» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro OIS

biuro OIS

Strona: « < ... 184 185 186 187 188 189 190 191 192 ... > »

Autor Treść
adk
Gość
jedzie ktoś 2 lipca?
IP: 87.207.194.246
aga
Gość
jedzie ktoś na Krym 4 sierpnia? Ja wsiadam w Krakowie. Trochę mnie zmartwily te negatywne komentarze na forach, ale wiadomo że zazwyczaj ludzie niezadowoleni się wypowiadają na forach aby dać upust swoim frystracjom. Może ktoś był juz z tym biurem na Krymie???
IP: 83.29.10.204
Anna
Gość
Ja byłam z OIS na Krymie i generalnie byłam zadowolona, choc organizacja chwilami siadała :-/ Pan przewodnik co chwile szukał okazji, jak przybić sobie na nas pare groszy i prowadził wycieczke do tych knajp, które już znał i z góry niby zbierał pieniążki za jedzonko....a połowa do kieszeni..No i mógłby znać lepiej j.rosyjski, bo niektórzy uczestnicy (na szczęście) lepiej władali językiem obcym niż on. Poza tym mankamentem, który nie jest winą całego biura, a jednej osoby, to było w porządku i poznałam fajną ekipę. Wrażenia z niemal 3-dniowej podróży - niezapomniane:) Polecam ukraińskie pociągi na wytrwałych! :)
IP: 83.23.49.53
Goś
Gość
Jedzie ktoś do Złotych Piasków od 23 lipca?
IP: 77.253.95.101
kkk
Gość
cześć dzięki za info o Krymie zamierzamy jechać w lipcu, nie wiemy która ofertę wybrać....Saky? Jałta?- był ktoś,macie jakieś "doświadczenia",jest opcja pensjonat z wyżywieniem za ok 1400 zł, trudno mi uwierzyć że można taki wyjazd zorganizowac w tej kwocie
no i kolejnr pytania
jak uniknąć tego dziwnego przewodnika który bezczelnie bierze pieniądze od ludzi? :)
czy wycieczki tzw fakultatywne rzeczywiście dochodza do skutku?
będe bardzo wdzięczna za każdą opinie na temat wcieczek na KRYM

pzdr
IP: 217.8.188.161
jgr
Gość
Zdecydowanie polecam Jalte, bylem rok temu i nie mam wiekszych zastrzezen do biura. Wszystkie wycieczki fakultatywne doszly do skutku, stawki za nie brane przez rezydenta nie roznily sie duzo od proponowanych przez miejscowych. Ciekawa opcja jest zwiedzenie sobie okolic Jalty podrozujac marszrutkami, ktore sa w miare tanie. Wracajac do wyboru miejsca, w drodze powrotnej ludzie bedacy w Saky mowili, ze nie wiele tam sie dzialo. W Jalcie raczej nudzic sie nie mozna ;) Podroz na Krym tylko i wylacznie pociagiem, atrakcje przez 24 godziny :)
IP: 82.146.226.161
ich
Gość
Ja byłem 2 razy z OIS na Krymie i dla młodych polecam Saky a dla starszych (ja 50 na karku) Jałtę. Brałem opcje z wyzywieniem i pokój z łazienką. Wyżywienie w Kirowie ok pozatym że niestety nie gorące (może tak trafiliśmy), ale ilościowo ok. Wycieczki bardzo dobrane i rezydeci zawsze mówią o stopniach trudności. Zamierzam korzystać dalej z wyjazdów z OIS
IP: 213.17.176.82
monika
Gość
witam! w tym roku wybieram sie z kolezanka do bulgarii samolotem w terminie 20-30.07. wylot z wroclawia. kto jeszcze jedzie z poznania albo koszalina??czy ktos byl w bulgarii i moze wypowiedziec sie na ten temat??
IP: 84.205.16.190
mosquito
Gość
Witam, mam pytanie. Większość z was wypowiada się negatywnie na temat wycieczek zagranicznych, ale czy ktoś z was był na żaglach na mazurach? może jakieś podpowiedzi, ostrzeżenia. Każda opinia się dla mnie liczy;]
IP: 83.24.31.153
and00
Gość
byłem 2008 na mazurach , było ok, ale zalezy na jakiego komandora rejsu trafisz i z kim w łajbie bedziesz, zamiesznie, sporo samodzielności wskazane, dają zarcie i piwo ale z najnizszej półki (tania biedronka)
Mam srednie zdanie na ich temat, ale chce jechac do Czarnogóry, albo na Krym.
Chyba zaryzykuje... :P
IP: 95.41.30.44
Kinga
Gość
wybieramy się we dwie z koleżanką do Budvy Czarnogóra w terminie 23 lipca 2010 z Krakowa.. może ktoś jeszcze się wybiera?? Chętnie zapoznamy się z innymi osobami :) dajcie znać na maila mandragora997@wp.pl.
Jak sie dowiedziałam biuro OIS jest teraz agentem a nie organizatorem... na umowie mam nr wpisu do POTu 1109 - a ten nr należy do Kompanii Turystycznej Sp. z o.o. która m.in. to pracuje dla OIS i bierze odpowiedzialność. Z kolei samemu OIS wygasł wpis w POT, co świadczy że jedynie pośredniczy w organizowaniu wycieczek.
Jedziemy pierwszy raz i zobaczymy jak to będzie... Statystycznie rzecz ujmując w 2008 roku negatywnych opinii było najwięcej, jak widzę jest ich co raz mniej, ale i tak dużo.
IP: 93.159.162.35
Madzik
Gość
Hej! Wybiera się ktoś do Ulcij 30.07 ? A może ktoś z Was już tam był z OIS? Jakie wrażenia?
IP: 89.75.187.217
bob
Gość
Postanowiłem swojej staruszce pokazać Krym troche się boje czy ją nie przerażą warunki ale bez przesady ludzie za taka kase nie oczekujcie cudów oczekuje znośnego transportu,znośnego noclegu, łazienki w pokoju reszte zapewnie sobie sam, sadze,że chyba dla samych widoków warto a jeśli ktoś oczekuje luksusu i all inclusive to chyba pomylił oferty.Co lepsze Jałta czy Saky?
IP: 83.6.106.102
treb
Gość
Hej! Czy ktoś sie wybiera 06.08.2010 do Biogradu z Krakowa Lub wie cos na temat Bozo Studio
IP: 77.79.236.237
kyju
Gość
Goś napisał
Jedzie ktoś do Złotych Piasków od 23 lipca?

ja jade z paroma znajomymi z krk a Ty skad?
IP: 83.7.174.82
Sisi
Gość
Mam kilku znajomych którzy już wyjeżdżali z OIS i byli baaaardzo zadowoleni z tych wyjazdów więc w tym roku spróbuje i ja :D wybieram się ekipą do Biogradu z Wrocławia 13 sierpnia :mrgreen: kto się jeszcze wybiera? :)
IP: 87.96.72.25
truti
Gość
Bardzo przeraziłam się tymi informacjami , które przed chwilą tu znalazłam na temat OIS. Co prawda, już wpłaciłam zaliczkę, ale teraz się zastanawiam czy jechać. Ktoś może wybiera się do Biogradu 20 .08.2010 z Poznania? ;d albo miał przyjemność mieszkac w wilii IVE? :) . licze na informacje, bo każda w tym przypadku się liczy ;]
IP: 194.149.88.147
Lenyks
Gość
Witam,
Słówko do tych co się wybierają na Krym.
Nie wiem jak spisuje się biuro bo ja byłam indywidualnie z mężem i 2 znajomych.Jechalismy jednym autem zatrzymując się tam,gdzie nam się podobało.Jechalismy przez Lwów(3 dni we Lwowie,stary zamek,Cmentarz Orląt ..),Odessę(schody potiomkinowskie,port..),Symferopol,Sewastopol,Bakczysaraj,Jałta,Liwadia ... Nasza wyprawa trwała prawie 3 tygodnie ale... każdy dzień to wyjątkowe przeżycia,obrazy... Nie ma problemu ze znalezieniem kwater więc zachęcam do indywidualnych wypraw.trzeba się zaopatrzyć w przewodnik,najlepsze są te z Pascala i w drogę.Przygoda niesamowita a sam Krym...... CUDOWNY!
IP: 83.13.222.250
Arcadio
Gość
Witam wszystkich!
Wybieram się do Biogradu 30.07.2010, czy jedzie ktoś z lubelskiego?
a być może spał ktoś w Villa JUREVIC, jeżeli tak to czekam na opinie!
pozdzrawiam.
IP: 89.231.24.206
lalal
Gość
Czy ktoś może był już na wycieczce w Biogradzie z OIS? jak tak to jakie opinie ?
gosc
Gość
jedzie ktoś 2 lipca do Chorwacji?
IP: 87.207.194.246
popo
Gość
ja jade 20 sierpnia na Chorwacje !
Daria
Gość
popo skąd wyjeżdżasz? Ja z dwiema koleżankami i kolegą wyruszam z Kielc, również 20 sierpnia jak się pewnie domyślasz :mrgreen: ;)
IP: 83.29.176.65
popo
Gość
ja wyruszam z Poznania:). A do jakiej wilii jedziecie ? ;d
Daria
Gość
Willa Bujevic bodajże ;P
IP: 83.29.58.209

Strona: « < ... 184 185 186 187 188 189 190 191 192 ... > »

Forum turystyczne » biuro OIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij