» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro OIS

biuro OIS

Strona: « < ... 180 181 182 183 184 185 186 187 188 ... > »

Autor Treść
pojawiamSIE i znikam
Gość
Netia napisał
Takie personalne pyskówki i nic więcej nie wnoszą nic do dyskusji, a psują tylko atmosferę na forum. Dlatego od jakiegoś czasu usuwamy takie posty.

Mnie sie jednak zdaje ze nie masz racji do konca ze pyskowki nic nie wnosza do forum .One poniekad nadaja mu sens ,ozywiaja go . Ludzie z niecierpliwoscia czekaja na dalsze wpisy .To jest jak serial .
Co daja suche fakty bez emocji . Ja uwazam ze nic . Zobacz mozna tu pisac i pisac, wiarygodne opowieszci, jak bylo zle i koszmarnie na tych wyjazdach . A ludzie jak barany jada w ciemno ,leca jak cmy do swiatla. To nie ma sensu .
Wiec trzeba dac czytelnikowi emocje co ozywiaja to forum.
Dzieki emocja z ludzi wychodzi prawdziwe ja . Zobacz jak pewien prostak z biura dal sie sprowokowac na tym forum i ukazal prawidzie on, jako prostaka ,nieuka i lizodupca swym szefom.Imbecyl do potegi .

Czy nie mam racji ?
IP: 193.200.150.82
kelt
Gość
racja:)
IP: 79.191.181.72
Administrator
pojawiamSieIznikam napisał
Neta napisał
Takie personalne pyskówki i nic więcej nie wnoszą nic do dyskusji, a psują tylko atmosferę na forum. Dlatego od jakiegoś czasu usuwamy takie posty.

Mnie sie jednak zdaje ze nie masz racji do konca ze pyskowki nic nie wnosza do forum .One poniekad nadaja mu sens ,ozywiaja go . Ludzie z niecierpliwoscia czekaja na dalsze wpisy .To jest jak serial .
Co daja suche fakty bez emocji . Ja uwazam ze nic . Zobacz mozna tu pisac i pisac, wiarygodne opowieszci, jak bylo zle i koszmarnie na tych wyjazdach . A ludzie jak barany jada w ciemno ,leca jak cmy do swiatla. To nie ma sensu .
Wiec trzeba dac czytelnikowi emocje co ozywiaja to forum.
Dzieki emocja z ludzi wychodzi prawdziwe ja . Zobacz jak pewien prostak z biura dal sie sprowokowac na tym forum i ukazal prawidzie on, jako prostaka ,nieuka i lizodupca swym szefom.Imbecyl do potegi .

Czy nie mam racji ?

Co innego napisac cos rzeczowego i w tym dodac kilka ostrych uwag, a co innego napisac posta w ktorym nie ma nic poza przeklenstwami. Tylko te drugie beda znikac.

Prosze tez pamietac, ze internet nie jest anonimowy, po adresie IP kazdego mozna zlokalizowac, wiec warto sie zastanowic co sie pisze zanim sie przesadzi z oszczerstwami.
IP: 83.30.47.150
hammi
Gość
UWAGA OSZUSTWO!
Biuro OIS domaga się od uczestnikow wyjazdów do Val di Sole opłaty klimatycznej w wysokości 45 pln - co jest ewidentną próbą oszustwa! We Włoszech nie pobiera się takich opłat a już na pewno nie w złotówkach! Jeżeli są osoby które uiściły taką opłatę lub od której domagano się jej uiśczenia wpisujcie się na forum i wyslijcie info na hammi80@interia.pl! To już nie domniemania tylko ewidentna próba wzbogacania się na nieprawdzie! Zbierzmy się w końcu żeby to skończyc!
IP: 95.40.179.196
LORD
Gość
Ludzie jestem przerażony tym co tu piszecie!!! Jak mogę teraz pieniądze od nich odzyskać??... wpłaciłem całość... bo wyjazd za tydzień?? Wiem, wiem... krrretyn ze mnie, że wcześniej nie przeszukałem netu żeby zaczerpnąć opinii o tej firmie... nigdy wcześniej nie organizowałem sobie takiego wyjazdu... i nawet nie przepuszczałem... ale co mi teraz da tłumaczenie się :(. Ktoś próbował odzyskać od nich pieniądze przed wyjazdem...?? pomóżcie!!
IP: 82.210.159.33
marlena:)
Gość
Ja bylam z moim chlopakiem na sylwka w Pradze z OIS
POWIEM WAM
Autokar pierwsza klasa(nawet takim z Triady nie jechalam)
Hostel był naprawde czysty,a sniadania pyszne,bardzo duzy wybor,aprawde spokjnie sie najadlam i do pkoju na pochrupanie bylo;p
Sami sobie robilismy co chcielismy,nie latalismy na jakies wycieczki fak.bo mamy po 20-pare lat i sami potrafimy sobie zwiedzac
Naprawde pojechalismy za 500zl na pare dni za granice na SYLWESTRA i niczego nie żalujemy
P.S.ZA TAKA KASE TO JA BYM NAWET W LEPSZYM KLUBIE SIE W SYLWKA NIE POBAWILA;pppppp
IP: 188.147.19.45
Basia_ Ostr
Gość
Cześć, a ja sie cieszę, że nie trafiłam na to forum wcześniej...bo ominęłaby mnie fajna zabawa.. Czytając opinie niektórych aż strach się bać co może spotkać na wakacjach.. :mrgreen: Hehe chyba troszkę przesadzacie.
Byłam w tym roku w Ustroniu i nie mam nic do zarzucenia. Ktoś prosił o rzeczowy opis, otóż: pilot jak najbardziej ok, konkretny, szło się dogadać, dbał o grupe- każda informacja wywieszona na recepcji wraz z nr kontaktowym w razie problemów, pokoje w Ustroniu- przede wszystkim było w nich ciepło:)) i czysto, fajnie wyposażone, odnowione.. Wszystko przestronne.. Posiłki super, szwedzki stół - śniadanie, niczego nie brakowało, obsługa krzątała się non stop, obiady serwowane( 2 dania + kolacja na szwedzkim stole i coś słodkiego na deser), Bal Sylwestrowy - bardzo fajny, dużo jedzenia, orkiestra grala długo, fajerwerki, szampan..i ludzie się świetnie bawili co najważniejsze
Obsługa hotelu- bardzo miłe osoby, pomocne, rozmowne..
Ustroń- ciekawa miejscowość- jest czym sie zająć oprócz nart jeśli ktoś niekoniecznie chce spędzać całe dni na stoku.. i generalnie ceny bardzo przystępne...no i po alko można na Słowacje czy do Czech jechac bo blisko..
Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu, mój chłopak również..i cieszę sie, ze nie miałam okazji sugerowac się niektórymi opiniami na tym forum..niepotrzebne nerwy. Pozdrawiam.
IP: 83.20.226.124
buhaha
Gość
Tak by Lord pojechal i go uspokoic.
Bylo tak fajnie ze szukalam tego forum by to wszystkim opisac .
I jeszcze nie wiedzialam wczesniej ze ono jest .

Ja kupilem fajna paste do zabkow jestem z niej tak szczesliwy ze poszukam forum o mej pascie i opisze to wydazenie .

Zobaczta jaki mam piekny usmiech i zabki od ucha do ucha BUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
IP: 193.200.150.152
jul
Gość
"i to nieprawda, że dach przeciekał, szczególnie, że prawie w ogóle nie padało." :) Ja zrezygnowałem , nie po to kupuję wycieczkę, żeby sobie samemu czas organizować!
IP: 83.9.85.35
slowacja
Gość
wyjechalem z biurem na sylwestra 2009
na slowacje do koszyc

porazka,chamstwo i niekompetencja przewodnikow,totalna dezorganizacja
odradzam w 300% marcin z wielopolski
IP: 83.18.249.18
izulek
Gość
Witam, czy był ktoś z OIS-em w Makarskiej? Czy jest to ich nowa oferta? Bardzo proszę o opinie. Pozdrawiam
IP: 83.27.83.13
Rafał D
Gość
A ja byłem z dziewczyna na Słowacji i było świetnie Liptowski Hradok Hotel Smrek. Nie można do niczego się przyczepić. Co wy chcecie od tego biura
IP: 95.49.63.253
twoj_stary
Gość
makarska sama w sobie jest zajebista, wiec wal smialo :D
IP: 213.238.96.197
twoja_stara
Gość
Tak wal tam sie smialo z oisem
nemo
Gość
To nie jest ich oferta - sprzedają wycieczki biura Oskar z Poznania. Lepiej kup u źródła - unikniejsz bałaganu i przekłaman od kiepskich sprzedawców z oisu.
IP: 95.40.160.237
LORD
Gość
Witam wszystkich obrzucających łajnem i broniących... Wczoraj wróciłem z wyjazdu organizowanego przez OIS. Na początku wyjazd malował mi się w czarnych barwach po przeczytaniu tych wszystkich postów, jednak zostałem mile zaskoczony..., gdyż naprawdę nie było się czego przyczepić:
- pilot ( trochę niezaradny organizacyjnie - ale znał język i wiedział gdzie jedzie )
- rezydent na miejscu - człowiek w 100% kompetenty, pomocny, zaradny, nie formalizuje tylko INTEGRUJE się z nami, INTERESUJE sie nami i stara się aby każdy miło spędził czas ( nie olewa nas - jak jest problem to jest działanie a nie odwracanie kota ogonem bądź okazywanie zniesmaczenia)
- zakwaterowanie ( za pieniądze które zapłaciłem - KOPARA MI OPADŁA) - elegancki i zadbany pensjonat, łazienka wyglądała lepiej jak moja własna -, kuchnia w pełni wyposażona, sprzęt grający, sala "biesiadna" z pięknym widokiem na wysokie tatry, wszędzie czysto i zadbane - dla mnie TOTALNY SZOK, po tym jak sobie to kreowałem po przeczytaniu postów z tego forum

Opinia jaką ja wystawiam to 100% POZYTYW!!! JEŻELI KTOKOLWIEK MA WĄTPLIWOŚCI I TWIERDZI, ŻE:
- jestem pracownikiem biura ois i szef mi kazał pisać
- piszę tak, bo jestem znajomym właściciela biura ois
- piszę tak, bo jestem właścicielem biura OIS
- piszę tak, bo...

Chętnie podam swój e-mail, tel i mogę ręczyć swoim imieniem i nazwiskiem, że wszystko co tu napisałem jest w 100% PRAWDĄ.

Na koniec jeszcze krótka puenta. Myślę, że na opinie negatywne wystawiane tutaj na forum trzeba brać pewną poprawkę..., a mianowicie z tego względu, że posty piszą osoby, którym wyjazd się nie podobał natomiast przeważnie jest tak, że osoby które miło spędziły czas na usługach firmy OIS, nie szukają miejsc w internecie, gdzie mogłyby dać upust swojej euforii... Myślę, że sam ten fakt uchroni już wielu przed wyciąganiem pochopnych wniosków...

A teraz BARDZO CENNA rada, która uchroni CIEBIE przed rozczarowaniem i wyprodukowaniem kolejnego postu godzącego w firmę OIS:
- jeżeli uważasz, że możesz oczekiwać luksusowego hotelu ze szwedzkim stołem, służbą, noszeniem w lektyce itd... za 600 zł
- jesteś osobą po 30-stce i uważasz, że młodzi ludzie (tj. studenci, osoby przed 30-stką :):) ) to zdeprawowana hołota, z którą nie warto rozmawiać i napewno będą utrapieniem na Twoim urlopie
- jeżeli wśród powodów twojego wyjazdu nie ma potrzeby poznawania nowych ludzi
- jesteś tzw. pierdołą, która nie potrafi zintegrować się z innymi członkami wycieczki

... to napewno NIE ORGANIZUJ sobie urlopu z biurem OIS... :)

Ostatecznie : myślę, że jestem winien OIS-owi tą opinię i jestem w 100% zadowolony z wyjazdu - nie wiem... być może miałem szczęście albo jestem tą jedną z niewielu osób, którym wyjazd z ois się podobał i postanowili o tym napisać na forum...??
IP: 82.210.159.33
dizzit
Gość
Mengusovce koło Popradu - pensojnat Benango -> za taką kase to mi szczęka opadła, rewelacja. Rezydent na wyjeździe swój chlop (mimo iż słowak:). Ja z OIS juz 3 razy byłem (2 razy na rzaglach). Powiem tak - do tych którym sie nie podobalo: TO SĄ JAK NAZWA WSKAZUJE WYJAZDY DLA LUDZI IMPREZOWYCH i dla nich narbardziej liczy sie ekipa która jedzie a nie zamulatorów, którym żarcie nie taki czy coś takiego, albo że rezydent nie chodzi koło Was jak dzieci. Poszukajcie z innych biór wyjazdów za 400 zl na tydzień. POLECAM (o ile nie jesteś zamulatorem tylko chcesz jechać ludzi poznać - bo jak jesteś to nie jedź bo sie jescze natkne na takiego i jedna osoba mniej do gadania :P)

Pozdrawiam
IP: 78.8.255.218
piniaszowa
Gość
Właśnie wróciłam z wypadu na Słowację, organizowanego przez OIS i przyznaję, że jestem bardzo zadowolona, że nie przeczytałam tego forum wcześniej, bo zapewne ominęłaby mnie świetna zabawa! Podróż była długa i męcząca ze średnio-niestety-kompetentnym pilotem, ALE – po zajechaniu na miejsce czekała na mnie i koleżankę super miła niespodzianka, otóż zamiast mieszkać w domku o średnim standardzie, właściciel przydzielił nas do domku o SUPER standardzie (oczywiście bez ponoszenia dodatkowych kosztów), gdzie mieszkała również duża grupa młodych ludzi. Pensjonat okazał się przepiękny, urządzony z dobrym smakiem, z zapierającym dech w piersiach widokiem z okna, z w pełni-wyposażoną ogromną kuchnią (w której była nawet mikrofala!), z przestronnym pokojem-jadalnią. Cóż chcieć więcej? Właściciel już na wstępie dostał od nas dużego plusa, ale to nie był koniec jego pozytywnych starań na rzecz grupy. Okazał się osobą SUPER zaradną, znajdującą rozwiązanie w każdej sytuacji, świetnie integrował się z grupą, natychmiast reagował na każdy najmniejszy problem, cały czas dbał o to, by każdy z nas był zadowolony. Powiem szczerze, że dużo podróżuję, z różnymi biurami podróży, ale tak kompetentnego właściciela, a zarazem rezydenta, w życiu nie spotkałam! Co do pobytu nie mam NAJMNIEJSZYCH zastrzeżeń, a nawet śmiało mogę stwierdzić, że przerosły moje oczekiwania. I jeśli ktoś miałby wątpliwości co do mojego „istnienia” , to tak jak osoba u góry, śmiało mogę podać maila i ręczyć imieniem i nazwiskiem za moją prawdomówność. Podsumowując- to był jeden z lepszych wypadów narciarskich na jakich byłam, bardzo się cieszę, że nie przeczytałam tych negatywnych opinii przed wyjazdem w góry, bo pewnie w 100% zraziłyby mnie do tego biura i być może zrezygnowałabym z wyjazdu, a tak opieram swoją opinię na własnych doświadczeniach i chętnie wybiorę się jeszcze raz z OIS-em. Być może miałam szczęście-nie wiem? To się okaże przy następnym wyjeździe, ale na pewno - ZARYZYKUJĘ:)
IP: 83.27.167.114
zachwycony
Gość
Ja tez wrocilem z wyjazdu z Oisu i jestem zachwycony mieszkalem w Smreku. Rezydentem był Andrzej wyjazd naprawde udany. W sumie pojechalem z nimi pierwszy raz kolejny raz wybieram sie z nimi na majowke do Budapesztu
Pozdrawiam
IP: 213.25.78.243
bum
Gość
Osobiście odradzam wszytskim biuro OIS. Organizacja jest bardzo nieprofesjonalna. W dniu wyjazdu cały dzień siedzieliśmy na walizkach tracąc możliwość jazdy na nartach. Koniec końców wyjechaliśmy o 22:00, a wykwaterowanie było o godzinie 10.00 rano.
IP: 193.34.0.1
starajcie sie
Gość
strona 116 tego forum.(no a co myslisz ze to wszystko sobie ludzie wymyslili zgadali sie z calej polski by pojechac i oisowi nawtykac)
izulek
Gość
Ja byłam z nimi w 2008 w biogradzie i też nie było sie do czego przyczepić-dostałam to za co zapłaciłam a podróż wrocław-biograd 15 godz rewelka! w fun clubie piszą że do makarskiej wyjazd z wrocka o 19 i przyjazd ok 19 porażka! a juz miałam sie zdecydowac na to biuro.
IP: 83.27.82.217
Dominik
Gość
A mi się wydaje że te złe opinie piszą pracownicy konkurencji, bo ja również jestem zadowolony z wypadu na narty. Jedzenie w Demanovce byo bardzo dobre, dojazd na stoki dobrze zorganizowany, z ciepłą wodą też nie było problemu, na prawdę nie ma do czego się przyczepić. A poza tym z OISem jeżdżą bardzo fajne dziewczyny:)
IP: 85.89.183.174
Kelt
Gość
Macie ogromne szczescie ze wyjazd sie udał i ois nie zawiodlo!!:) Moze nadchodzi poprawa w organizacji:) Ja tylko zaluje ze ine udokumentowalem na video tych wszystkich wpadek nz mojego wyjazdu:) bylby chociaz dowod dla niedowiarkow, ktorzy mysla ze negatywne opinie wystawia konkurencja, ze biuro nie wywiazywalo sie z umowy.
Ja uwielbiam sobie organizowac sam czas, ale jesli place za dojazd na stoki, spod hotelu, jesli place za 2kierowcow i wc, to cos nie halo jak tego nie ma!! Jakby mi powiedzieli ze na stoki autobus bedzie jezdzil ale kilometr od hotelu i ze warunki moga uledz zmianie, albo chociaz wiecej byloby informacji ze strony biura oraz lepszy kontakt z nimi to inaczej by to wygladalo. Przyklady moze beznadziejne, ale pisalem juz wczesniej dokladnie o moim wyjezdzie, wiec nie bede sie powtarzal:) na pewno na forum pisza osoby z konkurencji albo osoby z biura, tu nie mozna po wszystkich jechac i podejrzewac.
Mam nadzieje ze organizacja w Oisie sie poprawi, jak juz to sie nie stalo, patrzac po tylu pozytywnych postach z tego roku:) w tamtym bylo wiekszosc negatywnych:)
IP: 79.191.196.194
swedzinoga
Gość
Jak ktos nie jest glupi to szybko rozpozna tych pajacy z oisa piszacych na tym forum

Strona: « < ... 180 181 182 183 184 185 186 187 188 ... > »

Forum turystyczne » biuro OIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij