» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro OIS

biuro OIS

Strona: « < ... 168 169 170 171 172 173 174 175 176 ... > »

Autor Treść
Ania
Gość
Przedwczoraj wróciłam z Biogradu. Ci, którzy narzekają na ois chyba wcześniej nigdy nie byli na wakacjach z jakimkolwiek biurem podróży! Wcześniej jeździłam na obozy młodzieżowe z almaturem (a przecież znana i ceniona firma) i było znacznie gorzej z organizacją. Autobus w Opolu troche się spóźnił. Miał byc z nr 2 i pania Martą a był 25 z panem Krzysiem, ale co to za różnica w zasadzie dla nas? Podróż trwała 18h. Na miejscu zakwaterowanie bardzo szybko, zdawało sie troche chaotycznie ;) Willa Jurevic super! Lepiej niż na zdjęciach. Chociaż baaaardzo brakowało klimy w nocy.
Tak jak ktoś napisał rezydentki-Karolina i Henia bardzo miłe, nie ma problemów żeby sie z nimi dogadać. Codziennie są spotkania przy basenie, chociaż szczerze mówiąc ja z nich nie korzystałam... Pilot czy rezydent nie są mi potrzebni do szczęścia :D
Biograd jak dla mnie zbyt głośny, tłoczny itd... Nocami jedna wielka imprezownia ;) Polecam za to sąsiednią wyspe Pasman. 22kuny promem w dwie strony, a przepiękna plaża bez kamieni :)
Z wycieczek polecam Kornati.
Za rok może znów ois, ale pod żaglami :D
IP: 81.210.63.235
kaam
Gość
Ania, jestem ciekawa jednego chłopaka, takiego szczupłego blondyna, który siedział z tyłu autokaru z innym wyższym blondynem. Zdaje się, ze był z młodą parą. Może poznałaś go i wiesz coś o nim? Hehe, wpadł mi w oko, ale jechałam gdzie indziej i nie było okazji poznać się. :) pozdr
IP: 62.87.147.145
mis
Gość
luka santini a duzo osob wsiadalo w czewie i pozniej w trasie? :D gdzie jeszcze stawal? chodzi mi bylo spoko z miejscami w autokarze:)
IP: 83.4.17.96
kaam
Gość
wszelkie niedociągnięcia ze strony OIS nadrabiał przeuroczy pilot Artur w drodze do Czarnogóry i w trasie powrotnej- przynajmniej do Chorwacji, dalej jechałam w innym autokarze :)
IP: 62.87.147.145
iska
Gość
hej kto jedzie 18 września do Biogradu??
IP: 83.26.19.164
Luka Santini
Gość
miejsca były, dużo osób wsiadało w katowicach. To był ostatni przystanek do wsiadania :)
IP: 89.174.4.38
:D:D
Gość
dzieki :* teraz bede spokojniejszy :D
IP: 83.25.112.134
lena
Gość
czy korzystał ktoś z opcji z wyżywienia (śniadania i obiadokolacje) w Biogradzie? warto?czy może lepiej samemu stołowac się na miescie?
IP: 83.243.33.34
:D.
Gość
najlepiej zabrac puszki z polski:D
IP: 83.16.117.18
Luka Santini
Gość
Lepiej i zdrowiej samemu
siwa
Gość
iska napisał
hej kto jedzie 18 września do Biogradu??
ja chyba się zdecyduje na ten termin
IP: 79.162.168.118
m is
Gość
dostaliscie juz email w zwiazku z piatkowym wyjazdem??
IP: 83.25.112.134
mis
Gość
nieaktualne juz dostalem :D
IP: 83.16.117.18
Użytkownik
jeszcze nie
IP: 83.15.140.58
iska
Gość
czesc siwa ratuj w takim razie
my mamy wpłacona zaliczke na ten termin 430 zł opcja z dojazdem autokarem willa Dzepina apartament 2 os. ale pojawiły sie problemy z moja ciaza musze lezec i nigdzie nie wolno mi jechac
moze mogłabys przejac nasza rezerwacje moge przesłac umowe odezwij sie
IP: 83.26.13.106
Użytkownik
ma ktoś czas wyjazdu w piątek z krakowa czyli 28.08????
IP: 83.15.140.58
kasik
Gość
gość napisał
kasik napisał
Ceny normalne..na nic nie zalujac, normalnie jedzac i nie maja jedzenia z Polski wrocilismy jeszcze z pieniazkami..nie naleze bowiem do tych ludzi ktorzy jadac na wakacje stoja przy garkach i gotuja zupy ze sloikow hehe...MASAKRA! Pozdro dla Nich za zawzietosc..;)

A mogę wiedzieć ile pieniędzy wydaliście?? :mrgreen:

zamknlismy si jakos w 2000 zl..ale niecalych
IP: 160.83.30.154
lena
Gość
A ja mogę wiedzieć na ile osób to 2000 zł?:-)
kasik napisał
gość napisał
kasik napisał
Ceny normalne..na nic nie zalujac, normalnie jedzac i nie maja jedzenia z Polski wrocilismy jeszcze z pieniazkami..nie naleze bowiem do tych ludzi ktorzy jadac na wakacje stoja przy garkach i gotuja zupy ze sloikow hehe...MASAKRA! Pozdro dla Nich za zawzietosc..;)

A mogę wiedzieć ile pieniędzy wydaliście?? :mrgreen:

zamknlismy si jakos w 2000 zl..ale niecalych
IP: 83.1.16.25
IWCIA
Gość
Witam,
czy ktoś jedzie w pojedynkę do Czarnogóry w terminie 04.09-13.09?????????????
IP: 78.88.224.186
Użytkownik
paula napisał
kto sie wybiera 11 września do Biogradu? :)

hej
ja się wybieram w tym terminie z przedłużeniem na turnus 18-24 wrzesień :)
IP: 195.114.160.138
Użytkownik
sorki oczywiście 18-27 wrzesien
Użytkownik
do tych co już byli,
kwestia wyżywienia opłaca się wykupić wyżywienie czy lepiej żywić się we własnym zakresie?
Luka Santini
Gość
Samemu!!!
robert
Gość
Jedzenie mozna zabrac z Polski ale w Biogradzie w markecie"Bure"sa gotawe zestawy Podrawki za 12kun i spokojnie zestaw starcza na jedna osobe!Cena pizzy w Europie(restauracja)zaczyna sie od 35kun a naprawde dobry obiad mozna zjesc za 55 kun i jest tego duzo na talerzu w restauracji Vapor,obsluga super lokal mily chodzilismy tam czesto i wszyscy byli zadowoleni
Co do OIS-u autokar przyjechal z 1h opoznieniem na miejscw wyjazdu(Łódz) bylismy po okolo20godzinach,czekalismy 3godziny na zakwaterowanie w willi Bozo,problem jest w dniu wyjazdu pokoje trzeba zdac o 9rano (i bardzo tego pilnuja wlasciciele wiili)wyjazd dopiero okolo 21.
Radze nie wyciagac kun z bankomatu mozna przezyc szok po powrocie do kraju
Rezydentki Hania i Karolina super zawsze pomoga,Artur pilot rewelka,gorzej z pilotka Kasia niezbyt miła i robi laske ze pilotuje i robi za krotkie przerwy
Wyzywienia nie polecamy wykupowac za70euro musisz byc na czas a nie zawsze z rejsu wrocisz o danej porze!

Pozdrawiam
IP: 83.19.173.98
robert
Gość
Piwo najlepsze to Karlovacko w markecie okolo6kun na plazy puszka 0,33 kosztuje 14kun
Tym co lubia piwo polecam Karlovacko w pecie jest 1litr i 2litry
Woda w kranach koszmarna ,my kupowalismy 7litrowe baniaki za 6kun
IP: 83.19.173.98

Strona: « < ... 168 169 170 171 172 173 174 175 176 ... > »

Forum turystyczne » biuro OIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij