» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro OIS

biuro OIS

Strona: « < ... 172 173 174 175 176 177 178 179 180 ... > »

Autor Treść
Kaśka
Gość
marban napisał
Ja zawsze mówię za siebie:), ale zobacz ile jest negatywnych opinii. A co do udanych wyjazdów z OIS, to raczej sądzę że jest to w 90% przypadków na zasadzie: jak jedziesz z fajnymi ludźmi, albo spotkasz fajnych ludzi to zawsze jest fajnie. Ale rzeczy zależne od OIS, są w większości przypadków spieprz... A to że ktoś spotkał fajnych ludzi nie jest zasługą OIS.

Słuchaj według mnie ludzie którzy negatywnie wypowiadają się o OIS-ie mają za bardzo wygórowane wymagania czego Ty oczekujesz za takie pieniądze ? Jak Tobie się nie podoba to jedź na wycieczkę za 10 tys. i będziesz zadowolony a nie psujesz opinie OIS-owi ja byłam kilka razy z tym biurem i jestem bardzo zadowolona . A Polak taki jest że zawsze będzie mu źle i czegoś się uczepi niedługo doczepicie się nie takiego koloru firanek ... ehhh daj spokój 8)
IP: 83.30.151.121
Użytkownik
Kaśka napisał
marban napisał
Ja zawsze mówię za siebie:), ale zobacz ile jest negatywnych opinii. A co do udanych wyjazdów z OIS, to raczej sądzę że jest to w 90% przypadków na zasadzie: jak jedziesz z fajnymi ludźmi, albo spotkasz fajnych ludzi to zawsze jest fajnie. Ale rzeczy zależne od OIS, są w większości przypadków spieprz... A to że ktoś spotkał fajnych ludzi nie jest zasługą OIS.

Słuchaj według mnie ludzie którzy negatywnie wypowiadają się o OIS-ie mają za bardzo wygórowane wymagania czego Ty oczekujesz za takie pieniądze ? Jak Tobie się nie podoba to jedź na wycieczkę za 10 tys. i będziesz zadowolony a nie psujesz opinie OIS-owi ja byłam kilka razy z tym biurem i jestem bardzo zadowolona . A Polak taki jest że zawsze będzie mu źle i czegoś się uczepi niedługo doczepicie się nie takiego koloru firanek ... ehhh daj spokój 8)

Np. toalety, za 1200zł za dwa tygodnie, albo prysznica, albo rejsu który był w umowie. Tego wymagam za takie pieniądzę...http://forum.travelway.pl/topic-2739.html
IP: 83.21.233.179
Pyzia
Gość
kolesiu nademna jestes smieszny ;)
JA niby dla OISu robie?
ale jaja ;) w sumie bardzo bym chciala bo fajna praca.

a na powaznie to poczytaj posty z polowy sierpnia jak pytalam o wyjazd, jak sie martwilam ze bedzie kijowo czytajac posty wlsnie takich pieniaczy jak ty.
i o maly wlos przez takich gnojow jak ty nie zrezygnowalam z wakacji! a wakacje z OISem byly jedne z lepszych jakie przezylam!
IP: 89.174.218.232
Pyzia
Gość
zreszta sorki, ty byles na jakims rejsie, a na takim raczej ciezko o super sanitarne warunki..
my bylismy na wakacjach w Czarnogorze a to inna bajka.
po co przytaczasz tu link do wypowiedzi o zupelnie innej działce?
Użytkownik
Pyzia - reprezentujesz tak wysoki poziom irracjonalizmu (braku logicznego myślenia) i chamstwa, że powinni ci założyć jednostronny internet (żeby do ciebie mogło dochodzić wszystko, a od ciebie nic).
IP: 83.21.233.179
poveride
Gość
tak...
lista super zachowan ois. Bylismy na snowboardowym obozie sylwestrobym.

1. pojazd na stok dnai nastepnego nei pierwszego bo: "kierowca wyjeździł juz godziny"
2 dojazd na stok- ktory zamykany jest o 13
3 to gdzie mamy jeździć-"niewiem" w koncu rezydentowi nei placi sie za informacje tylko za... no wlasnie za co?
4 chcemy jechac do popradu na baseny termalne- "ok to zbierzcie polowe wyjazdu to pojedziemy" wkoncu sie zwineli a my na 5razy pojechalismy czterema taxowkami na wlasny koszt
5 muzyka na sylwestrze- slowackie karaoke w wykonianiu gosci zaproszonych na prywatna imreze przez wlasciciela hotelu czy czegos takiego- jego goscie w wieku ok 5-11 lat spiewali do mikrofonu niesamowite UUUUUiiiiiIIEEE UIIII IIIUUUUU IEEEEE" bomba taak sie mozna bylo przy tym bawic!
6 wina na stolach pokryte plesnią...
7 zaplacilem za pokoj 4osobowy z wlasna lazienka- dostalem 8osobowy z 1lazienka na 4 pokoje!
8 zwrot różnicy-zapominj wkoncu to nie ich wina tylko wlasciciela...
8 powrot do domu: mieli wysadzac ludzi w kilku miastach ale ze kierowca nie posluchal sie swojego kolegi kierowcy ktory jechal 3godziny przed nami i mówił "nie jedz ta trasa bo sa korki omin tą trasa" wiec jechalismy ok20h ale wczesniej: w krakowi mial wysadzic ludz albo zeby poszli do domow albo zeby poszli na pociag do swoich miejscowosci- a co zrobil- przejechal kolo dworca zatzymal sie na przystanku otworzyl luk bagażowy ludzie zeby dobrac sie do swoich rzeczy powystawiali torby innych po czym kierowca krzyknął że to pier*oli i jedzie dalej. Konsekfencja tego bylo to ze zostawil czyjes bagaze w Krakowie a Ci co wysiedli poszli bez swoich bagaży... RESPEKT dal załogi OISu

Ale reasumujac ogolnie sa tani ale trzeba sie liczyc że nic nie zorganizuja wiec trzeba o wszystko zadbac samamu i dokladnei czytac umowe a na miejscu robic dokumantacje foto.

Pozdrawiam
IP: 89.77.189.71
Pyzia
Gość
JA reprezentuje poziom chamstwa..teraz to juz nie jestes smieszny tylko..brak mi slow na takiego ... jak ty.
i zycze ci aby wszystkie twoje wyjazy byly tak zjechane jak ten rejs.
tyle w temacie.
Kaśka
Gość
Pyzia masz 100% racje i właśnie takie gnojki jak on psują opinie ois-u i zniechęcają ludzi. Ja byłam na kilku wycieczkach z OiS-em i było super :) A ten marban widocznie ma jakieś problemy sam ze sobą :D
IP: 83.31.65.149
Aga
Gość
ja właśnie wróciłam z Chorwacji i jestem bardzo zadowolona. Wraz z chłopakiem bylismy w wili Bozo w apartamencie i w sumie nie było na co zbytnio narzekać. Każdy wiedział, ze jets to wycieczka wyopczynkowa a nie turystyczna, wiec nie wymagalismy zeby planowali nam każdą minutę. Jesli ktoś chciał pozwiedzać to trochę właśnej organizacji lub wykupienie wycieczki fakultatywnej i było ok. My byliśmy na rejsie Kornati i bardzo polecam tą wycieczkę.
Wracając do zakwaterowania jak na ta cenę to spełniało standardy. Lazienka była, prysznic, mała kuchnia ( w pełni wyposazona), balkon z widokami na morze lub miasto ( zalezy z jakiego pokoju), nawet tv posiadaliśmy z dvd. Jedyne co mogło przeszkdzać to to, że musielismy czekać kilka godz na zakwaterowanie aż panie posprzątają po poprzednich lokatorach.
IP: 83.2.112.2
Użytkownik
Witam właśnie dziś wróciłem z biogradu nie polecam willi Szaja właściciele strasznie niemili i niekulturali wzywają policję i rezydentów o to że rozmawiamy ok 2 w nocy bo im to nie pasuje. Miasto mało imprezowe tylko 1 impreza przy basenie do godz 1 w nocy ale i tak po sezonie koniec sierpnia ludzi na imprezie 0 więc nie polecam wam teraz tam jechać.
IP: 83.15.140.58
Zielona
Gość
Kaśka napisał
Pyzia masz 100% racje i właśnie takie gnojki jak on psują opinie ois-u i zniechęcają ludzi. Ja byłam na kilku wycieczkach z OiS-em i było super :) A ten marban widocznie ma jakieś problemy sam ze sobą :D

Zgadzam się w 100%. Właśnie wróciłam z Biogradu - było super, polecam. Jedyne, co mi się nie podobało, to czas oczekiwania na zakwaterowanie. Jakieś 2 godzinki trzeba było poczekać aż pani posprząta pokoje - to tyle, reszta bez zastrzeżeń. Same pokoje może nie jakieś luksusowe, ale przyzwoite - z resztą i tak prawie cały dzień leży sie na plaży;) Warto zabrać ze sobą z Polski trochę jedzenia, bo ceny są wyższe. Wszystkim polecam i nie radzę słuchać "forumowych narzekaczy" :)
IP: 77.65.44.213
Robert
Gość
Witam wszystkich,ja mieszkałem w willi Bozo i było rewelacyjnie,pokój z łazienką,mała kuchnia,własciciele przesympatyczni
Zakupy polecam robim w markecie Kozum przy wjezdzie do miasta duzo promocji i cenny nizsze niz przy plazy
Jedzenie w restauracji Vapor super obiad za 55kun,gdzie w Polsce zjesz za taka cene obiad?
Jedyna wada to wykwaterowanie do10 a wyjazd o 21,spoko i to mozna wytrzymac:-)
IP: 83.19.173.98
idalka
Gość
Właśnie wróciłam po dwuturnusowym pobycie w Biogradzie w willi Kamber. Jak było? No cóż - nie mam się czego czepić. Podróż zarówno w jedną jak i dugą stronę z wroc trwała po 19 godzin, willa była czysta, schludna, w pełni wyposażona, a właściciel Frano [super facet;)] chętnie częstował nas figami i winogronem oraz dbał o to, żeby wszystko nam pasowało! Na samo miasto też narzekać nie mogę, bo Biograd jest urokliwy, może trochę mało imprezowy, ale domówki rozkręcały się często. Dla amatorów długich spacerów polecam plażę 1,5godz. na południe od biogradu - Crna Luka, gdzie jest piasek, krystaliczne czysta woda a kawałek dalej są pomosty do skoków do wody. Rezydenci są na miejscu do dyspozycji codziennie wieczorem. Nie przeszkadzają. Na wycieczki fakultatywne również warto się warto się wybrać - ja byłam na Kornati, w Splicie i Trogirze oraz na wodospadach Krka i wszystkie zaliczam do bardzo udanych. Na własną rękę warto wybrać się na Pasman [sąsiednia wyspa - prom kosztuje 11kn w jedną stronę] oraz do Zadaru [z PKSu za 17 kn]. Wyjazd był super i Chorwację z OISem polecam!!

Z drugiej stony moja mama była z nimi na Krymie i twierdzi, że poniżające było to, w jakich przyszło jej mieszkać warunkach [prycze, rozpadające się meble, smród, zgnilizna i nie wiadomo co jeszcze] także tutaj na nie!!
IP: 83.22.134.182
gość
Gość
a czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy w okolicy Biogradu znajdują się plaże dla naturystów?
IP: 83.20.212.15
mis
Gość
wyjazd do biogradu bardzo udany, tez bylem pelen obaw po czytaniu na biezaco tego forum ale te wszytskie zle opinie, zdarzenia mnie sie nie przytrafily, widoczenie niktorzy mieli po prostu pecha:D wyjazd autokarem o czasie, miejsca sporo (ponad 20 osob na caly autokar) przejazd 17 spowrotem 15. przyjechalismy chyba przed 9 a zakwaterownie bylo po 12 mnie to nie przeszkadzalo bo bagaze mozna zostawic przed willa i skoczyc juz do miast apo pierwsze zakupy, wyminiec kase itp, willa bozo w ktorej mieszkalem ma osobna lazienke na dole wiec prysznic mozna bylo wzizc od razu, ogolnie super willa po zewnetrznym remoncie wyglada lepiej niz na fotkach ze strony Oisu, pokoje moga byc, wszytsko bylo tak jak mialo byc:D nawet tv z satelita z paroma polskimi kanalami;p inni mieli podobno wideo i dvd, biograd zajebisty jak i sam pobyt:D chociaz mnie sie nie podoba wyspa na przeciwko plazy ktora zaslania pelne morze i brak fal, morze szczegolnie z rana wyglada jak jezioro, ceny wcale nie sa wysokie, jest to miejscowosc nad morzem wiec musi byc troche drozej ja za wsyztsko dalem 1200zl z tym ze mialem studio czylo troche drozej 897 z sama wille. powrot o czasie autokar podjechal o 21, znowu polowa miejsc wolna i szybki powrot do polski. NIE MA SIE DO CZEGO PRZYCZEPIC !!

Robert juz nie przesadzaj ze w polsce sie nie zje za 55kun czyli 32zl, no chyba ze jestes z warszawy...
IP: 83.27.121.34
mis
Gość
ja to sie najadlem gołabkami z polski za 2,49zl z Aro:D tanio smacznie i przyjemnie hahah
kijwokowam
Gość
uwaga na ten Ois .POZytywne opinie pisza tu pracownicy . Bylem i wiem dokladnie
co od nich wymagaja po rozmowie z pracownikiem biura ois. I zapewniam ze nie chcielibyscie pracowac dla tych prostakow .
IP: 193.200.150.152
Zielona
Gość
kijwokowam napisał
co od nich wymagaja po rozmowie z pracownikiem biura ois. I zapewniam ze nie chcielibyscie pracowac dla tych prostakow .

Ej, nie wkur... mnie!!! Nie jestem żadnym pracownikiem ois-u i mimo wszystko mam bardzo pozytywne zdanie o wyjeździe. Chyba Ty pracujesz w konkurencji;)
IP: 77.65.44.213
co za debil
Gość
tyle w temacie:)
Użytkownik
dla osób wyjeżdżających 11,09 do chorwacji albo czarnogóry:
Aktualny rozkład jazdy autokaru NR 1(godziny odjazdu!!!):

Gdańsk Dworzec PKP parking dla autobusów turystycznych(od strony podwala grodzkiego) 4:00

Częstochowa Stacja BP koło McDonald, ul. Wojska Polskiego 263 12:00

Katowice parking przy ul. Sądowej 14:00

Pozostałe szczegóły są w @ wysłanym do uczestników z biura OIS
IP: 195.114.160.138
pasmi
Gość
kijwokowam napisał

Twoja wypowiedź jest absurdalna. Mój wyjazd uważam za bardzo udany, a pracownikiem OISu nie jestem. Wierze w to, że niektore imprezy mogly nie należeć do najlepiej zorganizowanych, ale przeciez to sie zdarza w każdym biurze..
IP: 193.26.131.66
123
Gość
Hej, a jedzie ktos do Budvy w terminie 11.09-20.09???
IP: 84.40.193.181
paula
Gość
apti napisał
dla osób wyjeżdżających 11,09 do chorwacji albo czarnogóry:
Aktualny rozkład jazdy autokaru NR 1(godziny odjazdu!!!):

Gdańsk Dworzec PKP parking dla autobusów turystycznych(od strony podwala grodzkiego) 4:00

Częstochowa Stacja BP koło McDonald, ul. Wojska Polskiego 263 12:00

Katowice parking przy ul. Sądowej 14:00

Pozostałe szczegóły są w @ wysłanym do uczestników z biura OIS

apti masz juz rozkład? czy jedzie jeszcze ktos z krakowa? termin 11.09 of course ;)
IP: 217.153.162.74
Użytkownik
do PAULA

wiesz co nie wiem czy ktos jedzie z krakowa, na to wygląda że pojedziemy w innym busie bo na tym rozkładzie który ja dostałam na @ nie ma Krakowa, hmm...
Ty nie dostałas żadnego @ z biura?
IP: 195.114.160.138
mati_me3
Gość
123 napisał
Hej, a jedzie ktos do Budvy w terminie 11.09-20.09???

Ja jade, zgodnie z rozkladem ktory ktos wczensiej przedstawil :-D
IP: 93.105.225.13

Strona: « < ... 172 173 174 175 176 177 178 179 180 ... > »

Forum turystyczne » biuro OIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij