» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro OIS

biuro OIS

Strona: « < ... 164 165 166 167 168 169 170 171 172 ... > »

Autor Treść
Pyzia
Gość
to moze byc tak ze nie bedziegdzie usiasc w abtobusie?? i 40 godzin a stojaka?
no ludzie bez jaj, nie straszcie ;/
jutro wyjezdzamy z Kraka.
IP: 77.253.9.139
Agata
Gość
Kto rusza do Budvy 11.09 z Gdańska?
IP: 87.105.99.189
aneczka
Gość
kto jedzie do biogradu 21 sierpnia z Krakowa???????
IP: 77.254.38.19
migotka
Gość
Marlonka,odezwij się! :) Straciłam namiar na Ciebie ;P
IP: 85.14.102.38
MXM
Gość
Pyzia ja nie jade z OISem - wycofalem sie i jade prywatnie. Pozdrawiam i udanych wakacji Wszystkim!
IP: 76.73.76.122
mada faka
Gość
a kto staruje 28 sierpnia z Krakowa ???
IP: 83.15.140.58
spluczka
Gość
A my jedziemy jutro skoro świt do Biogradu z Gdańska i wiemy, że będzie fajnie :)
IP: 81.190.107.77
martinez
Gość
basia napisał
Mam pytanie do tych którzy byli w tym roku w Biogradzie: czy ktoś z Was lub z Waszych znajomych mieszkał w MAR??

Bardzo mi zależy na opinii...

Byliśmy tam z żoną. Willa jak willa, są łazienki, wspólna kuchnia, mili, uczynni właściciele. Jedynym minusem było towarzystwo rozwydrzonych małolatów hałasujących nocami. Ale po groźbie wezwania policji uspokoili się trochę. Generalnie Biograd polecam ale tylko w opcji na własną rękę i z dojazdem własnym. Bez pośrednictwa OIS. Będzie taniej i ciekawiej.
W promieniu 100 km jest tyle ciekawych miejsc, wartych odwiedzenia, że bez samochodu ani rusz. Można codziennie rano być na plaży FKK (naturystycznej dla niewtajemniczonych) a popołudniami jeździć i zwiedzać.
No chyba, że ktoś jedzie tam chlać i psuć Polakom opinię za granicą... Ale chlać to można na klatce w bloku - wyjdzie taniej...
IP: 89.230.214.70
JANUSZ
Gość
BYŁEM NA SZKOLENIU ŻEGLARSKIM NA MAZURACH I JESTEM OGÓLNIE ZADOWOLONY POZA D... TADZIEM KWŻ I PROWIANTEM NA ŁAJBIE BRAK WSPÓŁPRACY I ZATWARDZIAŁE PRZEKONANIA BIURA OIS W SPRAWIE PROWIANTU .
TO CO JEST NAPISANE W OFERCIE INTERNETOWEJ BARDZO TRUDNO WYEGZEKWOWAĆ (OPŁATY PORTOWE PONOSZĄ UCZESTNICY KURSU ŻEGLARSKIEGO)WYJAZD OCENIAM NA 2++
TEN + TO POGODA DWA TYGODNIE I TYLKO GODZINA DESZCZU
TEN DRUGI + TO POZOSTAŁA CZĘŚĆ KADRY INSTRUKTORÓW
ORGANIZATOR NIE ZADBAŁ NAWET O TOALETY 10ZŁ.PRYSZNIC
4 ZŁ. UMYWALKA 1ZŁ.TOALETA PARKING ZA DWA TYGODNIE 150ZŁ TO TRZEBA DOLICZYĆ DO KOSZTÓW WYJAZDU
IP: 79.191.170.46
kasik
Gość
ja bylam na wyjezdzie z OIS 24.07-02.08 polecam! naprawde warto..
opieka rezydentow..fajne ville :) z tego co wiem,My trafilismy na najlepsza mimo tego,ze byla to oferta Fortuna! bardzo udane wakacje..za rok trzeba to powtorzyc!
Chorwacja sliczna..kazdy znajdzie cos dla siebie- i na plazy, i do zwiedzania i do imprezowania :)
POLECAM!
IP: 213.158.199.67
Andrzej
Gość
Hejka ;-) mam pytanie do osób, które były w Czarnogórze. Czy wiecie może jak wygląda kwestia prywatnych noclegów w Budvie albo okolicy? Ciężko to załatwić będąc na miejscu? Czy może ktoś napisać gdzie się spotykają osoby z OISu na ewentualne wycieczki fakultatywne (w tym hotelu Slovenska)?
Wybieramy się z dziewczyną autem w te okolice ok. 28.08-05.09 i fajnie by było spotkać na jakiś imprezkach osoby z OISu. Pozdrawiam serdecznie.
IP: 83.4.99.252
migotka
Gość
Czy ktoś wyrusza z OIS-em do Biogradu Z Kato??? :) Jak rozpoznać ich bus? ;P
migotka
Gość
Aha, zapomnialam dopisać 21.08 oczywiście;P
emi
Gość
ala napisał
a jedzie ktoś 4 września??

ja jadę 4 do BIOGARDU;)
IP: 77.253.159.75
tzw malkontentka
Gość
JackSparrow pewnie jechałes 5 godzin i było tak cudownie że trzeba było tam zostać, wszystko cudownie tak jak w ofercie!! Zaraz tu padne na zawał ze śmiechu.
OSTRZEGAM I BARDZO ODRADZAM WYJAZD Z OIS TO OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!!!!
IP: 83.8.95.153
marta
Gość
Normalnie to żal mi tych wiecznych narzekaczy, jak Ci się nie podobało to nie pojedziesz następnym razem i już, po co to całe zamieszanie i przepychanki o to czy jechać czy nie jechać z Oisem. Powiem Wam tak, w zeszłym roku byłam na wycieczce za ponad 2000 zł a w tym roku z Oisem za 800 zł i wiecie co? warunki na tegorocznej wyprawie były o wiele lepsze, a przejazd autokarem opóźnia się przecież nie tylko z winy organizatorów, i nastawiając się na tą opcję trzeba wziąć pod uwagę, że autobus może dłużej stać na granicy, albo gdzieś po drodze będą korki itp. Wszystkich którzy się wybierają na wycieczkę do Chorwacji mówię, że nie ma co panikować, jeżeli tylko macie odrobinę poczucia humoru i fajną ekipę to na pewno się nie zawiedziecie, a wpadki zdarzają się nawet najlepszym biurom. Pozdrawiam wszystkich (nawet mruków, którym nic się nie podoba:)
IP: 83.8.38.182
1234
Gość
czy polecacie wille Momo w Czarnogorze?
IP: 83.8.190.216
Marlonka
Gość
migotka napisał
Marlonka,odezwij się! :) Straciłam namiar na Ciebie ;P

Hej ... jestem....ale wciąż niezdecydowana :/ mam mieszane uczucia co do tego wyjazdu:/
IP: 213.158.208.27
Marlonka
Gość
ale mam wszystko pod kontrolą i wiem że miejsca jeszcze są :)))
djm
Gość
Marlonka napisał

To jedź 28.08 :)
Marlonka
Gość
djm napisał
Marlonka napisał

To jedź 28.08 :)

28 to ja już wrócę :mrgreen:
djm
Gość
A to szkoda
kasik
Gość
Nie sluchajcie tych ktorzy wciaz tutaj narzekaja!!!
W autobusie jest gdzie usiasc..kazdy ma swoje miejsce..moze maja male opoznienia ale to sie zdarza
Wille sa bardzo fajne..nie ma sie do czego przyczepic! OCZYWISCIE TO NIE HOTELE 5* ALE CO CHCIEC ZA TAKA CENE!!!
Zal mi tych ludzi, ktorzy wciaz nie moga wydobyc chociaz jednego dobrego slowa o OISie..
POLECAM!!! i takich jak ja, znajdzie sie napewno wiecej...
IP: 213.158.199.71
budwa
Gość
odpowiem na zadane wczesniej pytania: noclegi w czarnogórze mysle ze znajdziecie, z nami było 5 par które brały tylko przejazd z oisu i bez problemy znalazły noclegi, przy głównej ulicy stoją tez czasem ludzie którzy oferują noclegi, ale mysle ze samemu zjadzie sie taniej
Willa momo jest całkiem ok, za bardzo nikt nie narzekał, z tym ze pare razy zniknęło cos z lodówki, jako ze była wspolna na piętro;)
Ja do osób narzekających nie naleze, wyjezdzam przecietnie na różne wycieczki 3,4 razy do roku, i pierwszy raz miałam tyle zastrzezen, byłam tez z oisem na krymie, tam było zdecydowanie lepiej. Tym razem jednak rozumiem tych co piszą negatywne opinie, i wiem ze musza to byc osoby wymagajace nie wiadomo jakich cudów, ale przynajmniej jakiegoś minimum tego, co biuro oferowalo :P ja nie jade juz wiecej nigdzie z nimi.
jak ktos nie chce sczytac tych opini, to niech nie czyta, po to jest forum, by ostrzec ludzi, czego mogą sie spodziewac
jesli ktoś woli się przekonać na własnej skórze - droga wolna, życze powodzenia:)
IP: 83.28.30.241
budwa
Gość
wiem ze "NIE"musza to byc osoby wymagajace nie wiadomo jakich cudów - poprawka do poprzedniego postu;)
IP: 83.28.30.241

Strona: « < ... 164 165 166 167 168 169 170 171 172 ... > »

Forum turystyczne » biuro OIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij