Do jolanty pewnie oczkiwałaś cudu ale dla nas super wakacje jeżeli jesteś tą osobą z mojego turnusu o której myśle a po twoich wypowiedziach i po wycieczce do Aten (najbardziej ubolewająca osoba, której nic nie pasowało) to myśle, że to Pni.Powodzenia dla wszyskich, którzy czytają twoje opinie.
Pozdrawiam Panią i wszystich czytających te głupoty !!!!He He He!!!
Tramp Travel
Autor | Treść |
---|---|
#101 05:22, 05.08.2008
|
|
Użytkownik
|
IP: 83.14.131.18
|
#102 05:26, 05.08.2008
|
|
Użytkownik
|
Przepraszam, jeżeli się pomyliłam a może jest to konkurencyjne biuro lub też wczasowiczka bardzo podobna do naszej Pani, z którą spędziliśmy wspaniałe 10 dni no i wspaniałą wycieczke do Aten z super przewodniczką Panią Anią jedyne co było fe to właśnie tacy wczasowicze. IP: 83.14.131.18
|
PODBESKIDZIE
|
#103 17:35, 06.08.2008
|
Gość |
Na początek chciałbym zacytować jedną z osób bez jakiejkolwiek kultury osobistej i zapewne osoby która za butelkę wina była dymana przez bandę brudasów określających się mianem rodziny............ "[quote=Jolanta] ......DLUGO BY OPISYWAC USTERKI KTORYCH DOPUSCILA SIE TA FIRMA. ZRESZTA WIELU Z PANSTWA TRAFNIE JUZ NAPISALO ODNOSNIE KLAMSTW I WARUNKOW PANUJACYCH W OSRODKACH KTORYMI OK SERVICES DYSPONUJE. BIURO POBIERA OPLATE KLIMATYCZNA KTORA JEST TOTALNA FIKCJA - NIE DAJA RACHUNKOW, WARUNKI W HOTELACH SA PRZERAZAJACE - NIE WSPOMINAJAC JUZ O KARALUCHACH KTORE W NICZYM NIE PRZYPOMINAJA NASZYCH MALENKICH POLSKICH - KARALUCHY W GRECJI SA JAK KCIUK U MEZCZYZNY.......DYSPONUJE OGROMEM ZDJEC KTORE WYKORZYSTAM W SADZIE JAKO DOWOD. PROSZE PANSTWA AUTOKARY SA W OPLAKANYM STANIE - ROZDEMONTOWANE TAK BY WIECEJ LUDZI MIESCILO SIE W SRODKU - W PRAKTYCE WIEC NIE MA JAK ROZLOZYC NOG - WIELU LUDZI USKARZALO SIE NA PUCHNIECIE NOG. STAN NADWOZIA JAK STWIERDZIL POLICJANT W KATOWICACH - JEST FATALNY. KIEROWCA ZOBOWIAZAL SIE DO KILKU NAPRAW PRZED GRANICA - NIESTETY ZADNYCH NAPRAW NIE DOKONAL. SAMI KIEROWCY ZACHOWYWALI SIE W STOSUNKU DO TURYSTOW W SPOSOB UWLACZAJACY GODNOSCI LUDZKIEJ - PADALY ROZNORAKIE WYZWISKA I GROZBY - WSZYSTKO MAM NAGRANE NA KAMERE. REZYDENCI W GRECJI KOMPLETNIE NIEODPOWIEDZIALNI - ZAMIAST OPIEKOWAC SIE TURYSTAMI CALE NOCE IMPREZUJA, W CIAGU DNIA SA NIEPRZYTOMNI I SKACOWANI. NIE TRAFIA DO NICH ANI JEDNO SLOWO. REZYDENT KAMIL - BRUNET OK 18 LAT - TO JEST PRZYKLAD TEGO W JAKI SPOSOB BIURO OSZCZEDZA NA FACHOWEJ OBSLUDZE TURYSTYCZNEJ. TO NIESPELNA OSIEMNASTOLETNIE DZIECKO NIE POTRAFI SIE NAWET POPRAWNIE WYSLOWIC, ZIONIE OD NIEGO ALKOHOLEM, ZEBRANIE INFORMACYJNE ZABRALO MU NIESPELNA 5 MINUT - WIEDZA TEGO CZLOWIEKA O GRECJI JEST ROWNA ZERU. TO W JAKI SPOSOB SIE PAN REZYDENT KAMIL ZWRACAL DO TURYSTOW JEST W CONAJMNIEJ NAGANNE. WYZWISKA, CHAMSKIE ODZYWKI. JEST TO WYJATKOWO PYSKATY CZLOWIEK KTORY ZAMIAST POMAGAC TURYSTOM BAWI SIE CALE NOCE PIJAC DO BIALEGO RANA. SAMA OSOBISCIE BYLAM SWIADKIEM JAK REZYDENCI PILI W BIURZE METAXE. JEDNA Z REZYDENTEK LEDWO WYSZLA Z BIURA - DRUGA MUSIALA JEJ POMAGAC. ALE ZEBY TO BYLO WSZYSTKO... PANI REZYDENTKA ANIA W MOJEJ OBECNOSCI A TAKZE OK 7 OSOB WRACAJACYCH Z KOLACJI RZYGALA PRZY WINKLU JEDNEGO Z HOTELI. REZYDENCI W ZADEN SPOSOB NIE BYLI UCHWYTNI. REZYDENTAMI ZAJMUJE SIE GRECKA SZEFOWA PANI KASPEREK - TO JEST DOPIERO JEDNO WIELKIE NIEPOROZUMIENIE. TA WIELKA GRUBA NADASANA ROPUCHA MIALA CZELNOSC KRZYCZEC NA TURYSTOW KTORZY ZOSTALI ZAKWATEROWANI W JEDNYM POKOJU Z OBCYMI LUDZMI. CO WIECEJ WIELOKROTNIE SLYSZALAM JAK KAZALA REZYDENTOM NIE PODPISYWAC SIE POD REKLAMACJAMI. W CZASIE ODJAZDOW REZYDENCI NIE BYLI OBECNI. PANI KASPEREK DBALA O TO BY REZYDENCI MIELI ZAMKNIETE USTA. JEJ ROLA SPROWADZALA SIE DO ZABIERABNIA PIENIEDZY. NIE BYLO ZADNBYCH ZWROTOW. WYCIECZKI FAKULTATYWNE Z TYM BIUREM SA ODRAZAJACE - JEZDZI SIE STARYMI ROZKLEKOTANYMI AUTOKARAMI BEZ KLIMATYZACJI. JESLI NA DWORZE JEST AKTUALNIE 38 STOPNI TO W AUTOKARZE JEST 54 STOPNIE. W CZASIE WYCIECZKI DO ATEN AZ TRZY KOBIETY ZEMDLALY. PANI KASPEREK JESZCZE RAZ PODKERESLAM WYJATKOWO BEZCZELNA I ZLOSLIWA OSOBA REAGOWALA NA NASZE UPOMNIENIA IMPERTYNENCKIM ZACHOWANIEM. JESLI CHODZI O KOMENTARZE NA TEJ STRONIE TO NIE UWIERZA PANSTWO CZYM ZAJMUJA SIE REZYDENCI W TRAKCIE PRACY - WLASNIE PISANIEM KOMENTARZY! OCZYWISCIE POCHLEBNYCH KOMENTARZY. PANI KASPEREK NAKAZALA REZYDENTOM BY PISALI POCHLEBNE KOMENTARZE O WAKACJACH Z OK SERVICES. JEDNA Z REZYDENTEK NAWET PRZYZNALA SIE DO TEGO ZE ZAMIAST OBSLUGIWAC TURYSTOW MUSI PISAC DURNE KOMENTARZE W INTERNECIE. I JESZCZE JEDNA WAZNA RZECZ! ZADEN Z REDYZDENTOW NIE MA UPRAWNIEN TURYSTYCZNYCH BY REPREZENTOWAC BIURO ZA GRANICA! ZADEN REZYDENT NIE POSIADA ROWNIEZ UMOWY O PRACE. WSZYSCY PRACUJA NA CZARNO....... WAKACJE Z TYM BIUREM NALEZA DO NAJGORSZYCH W MOIM ZYCIU. JESLI MOJA OPINIA NA TYM FORUM COKOLWIEK DA TO BLAGAM WAS LUDZIE - NIE DAJCIE SIE NABRAC NA WYJAZD Z BIUREM OK SERVICES. NIE TRACCIE LEZ I NERWOW, NIE FUNDUJCIE SOBIE KOSZMARU. Najpierw podsumowanie: hahahahahahahahahahahaha A teraz komentarz. Pierwsza rzecz to komentarz odnośnie Sz.P.Kasperek Pragnę z całą stanowczością i odpowiedzialnością podkreślić, iż komentarz do w/w osoby jest całkowicie błędny, obrażający i nie mający nic wspólnego z rzeczywistością, ponieważ na własnej skórze przekonałem się iż jest to osoba bardzo miła, kulturalna i przyjazna i równocześnie sądzę iż cały komentarz do Pani Kasperek jest wynikiem patologii panującej w rodzinie, kobiety niby podającej się za turystę Biura OK SERVICE. Jeśli chodzi o demontaż autokarów to naprawdę bez komentarza bo tutaj ta chora kobieta przesadziła, aczkolwiek przyznaję że uśmiałem się po pas. Naprawdę szkoda czytać wypociny tej......nie wiem kogo Jeśli chodzi natomiast o samo biuro podróży to pragnę podkreślić, iż dzięki firmie OK SERVICE można spędzić świetne wakacje, podkreślając jednocześnie bardzo przystępną cenę. A jeśli komuś się nie podoba to niech wybierze biuro IN TOUR BESKIDY...ha ha ha.... i wykupi wysokie ubezpieczenie zdrowotne bo nigdy nie wiadomo czy wrócimy z wycieczki. Reasumując ludzie zastanówcie się co wy tutaj piszecie, bo płacąc za wycieczkę 700 zł chcecie dodatkowo na miejscu dostać gratis dziwkę na każdą noc i butelkę wódki...... bo polak nie kaktus. Ja rozumiem że macie w domu problemy, typu nie stoi mi lub maż mnie nie chce bo ważę 110 kg ale zrozumcie że to nie miejsce na tego typu problemy. OK SERVICE jak najbardziej OK[/quote=Jolanta] IP: 195.93.135.88
|
PODBESKIDZIE
|
#104 17:57, 06.08.2008
|
Gość |
DO JULKA TERAZ BIJĘ DO CIEBIE JULECZKO JEŚLI TO NAPRAWDĘ TWOJE IMIE dziewczyno. PRZESTAŃ OBRAŻAĆ LUDZI KTÓRZY CIĘŻKO PRACUJĄ ŻEBY TAKIE FRANCUSKIE PIESKI JAK ZA 700 ZŁ MIAŁY FULL WYPAS. SUGERUJĘ ŻEBYŚ ROBACZKU WPEŁZŁĄ Z POWROTEM POD KAMYCZEK Z KTÓREGO WYPEŁZŁAŚ ŻEBY KOMUŚ ZROBIĆ LACHĘ NA STOJĄCO. W POPRZEDNIM KOMENTARZU BYŁEM ZAFASCYNOWANY WYPOWIEDZIĄ JOLANTY (LACHOCIĄGA) WIĘC NIE WSPOMNIAŁEM O JEDNEJ NAJWAŻNIEJSZEJ RZECZY. BYŁEM NA WYCIECZCE Z TEGO BIURA PODRÓŻY W ZESZŁYM ROKU (TRAMP TRAVEL OCZYWIŚCIE) I RÓWNIEŻ BYŁO OK WIĘC NAPRAWDĘ NIE ROZUMIEM NIEKTÓRYCH KOMENTARZY. MAŁO TEGO. W TYM ROKU TEŻ JADĘ Z ZAJEBISTĄ EKIPĄ KOŃCEM SIERPNIA BO UWAŻAM ŻE WARTO. TAK NA KONIEC PRAGNĘ WNIEŚĆ TROCHĘ OBIEKTYWIZMU. KIEDYŚ PRACOWAŁEM W HURTOWNI MOTORYZACYJNEJ I PAMIĘTAM BARDZO POPULARNE TZW. PODKŁADANIE ŚWIŃ. IDĘ O ZAKŁAD O ZAJEBISTĄ FLACHĘ ŻE WIĘKSZOŚĆ Z NEGATYWNYCH KOMENTARZY - BO NIE MOŻNA OCZYWIŚCIE WYKLUCZYĆ, IŻ CZĘŚCI TURYSTÓW FAKTYCZNIE MOŻE COŚ SIĘ NIE SPODOBAĆ - JEST WYNIKIEM DZIAŁANIA KONKURENCJI, PRÓBUJĄCEJ ZBURZYĆ OPINIĘ TEGO FAJNEGO MOIM ZDANIEM BIURA (JAKIMŚ DZIWNYM TRAFEM NIE WIDZĘ W TYCH KOMENTARZACH POLSKICH ZNAKÓW TYPU Ą, Ę, Ó, ITD. CO MOIM ZDANIEM JEST WYNIKIEM GRECKIEJ KONKURENCJI - PAMIĘTAJMY ŻE BIURO ZMIENIŁO NAZWĘ). NA KONIEC PRAGNĘ PODKREŚLIĆ ŻEBY - JAK TO ZAZNACZYŁA JEDNA Z PISZĄCYCH NA TYM FORUM OSÓB - PAMIĘTAĆ, IŻ TO SĄ WAKACJĘ, WIĘC NOWE "ATRAKCJE" NIE POWINNY NAS ŁAMAĆ. POZDRO DLA WSZYSTKICH NA TYM FORUM IP: 195.93.135.88
|
KRZYCHU
|
#105 19:03, 06.08.2008
|
Gość |
DO NIUNIA JA JADĘ 10-GO WIĘC SIĘ NIE PRZEJMUJ. BĘDZIE OK A TYCH KICZOWATYCH KOMENTARZY NIE CZYTAJ BO TO W WIĘKSZOŚCI BZDURY. PAMIĘTAJ ŻE ZAWSZE SIĘ ZDARZY JAKIŚ NEGATYW ALE Z DRUGIEJ STRONY CO NAS NIE ZABIJE TO WZMOCNI. POZDRO IP: 195.93.135.88
|
PO RAZ KOLEJNY
|
#106 19:26, 06.08.2008
|
Gość |
DO WYPADEK W SERBII Z CIEKAWOŚCI ZACZĄŁEM CZYTAĆ WSZYSTKIE KOMENTARZE PONIEWAŻ WYBIERAM SIĘ NA WYCIECZKĘ PO RAZ TRZECI Z TEGO BIURA I JESTEM PRZERAŻONY NIEWIEDZĄ NIEKTÓRYCH LUDZI. DLA WASZEJ WIADOMOŚCI BIURO KTÓREGO AUTOKAR MIAŁ WYPADEK TO IN TOUR BESKIDY PARADOKSALNIE MISZCZĄCE SIĘ OBOK BYŁEGO TRAMP TRAVEL (TERAZ OK SERVICES - NAD CITY PUB). ZROZUMCIE W KOŃCU ŻE TAKIE SPRAWY TO NIE ŻART I NIE MOŻNA UMACZAĆ WSZYSTKICH. TO DOPIERO POWINNO BYĆ KARALNE. JESTEM CIEKAW CZY TAKA OSOBA JAK KOMENTOWANY PRZEZE MNIE OSOBNIK, MIAŁBY JAJA (A RACZEJ WYDMUSZKI W JEGO PRZYPADKU) DO STWIERDZENIA TEGO FAKTU KOMUŚ PROSTO W TWARZ. MOIM ZDANIEM SĄ TO LUDZIE KTÓRZY Z ZAWIŚCI, ŻE INNI LUDZIE CHCĄ SIĘ DOBRZE ZABAWIĆ PISZĄ TAKIE PIERDOŁY, CHCĄC NORMALNYM LUDZIOM ZEPSUĆ WAKACJE. SZCZERZE MÓWIĄC NAPISAŁBYM WIĘCEJ NA TEN TEMAT, ALE Z POWODU BRAKU SZACUNKU DLA TEJ OSOBY NIE MAM NA TO OCHOTY ALE BARDZO PRAGNĘ PODKREŚLIĆ, IŻ Z CHĘCIĄ SPOTKAŁBYM SIĘ Z TAKĄ OSOBĄ I POKAZAŁBYM JEJ PRAWDZIWY BIELSKI CHARAKTER JEŚLI WIECIE CO MAM NA MYŚLI. NAPISAŁBYM TO WPROST ALE Z TEGO CO WIDZĘ TO NATYM FORUM PISZĄ SAMI ZASRANI ADWOKACI, KTÓRZY STRASZĄ TO BIURO JAKIMIŚ SĄDAMI WIĘC MUSZĘ UWAŻAĆ CO PISZĘ......hahahahahaha. DO WSZYSTKICH TEGO TYPU FRAJERÓW: ZACZNIJ PRACOWAĆ I ZBIERAĆ NA WAKACJE A NIE PSUJ KOMUŚ WYJAZD dziewczyno. MIŁEGO WYPOCZYNKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.93.135.88
|
Kokon
|
#107 20:46, 06.08.2008
|
Gość |
Na samym początku zaznaczam, że nie mam żadnych powiązań z BP OK SERVICES [ sam jadę na wakacje z BP Inter Holidays ]. Po pierwsze wydaje mi się, że większość osób piszących złośliwe komentarze szuka na siłę dziury w całym. Swoje frustracje wyładowują na organizatorach wakacji, które z jakichś nieznanych powodów nie spodobały im się. Moja rodzina niedawno wróciła z wakacji z Rawdy w Bułgarii, które były organizowane przez BP OK SERVICES i byli bardzo zadowoleni. Nie można było się dopatrzeć żadnych z zarzutów stawianych bez przerwy pod adresem tego biura przez bywalców tego forum. Poza tym pozwolę sobie zauważyć, że każdy złośliwy komentarz wygląda prawie tak samo i pisany jest w tym samym stylu, jak sądzę w dużej większości komentarze te są pisane przez pracowników konkurencji. Niektórzy wspominali, że dysponowali jakimiś zdjęciami okropnych kwater i filmami ukazującymi skandaliczne zachowanie kierowców, pilotów, rezydentów... Ludzie jeżeli chwalicie się posiadaniem takich materiałów... dlaczego po prostu nie zamieścicie ich "ku przestrodze" w internecie i nie wrzucicie na forum linków ? Wydaje mi się, że po prostu takich materiałów nie ma... Więc przestańcie za przeproszeniem pieprzyć głupoty i psuć ludziom wakacje. IP: 83.238.219.189
|
BIELSZCZANIN
|
#108 01:42, 07.08.2008
|
Gość |
PISZĘ NA TYM FORUM PONIEWAŻ NIE MOGĘ ZDECYDOWAĆ SIĘ KTÓRE BIURO PODRÓŻY WYBRAĆ. POWIEM SZCZERZE, IŻ KUMPEL PODPOWIEDZIAŁ MI, ŻE MOŻNA WŁAŚNIE TUTAJ PRZEGLĄDNĄĆ OPINIE NA TEMAT OK SERVICES. NA POCZĄTKU MIAŁEM WĄTPLIWOŚCI PONIEWAŻ BYŁEM W SZOKU CZYTAJĄC COŚ NA TEMAT KARALUCHÓW, AUTOKARÓW, ITC. ALE PO PRZEMYŚLENIU TEGO WSZYSTKIEGO MAM JEDNO SPOSTRZEŻENIE. WSZYSTKIE NEGATYWNE KOMENTARZE MAJĄ PRAKTYCZNIE TAKĄ SAMĄ TREŚĆ NATOMIAST WSZYSTKIE POCHLEBNE RECENZJE DIAMETRALNIE SIĘ RÓŻNIĄ OD SIEBIE, CO ŚWIADCZY O TYM, IŻ Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ PISAŁY JE RÓŻNE OSOBY W ODRÓŻNIENIU OD TYCH NEGATYWÓW, CO Z KOLEI PROWADZI MNIE DO JEDNEGO. W DNIU JUTRZEJSZYM PÓJDĘ DO BIURA OK SERVICES I WYKUPIĘ SOBIE FAJNĄ WYCIECZKĘ. MAŁO TEGO. WEZMĘ ZE SOBĄ KILKU ZNAJOMYCH KTÓRZY ZROBIĄ TO SAMO. JEŻELI ZASTANAWIACIE SIĘ DLACZEGO TO WAM ODPOWIEM. GOŁYM OKIEM WIDAĆ TUTAJ, WIĘKSZOŚĆ KOMENTARZY JEST JAK NAJBARDZIEJ POZYTYWNA, NIE WLICZAJĄC TUTAJ JEDNEGO CZY DWÓCH IDIOTÓW PODSZYWAJĄCYCH SIĘ POD KILKA OSÓB. MAM RÓWNIEŻ RADĘ DLA EWENTUALNEJ KONKURENCJI PISZĄCEJ TUTAJ, A MIANOWICIE: SZANOWNI PAŃSTWO, NIE TĘDY DROGA. MUSICIE ZROZUMIEĆ, IŻ NA OPINIĘ BIURA PODRÓŻY NALEŻY PRACOWAĆ LATAMI JAK RÓWNIEŻ TO, IŻ TAKIMI CHAMSKIMI ZAGRYWKAMI NIGDY NIE UDA WAM SIĘ ZNIECHĘCIĆ NORMALNYCH LUDZI TAKICH JAK JA DO SPĘDZENIA FAJNYCH WAKACJI. PRAGNĘ RÓWNIEŻ PODKREŚLIĆ, IŻ OK SERVICES (KIEDYŚ TRAMP TRAVEL) TO BIURO Z BOGATYM DOŚWIADCZENIEM I JEDNO Z OSTATNICH W BIELSKU-BIAŁEJ CO MOIM ZDANIEM ŚWIADCZY TYLKO I WYŁĄCZNIE O ICH PROFESJONALIŻMIE. CHCIAŁEM NAPISAĆ WIĘCEJ ALE SZCZERZE MÓWIĄC POPRZEDNIA OPINIA"KOKONA" (P.S. SKĄD TAKA NAZWA? ) WYRAZIŁA CAŁĄ POZOSTAŁOŚĆ TEGO CO CHCIAŁEM TUTAJ PRZEKAZAĆ. TAK CZY INACZEJ MAŁY APEL. LUDZIE JEŚLI CHCECIE SPĘDZIĆ ZAJEBISTE WAKACJI, TO NIE PATRZCIE NA KILKU KRETYNÓW KTÓRZY CHCĄ WSZYSTKO WAM ZEPSUĆ, BO Z GŁUPOTY WYBRALI ZŁE BIURO PODRÓŻY I TERAZ ZAPEWNE ŻAŁUJĄ SWEJ GŁUPIEJ DECYZJI. NA KONIEC ŻYCZĘ WSZYSTKIM PRZYJEMNYCH WAKACJI, NIEZALEŻNIE JAKIE BIURO WYBIORĄ IP: 195.93.135.88
|
BIELSZCZANIN
|
#109 01:50, 07.08.2008
|
Gość |
FAJNE FORUM. JA WYSŁAŁEM KOMENTARZ 06.08.2008 O GODZ.19.50 A NA FORUM WYSKOCZYŁA GODZ. 01.42 DN. 07.08.2008. JUŻ CZUJĘ ZMIANĘ CZASU...hihihihi. NIEWAŻNE. Z TAKICH WŁAŚNIE RZECZY NALEŻY SIĘ ŚMIAĆ. OCZYWIŚCIE INNI BĘDĄ UWAŻALI TO ZA SKANDAL. MIŁEGO!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.93.135.88
|
Kokon
|
#110 02:51, 07.08.2008
|
Gość |
BIELSZCZANIN... Ksywka kokon.. rzeczywiście oryginalna trochę i często ludzie pytają czemu... no to odpowiadam... po prostu swego czasu miałem na głowie coś na kształt afro - taki kokon wlasnie IP: 83.238.219.189
|
ashanti
|
#111 15:55, 11.08.2008
|
Gość |
lol Troche was nie rozumie Po co takie wielkie zamieszanie hahaa rozumie kazdy ma swoje zdanie kazdy sie wypowiada jak chce ale po co odrazu tak po kims jezdzic to nie jest forum zeby sie kłocic Tylko zeby wypowiedziec no ale zrobicie jak zechcecie pozdrawiam IP: 62.141.211.225
|
Mysz
|
#112 22:30, 11.08.2008
|
Gość |
Byłam na wakacjach z Tramp Travel. Wycieczka objazdowa po Grecji - polecam. Jednego czego wam nie zabraknie to wrażeń. Autobus był wymieniany z uwagi na awarię tylko 5 razy,brak zarezerwowanych miejsc w hotelu. Standart hoteli super - towarzystwo karaluchów i szczurów zapewnione bezpłatnie. Zakwaterowanie do hotelu juz po 6 godzinach oczekiwania pod biurem. Rezydentka osoba bardzo kompetentna tylko nie miała ochotę na rozmowę bo jak stwierdziała nie będzie nam tłumacyć czegoś czego i tak nie zrozumiemy. Nieapomniane wakcje i wrażenia. Gratulacje dla organizatorów IP: 145.237.106.237
|
Jolusia
|
#113 03:46, 13.08.2008
|
Gość |
Do podbeskidzia: Język wulgarny, brak kultury, WSTYD!!!!! IP: 89.76.173.147
|
Stivi
|
#114 04:19, 23.08.2008
|
Gość |
Witam! Byłem w tym roku na Thassos, w zeszłym roku w Bułgarii. Jest naprawdę OK! W Grecji warunki może nie super, ale czysto, schludnie ( codziennie sprzątane pokoje). Jestem bardzo zadowolony, a znajomi nie chcieli wierzyc, że za taką cenę! Pozdrawiam i polecam. IP: 62.69.207.38
|
Stivi
|
#115 04:20, 23.08.2008
|
Gość |
Witam! Byłem w tym roku na Thassos, w zeszłym roku w Bułgarii. Jest naprawdę OK! W Grecji warunki może nie super, ale czysto, schludnie ( codziennie sprzątane pokoje). Jestem bardzo zadowolony, a znajomi nie chcieli wierzyc, że za taką cenę! Pozdrawiam i polecam. IP: 62.69.207.38
|
Stivi
|
#116 04:21, 23.08.2008
|
Gość |
|
podbeskidzie
|
#117 16:26, 23.08.2008
|
Gość |
do jolusia daj znać gdzie jesteś to dopiero będzie brak kultury Pozdrawiam I pamiętaj żeby nie czynić komuś co tobie nie miłe bo zawsze pójdzie kontra w twoją stronę Piszcie sobie co chcecie ale naprawdę niektóre komentarze to wstyd i głupota. Autokar zmieniany 5 razy? Szczury? Przecież to jakieś brednie. A na zakwaterowanie nie narzekam bo wolałem wejść do pokoju o 14-tej (zresztą zgodnie z umową) niż o 9-tej po głupich polaczkach którzy myśleli że za taką cenę, którą zapłacili za wakacje wszystko im wolno i mogą zostawić syf. Szkoda na niektórych z was słów bo jesteście głupimi polaczkami którzy zarabiają 1000 zł bo uczyć się nie chciało, a teraz będąc na wakacjach wydanie 1 euro to dla was wydatek rzędu 1000 zł w Polsce i psujecie wakacje innym, którzy ciężko harowali żeby miło spędzić 10 dni urlopu. Jesteście żałośni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dla wszystkich mądrych ludzi pozdrowienia a dla tych drugich............................do szkoły matoły IP: 85.72.66.8
|
podbeskidzie
|
#118 16:48, 23.08.2008
|
Gość |
Do mysz Miałem już nie pisać na tym forum ale jak zobaczyłem twoją wypowiedż to nie mogłem się powstrzymać. Po pierwsze to kwestia autokaru. Mówisz że był on zmieniany 5 razy. To rozumiem że 5 autokarów było podstawianych z polski czyli licząc że każdy miał do przejechania 24 godz minimum to wychodzi nam 5 dni czekania na sam autokar. Bardzo ciekawe aczkolwiek jeszcze nie słyszałem o takim przypadku. Tak czy inaczej zakładając że mówisz prawdę, chociaż nie dopuszczam do siebie takiej możliwości, fakt który tutaj przedstawiłeś świadczy tylko i wyłącznie o pełnym profesjonaliźmie ok services, gdyż jak widać byli oni przygotowani nawet na tak niespotykaną sytuację jak zmiana 5 autokarów. Naprawdę bardzo ciekawe rzeczy piszesz. Gratulacje Druga sprawa to szczury. Najbardziej mnie ciekawi którędy te szczury weszły do pokoju, ponieważ zakładając, że zrobiły to w starym stylu czyli kanałowym to również jest to niemożliwe przy greckim systemie rurociągów (średni przekrój to ok 30 mm) Jeśli chodzi o pania rezydent to też ciekawa sytuacja, ponieważ wszyscy doskonale wiedzą, iż osoba odpowiedzialna za opiekę nad turystami nie ma prawa tak odnieść się do turystów z bardzo prostej przyczyny, a mianowicie straciłaby pracę. Reasumując wypowiedź myszy i przy okazji sugerując żeby schowała się pod miotłę, pragnę podkreślić, iż osoba chowająca się pod tym pseudonimem artystycznym , robi sobie głupie żarty w miejscu które jest przeznaczone dla normalnych ludzi i którzy chcą skorzystać z dobrego biura podróży. Tak więc myszo schowaj się bo wypuszczę kocura. Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 85.72.66.8
|
ashanti
|
#119 20:21, 23.08.2008
|
Gość |
ja az nie wierze ze Tu takie cos sie dzieje haha No ale warto poczytac nie jestem ani za prawda ani za kłamstwem ale wszytsko jest mozliwe kazdy pisze co chce ;d a ze sa to czasami smieci To tez warto poczytac i posmiac sie :P ale Ogolnie ja jade za dwa Tygodni z Tym biurem do Bułgarii i jakos nie rażą mnie wasze opinie To ze Kogos To spotkalo To nie oznacza ze mnie To tez dotknie nie wszyscy maja farta haha okaze cie co bedzie w czasie drogi ale napewno nie bedzie az Tragicznie Jak wy tu co nie ktorzy wypisujecie Pozdrawiam IP: 62.141.211.225
|
hehe
|
#120 18:36, 25.08.2008
|
Gość |
z tego co piszesz to wynika ze wyjazdy z OK SERVICES to LOTERIA a ty akurat miałeś szczęście - więc co do loterii to ja już wole grać w lotto a na wakacje jechać z inną firma. IP: 79.188.107.66
|
ashanti
|
#121 16:49, 07.09.2008
|
Gość |
wyjezdzam juz w Poniedzialek z ta firma jak wroce To dodam opinie pozdrawiam IP: 62.141.211.225
|
mariusz
|
#122 08:51, 12.09.2008
|
Gość |
zajebfajne biuro zero problemów rezdydent ciagle dostepny w godzinach od 9-14 18-22 czas jazdy 26 do rawdy i 27 do katowic .. polecam nasłuchałęm sie naczytałem zobaczyłem i polecam!!!!!!!!! IP: 93.176.200.177
|
hihehe
|
#123 10:12, 12.09.2008
|
Gość |
haha.....p.Jolu widze, ze nic sie nie zmienilo w starym trampku...hehehe IP: 80.54.234.9
|
SYLWESTER OK SERVICES
|
#124 09:48, 24.09.2008
|
Gość |
Byłam w Rawdzie na ostatnim turnusie i to co zaraz opiszę jeży włosy na głowie. Wyjechaliśmy z Katowic z ogromnym opóźnieniem - ponad 3 godzinnym. Miejsce w którym stał autokar nie było żadnej toalety. Kierowcy którzy podjechali spoznieni w zaden sposob nie przeprosili turystow za tak duze spoznienie. Jeden z kierowcow zachowywal sie wrecz agresywnie. Powiedzial ze on i tak nie dostal jeszcze zaleglych pensji od biura OK SERVICES i jak zaraz ludzie nie zamilkna to on moze w ogole nie jechac. Co wiecej okazalo sie, ze biuro nie wyslalo pilota. Gdy poprosilam o legitymacje pilocka kierowca zaczal sie smiac mi w twarz. Powiedzial zebysmy zapomnieli o pilocie bo biura nie stac na wykwalifikowanego pilota i nikt nie ma legitymacji pilockiej.Autokar był bardzo stary (ok 17 letni), spod szyb wyciekala woda w czasie deszczu, przod autobusu byl obdrapany. Jedna Pani chciala wezwac policje by skontrolowala stan techniczny autokary, ale kierowca jak to uslyszal to kazal ludziom szybko wsiadac i odjechal! Na nic zdaly sie klotnie z kierowca by szybko podjechal na policje w celu skontrolowania autokaru! Kierowcy zachowywali sie oprdynarnie. Nas jako turystow ktorzy zaplacili za ewypoczynek nie obchodzi to, ze kierowcy nie dostali pensji. W czasie podrozy autokar sie popsuł. Peklo boczne kolo. Okazalo sie ze kierowcy nie maja zapasowego i nie maja pieniedzy na wymiane na nowe. Ludzie musieli sie zlozyc na nowe kolo i na serwis! Autokar popsul nam sie na terenie Czech. Naprawa kola trwala ok 3 godzin. Wszyscy byli wsciekli. Jedna z rodzin zrezygnowala z wczasow z tym biurem i z Czech na wlasny koszt wrocili do Polski. Z tego co wiem beda wystepowac do sadu! Strasznie zaluje ze ja rowniez z moim mezem i corka nie wrocilismy jak oni. Na terenie Serbii zatrzymalismy sie na posilek w takim zajezdzie RED STar - okazalo sie ze musimy doplacac do jedzenie mimo, iz wczesniej zaplacilismy a biuro poinformowalo nas juz zadnych doplat nie bedzie! do Rawdy jechalismy 39 godzin. Bylismy strasznie opoznieni. Rezydentka nie znala hoteli w ktorych ma nas zakwaterowac. Nikt na nas nie czekal po przyjezdzie. Na zebraniu onformacyjnym sprzedawala wycieczki w ogole nie informujac turystow o waznych rzeczach. Na wycieczki jezdza nieprzygotowani piloci, czesto w autokarach brakuje klimatyzacji, nie jezdza z nami polscy kierowcy tylko bulgarscy. zadna rezydentka nie mowi w jezyku bulgarskim. Droga do Istambulu jest STRASZNIE NIEBEZPIECZNA! Na miejscu nikt nam nic nie opowiada. Rezydentka czyta z ksiazki. Nic nie wie i nic nie umie. Reszta wycieczek jest zorganizowana fatalnie. Wszystkie wycieczki sa bardzo drogie. Wystarczy pojsc na miasto i kupic w innym biurze wycieczki o polowe tansze z wykwalifikowanym polskim przewodnikiem w luksusowych autokarach z fantastyczna klimatyzacja. Jedzenie w hotelu ELWIRA JEST OBRZYDLIWE, PORCJE BARDZO MALE. kTOS JUZ O TYM TUTAJ NAPISAL! I NIE WYMIENIAJCIE PIENIEDZY U WLASCICIELKI HOTELU BO TO JAWNE OSZYUSTWO. nIE DAJCIE SIE NA TO NABRAC. Boze te wakacje byly jedne z najgorszych w moim zyciu. Chamstwo jakim odznaczala sie jedna z rezydentek bylo wprost niewyobrazalne. Zreszta dziewczyna ta nie miala zadnych kwalifikacji ani uprawnien by pracowac w turystyce! Pokoje strasznie odbiegaly od tego co mozna podziwiac w folderze. OSOBY KTORE DOSTALY OD BIURA DARMOWE WYCIECZKI Z OKAZJI DNIA KOBIET, ALBO WALENTYNEK NIE MAJA CO LICZYC NA GRATISY! TO BYLO OSZUSTWO. NICZEGO NIE DOSTALAM, CO WIECEJ MUSIALAM PLACIC DWA RAZY TYLE ZA WYCIECZKE NIZ BYLO TO OBIECANE! Nikt nie ma zadnych informacji, nikt nic nie wie. Rezydentki nie chca na miejscu podpisywac reklamacji - tlumacza sie ze biuro zakazalo im to robic. Poszukajcie w internecie informacji na temat tego biura i naprawde nie dajcie sie nabrac i oszukac. Lepiej zrezygnowac i stracic troszke pieniedzy, niz wrocic ze skolatanymi nerwami. Nie bylismy ubezpieczeni. Za wizyte u lekarza na miejscu ludzie musieli placic. Rezydentka zreszta nie miala zielonego pojecia gdzie jest lekarz! NIE DAJCIE SIE NABRAC! NIE WARTO. SZKODA WAKACJI I ŁEZ! IP: 85.222.18.82
|
oooo.....oo
|
#125 14:54, 24.09.2008
|
Gość |
ooo rany...nigdy nie chcialbym sie znalezc w podobnej sytuacji.... IP: 80.54.234.9
|
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie