Autor |
Treść |
Ania
|
|
Gość
|
Przedwczoraj wróciłam z Biogradu. Ci, którzy narzekają na ois chyba wcześniej nigdy nie byli na wakacjach z jakimkolwiek biurem podróży! Wcześniej jeździłam na obozy młodzieżowe z almaturem (a przecież znana i ceniona firma) i było znacznie gorzej z organizacją. Autobus w Opolu troche się spóźnił. Miał byc z nr 2 i pania Martą a był 25 z panem Krzysiem, ale co to za różnica w zasadzie dla nas? Podróż trwała 18h. Na miejscu zakwaterowanie bardzo szybko, zdawało sie troche chaotycznie  Willa Jurevic super! Lepiej niż na zdjęciach. Chociaż baaaardzo brakowało klimy w nocy. Tak jak ktoś napisał rezydentki-Karolina i Henia bardzo miłe, nie ma problemów żeby sie z nimi dogadać. Codziennie są spotkania przy basenie, chociaż szczerze mówiąc ja z nich nie korzystałam... Pilot czy rezydent nie są mi potrzebni do szczęścia  Biograd jak dla mnie zbyt głośny, tłoczny itd... Nocami jedna wielka imprezownia  Polecam za to sąsiednią wyspe Pasman. 22kuny promem w dwie strony, a przepiękna plaża bez kamieni Z wycieczek polecam Kornati. Za rok może znów ois, ale pod żaglami  IP: 81.210.63.235
|
kaam
|
|
Gość
|
Ania, jestem ciekawa jednego chłopaka, takiego szczupłego blondyna, który siedział z tyłu autokaru z innym wyższym blondynem. Zdaje się, ze był z młodą parą. Może poznałaś go i wiesz coś o nim? Hehe, wpadł mi w oko, ale jechałam gdzie indziej i nie było okazji poznać się.  pozdr IP: 62.87.147.145
|
mis
|
|
Gość
|
luka santini a duzo osob wsiadalo w czewie i pozniej w trasie?  gdzie jeszcze stawal? chodzi mi bylo spoko z miejscami w autokarze  IP: 83.4.17.96
|
kaam
|
|
Gość
|
wszelkie niedociągnięcia ze strony OIS nadrabiał przeuroczy pilot Artur w drodze do Czarnogóry i w trasie powrotnej- przynajmniej do Chorwacji, dalej jechałam w innym autokarze  IP: 62.87.147.145
|
iska
|
|
Gość
|
hej kto jedzie 18 września do Biogradu?? IP: 83.26.19.164
|
Luka Santini
|
|
Gość
|
miejsca były, dużo osób wsiadało w katowicach. To był ostatni przystanek do wsiadania  IP: 89.174.4.38
|
:D:D
|
|
Gość
|
dzieki :* teraz bede spokojniejszy  IP: 83.25.112.134
|
lena
|
|
Gość
|
czy korzystał ktoś z opcji z wyżywienia (śniadania i obiadokolacje) w Biogradzie? warto?czy może lepiej samemu stołowac się na miescie? IP: 83.243.33.34
|
:D.
|
|
Gość
|
najlepiej zabrac puszki z polski  IP: 83.16.117.18
|
Luka Santini
|
|
Gość
|
Lepiej i zdrowiej samemu IP: 89.174.4.38
|
siwa
|
|
Gość
|
iska napisał hej kto jedzie 18 września do Biogradu??
ja chyba się zdecyduje na ten termin IP: 79.162.168.118
|
m is
|
|
Gość
|
dostaliscie juz email w zwiazku z piatkowym wyjazdem?? IP: 83.25.112.134
|
mis
|
|
Gość
|
nieaktualne juz dostalem  IP: 83.16.117.18
|
|
|
Użytkownik
|
jeszcze nie IP: 83.15.140.58
|
iska
|
|
Gość
|
czesc siwa ratuj w takim razie my mamy wpłacona zaliczke na ten termin 430 zł opcja z dojazdem autokarem willa Dzepina apartament 2 os. ale pojawiły sie problemy z moja ciaza musze lezec i nigdzie nie wolno mi jechac moze mogłabys przejac nasza rezerwacje moge przesłac umowe odezwij sie IP: 83.26.13.106
|
|
|
Użytkownik
|
ma ktoś czas wyjazdu w piątek z krakowa czyli 28.08???? IP: 83.15.140.58
|
kasik
|
|
Gość
|
gość napisał kasik napisał Ceny normalne..na nic nie zalujac, normalnie jedzac i nie maja jedzenia z Polski wrocilismy jeszcze z pieniazkami..nie naleze bowiem do tych ludzi ktorzy jadac na wakacje stoja przy garkach i gotuja zupy ze sloikow hehe...MASAKRA! Pozdro dla Nich za zawzietosc.. 
A mogę wiedzieć ile pieniędzy wydaliście?? 
zamknlismy si jakos w 2000 zl..ale niecalych IP: 160.83.30.154
|
lena
|
|
Gość
|
A ja mogę wiedzieć na ile osób to 2000 zł?:-) kasik napisał gość napisał kasik napisał Ceny normalne..na nic nie zalujac, normalnie jedzac i nie maja jedzenia z Polski wrocilismy jeszcze z pieniazkami..nie naleze bowiem do tych ludzi ktorzy jadac na wakacje stoja przy garkach i gotuja zupy ze sloikow hehe...MASAKRA! Pozdro dla Nich za zawzietosc.. 
A mogę wiedzieć ile pieniędzy wydaliście?? 
zamknlismy si jakos w 2000 zl..ale niecalych
IP: 83.1.16.25
|
IWCIA
|
|
Gość
|
Witam, czy ktoś jedzie w pojedynkę do Czarnogóry w terminie 04.09-13.09????????????? IP: 78.88.224.186
|
|
|
Użytkownik
|
paula napisał kto sie wybiera 11 września do Biogradu? 
hej ja się wybieram w tym terminie z przedłużeniem na turnus 18-24 wrzesień  IP: 195.114.160.138
|
|
|
Użytkownik
|
sorki oczywiście 18-27 wrzesien IP: 195.114.160.138
|
|
|
Użytkownik
|
do tych co już byli, kwestia wyżywienia opłaca się wykupić wyżywienie czy lepiej żywić się we własnym zakresie? IP: 195.114.160.138
|
Luka Santini
|
|
Gość
|
Samemu!!! IP: 89.174.4.38
|
robert
|
|
Gość
|
Jedzenie mozna zabrac z Polski ale w Biogradzie w markecie"Bure"sa gotawe zestawy Podrawki za 12kun i spokojnie zestaw starcza na jedna osobe!Cena pizzy w Europie(restauracja)zaczyna sie od 35kun a naprawde dobry obiad mozna zjesc za 55 kun i jest tego duzo na talerzu w restauracji Vapor,obsluga super lokal mily chodzilismy tam czesto i wszyscy byli zadowoleni Co do OIS-u autokar przyjechal z 1h opoznieniem na miejscw wyjazdu(Łódz) bylismy po okolo20godzinach,czekalismy 3godziny na zakwaterowanie w willi Bozo,problem jest w dniu wyjazdu pokoje trzeba zdac o 9rano (i bardzo tego pilnuja wlasciciele wiili)wyjazd dopiero okolo 21. Radze nie wyciagac kun z bankomatu mozna przezyc szok po powrocie do kraju Rezydentki Hania i Karolina super zawsze pomoga,Artur pilot rewelka,gorzej z pilotka Kasia niezbyt miła i robi laske ze pilotuje i robi za krotkie przerwy Wyzywienia nie polecamy wykupowac za70euro musisz byc na czas a nie zawsze z rejsu wrocisz o danej porze!
Pozdrawiam IP: 83.19.173.98
|
robert
|
|
Gość
|
Piwo najlepsze to Karlovacko w markecie okolo6kun na plazy puszka 0,33 kosztuje 14kun Tym co lubia piwo polecam Karlovacko w pecie jest 1litr i 2litry Woda w kranach koszmarna ,my kupowalismy 7litrowe baniaki za 6kun IP: 83.19.173.98
|