» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

ok services spoko grecja

Grecja wakacje Grecja opinie o hotelach

Strona: « < ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... > »

Autor Treść
ania
Gość
Sandra znalazłam opinie na wakacje.pl . Widze, że kazdy ma inne zdanie... Ja wierzę ,ze bedzie wszystko ok !!! :-)
IP: 95.48.242.11
Sandra
Gość
Witaj Aniu!!! ja też to dziś czytałam w całości!!!! i całe szczęście myślę że ten "konkretny" to jakiś Pan wiecznie nie zadowolony!!!!!!!!!! Ale też mam nadzieję że wszystko będzie ok.!!! w końcu na wakacje nie jedzie się po to aby siedzieć w hotelu tylko na plaży a jeszcze jak jest super pogoda!!! Aniu życzę super wakacji i dużo słoneczka i oby podroż szybciutko i bezpiecznie Wam minęła pozdrawiam.
IP: 87.205.137.219
Sandra
Gość
Acha Ania jeszcze znalazłam pochlebną opinię, widać Pan "KONKRETNY" pisze na wielu forach....

Re: Nessebar Hotel Copacabana czy ktos byl?
Autor: Gość: PatRyk IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.10, 15:50
Dodaj do ulubionych Skasujcie
Odpowiedz
"Konkretny" albo mi się wydaje albo nie byłeś w tym samym hotelu co ja. Hotelik kameralny i bardzo czysty. Piszesz bzdury bo pewnie dostałeś pokój z widokiem na ulice.. Pokoje wystarczające z klimą, tv i lodówką, której w ogóle nie słychać, ponieważ znajduje się w szafce pod tv. Pokoje sprzątane codziennie (podłoga, łazienka, łóżko ścielone, stolik i wymieniane ręczniki co 2 dni). Obsługa hotelu bardzo miła i rozumiejąca bardzo dużo po polsku. Śniadania takie jak napisał "Konkretny". To jedyna rzecz z jaką się z nim zgodzę. W hotelu na dole tani mini markecik i sklepik z pamiątkami a u kierownika można wymienić euro po kursie 1.91 lv/eu. Basen przy hotelu mógłby być nieco większy ale nam wystarczał. Woda w basenie czyściutka a zawartość chloru normalna. W nocy basen podświetlony i mogliśmy w nim siedzieć 24h. Na dole obok jadalni piłkarzyki ale już trochę popsute :). BARDZO POLECAM TEN HOTEL!!

Do centrum Ravdy spacerkiem 10-15 minut ale można też iść plażą. Do Nessebaru chyba 5 przystanków autobusem (1 lv/os w 1 stronę). Jedzenie polecam u Braci Serbów. Danie nr 54 (filet z kurczaka, frytki, pomidor i ogórek w plastrach 2os = 10,40 lv). Najczęstsze danie, które kupują tam Polacy. Poczta na rynku w Ravdzie obok fontanny.

Plaża bardzo blisko. Polecam iść na plażę po lewej stronie (białe parasole). Glony tylko na odcinku 20 metrów potem tylko czysta woda i żadnego smrodu. Parasole i leżaki chyba płatne ale nie jestem pewien.

Wycieczki fakultatywne wypisane przy jadalni na dole ale my z nich mnie korzystaliśmy bo samemu można się przejechać w te miejsca za pół kasy.

Jedyny problem spotkał nas w dzień powrotu. Planowany wyjazd do Polski o godzinie 15:00 czasu Bułgarskiego opóźniony o 6 godzin.
Czyli wyjechaliśmy o 21:00 czasu Bułgarskiego. Dla większości nie miało to jednak najmniejszego znaczenia.

No to mi ulżyło....:))))
bulbshine
Gość
Czy był ktoś na Chorwacji w mieście Novi Vinodolski z biurem Ok Service? Czy możecie mi powiedzieć jak było, czy nie było żadnych szczurów itp? Bo właśnie sie tam wybieram i prosiłabym o opinie..
IP: 83.3.95.226
Sandra
Gość
Miasteczko jest piękne i spokojne a o szczury nie ma obawy ja byłam już tam 2 razy i nie widziałam ani jednego szczura. :)
pozdraiam
Gość
Sandra napisał
Pozdrawiam napisał
Sandra napisał
Mam jeszcze pytanie do tych którzy byli w Bułgarii a jak jest z wycieczkami,dokładnie Istambuł ile tam się mniej więcej jedzie,i czy oprócz pokrywających wycieczkę są dodatkowe opłaty takie jak np. wstęp gdzieś?

Do stolicy Turcji jedzie się całą noc. Rano przyjeżdża się na śniadanie w Grand Hotelu, a później jest wycieczka objazdowa autokarem po Istamuble. Błękitny Meczet, Hipodrom itp. N koniec jedzie się na Taras widokowy na stronę azjatycką i do fabryki skór. Wraca się na obiad, a później 2 godziny czas wolny (można iść na przereklamowany targ) i ok chyba 17-18 powrót. Na miejscu jest się ok 3 w nocy. Tureccy sprzedawcy są dość nachalni, ale nie tak jak w Tunezji czy Egipcie

O matko kochana całą noc??!! a czy za to śniadanie trzeba płacić indywidualnie czy jest w cenie wycieczki Pozdrawiam. :P

Wszystko w cenie wycieczki. Naprawdę polecam. A ta noc mija szybko, rano wynagradza Ci widok Istambułu, który jest ogromnym miastem. Naprawdę warto
IP: 212.244.132.2
Alicja
Gość
moonia napisał
Witam !
Jadę w sierpniu na Thassos do Green Velvet. Czy ktoś tam był ? Jaki jest hotel, pokoje, plaża ? Jeżdziłam już z OK Services więc opinie na temat biura nie są dla mnie interesujące :) Będę wdzięczna za wszelkie użyteczne informacje :))))
Z góry dzięki !
Proszę się dowiedzieć, czy OK.Services zapłaciło za pobyt, mnie doGreen Velvet nie chcieli przyjąć, bo nie było zapłacone. Już wróciłam, a w dniu mojego wyjazdu osiem osób miało ten sam problem . Rezydent beznadziejny kłamczuch, na wyspie odwala prywatę -masaże po 50 euro,a turyści w ogóle go nie interesują. Plaża kamienista, ale da się wytrzymać. Hotel z klimatyzacją może być. Jedzenie też da się wytrzymać . W końcu nie pojechałm tam ,zeby się najadać do syta.
IP: 83.10.48.100
Alicja
Gość
Proszę się dowiedzieć, czy OK.Services zapłaciło za pobyt, mnie doGreen Velvet nie chcieli przyjąć, bo nie było zapłacone. Już wróciłam, a w dniu mojego wyjazdu osiem osób miało ten sam problem . Rezydent beznadziejny kłamczuch, na wyspie odwala prywatę -masaże po 50 euro,a turyści w ogóle go nie interesują. Plaża kamienista, ale da się wytrzymać. Hotel z klimatyzacją może być. Jedzenie też da się wytrzymać . W końcu nie pojechałm tam ,zeby się najadać do syta.
Alicja
Gość
Sandra
Gość
pozdraiam napisał
Sandra napisał
Pozdrawiam napisał
Sandra napisał
Mam jeszcze pytanie do tych którzy byli w Bułgarii a jak jest z wycieczkami,dokładnie Istambuł ile tam się mniej więcej jedzie,i czy oprócz pokrywających wycieczkę są dodatkowe opłaty takie jak np. wstęp gdzieś?

Do stolicy Turcji jedzie się całą noc. Rano przyjeżdża się na śniadanie w Grand Hotelu, a później jest wycieczka objazdowa autokarem po Istamuble. Błękitny Meczet, Hipodrom itp. N koniec jedzie się na Taras widokowy na stronę azjatycką i do fabryki skór. Wraca się na obiad, a później 2 godziny czas wolny (można iść na przereklamowany targ) i ok chyba 17-18 powrót. Na miejscu jest się ok 3 w nocy. Tureccy sprzedawcy są dość nachalni, ale nie tak jak w Tunezji czy Egipcie

O matko kochana całą noc??!! a czy za to śniadanie trzeba płacić indywidualnie czy jest w cenie wycieczki Pozdrawiam. :P

Wszystko w cenie wycieczki. Naprawdę polecam. A ta noc mija szybko, rano wynagradza Ci widok Istambułu, który jest ogromnym miastem. Naprawdę warto

Serdecznie dziękuję z informacje!!! pozdrawiam :) 8)
IP: 87.204.219.134
Sandra
Gość
Do Alicji

Trochę tego nie rozumiem...OK Services nie zapłaciło za Pani pobyt w Grecji tak? to jakim cudem dostała Pani zakwaterowanie w hotelu?? poza tym jak Pani wyjeżdżała to przy wsiadaniu do autokaru są sprawdzane nazwiska i kierowcy lub pilot podają miejsca a to oznacza że wczasy były opłacone przez biuro bo Pani nazwiska widniało na liście gdyby było inaczej to pierwszy lepszy człowiek z ulicy wsiadł by do autobusu i pojechał za darmo !!!, to tak za darmo by Pani przejechała się do Grecji autokarem?!!! bo z tego co wiem jak hotel nie zapłacony to nie ma noclegu?! bardzo dziwne byłam z nimi dwa razy ale takiej historii jeszcze nie słyszałam... Pozdrawiam.
mennn
Gość
W Polsce pogoda do d... więc wszędzie będzie lepiej gdzie tylko słońce. Najgorszy to ten zakaz wrzucania papieru do toalety. Pewnie nieźle wali smród z tych kubełków. Błeee
IP: 212.244.132.2
ania
Gość
Witaj Sandro jutro nasz "wielki dzień" ;-)
Zeby tylko wsiąść spokojnie do autokaru , dojechać na miejsce to wszystko będzie OK !!!
Pozdrawiam i odezwę się po powrocie, szczerze to mam nadzieję ,ze nie dostanę jednegoz 4 pokoi wychodzących na ulice, cha cha cha :-)
Pozdrawiam
IP: 78.88.232.72
Sandra
Gość
Witaj aniu!

na pewno nie dostaniesz jednego z tych pokoi :)))) zobaczysz wszystko będzie ok. życzę spokojnej i bezpiecznej podróży, ale Ci zazdroszczę ))) Pozdrawiam i czekam na wiadomości.
fd3
Gość
mieszkalismy w pricipalu nowy piękny hotel i zadnego wyrzucania papieru tam nie było , . my płaciliśmy 1400 od osoby( to i tak bardzo mało w stosunku do standaru i innych biur) a jak ktoś jedzie autokarem za 700 do jakieś noclegowni to nie wiem jak może jeszcze narzekać echh
IP: 89.72.37.196
Rudi
Gość
Do fd3
To dziwne. ja też byłam w lipcu w Principalu i już w autokarze pilot mówił, że papier trzeba wyrzucać do kosza! Z tego co wiem, to grecki standard !
IP: 83.22.104.9
zuzka
Gość
Wróciłam z thassos, mieszkaliśmy w green velvet, super mili własciciele fajny hoteli praktyczniena samej plaży. Jedzenie bardzo urozmaicone , typowo greckie czyli musaka ,dalmakia,kalmary,sałatka grecka. Nie wszyscy docenili starania greków i jeden mądry Polak zrobił opinie reszcie naszych rodaków do końca sezonu. Nie zasmakowała mu przystawka więc nie czekał na danie głowne tylko poszedł rzucic talerzami w bar. Ale można to było wytłumaczyc silnym słońcem.Pokoiki zadbane i codziennie sprzątane.Proszę zabrać obuwie do wody bo można sie nadziać na jeżowce. Dwa razy w tygodniu muzya w naszej tawernie gdzie sie stołowaliśmy na zywo. Można wypożyczyć samochód za ok 25-30 euro i objechać wyspę , jakieś 140 km stuknie na licznik ale warto miłego wypoczynku
IP: 91.94.181.114
ula
Gość
...a ja wyruszam za kilka dni do Toroni i trochę czuję się niepewnie z powodu obecnej sytuacji w Grecji...
IP: 93.154.128.232
deny
Gość
do zawiedziona napisał
jakoś miałem przyjemność być na wieczorku greckim z waszym turnusem i pamiętam iż zabawa była bardzo fajna a w szczególności zajebisty był powrót kiedy kierowca włączył polską muzykę i wszyscy sobie śpiewali. było tak fajnie iz wybrałem sie drugi raz w bodajze przeddzień wyjazdu do polski i było jeszcze lepiej ponieważ cała tawerna była pełna i co za tym idzie zabawa super. wyjątek stanowiła p. Joanna z hotelu Janis która upita jak świnia, zaczęła wymiotować w autokarze (nie mówiąc o sobie) w takim stopniu iż kierowca zatrzymał autokar. Nie muszę tutaj wspominać iż na wszelkie uwagi reagowała w sposób chamski. kiedy spojrzałem na nią to wyglądała jak ostatnia pijana i zerżnięta przez cały autokar zarzygana dziw....... Naprawdę moje gratulacje proszę Szanownego Państwa. Pamiętajcie że nie zawsze słowo darmowe wino, oznacza wypić ile się da.
Naprawdę gratulacje P. Joanno
Pozdrawiam
I o to cały komentarz na temat wina
IP: 195.211.0.42
kinga
Gość
kto jedzie na thassos do natasy 5 sierpnia?:) jak nastroje? mysle ze bedzie ok?:) jezli ktos ma jakeis rady co thassos i hotelu natasa bardzo prosze o info:) i czy trzeba buty do plywania?:)pozdrawiam:)
IP: 88.156.69.103
edward
Gość
Jedzie ktos 5 lipca z katowic do paralii?
IP: 89.107.157.1
edward
Gość
sorki 5 sierpnia :P
IP: 89.107.157.1
div
Gość
z Gliwic, ale pewnie zahaczymy o Katowice po drodze :d
IP: 89.25.174.133
nika
Gość
Hej w niedziele wróciłam z OB apartament Anastazjia.Jeśli chodzi o podroż była w porządku autokary super, kierowcy spoko.Jeśli chodzi o apartamenty to czyste, trochę słabo wyposażone ,ale ogólnie to fajne.Samo olimpic beach to mała miejscowość,masę knajpek wszędzie blisko, tylko jeśli przejść trochę dalej od głównej plaży(która była czysta) w przeciwnym kierunku niż Paralia to plaża byłaby śliczna gdyby nie cały syf zebrany z okolicy w jednym miejscu.Ogólnie jeśli chodzi o czystość okolicy to mogliby trochę więcej o nią zadbać:( Byliśmy na dwóch wycieczkach na Skiatos i Meteorach .Ta pierwsza wycieczka super poza dwoma minusami długa droga i bardzo mało czasu na plażowanie( niecała godzinka na każdej plaży).Meteory bez zastrzeżeń. Podsumowując urlop udany biuro się spisało(chociaż nie wszyscy mieli tyle szczęścia co my) :)
IP: 93.105.255.4
ania
Gość
W Toroni jest super! Mieszkaliśmy w apartamentach Risos i wszystko było ok. Niestety oprócz punktualności autokarów. Odjazd mieliśmy z Katowic, ale okazało się że przesiadamy się w Bielsku. Oczywiście nikt nas o tym nie poinformował. Wyjechaliśmy z Bielska o 10 zamiast planowej 8 z minutami. Powrót był jeszcze ciekawszy ponieważ nasz autokar przyjechał za szybko do Bielska, więc kierowcy wymyślili przedłużający się postój, ok 20 km od celu. Na prośbę ruszenia w dalszą drogę kierowca zareagował nieprzyjemnym głosem " i tak będziecie czekać w Bielsku...". Czekać na inne autokary, z Riwiery, Alonisos itd. aby rozwieź wszystkich do ich miast. Do Grecji na pewno wrócę ale czy z Ok Services? Mają super bazę w Toroni, hotel Flora też spoko, byłam w środku widziałam. Może organizatorzy przemyśleliby sprawę autokarow, a wtedy poleciłabym to biuro z czystym sumieniem.... Pozdrawiam
IP: 77.252.185.194

Strona: « < ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... > »

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij