» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro OIS

biuro OIS

Strona: « < ... 183 184 185 186 187 188 189 190 191 ... > »

Autor Treść
Użytkownik
Byłam z nimi w Chorwacji i wszystko było ok. Tak samo jak podczas rejsu po Mazurach. Z tego co tu czytałam wynika jednak, że kompletnie sobie nie radzą z organizacją Sylwestra.
IP: 83.238.168.152
uppersilesian
Gość
Jeśli na forum jest ktoś, kto był w Saky (nieważne, z którym biurem), to bardzo chętnie wysłucham kilku porad / ciekawostek odnośnie tych stron i nie tylko tych stron. :) uppersilesian@hotmail.com
IP: 194.0.100.19
dodi
Gość
Też mieliśmy jechać 26 czerwca ale w końcu po długich przemyśleniach nie podpasowal nam ten termin. Odzywajcie się Ci którzy jedziecie 5 lipca musimy zrobić jakieś zapoznanie :)
IP: 88.156.24.44
Ivon
Gość
Hey!
Czy ktoś planuje wyjazd do Budapesztu w Boże Ciało? Jak było w weekend majowy?
IP: 193.111.236.31
gość
Gość
Nie wiem, jakie Wy macie doświadczenia a biurem OIS (działająć również pod innymi nazwami) ale moje są koszmarne. Byłem na wyjeździe narciarskim i bardzo bardzo niepolecam. W związku z tym, że biuro to zoorganizowało już wiele nieudanych wyjazdów, to wszystkich,którym nie jest wszytsko jedno, proszę o ujawnianie się, wtedy skargi do urzędu marszłkowiskiego, polskiej inzby turystyki może odniosą lepszy skutek. Jeżeli osób pokrzywodzonych będzie dostatecznie dużo, to może nawet zostanie złożony pozew zbiorowy.
IP: 195.149.64.171
YYY
Gość
zgodze się na narty to może bym z nimi nie jechał(jest za blisko) na jakąs majówke też poniewaz jest to zorganizowany pobyt zwiedzanie itp. no ale do bułgarii to się skusiłem, wymagam tylko przejazdu i jakiegoś zakwaterowania a a o resztę trzeba sobie zadbać samemu w końcu kosztuje to tysiaka zbyt wiele nie można wymagać!!!
IP: 77.87.124.150
gość
Gość
GOŚĆ napisał
... napisał
podobno juz ponad 400 spraw sadowych przegranych w przeciagu roku. na waszym miejscu bym sie zastanowil nad wyjazdem z tym biurem...

Tak naprawdę jakie to ma znaczenie. Ludzie narzekają na te wyjazdy (mam na myśli np. Krym lub Chorwację), ale mimo to klientów nie ubywa. Czego Wy się spodziewacie za 700 zł ? 7 noclegów + bezpieczny transport + ubezpieczenie. Do "kieszeni" biorę bardzo dużo pieniędzy żeby samemu sobie zorganizować czas na miejscu. Dużo zwiedzania, kąpania się w Morzu Czarnym i rozkoszowanie się miejscowym jedzeniem w przytulnych knajpkach. Bo przecież po to tam jadę. Jeśli płacę takie pieniądze, to doskonale wiem czego można się spodziewać. Tak naprawdę mam sam zorganizować sobie czas, samemu kombinować na miejscu, poznawać to miejsce etc. Ogólnie rzecz biorąc biuro ma mi zapewnić transport, łóżko (w którym nie mam zamiaru spędzać więcej niż 6 godzin dziennie) i prysznic. To wszystko czego potrzeba, a za tę cenę nie dostanie się cudów ! Trochę jestem poirytowany. Jeśli jadę pociągiem z Lwowa do Symferopola i podróż ma trwać 24 godziny to przecież czarno na białym wiem czego mam się spodziewać. A przeglądając to forum widzę, że co poniektórzy zapomnieli na co się godzili.
Byłem już m.in. na Sycylii, na Krecie, w Chorwacji na ekskluzywnych wycieczkach (Skyclub). Owszem standard i organizacja były bardzo dobre, ale płaciło się nie 700 zł, ale 2000zł lub więcej. I to oczywiście też były świetne wypady.
Ja dobrze rozumiem, że można mieć pretensje, ale przy tej cenie one naprawdę częstą są po prostu nieuzasadnione.
Nie, nie jestem żadnym przedstawicielem tego biuro ani jego pracownikiem. Jestem zwykły studentem, jednej z uczelni i za 2 miesiące wyjeżdżam na Krym. Mam zamiar spędzić jedne z najlepszych wakacji w moim życiu i na pewno nie popsują mi tego zacinające się okno w pociągu, syfiaty kibel lub chwilowy brak ciepłej wody pod prysznicem.

Przepraszam za wiele błędów w pisowni. Piszę to w stanie silnego wzburzenia. :P

Byłam na Krymie i jestem b zadowolona ......pociąg ? juz podrózowałam 20 lat temu takim pociągiem po ZSSR.....opieka pilota była b dobra........moim zdaniem...
a Krym.....zobaczyłam to co chcialam zobaczyć.....wyjątkowe miejsce i cieszę sie ,ze tam byłam....zdecydowałam sie w ostatniej nieomal chwili ........kilka dni i wszystko sprawnie załatwilam.......potem bylam z innym biurem w Chorwacji i wydalam 3 razy więcej kasy......a standard.....nic nadzwyczajnego.
Myslę teraz o innym kierunku.......mnie ois odpowiada .jestem skromna singielką.....moze dlatego:)
IP: 79.184.186.198
Rose
Gość
Hej! Znalazłam w necie ofertę biura OIS do Złotych Piasków. Termin koniec sierpnia lub początek września. Cenowo naprawdę atrakcyjnie oferta interesująca. W Złotych byłam kilka lat temu nawet w tym hotelu co proponują "Zora" do samego "centrum rozrywki" dzieli parę metrów trzeba zejść schodkami w dół ( powrót zwłaszcza na czworaka do hotelu bywał męczący :P ), ale ogółem plus. Więc o to się nie martwię. Jedynie nie znam biura, więc kieruję moje pytanie do osób które może wyjeżdżały z OIS do Bułgarii. Jak było? Polecacie?
IP: 83.24.222.177
Kasia
Gość
Czytam i czytam ... widze, ze opinie zupelnie podzielone. A ja bylam rok temu w Biogradzie i bardzo mi sie podobalo, warunki jak warunki a ludzie i klimat nie do pobicia ;) liczy sie atmosfera a nie warunki w koncu kto na wakacjach spedza wolny czas w pokoju? tam sie tylko spi :) teraz wybieramy sie 10.08. na Złote Piaski i mam nadzieje, ze towarzystwo rowniez bedzie sympatyczne a klimat i widoki jeszcze piekniejsze....
IP: 195.116.238.73
Gość
Gość
Ja chcę pojechać w tym roku do Chorwacji z chłopakiem i właśnie zainteresowała mnie oferta ois ze względu na cenę ok. 750 zeta za Chorwację to naprawdę mało.. tyle samo praktycznie wydałabym za wyczesane wakacje nad naszym morzem i zdaję sobie sprawę że za taką cenę nie można wymagać luksusu. raczej zaryzykuję i nie będę miała do nich pretensji bo sory ale takie wakacje za granicą za takie pieniądze... ludzie byście sie nie kompromitowali narzekając na pokój itp przecież nie jedziecie tam siedzieć w domu tylko na plaże i na miasto ruszać i mieć gdzieś, że jest kurz - wszędzie jest ;p chyba większość z was poczuła się jak wielcy podróżnicy i turyści ale żal mi was bo powinniście sie wstydzić że za taką cenę chcecie pięciu gwiazdek. Jakie musieliście mieć wakacje skoro zwracaliście uwagę na pościel i kurz... zamiast cieszyć się tym co jest na zewnątrz.
Chodzi o to żeby to było po prostu możliwie i tyle.
IP: 217.28.155.75
Gość
Gość
Polacy wielcy panowie wymagają nie wiadomo ile a szczypią się z kasą i jadę na wakacje za granice za tysiaka hahahaha
Gość
Gość
niee... po prostu już więcej nie piszę bo opadają ręce xD
JOHNSON
Gość
GOSC #4662 ale jezeli obiecuja w reklamach to co obiecuja to niech dotrzymuja slowa i nie wazne za jaka kwote przeciez reklama zwabiaja ludzi.Jezeli czytasz ze jest to i to itp to zastanawiasz sie i jedziesz a jezeli jest Ci to nie potrzebne to nie czytaj reklamy tylko w ciemno sie zapisz i jedż.
IP: 93.105.175.82
adk
Gość
jedzie ktoś do biogradu 2 lipca? ja sie wybieram z lublina , pozdrawiam
IP: 87.207.194.246
Blondi
Gość
Ja byłam rok temu w Biogradzie i było rewelacyjnie. Własnie sprawdzam ich ofertę na ten roku i uderzam jak w dym, tylko w tym roku wybieram dojazd własny, bo chce jeszcze po drodze coś pozwiedzać. W tamtym roku wziełam opcje najtańsza czyli Fortuna i troche obawiałam sie warunków po czytaniu tego forum, ale było super - trafilismy do domku, gdzie mieliśmy na spólke z dwoma osobami apartament 2-pokojowy + salon z kuchnia i taras:) ŁAzienka średniego standardu z prysznicem, ale przecież kto siedzi w łazience na wakacjach:) Polecam
IP: 77.252.32.89
Destrukcja:D
Gość
Wybieram się ze znajomymi do Bigoradu w te wakacje. Troszkę odstraszające recenzje na temat biura, ale mamy się zamiar jedynie dobrze bawić! :D Wie ktoś może coś na temat dyskotek, lub ogólnie życia nocnego? Przy okazji - czy na te wycieczki jeździ dużo osób w wieku do 25 lat?:D
IP: 83.26.26.69
JOHNSON
Gość
Witam.Mam zamiar wybrac sie do Chorwacji prywatnie w Lipcu,sierpien 14-28 wyjezdzam z Bielska-Białej VW T4 9 osobowym w tym dwa miejsca zajete wiec moge wziasc 7 osob do Biogradu gdzie bylem juz z tego biura jak i do Makarskiej tam akurat nie bylem ale tam jest moje miejsce docelowe z ktorego bede robil wycieczki do zajefajnych miejsc.Jezeli jest ktos chetny to prosze o kontakt GG8053326 to sie dogadamy co i jak.
IP: 93.105.175.82
ada
Gość
A ja wybieram sie z kolezankami do Bulgraii jakos na pocz wrzesnia, juz zarezerwowalysmy miejsca ale teraz gdy czytam opinie ma forum ma pewne obawy...No ale najwazniejsza dobra ekipa, moze wybiera sie ktoś,a moze jacys interesujacy faceci???;D
IP: 148.81.137.4
Adam L-wo
Gość
Cześć! Kto jedzie 30 lipca do Biogradu? Nasza grupa 4 osobowa rusza z Warszawy.
IP: 77.255.46.134
Daria
Gość
Biograd! 13sierpnia ruszamy z Kielc 4osobowa ekipa;D!
IP: 83.27.53.140
Daria
Gość
Daria napisał
Biograd! 13sierpnia ruszamy z Kielc 4osobowa ekipa;D!

poprawka 20sierpnia;D
IP: 79.191.81.148
kasia
Gość
interesuje mnie przedzial wiekowy czerwcowych wczasowiczów. jedziemy z chlopakiem (po 20 l. ) i mamy nadzieje ze trafimy na fajnych mlodych ludzi
IP: 89.230.222.61
kasia
Gość
do bulgarii... zapomnialam dodac. :)
IP: 89.230.222.61
Bartek
Gość
Jadę z dziewczyną 30 lipca do Biogartu. Jedziemy z Warszawy :lol: :mrgreen: :P
IP: 89.231.76.46
Aga
Gość
HEj :) jedzie ktoś z OIS na Chorwacje do Makarskiej 16-25 lipca? Miło by było znaleźć wspólnych towarzyszy podróży. :) GG 1895613, pozdr
IP: 83.4.24.113

Strona: « < ... 183 184 185 186 187 188 189 190 191 ... > »

Forum turystyczne » biuro OIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij