» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro OIS

biuro OIS

Strona: « < ... 165 166 167 168 169 170 171 172 173 ... > »

Autor Treść
gabbie
Gość
To nie kwestia narzekania tylko rzeczewistosc. Autokar moze spoznic sie przez kolejke na granicy, przez wypadek, przez milion innych rzeczy. Ale jak spoznia sie bo jest burdel i nikt nie potrafi policzyc pasażerów, bo nie ma dokumentów, bo ludzie nie dostali informacji skad i kto jedzie to tego nie nalezy rozumiec. Jak ktos sie nie zna na tym co ma robic to nie powinien tego robic. OIS to bezczelni naciągacze i amatorzy żerujący na naiwości młodych ludz! Zenada!
IP: 77.115.27.215
gosc
Gość
byl ktos moze z ois w lloret de mar? jakies opinie? albo moze wybiera sie w najblizszym czasie tak jak ja :)?
IP: 87.99.117.31
Kaya
Gość
Pan Tomasz był faktycznie udany, zwłaszcza że nie wiedział przez jaki kraj aktualnie przejeżdżamy i kompromitował się na każdym kroku, informując np. że jedziemy przez Słowację (przejście graniczne w Cieszynie), a Słowenię to chyba przespał, bo na granicy z Chorwacją poinformował że wjeżdżamy do Słowenii właśnie.
IP: 213.134.160.226
JackSparrow
Gość
tzw malkontentka napisał
JackSparrow pewnie jechałes 5 godzin i było tak cudownie że trzeba było tam zostać, wszystko cudownie tak jak w ofercie!! Zaraz tu padne na zawał ze śmiechu.
OSTRZEGAM I BARDZO ODRADZAM WYJAZD Z OIS TO OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!!!!

Widze, że co niektórzy mają problem z czytaniem ze zrozumieniem... cóż, to się zdarza.
Nie napisałem że jechałem 5 godzin, tylko 15 w drodze do Katowic. Jazda autokarem wcale nie należy do przyjemnych, ale co do oferty to nie ma się do czego doczepić.
Pewnie że było cudownie. bo byłem z kimś, z kim jest zawsze cudownie, niezależnie od okoliczności.

Poza tym nie podajesz żadnych argumentów, tylko narzekasz. Uważasz się za osobę dorosłą?? A może jechałaś ze mną autobusem (byłaś jedną z tych głośnych dzieciaków z tyłu autokaru)??
IP: 77.253.254.92
zielona
Gość
Cześć wszystkim:)
Za 2 tyg. wybieram się z OIS-em do Chorwacji. Bardzo proszę wcześniejszych uczestników o opinię. Jak jest w tym roku? Jakie autokary? Spośród noclegów wybrałam ofertę Fortuna, w której biuro przydziela pokój - czy ktoś może coś powiedzieć na ten temat? Z góry dziękuję za wszystkie opinie. Pozdrawiam
IP: 79.184.186.120
djm
Gość
zielona napisał
Za 2 tyg. wybieram się z OIS-em do Chorwacji. Bardzo proszę wcześniejszych uczestników o opinię. Jak jest w tym roku? Jakie autokary? Spośród noclegów wybrałam ofertę Fortuna, w której biuro przydziela pokój - czy ktoś może coś powiedzieć na ten temat? Z góry dziękuję za wszystkie opinie. Pozdrawiam

Witam cię nie udzilelę ci tych info bo jade 1 raz a jedziesz może 28.08???
IP: 83.15.140.58
Wasia
Gość
Dziś wróciłam z Biogradu. Wyjeżdżaliśmy z Łodzi. Co do przejazdu do Chorwacji nie można się do niczego przyczepić. Było sprawnie i szybko. Willa w której byliśmy zakwaterowani była ok. Warunki fajne jak za taką kase. Po przyjeździe do Biogradu czekaliśmy w upale z bagażami 2 godziny przy weterynarzu aż powiedzą nam gdzie zostaniemy zakwaterowani. Były 2 rezydentki na jakieś 100 osób. Totalny bałagan. Co do dnia powrotu to zostaliśmy wykwaterowani w sobotę o 9 rano a zbiórka była o 21:00 przy czym wyjechaliśmy z Biogradu o 22:30. Cały dzień bez dostępu do łazienki i toalety. Jakieś 30km za Biogradem mieliśmy zaczekać jakieś 15min na 2 osoby które dojadą autoakrem z Czarnogóry i przesiądą się do nas. Koniec końcem siedzieliśmy tam jakieś 2,5 godziny, ponieważ okazało się, że autoakr z Czarnogóry wracał się po osoby, których z Czarnogóry nie zabrał. Ruszliśmy po 1 czyli z jakimś 4 godzinnym opóźnieniem w nocy a i tak mieliśmy szczęście bo inne autokary czekały do 5 rano. Totalna dezorganizacja i zero pomyślunku. Co do reszty wyjazdu to OIS wywiązał się z umowy i wszystko było ok. Jedyne minusy to właśnie brak organizacji i opóźnienia. Co prawda pozdróż nie wliczając tego postoju trwała jakieś 18 godzin, więc było szybko. Kierowcy wiedzieli dokładnie jak i gdzie mają jechać. Pilotka, która z nami wracała była kompetentna, bo ta co jechała do Biogradu to równie dobrze mogło by jej nie być. Mimo wszystko były to jedne z najelpszych wakacji z moim życiu.
IP: 77.114.181.64
Użytkownik
Jesli komu kolwiek wpadnie dp glowy pomysl zeby wyjechac gdziekolwiek z tym pseudo "biurem" niech sie zastanowi ze 100 razy. kompletny choaos i dezorganizacja, pierwsza starona w miare sprawnie, druga natomiast gorzej niz fatalna, wiedzac ze autokary nie ruszyly jeszcze z czarnogory, rezydenci chcac sie pozbyc ludzi zeby nie koczowali pod domkami wyslali nas 30 km od biogradu i kazali czekac 7 h na parkingu, ciagle sciemniali ze nie maja konatktu z nikim z czarnogory. kpina , piloci dzieci tupiacy nogami z bezradnosci, jeden z nich bezczelny cham ktory dosal w glowe ( bardzo slusznie ) , wezwal polcje ze zostal napadniety , nigdy nie bylam swiadkiem takiej zenady. Maja w dupie klinetow, pilotka dzwonic do ludzi z biogradu usłyszala zeby ta sytuacje olała a ludzie niech sobie krzycza. nie szanuja nikogo, nie dajcie sie oszukac TO ""BIURO"" POWINNO ZNIKNAC Z RYNKU.
IP: 87.96.67.29
zielona
Gość
djm napisał
zielona napisał

Tak, też jadę 28.08:)
A czy ktoś może napisać cokolwiek o ofercie Fortuna?
IP: 77.252.32.89
majster_zenon
Gość
aaa, ten jak to nazywasz bezczelny cham powiedzial na poczatku ze bedzie czekac na ludzi z Czarnogory i sie nie ruszy nigdzie bez nich , wiec sprawa wygladala jasno i czesc ludzi sie z tym pogodzila i zrozumiała, ale niestety uczestnicy obozu seniora zaczeli na niego slownie napadac i go obrazac, co uwazam za karygodne, a uderzenie pilota to juz w ogóle żal,
kolo dobrze zrobil wołając pałki, przynajmniej uspokoiliście sie, bo domyslam sie ze bylas w grupie awanturników, niech ten pajac co go uderzyl cieszy sie, ze pilot nie wyslal go za to na komisariat i nie zostawil w chorwacji, bo przecież mógł tak zrobić.

a planowania przez 20 rozwcieczonych bab trasy powrotnej i wpieprzanie sie w kompetencje pilotow to juz bez komentarza

mi tam ogolnie sie podobalo, mieszkanie spoko, biograd nie najgorszy, bylo ok
IP: 77.253.31.33
Mati
Gość
Wróciłem wczoraj z biogradu i ogólnie wyjazd udany. Z polski wyjechalismy z 40minutowym opóźnieniem ale na trasie szybko się to nadrobiło. Mieszkałem w willi Dozen warunki super w pokoju z kuchnią i łazienką.Kuchnia w pełni wyposażona właściciele spoko widzilem może ich ze dwa razy wychodzącą nad morze. Biograd fajna miejscowość bez zatrzeżeń. Ceny spoko przy plaży Soline dużo barów w których można zjeśc niedrogie smaczne obiady. Co do powrotu troche im nie wyszedł ludzie z czarnogory coś zawinili ale ogolnie spoko. Choć zamiast o 21 wyjechalismy kolo 2 zmieniając autobus na ten przez lublin do wawy bo ten moj podobno o 5 pojechal wiec wolalem juz jechac a nie sluchac klutni pilotów z paroma osobami.Ogolnie biuro się spisało poza tą wpadką przy powrocie ale mam nadzieie ze wyciagną z niej wnioski.Pozdrawiam wszystkich z Biogradu 07.08.09.
IP: 79.185.27.190
djm
Gość
zielona napisał
djm napisał
zielona napisał

Tak, też jadę 28.08:)
A czy ktoś może napisać cokolwiek o ofercie Fortuna?

A skąd startujesz ???? Ja z Krakowa jeśli chcesz to możemy pogadać 533938
:)
paula
Gość
Do "Tych", którzy wrócili już z Biogradu ;)
hej Ludziska podajcie przykładowe ceny jakiś obiadków bo nie wiem czy bardziej oplaca się brać jedzenie z Polski czy zjeść na miejscu? dzięki i pozdrawiam Biogradowiczów ;)
IP: 217.153.162.74
Wolf1944
Gość
obiad na dwie osoby z piwkiem to kwestia 80-130kun zalezy co zamówisz ceny podobne jak u nas choć lekko większe. Najlepiej kupować w dyskontach Bure ceny jak w naszych sklepach.Ogolnie woda i napoje droższe o 2-3zł po przeliczeniu.Najlepiej na sniadania coś sobie wziąć z Polski.Pozdrawiam
IP: 79.185.19.166
djm
Gość
A co brać kuny czy euro???
:).
Gość
chlopie caly czas sie o tym gada, wystarczy poczytac troche to forum:] euro i tam na miejscu wymienic na kuny.
IP: 83.25.114.98
zielona
Gość
Hop Hop!!! Czy ktokolwiek wie coś na temat Fortuny?
IP: 77.252.32.89
dommi
Gość
Ania napisał
malik napisał
Witajcie jade do Biogardu do willi Dozen czy ktos tam mial przyjemnosc/nieprzyjemnosc byc? Prosze o jakies konstruktywne komentarze.

Ja byłam w zeszłym roku z chłopakiem w tej willi.
Willa czysta i przyjemna, w naszym pokoju było bardzo duze podwójne łóżko, szafa, stolik z krzesłami, aneks kuchenny który składał sie z lodówki, kuchenki elektrycznej, zlewozmywaka, oprócz tego były garnki talerze sztućce itp
łazienka również czysta, całkiem ładna sądze że odremontowana kilka lat temu bo kafelki i armatura podobne do tych obecnie dostępnych.
Wszystkie meble całkiem nowe.
Do plaży było 15 minut idąc dobrym krokiem z górki, z powrotem 20 - 25 minut.
Do centrum (port i miejsca z kawiarenkami itp) jest jeszcze trochę dalej jakieś 20 - 25 minut z górki.
Podsumowując willa OK tylko troche daleko usytuowana.

Mam pytanie odnośnie willi Dozen :) Czy te studia (chodzi mi o 2os.) mają balkony?

Pozdrawiam.
IP: 194.149.230.78
migotka
Gość
Witam!!
Powiedzcie proszę jakie warunki są w willi Jurevic :). Coś więcej niż "OK" mile widziane :P
IP: 85.14.102.38
Ania
Gość
Ja niedawno wróciłam z Czarnogóry z Budvy i gorąco polecam to miejsce bo jest naprawdę super, mieszkaliśmy w villi Krapina (b.wysoki standard, jakieś 15 minut do plaży) ale błagam was NIE JEDŹCIE Z BIUREM OIS!!! to był mój pierwszy i ostatni raz z tym biurem. Po pierwsze olewactwo i brak szacunku rezydentów, piloci średni, poza panem Arturem (pozdro :) który jako jedyny okazywał szczere zainteresowanie klientem. Poza wspomnianymi już opóźnieniami które były karygodne (35h w jedną i 31h w drugą stronę), męczącymi przesiadkami, biuro jest niezorganizowane, maja jeden wielki burdel w papierach, listy się nie zgadzały, na miejscu okazało się że pewne osoby były przypisane do innych villi niż zamawiały a w Raszynie czekaliśmy na jedną parę ponieważ pani z biura nie powiadomiła ich że wyjeżdżamy wcześniej o 2h45min. A w drodze powrotnej pani pilotka wysiadła sobie w Krakowie i do samej Warszawy jechaliśmy bez pilota, na postojach nie miał kto sprawdzić czy wszystkie osoby już wsiadły bo nie było listy. Ogólnie jeśli chcecie jechać to polecam dojazd własny lub samolot do Dubrovnika (Chorwacja) i stamtąd to Budvy autobusem. Szybciej i mniej stresu a na miejscu jest naprawdę cudownie, najlepsze wakacje w moim życiu. Pozdrawiam! :)
IP: 83.10.79.88
hav
Gość
ktoś 18wrzesnia do chorwacji?^^
IP: 83.6.7.8
dommi
Gość
Ja 4 września :) Może jeszcze ktoś? Chorwacja/Biograd/Willa Dozen?
IP: 194.149.230.78
kike
Gość
bylam w biogradzie wraz z moim lubym w terminie 07.08-16.08...wracam tam za rok...willa dzepina super:) mimo ze nie bylo lazienki w pokojach nie przeszkadzalo to niczemu, gdyż spokojnie o kazdej porze dnia i nocy bez kolejek można sie bylo do niej dostać;)
mieszkalismy z rezydentami co jest wielkim plusem gdyz informacje dotyczace wycieczek mielismy pod nosem;) polecam rejs na kornati oraz katamaran;) super zabawa:)
jezeli chodzi o fundusze 100 euro na osobe spokonie styknie...tylko pod warunkiem ze jedzonko wezmie sie z polski;) ceny nie sa az tak drastyczne;) rajkija ohyda ale wina ktore mozna kupic za 30 kun 1,5 litra mozna pic i pic;)
co do drogi powrotnej byly problemy...ale to przeciez nie wina pilotow czy rezydentow...po prostu pech chcial i male problemy na drodze:)
pozdrawiam calą ekipe z willi dzepina oraz wisienke i robaczka:):P
IP: 85.28.155.45
kike
Gość
zielona napisał
Hop Hop!!! Czy ktokolwiek wie coś na temat Fortuny?

poznalam na miejscu kilka osob ktore wybraly sie z oferty fortuna...i byly niezadowolone...;/
IP: 85.28.155.45
jaa
Gość
HEJ!
moze ktos powie mi cos wiecej o tym zakazie zabierania ze soba jedzenia?nic nie mozna brac?a to niby dlaczego?
kontrole sa az tak szczegołowe?
rowniez w srodku autokaru-bagaze podreczne?
IP: 82.210.188.222

Strona: « < ... 165 166 167 168 169 170 171 172 173 ... > »

Forum turystyczne » biuro OIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij