i Neseberem, do centrum daleko, do plaży blisko. Woda w basenie nie zawsze była czysta, mocno chlorowana, ( dzieci miały uczulenie), w hotelu jest ok 20 pokoi, 4 są położ. od strony ruchliwej ulicy (duży ruch, fatalny widok), śniadania fatalne, codziennie to samo- jajko, 1-2 plasterek żółtego sera, sztuczny miód lub dżem, masło, plasterek wędliny tłusty rogalik lub tłusta bułka z słonym serem 3-4 plasterki pomidora i ogórka, kawa okropna, żadnych owoców. Pokoje brudne, sprzątnie ogranicza się do dołożenia papieru toalet. i wyrzucenia śmieci z kosza, ręczniki i pościel niby uprane ale niedoprane. Głośno pracująca lodówka.

I komu wierzyć?????? folderom czy wczasowiczce...mam już mętlik w głowie....

Ja też co nie co poczytałam i znalazłam pozytywne opinie o tym hotelu ,uffffffffff :-)
ania
Gość
sandra
Ja też co nie co poczytałam i znalazłam pozytywne opinie o tym hotelu ,uffffffffff :-)

Strona: « < ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... > »

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij