» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro OIS

biuro OIS

Strona: « < ... 188 189 190 191 192 193 194 195 196 ... > »

Autor Treść
gośc
Gość
oj będzie , będzie, Chorwatów sobie powyrywacie
IP: 87.207.194.246
Megan_01
Gość
Witam wszytkich :-),
najprawdopodobniej wybieram się w tym roku do Budvy już w sierpniu. Proszę o opinie jeśli już tam byliście.Wcześniej byłam w Biogradzie i było rewelacyjnie.

Pozdrawiam wszystkich uczestników OISu i życze udanych i niezapomnianych wakacji!!! :-)
IP: 89.230.217.183
wkurwiony
Gość
hmm super ze az w tylu jedziecie ale kogo to ? napiszcie jak i co z organizacja w Bułgarii !!!!!
IP: 77.253.45.180
Arcadio
Gość
wie ktos moze jaka jest aktualna cena KUNY (HRK) w Chorwacji?
W polsce trzeba dac okolo 63 gr. a szlyszalem ze na miejscu lepiej to wychodzi. jak ktos wie to niech napisze. pozdrawiam ARCADIO
IP: 89.231.24.206
gosc
Gość
najlepiej zabrac do chorwacji euro i na miejscu wymienic, wychodzi taniej, pozdro
IP: 79.162.120.233
tomek
Gość
Megan_01 napisał
Witam wszytkich :-),
najprawdopodobniej wybieram się w tym roku do Budvy już w sierpniu. Proszę o opinie jeśli już tam byliście.Wcześniej byłam w Biogradzie i było rewelacyjnie.

Pozdrawiam wszystkich uczestników OISu i życze udanych i niezapomnianych wakacji!!! :-)

W biogradzie owszem było rewelacyjnie, dlatego w tym roku jadę tam drugi raz (ktoś jedzie 6 sierpnia?) natomiast jeśli chodzi o budvę to byłem rok temu i było gorzej niz w biogradzie, trochę drożej, ale najgorsze w tym wszystkim to dojazd, grubo ponad 30 godzin:( i jakies akcje na granicy typu przechodzenie do innych autobusow itp.
IP: 109.107.13.98
aqrat
Gość
Witam
Wybieramy się 30.07 do Biogradu z Warszawy. Proszę o informację, czy w poblizu miejsca odjazdu (Torwar) są jakieś parkingi strzeżone, żeby autko zostawić na czas wyjazdu i ile mniej więcej trzeba na to przeznaczyć "kapusty".
IP: 94.254.251.233
aqrat
Gość
Może ktoś wybiera się 30.07 do Biogradu, lub był w Bozo? Proszę o info:-).
IP: 94.254.251.233
Alina
Gość
Wlasnie wrocilam z Biogradu.Bardzo dobra organizacja.Mozliwosc wycieczek fakultatywnych i mily rezydent Pan Krzysztof.Polecam.
IP: 89.174.123.157
Arcadio
Gość
dzięki za info o euro. my jedziemy we 4 z lublina 30.07
a co do waluty to szukalem troche po bankach chorwacji wiec zabiorę troche zł. to sie wymieni na miejscu
pozdro
IP: 89.231.24.206
klepok
Gość
co do organizacji wyjazdu nie mam zastrzeżeń, autokary są rewelacyjnie wygodne, jadą szybko (do chorwacji 20-24h). Nie ma problemu z dużym bagażem, więc warto wziąć tyle jedzenia ile uniesiecie:P na miejscu tez wszystko ok, do morza i miasta blisko (Biograd). Wille są wykończone zwykle lepiej niż można by się tego spodziewać. Mieszkałem w 2 różnych, byłem w kilku i każda w porządku. Lepiej wziąć ze sobą jednak takie sprawy jak ulubiony garnek czy nóż, bo kuchnie to jest losowa sprawa. niby wszystko jest (talerze, garnki), niektóre bardzo ładne (kuchnie, nie garnki), jednak czasami czegoś brakuje. Koniecznie zabrać ze sobą czajnik elektryczny. Opieka rezydenta (jeżeli tak sztywno to można nazwać) polegała na praktycznie codziennych spotkaniach, czy to w willach czy na mieście wieczorem. Nie było tez problemów z kontaktem telefonicznym. Porównując do innych, większych biur to często w nich nie ma kompletnie kontaktu z rezydentem. Tutaj było inaczej (tak tak, Krzysiu się starał:P). Polecam wycieczki fakultatywne, przez ois wychodzą zwykle podobnie lub taniej niż w miejscowych biurach. Co do miejsca wyjazdu, mając do wyboru Biograd i Makarską, to Biograd polecam osobom z dziećmi, jest naprawdę ładnie, spokojnie, trochę chłodniej. Makarska zdecydowanie dla ludzi młodych, lubiących imprezy itd. Jeżeli miałbym jechać w tym roku lub w przyszłym jeszcze raz na wakacje to na pewno z oisem, bo nie było ani jednego nieporozumienia czy wtopy z ich strony.
IP: 83.23.170.247
Dudek
Gość
Witam, Ja wróciłem wczoraj ze Złotych Piasków z biura OIS !!. Co do miejsca To jest poprostu niesamowicie , Imprezy dziewczyny poprostu marzenie ... napewno tam wrócę .

Ale Były wielkie problemy z Organizacją
1. Jechalismy tam autokarem ok 50 GODZIN !!!!!!! Ponieważ wspaniałe biuro załatwiło popsuty autokar który zaczą psuć się juz w Warszawie , robiliśmy co chwila przystanki godzinne , aż w koncu rozawalił nam się w Rumuni i tam czekając na następny stracilismy ok jakies 12 GODZ !!
Podstawili nam Rumuński Autokar który miał nas dowieść na miejsce lecz okazało się ze Pilotka nie zna angielskiego i nie mogła dogadac się z kierowcami , wiec w złotych piaskach nie mogli trafic do hotelu i godzine błądzili
OGOLNIE TRAGEDIA !!!!!!!
Mieliśmy dostać jakąś rekompensate za to ... i dostaliśmy ostatniego dnia kolacje która powinna być w cenie wyjazdu ...
W dzień wyjazdu od godz. 10 do 23 oczywiscie na walizkach !!!

NIe muszę dodawać Że w hotelu jedzenie gorsze niż dla psa .

Ogólnie NIE POLECAM BIURA OIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP: 109.95.168.83
turist
Gość
dzieki dudek , zawsze cos ..
IP: 87.205.42.170
iskierka
Gość
Czy ktoś może coś powiedzieć o rejsach w Chorwacji ?

Wybieramy się do Biogradu na rejs w terminie 31.07-07.08 :)
IP: 83.27.238.22
Aga
Gość
Hej.
Bardzo proszę o jakieś informacje osoby, które były już w te wakacje w Biogradzie? Jak tam transport, warunki, organizacja? Zwłaszcza interesuje mnie willa Bujevic, bo tam mamy mieszkać :)
Jedziemy 6 sierpnia w 7 osób z Warszawy :)
IP: 83.24.220.171
tomek
Gość
Jedzie ktos z Gdańska do Biogradu 6 sierpnia?
IP: 89.231.180.185
Aga
Gość
Pewnie się spotkamy, bo skoro autokar z Gdańska jest o 3 w nocy, a z Wawy o 9 to pewnie ten sam, bo 6h to akurat, żeby dojechać do Wawy :D
IP: 83.24.220.171
POMOCNIK
Gość
ludzie czytajcie co inni pisza o organizacji bo jak widze ze 99% narzeka a na reszte to nie dziala to az mi sie cos dzieje.Widze ze Ci co chca jechac to nie czytaja albo nie biora pod uwage tego co sie dzieje z organizacja tylko jada a potem na miejscu sie przekonuja ze kicha potem na forum pisza to co inni.
IP: 93.105.175.82
tomek
Gość
Mi chodzi jedynie o to, by tam dojechac, dostac pokoj a potem wrócić. Nikt nie oczekuje jakiejś opieki. Byłem w biogradzie 2 lata temu z ois, rok temu w budvie. Miałem to szczescie, ze z poznania do biogradu jechalem tylko 18 godzin, choć wiem, ze autobus z wawy jechal ponad 30. Teraz obawiam sie jedynie o drogę z gdanska, bo po ubiegłorocznych perypetiach w drodze do budvy trochę się obawiam. Poza drogą, na miejscu klimat tworzą ludzie, a ten jest znakomity, wiem, że po 22 w domkach czy na zewnątrz innym przeszkadza nawet glośna rozmowa, ale wtedy można iść na plaze.
IP: 79.162.114.182
tomek
Gość
A organizacja na miejscu jest taka jaka jest, zależy jak się do tego podchodzi, na wszystko co mówią trzeba brać spory margines, jak np. na to, ze powrot jest o godz.20, to można spokojnie pakowac się z plazy dopiero po 21:)
IP: 79.162.114.182
Aga
Gość
POMOCNIK - może ktoś już wykupił niestety wycieczkę, dopiero teraz spojrzał na forum i teraz już nie ma wyjścia, bo pieniądze wpłacone...
Przynajmniej wiem czego się spodziewać, więc nie mam zamiaru potem narzekać. Jeżeli będzie masakrycznie to ostrzegę innych i tyle na ten temat. A w ogóle to z tego roku, póki co, mało narzekania widzę ludzi wracających z Biogradu.
IP: 83.24.198.78
Aga
Gość
Mam jeszcze pytanie - czy skoro na stronie ois bardzo dużo miejsc nie jest zarezerwowanych to znaczy, że jedzie mało osób czy może oni nie zaznaczają regularnie, że pokoje są porezerwowane?
IP: 83.24.198.78
anita
Gość
tomek napisał
Jedzie ktos z Gdańska do Biogradu 6 sierpnia?

Ja wlaśnie wróciłam z Biogradu, sam pobyt, rejsy-rewelacja,polcam Kornati i rejs o zachodzie slońca,fajne imprezy,piękna pogoda, wille jak dla mnie w porządku, byłam w trzech w środku, ale....mialam jechać z Gdańska w piatek rano, w środe wieczorem zadzwoniła do mnie Pani z ois że wyjazd jest z Warszawy i mamy sami dotrzeć, a kasę za bilety zwróca, bo jest za mało osób,czy zwrocą to się okaże:) Sama podróż długa...ponad 30 godzin jechaliśmy z wawy (6cgodz na granicy), ale do przeżycia, pozdrawiam i życze udanego wypoczynku:)
IP: 81.168.193.213
POMOCNIK
Gość
Ja jade 14 sierpnia busem 9 osobowym do Chorwacji i moge wziasc 7 osob
POMOCNIK
Gość
POMOCNIK napisał
Ja jade 14 sierpnia busem 9 osobowym do Chorwacji i moge wziasc 7 osob

zapomnialem dodac jade zBielska-Białej

Strona: « < ... 188 189 190 191 192 193 194 195 196 ... > »

Forum turystyczne » biuro OIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij