» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Tramp Travel

Tramp Travel

Strona: « < 1 2 3 4 5 6 > »

Autor Treść
ashanti
Gość
ooo LOl no to Pieknie sie Tu dzieje haha ja tez Jade z Tym biurem na wakacje w wrzesniu i ja mam nadzieje ze jakos dojade z nimi haha Bo jak nie to chyba ich pozabijam ale zauwarzylam ze nie wszyscy maja zle zdanie o tym biurze ;) na ich stronie glowej ludzie sobie naprawde sobie ich chwalą i nie ktorzy pisza ze wszytsko bylo wporzadku ze kierowcy sa superr ;) sama juz nie wiem co mam o Tym wszytskim myslec ;) najlepiej bedzie jak sama z nimi pojade w wrzesiu moze akurat trafi mi sie tak jak innym ze bedzie Okej ;) chyba ze bede miec Pecha noi trudno klima nie zadziala ;) czy cos tam sie zjeb** takie sa uroki naszych polskich firm ;) a po drugie nie ma co sie dziwic za taka cene inni fakt dja np za wycieczke 2000 tys a wymagaja bog wie co ludzie to nie jest Hotel Tylko zwykly autokar wyposazony w klime w lodowke barek Tv wc i moze cos tam jeszcze ;) a tak to niech sie ludzie nie burza ze placa duzo a sa takie warunki inni placa za calosc 700 zl a tez maja pretensje ;) a innim taki standart odpowiada ludzie sie rozni ale jesli ktos ma jakies ale i komus sie cos nie Podoba to niech leci samolotem ;) nie bronie ich :) ale moze dajmy im szanse ;) moze mi sie akurat trafi ze bedzie wszytsko wporzadku a jak nie bedzie no to Trudno bede ich skarzyc ;) bede ich opisywac podam do sadu cokolwiek ;) ale mowie Tylko jak ludzie sie wypowiadaja z takimi aluzjami ;) to jest wlasnie nasza polska ;) raz jest dobrze a raz zle ;) i chyba juz nikt tego nie zmieni ;) ale jesli wiekszosc ludzi pisze ze odradzaja to biuro to nie kumam dlaczego jeszcze autokary jezdza z tej firmy i dlaczego nie staraja sie tych bledow poprawic ;) Pozdrawiam
IP: 62.141.211.225
Johny
Gość
witam. Ja takze bylem w Paralli i powiem wam ze nawet jestem zadowolony po za tym ze : Rezydent Kamil gówniarz zero pojecia w tym co robi i to kazdy prawie pisze takze cos w tym jest!!! i gdy mielismy wracac do Polski to rezydenci byli tak zapracowanim,ze ani karteczki z info nie raczyli wywiesic po apartamentach! takze troche dziwne za co dostają kase!? Na plus to autokar,który nie wyglągał ladnie ale prowadzili go super kierowcy z Bielska,ostroznie i bylo zajefajnie chlodno i wygodnie! postoje co 3-4 godzinki takze luzik! Ogólnie po za tym "rezydentem" co wyzej wspomnialem jestem zadowolony a bylem z laska ,ktora tez jest happy! Polecam tez biuro!!! a co do papieru zeby nie splukiwac do kibelka to akurat zaden problem,czasami sie o tym zapomnialo i splukalo bez problemu! wypasik!!!!!! pozdrawiam!
IP: 80.53.13.166
basia
Gość
czesc
czy ktoś mi może powiedzieć czy biuro tramp travel to to samo co travelway? co myślicie o tym drugim?
IP: 82.160.53.130
Gość Zadowolony
Gość
Witam,
Z Tram Travel byłem rok temu w Rawdzie - miejscowość w Bułgarii. Przejazd autokarowy był bardzo męczący i fotele były mało wygodne (było mało miejsca na nogi). Autokary były wyposarzone w klimatyzację, TV, WC. - zgodnie z ofertą TramTravel - autokar prowadziło trzech kierowców co pozwolił na spokojną podróż z pewnością bezpieczeństwa. W Hotelu nie mieliśmy wykupionych obiadów co pozwoliło nam na wybór miejscowych lokali z bardzo smacznymi daniami (polecam bar/restaurację Braci Serbów- smacznie i w przystępnej cenie. Najbardziej przypadła mi do gustu spośród 5 w których byłem). Osoby które wykupiły obiado-kolację nie były zadowolone z powodu jak twiedziły monotonnego jadłospisu - i z tego co widziałem mogli mieć rację. W hotelu Elwira prowadzonym przez Panią Elwirę z którą można porozmawiać po Polsku i dofinansować ją wymieniąjąc pieniążki Euro na Lewy w jej kantorku . Hotel i obsługa hotelu była zgodna z naszymi oczekiwaniami i z ofertą :) TrampTravel. Tym razem do Bułgarii wybrałbym się samolotem ale jadąc tam autokarem przejechałem przez kilka Państw, zobaczyłem jakie mają drogi budownictwo, krajobraz czego lecąc samolotem nie mógłbym poznać. TrampTravel wywiązał się ze zobowiązań które przedstawił w swojej ofercie. Czas który spędziłęm z TrampTravel w Bułgarii mile wspominam. jeżeli ktoś potrzebvuje jakichś dodatkowych informacji to może wysłać pytanie na zaratustraa@wp.pl
IP: 82.210.182.33
ashanti
Gość
nom tak jak mowie sa osoby tak jak widze zadowolone i niezadowolone ale to niczyja wina ;) jednemu sie trafi a drugiemu nie wiec nie miejcie zlego zdania na temat tego biura :D nie wszyscy bedą miec zepsuta Klime czy co innego ;) Glowa do gory to sa wkoncu wakacje :D i darmowe atrakcje hahaha Pozzdrawiam
kikabb
Gość
Byłam teraz w Chorwacji z biura Tramp Travel - OK Services i jestem bardzo zadowolona. Przewóz z firmy krakowskiej Pastuszak odbywał się nowymi autokarami w pełni sprawnymi, klimatyzacja i tv działały bez zarzutu, można było kupić kawę i herbatę. Wszystko, co było w prospekcie, znalazło odbicie w rzeczywistości. Jedzenie wyśmienite w postaci bufetu, można było najeść się do syta, z owocami i ciastkami włącznie. Jedynie napoje do obiadokolacji trzeba zakupić, ale tak jest w całej Europie. Rokrocznie wyjeżdżam na wczasy z różnych biur podróży i nie stwierdziłam gorszej organizacji wypoczynku w wydaniu Tramp Travel.
IP: 83.22.203.253
lukas7
Gość
Witam, prosze o opinię czy warto tam sie wybrać z biurem ok services, nie oczekuję za 1100zł wilekich luksusów;P, lecz standardowe warunki zakwaterowania oraz bezpieczna podróż sa dla mnie bardzo istotne! obsługa rezydentów jest na drugim miejscu

planujemy jechać z moja przyjacółką 30.08-11.09.2008

GRECJA, PARALIA, HOTEL STELLA ***, HB, TV, AC, 100 m z firmy ok serwices

dzieki za opinie
IP: 62.87.161.132
ashanti
Gość
ja bym jechala ;) ja jade za niższa cene i tez mam superrrr kwatere wiec nie zastanawiaj sie Tylko jedz ;) poki masz jeszcze okazje ;) a napewno nie pozalujesz obiecuje
julka
Gość
JA TEZ TO BIURO ODRADZAM. kARALUCHY W HOTELACH, STARE JEDZENIE, PIJANI REZYDENCI W GRECJI. KOSZMAR!
IP: 79.189.38.146
ashanti
Gość
karaluchy to masz na mysli ze pełzaja sobie po pokojach :D a co do jedzenia to dawali wam takie w Hotelu czy sama sie zywilas i jak mozesz to napisz w jakim hotelu bylas ?? nom jak byli pijani trzeba bylo dzwonic do Biura ;) albo na policje :D
NIUNIA
Gość
czy ktos sie wybiera 10-24.08.2008 do Paralii z tym wlasnie biurem..bo jestesmy zniesmaczeni po tym co przeczytalismy..tym bardziej ze wycieczka juz dawno oplacona
IP: 83.27.198.11
ashanti
Gość
rozumie Twoje obawy ale ludzie zrozumcie ze nie wszyscy maja takiego pecha :) jeden moze akurat trafi zle ;) a drugi tak jak inni sie wypowiadaja ze jest naparwde super i ze polecaja to biuro nikt przeciez mam podrozy nie wywróży wiec glowa do gory to ze mieli kilka wypadkow nie oznacza ze Ty go bedziesz miec ;) to sa Tylko opnie ludzi ;) tyle osob jedzie z tego biura i tylko nie liczni sie Tu wypowiadaja np nie wierze jak moga byc w Hotelu karaluchy stare jedzenie itd ;) jesli takie sytuacje sie nawet przytrafiaja To jest zadkosc ;) poparz na inne posty ludzie naprawde sa zadowoleni i chcą jeszcze raz jechac ;) ja tez mam dawno wycieczke oplacona juz 6 miesiecy przed wyjazdem ;) ale jednak sie nie martwie moze na poczatku bralam to wszytsko do siebie ale zadaj sobie podstawowe pytanie " czy to przytrafi sie mi " dopoki nie pojedziesz to sie nie przekonasz a takie gdybanie i branie wszytskiego do siebie to jest nie normalne ;) wiec ja raczej ci radze dac glowe do gory i cieszyc sie wakacjami ;) pozdrawiam
Pawelek :)
Gość
Bedzie dobrze Niunia :) moze przajłąme sie troszke po tym co tutaj przeczytałem ale sa rózni ludzie i maja rózne wymagania a wypadki sie zdarzaja i chodza poludzi.. ;) Niunia pełen spontan jak zawsze wiemz e bedzie w porzadku tym bardziej ze to nasze wakacje pierwsze i napewno nie ostatnie :* nie martw sie :) Kocham Cie:*
IP: 83.27.203.218
teresa
Gość
z TT wyjeżdzam od 2001 roku, kilka razy w Grecji (Paralia i Leptokaria) i Bułgarii (Sloneczny Brzeg), również moi znajomi którzy wcześniej ze mną wyjeżdzali korzystają z usług tego biura i jak narazie wszyscy jesteśmy zadowoleni (zakwaterowanie organizacja transport). Za tak niewilkie pieniądze jakie płaci się w TT nie można oczekiwać pięciu gwiazdek a na jakieś bzdury typu niemiły rezydent czy awaria autokaru nie należy zwracać uwagi. Zawsze mogą zdarzyć się rzeczy, których nikt nie jest w stanie przewidzieć a na wakacje z reguły wyjeżdza się po to żeby odpoczywać i dobrze się bawić a nie trzymać się za rączkę rezydent. W tym roku również nimi wyjeżdzam pozdrawiam
IP: 194.181.36.169
Kamila
Gość
Czy ktoś mógłby napisać coś o pensjonacie "IWI" w Bułgarii, Rawda ? Niebawem wybieram się tam z rodziną,z biura podróży TT. Byłabym wdzięczna za wszelkie informacje na temat obiektu,itp.
Pozdrawiam.
IP: 83.13.110.58
ashanti
Gość
hej to jest aby forum przeznaczone wylacznie do firmy ale jak chcesz cos chcesz wiedziec na temat Iwi no to jest osobne forum specjalnie o bułgarii tam jak sie nie myle ludzie wypowiadaja co chwile o tym pensjonacie wiec zajrzyj na forum o bułgarii Pozdrawiam
Ula
Gość
Co do omawianego biura to chcę przestrzec wczasowiczów wypoczywających w Leptokarii i innych przed wyjazdami na wycieczki organizowane przez nich w samej Grecji. Nie podają ostatecznej ceny a podczas wyjazdu zbierają nawet drugie tyle. Np. Skiathos-w ofercie 11euro a w trasie dodatkowo 12,5euro. A żeby było ciekawiej to wcale nie dotarliśmy na Skiathos bo podobno był za duży wiatr tylko obwieźli nas po morzu i prawie "wyrzucali" na brzeg 2 razy w celu plażowania, na które nikt się nie skusił ze względu na beznadziejne warunki. Na nasze odwołanie nie uzyskaliśmy odpowiedzi. Dodatkowo w biurze nie zastaliśmy nikogo kto mówiłby po polsku i mógłby udzielić nam jakiejkolwiek informacji choć na drzwiach biura wisi napis: "mówimy po polsku". Jeśli więc na wycieczki po Grecji to NIE z Tramp Travel.
IP: 195.116.19.168
TheR
Gość
Witam, jade z Tramp Travel vel Ok Services 4 sierpnia na Thassos do Ageliki w Skali Potami.

Czy także ktos jedzie w tym terminie ?? Prosiłbym o kontakt :)

Mój mejl: ADRENALINI@WP.PL
IP: 195.222.115.177
Jolanta
Gość
LUDZIE WLASNIE WROCILAM Z GRECJI Z TYM BIUREM I PRZEZYLAM KOSZMAR. PRZED AUTOKAREM PO CALYM TURNUSIE WYMIENILAM SIE KONTAKTAMI ZE WSZYSTKIMI NIEZADOWOLONYMI I PONIZONYMI PRZEZ BIURO KLIENTAMI. JEST NAS OBECNIE 19 OSOB - WSZYSCY SKLADAMY POZEW ZBIOROWY W SADZIE OKREGOWYM W KATOWICACH PRZECIWKO OK SERVICES. SZANOWNI PANSTWO NIE DECYDUJCIE SIE NA WYJAZD Z TA FIRMA. DLUGO BY OPISYWAC USTERKI KTORYCH DOPUSCILA SIE TA FIRMA. ZRESZTA WIELU Z PANSTWA TRAFNIE JUZ NAPISALO ODNOSNIE KLAMSTW I WARUNKOW PANUJACYCH W OSRODKACH KTORYMI OK SERVICES DYSPONUJE. BIURO POBIERA OPLATE KLIMATYCZNA KTORA JEST TOTALNA FIKCJA - NIE DAJA RACHUNKOW, WARUNKI W HOTELACH SA PRZERAZAJACE - NIE WSPOMINAJAC JUZ O KARALUCHACH KTORE W NICZYM NIE PRZYPOMINAJA NASZYCH MALENKICH POLSKICH - KARALUCHY W GRECJI SA JAK KCIUK U MEZCZYZNY. BRUDNE TOALETY, POSCIELE W STANIE AGONALNYM - WCALE SIE NIE ZDZIWIE GDY KTOS Z TURYSTOW ZLAPIE WSZY LONOWE, JEDZENIE W POTWORNIE MALYCH ILOSCIACH I BARDZO ZLEJ JAKOSCI. DYSPONUJE OGROMEM ZDJEC KTORE WYKORZYSTAM W SADZIE JAKO DOWOD. PROSZE PANSTWA AUTOKARY SA W OPLAKANYM STANIE - ROZDEMONTOWANE TAK BY WIECEJ LUDZI MIESCILO SIE W SRODKU - W PRAKTYCE WIEC NIE MA JAK ROZLOZYC NOG - WIELU LUDZI USKARZALO SIE NA PUCHNIECIE NOG. STAN NADWOZIA JAK STWIERDZIL POLICJANT W KATOWICACH - JEST FATALNY. KIEROWCA ZOBOWIAZAL SIE DO KILKU NAPRAW PRZED GRANICA - NIESTETY ZADNYCH NAPRAW NIE DOKONAL. SAMI KIEROWCY ZACHOWYWALI SIE W STOSUNKU DO TURYSTOW W SPOSOB UWLACZAJACY GODNOSCI LUDZKIEJ - PADALY ROZNORAKIE WYZWISKA I GROZBY - WSZYSTKO MAM NAGRANE NA KAMERE. REZYDENCI W GRECJI KOMPLETNIE NIEODPOWIEDZIALNI - ZAMIAST OPIEKOWAC SIE TURYSTAMI CALE NOCE IMPREZUJA, W CIAGU DNIA SA NIEPRZYTOMNI I SKACOWANI. NIE TRAFIA DO NICH ANI JEDNO SLOWO. REZYDENT KAMIL - BRUNET OK 18 LAT - TO JEST PRZYKLAD TEGO W JAKI SPOSOB BIURO OSZCZEDZA NA FACHOWEJ OBSLUDZE TURYSTYCZNEJ. TO NIESPELNA OSIEMNASTOLETNIE DZIECKO NIE POTRAFI SIE NAWET POPRAWNIE WYSLOWIC, ZIONIE OD NIEGO ALKOHOLEM, ZEBRANIE INFORMACYJNE ZABRALO MU NIESPELNA 5 MINUT - WIEDZA TEGO CZLOWIEKA O GRECJI JEST ROWNA ZERU. TO W JAKI SPOSOB SIE PAN REZYDENT KAMIL ZWRACAL DO TURYSTOW JEST W CONAJMNIEJ NAGANNE. WYZWISKA, CHAMSKIE ODZYWKI. JEST TO WYJATKOWO PYSKATY CZLOWIEK KTORY ZAMIAST POMAGAC TURYSTOM BAWI SIE CALE NOCE PIJAC DO BIALEGO RANA. SAMA OSOBISCIE BYLAM SWIADKIEM JAK REZYDENCI PILI W BIURZE METAXE. JEDNA Z REZYDENTEK LEDWO WYSZLA Z BIURA - DRUGA MUSIALA JEJ POMAGAC. ALE ZEBY TO BYLO WSZYSTKO... PANI REZYDENTKA ANIA W MOJEJ OBECNOSCI A TAKZE OK 7 OSOB WRACAJACYCH Z KOLACJI RZYGALA PRZY WINKLU JEDNEGO Z HOTELI. REZYDENCI W ZADEN SPOSOB NIE BYLI UCHWYTNI. REZYDENTAMI ZAJMUJE SIE GRECKA SZEFOWA PANI KASPEREK - TO JEST DOPIERO JEDNO WIELKIE NIEPOROZUMIENIE. TA WIELKA GRUBA NADASANA ROPUCHA MIALA CZELNOSC KRZYCZEC NA TURYSTOW KTORZY ZOSTALI ZAKWATEROWANI W JEDNYM POKOJU Z OBCYMI LUDZMI. CO WIECEJ WIELOKROTNIE SLYSZALAM JAK KAZALA REZYDENTOM NIE PODPISYWAC SIE POD REKLAMACJAMI. W CZASIE ODJAZDOW REZYDENCI NIE BYLI OBECNI. PANI KASPEREK DBALA O TO BY REZYDENCI MIELI ZAMKNIETE USTA. JEJ ROLA SPROWADZALA SIE DO ZABIERABNIA PIENIEDZY. NIE BYLO ZADNBYCH ZWROTOW. WYCIECZKI FAKULTATYWNE Z TYM BIUREM SA ODRAZAJACE - JEZDZI SIE STARYMI ROZKLEKOTANYMI AUTOKARAMI BEZ KLIMATYZACJI. JESLI NA DWORZE JEST AKTUALNIE 38 STOPNI TO W AUTOKARZE JEST 54 STOPNIE. W CZASIE WYCIECZKI DO ATEN AZ TRZY KOBIETY ZEMDLALY. PANI KASPEREK JESZCZE RAZ PODKERESLAM WYJATKOWO BEZCZELNA I ZLOSLIWA OSOBA REAGOWALA NA NASZE UPOMNIENIA IMPERTYNENCKIM ZACHOWANIEM. JESLI CHODZI O KOMENTARZE NA TEJ STRONIE TO NIE UWIERZA PANSTWO CZYM ZAJMUJA SIE REZYDENCI W TRAKCIE PRACY - WLASNIE PISANIEM KOMENTARZY! OCZYWISCIE POCHLEBNYCH KOMENTARZY. PANI KASPEREK NAKAZALA REZYDENTOM BY PISALI POCHLEBNE KOMENTARZE O WAKACJACH Z OK SERVICES. JEDNA Z REZYDENTEK NAWET PRZYZNALA SIE DO TEGO ZE ZAMIAST OBSLUGIWAC TURYSTOW MUSI PISAC DURNE KOMENTARZE W INTERNECIE. I JESZCZE JEDNA WAZNA RZECZ! ZADEN Z REDYZDENTOW NIE MA UPRAWNIEN TURYSTYCZNYCH BY REPREZENTOWAC BIURO ZA GRANICA! ZADEN REZYDENT NIE POSIADA ROWNIEZ UMOWY O PRACE. WSZYSCY PRACUJA NA CZARNO!!! BIURO OK SERVICES NIE SZANUJE NIKOGO POZA NASZYMI PIENIEDZMI. PO ZAPLACENIU OKRESONEJ SUMY PRZESTAJEMY SIE DLA TYCH LUDZI LICZYC ZUPELNIE!!!!

WAKACJE Z TYM BIUREM NALEZA DO NAJGORSZYCH W MOIM ZYCIU. JESLI MOJA OPINIA NA TYM FORUM COKOLWIEK DA TO BLAGAM WAS LUDZIE - NIE DAJCIE SIE NABRAC NA WYJAZD Z BIUREM OK SERVICES. NIE TRACCIE LEZ I NERWOW, NIE FUNDUJCIE SOBIE KOSZMARU.
IP: 85.222.18.82
iwona
Gość
ja byłam w zeszłym roku w bułgarii z TT , miejscowość Rawda pokoje Venessa. Z czystym sumieniem mogę je polecić! pokoje czyste, z łazienką, balkonem sprawna lodówką ,czjnikiem elektrycznym, TV. do syspozycji ogród, na miejscu mozna wymienić pieniążki. Własiciele bardzo mili. Co ciekawe codziennie mieliśmy sprzątane pokoje. rezydentka jak dobrze pamiętam Justyna-ok, odpowiedała na każde pytanie. jezeli chodzi o samą podróż, autokary ok, klima działała, puszczali filmy i muzyke. Jednak pilotka była fatalna, jak wsiadła tak siedziała i w sumie nic nie robiła... a rok wcześniej z innego biura podczas podróży do grecji pilotka sama zagadywała do turystów, jak mijaliśmy coś ciekawego to poopowidała... a teraz ani me ani be... jednak generalnie byłam bardzo zadowolona z tamtych wakacje. choć osobiscie slyszałam wiele złych opinii o biurze TT, zaryzykowałam i było ok:)
IP: 77.223.195.177
beti jaguar
Gość
hmm . odradzam jak najbardziej ... rezydenci martwia sie o wlasna dupe, wczasowiczow maja gdzies... pokoje w apartametach... okropne . brud balagan brak kluczy , łaczone pokoje bez dodatkowego zamkniecia i sidzisz czlowieku zaniepokojony czy wspollokatorzy nie wynosza ci niczego z pokoju ...jazda autobusem okropna .. brak klimy ..brak video smrod z w.c . to ze autokar zapomnial kogos z gliwic juz mnie nie dziwi bo nasza pani blondynka pogubila droge:( dobrze ze dojechalismy wogole :D
IP: 195.82.165.38
beti jaguar
Gość
lukas7 napisał
Witam, prosze o opinię czy warto tam sie wybrać z biurem ok services, nie oczekuję za 1100zł wilekich luksusów;P, lecz standardowe warunki zakwaterowania oraz bezpieczna podróż sa dla mnie bardzo istotne! obsługa rezydentów jest na drugim miejscu

planujemy jechać z moja przyjacółką 30.08-11.09.2008

GRECJA, PARALIA, HOTEL STELLA ***, HB, TV, AC, 100 m z firmy ok serwices

dzieki za opinie
:twisted: :twisted: :twisted:
beti jaguar
Gość
hotel jest ładny pokoje oki ale podróz z tym biurem moze byc masakryczna , aha a jedzenie zachwalane jako domowe jest prosto z lidla , niezbyt smaczne . obsluga rezydentw tez pozostawia wiele do zyczenia . ps. jakbyscie jechali na wycieczki fakultatywne to radze sie nie spozniac bo odjada po prostu bez was i potem jest klopot z powrotem do hotelu na własna reke
beti jaguar
Gość
Jolanta napisał
LUDZIE WLASNIE WROCILAM Z GRECJI Z TYM BIUREM I PRZEZYLAM KOSZMAR. PRZED AUTOKAREM PO CALYM TURNUSIE WYMIENILAM SIE KONTAKTAMI ZE WSZYSTKIMI NIEZADOWOLONYMI I PONIZONYMI PRZEZ BIURO KLIENTAMI. JEST NAS OBECNIE 19 OSOB - WSZYSCY SKLADAMY POZEW ZBIOROWY W SADZIE OKREGOWYM W KATOWICACH PRZECIWKO OK SERVICES. SZANOWNI PANSTWO NIE DECYDUJCIE SIE NA WYJAZD Z TA FIRMA. DLUGO BY OPISYWAC USTERKI KTORYCH DOPUSCILA SIE TA FIRMA. ZRESZTA WIELU Z PANSTWA TRAFNIE JUZ NAPISALO ODNOSNIE KLAMSTW I WARUNKOW PANUJACYCH W OSRODKACH KTORYMI OK SERVICES DYSPONUJE. BIURO POBIERA OPLATE KLIMATYCZNA KTORA JEST TOTALNA FIKCJA - NIE DAJA RACHUNKOW, WARUNKI W HOTELACH SA PRZERAZAJACE - NIE WSPOMINAJAC JUZ O KARALUCHACH KTORE W NICZYM NIE PRZYPOMINAJA NASZYCH MALENKICH POLSKICH - KARALUCHY W GRECJI SA JAK KCIUK U MEZCZYZNY. BRUDNE TOALETY, POSCIELE W STANIE AGONALNYM - WCALE SIE NIE ZDZIWIE GDY KTOS Z TURYSTOW ZLAPIE WSZY LONOWE, JEDZENIE W POTWORNIE MALYCH ILOSCIACH I BARDZO ZLEJ JAKOSCI. DYSPONUJE OGROMEM ZDJEC KTORE WYKORZYSTAM W SADZIE JAKO DOWOD. PROSZE PANSTWA AUTOKARY SA W OPLAKANYM STANIE - ROZDEMONTOWANE TAK BY WIECEJ LUDZI MIESCILO SIE W SRODKU - W PRAKTYCE WIEC NIE MA JAK ROZLOZYC NOG - WIELU LUDZI USKARZALO SIE NA PUCHNIECIE NOG. STAN NADWOZIA JAK STWIERDZIL POLICJANT W KATOWICACH - JEST FATALNY. KIEROWCA ZOBOWIAZAL SIE DO KILKU NAPRAW PRZED GRANICA - NIESTETY ZADNYCH NAPRAW NIE DOKONAL. SAMI KIEROWCY ZACHOWYWALI SIE W STOSUNKU DO TURYSTOW W SPOSOB UWLACZAJACY GODNOSCI LUDZKIEJ - PADALY ROZNORAKIE WYZWISKA I GROZBY - WSZYSTKO MAM NAGRANE NA KAMERE. REZYDENCI W GRECJI KOMPLETNIE NIEODPOWIEDZIALNI - ZAMIAST OPIEKOWAC SIE TURYSTAMI CALE NOCE IMPREZUJA, W CIAGU DNIA SA NIEPRZYTOMNI I SKACOWANI. NIE TRAFIA DO NICH ANI JEDNO SLOWO. REZYDENT KAMIL - BRUNET OK 18 LAT - TO JEST PRZYKLAD TEGO W JAKI SPOSOB BIURO OSZCZEDZA NA FACHOWEJ OBSLUDZE TURYSTYCZNEJ. TO NIESPELNA OSIEMNASTOLETNIE DZIECKO NIE POTRAFI SIE NAWET POPRAWNIE WYSLOWIC, ZIONIE OD NIEGO ALKOHOLEM, ZEBRANIE INFORMACYJNE ZABRALO MU NIESPELNA 5 MINUT - WIEDZA TEGO CZLOWIEKA O GRECJI JEST ROWNA ZERU. TO W JAKI SPOSOB SIE PAN REZYDENT KAMIL ZWRACAL DO TURYSTOW JEST W CONAJMNIEJ NAGANNE. WYZWISKA, CHAMSKIE ODZYWKI. JEST TO WYJATKOWO PYSKATY CZLOWIEK KTORY ZAMIAST POMAGAC TURYSTOM BAWI SIE CALE NOCE PIJAC DO BIALEGO RANA. SAMA OSOBISCIE BYLAM SWIADKIEM JAK REZYDENCI PILI W BIURZE METAXE. JEDNA Z REZYDENTEK LEDWO WYSZLA Z BIURA - DRUGA MUSIALA JEJ POMAGAC. ALE ZEBY TO BYLO WSZYSTKO... PANI REZYDENTKA ANIA W MOJEJ OBECNOSCI A TAKZE OK 7 OSOB WRACAJACYCH Z KOLACJI RZYGALA PRZY WINKLU JEDNEGO Z HOTELI. REZYDENCI W ZADEN SPOSOB NIE BYLI UCHWYTNI. REZYDENTAMI ZAJMUJE SIE GRECKA SZEFOWA PANI KASPEREK - TO JEST DOPIERO JEDNO WIELKIE NIEPOROZUMIENIE. TA WIELKA GRUBA NADASANA ROPUCHA MIALA CZELNOSC KRZYCZEC NA TURYSTOW KTORZY ZOSTALI ZAKWATEROWANI W JEDNYM POKOJU Z OBCYMI LUDZMI. CO WIECEJ WIELOKROTNIE SLYSZALAM JAK KAZALA REZYDENTOM NIE PODPISYWAC SIE POD REKLAMACJAMI. W CZASIE ODJAZDOW REZYDENCI NIE BYLI OBECNI. PANI KASPEREK DBALA O TO BY REZYDENCI MIELI ZAMKNIETE USTA. JEJ ROLA SPROWADZALA SIE DO ZABIERABNIA PIENIEDZY. NIE BYLO ZADNBYCH ZWROTOW. WYCIECZKI FAKULTATYWNE Z TYM BIUREM SA ODRAZAJACE - JEZDZI SIE STARYMI ROZKLEKOTANYMI AUTOKARAMI BEZ KLIMATYZACJI. JESLI NA DWORZE JEST AKTUALNIE 38 STOPNI TO W AUTOKARZE JEST 54 STOPNIE. W CZASIE WYCIECZKI DO ATEN AZ TRZY KOBIETY ZEMDLALY. PANI KASPEREK JESZCZE RAZ PODKERESLAM WYJATKOWO BEZCZELNA I ZLOSLIWA OSOBA REAGOWALA NA NASZE UPOMNIENIA IMPERTYNENCKIM ZACHOWANIEM. JESLI CHODZI O KOMENTARZE NA TEJ STRONIE TO NIE UWIERZA PANSTWO CZYM ZAJMUJA SIE REZYDENCI W TRAKCIE PRACY - WLASNIE PISANIEM KOMENTARZY! OCZYWISCIE POCHLEBNYCH KOMENTARZY. PANI KASPEREK NAKAZALA REZYDENTOM BY PISALI POCHLEBNE KOMENTARZE O WAKACJACH Z OK SERVICES. JEDNA Z REZYDENTEK NAWET PRZYZNALA SIE DO TEGO ZE ZAMIAST OBSLUGIWAC TURYSTOW MUSI PISAC DURNE KOMENTARZE W INTERNECIE. I JESZCZE JEDNA WAZNA RZECZ! ZADEN Z REDYZDENTOW NIE MA UPRAWNIEN TURYSTYCZNYCH BY REPREZENTOWAC BIURO ZA GRANICA! ZADEN REZYDENT NIE POSIADA ROWNIEZ UMOWY O PRACE. WSZYSCY PRACUJA NA CZARNO!!! BIURO OK SERVICES NIE SZANUJE NIKOGO POZA NASZYMI PIENIEDZMI. PO ZAPLACENIU OKRESONEJ SUMY PRZESTAJEMY SIE DLA TYCH LUDZI LICZYC ZUPELNIE!!!!

WAKACJE Z TYM BIUREM NALEZA DO NAJGORSZYCH W MOIM ZYCIU. JESLI MOJA OPINIA NA TYM FORUM COKOLWIEK DA TO BLAGAM WAS LUDZIE - NIE DAJCIE SIE NABRAC NA WYJAZD Z BIUREM OK SERVICES. NIE TRACCIE LEZ I NERWOW, NIE FUNDUJCIE SOBIE KOSZMARU.
beti jaguar
Gość
hej ja tez sie dołacze tylko dajcie jakies namiary gdzie sie zglosic

Strona: « < 1 2 3 4 5 6 > »

Forum turystyczne » Tramp Travel

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij