Autor |
Treść |
Kamil OIS
|
|
Gość
|
Bartek napisał A co do siatki to jak jest z kim, to fajnie pograc. Ciekawe jak wyglada wpozyczanie grilli. Na stronie oisu bylo tez info o mozliwosci kupna rakiji i wina od gospodarzy, teraz ta wiadomość znikła. Skonczyły się zapasy po pierwszym turnusie?
Drogi Bartku Info może znikło ale rakija jest była i będzie dostępna dla uczestników naszych wyjazdów jak nie od gospodarza to zawsze można kupić na mieście POZDRAWIAM gorąco IP: 62.233.203.150
|
Kamil OIS
|
|
Gość
|
ewka napisał Bartek, chyba dlatego, że jestem blondynką to tego forum jakoś nie udaje mi się znaleźć hehehe, ja nie wiem za co na tej politechnice dają inżyniera jak forum biogradzkiego nie mogę otworzyć hehehe Moi drodzy kochani współtowarzysze przyszli tak się zastanawiałam własnie czemu nikt tej mojej willi camber nie wybiera, nawet do tej pory ta oferta jest dostępna, może z tą willą cos jest nie tak?? Droga Ewciu Z tego co się orientuje to nigdy nikt nie miał żadnych problemów z naszych uczestników jeżeli chodzi o umilanie sobie wczasów mam na myśli m.in. siatkówkę, a nawet jakby był problem z piłką to zawsze są sklepy na miejscu i można kupić POZDRAWIAM gorąco no i tak juz przy okazji chciałam się spytać czy lubicie grac może w siatkę?? czy trzeba wziąć swoja piłkę czy tam już będzie??może nie jest to duży problem ale tak jakoś chciałam się spytać może kolega Kamil mi odpowie jakos przy okazji(bo to nic ważego w sumie ,ale jako że humor dzisiaj wyjatkowo dobry mi dopisuje to tak sobie przymknęłam oczka i wyobraziłam sobie piękne słoneczko, szum fal,no i żeby nie było za bardzo monotonnie to o tej siatkówce sobie przypomniałam hihi
IP: 62.233.203.150
|
Marek
|
|
Gość
|
Piękne słoneczko? Jak narazie według prognoz pogody ma padać deszcz na początku lipca IP: 83.3.97.2
|
Marek
|
|
Gość
|
Mam nadzieję że się nie sprawdzi. IP: 83.3.97.2
|
Bartek
|
|
Gość
|
no i zrobiło się szaro, jak za oknem... IP: 217.153.32.140
|
Damian
|
|
Gość
|
jedzie ktos moze 9-19 lipca do biogradu , willa ive ? IP: 89.77.62.178
|
Kamil OIS
|
|
Gość
|
Wierze,że pogoda będzie jednak ładna w końcu to Chorwacja PP IP: 62.233.203.150
|
ania
|
|
Gość
|
ooo nareszcie ktos z 9-19.07 tylko inna willa ja jade do Bozo IP: 212.203.136.10
|
Bartek
|
|
Gość
|
A sa jacys ktorzy juz wrocili? IP: 217.153.32.140
|
Julka
|
|
Gość
|
Wygląda na to, że nie wracają hihi IP: 80.54.36.18
|
Bartek
|
|
Gość
|
Coś domniemam że pewnie się autokar rozpadł IP: 77.253.107.38
|
Bartek
|
|
Gość
|
IP: 77.253.107.38
|
ewka
|
|
Gość
|
Marku a gdzie sprawdzasz pogodę? IP: 212.76.37.226
|
Damian
|
|
Gość
|
Powiedzcie prosze, wytlumaczcie jak mam dojechac do miejsca zbiorki w warszawie.. bo jestem z gdanska i bede jechal pociagiem ... IP: 89.77.62.178
|
Damian
|
|
Gość
|
a tak w ogole to jest ktos moze kto jedzie z trojmiasta ? IP: 89.77.62.178
|
Bartek
|
|
Gość
|
To jest 100 mod centralnego, koło PKiN IP: 77.253.107.38
|
Marek
|
|
Gość
|
IP: 83.3.97.2
|
Marek
|
|
Gość
|
Ale coś nie tak z tą pogodą bo jeszcze rano na 4 miały być burze a już zmienili że 30 stopni i słoneczko. IP: 83.3.97.2
|
Gosia
|
|
Gość
|
Damian napisał jedzie ktos moze 9-19 lipca do biogradu , willa ive ?
Ja z chłopakiem jedę 9 lipca ale willa Vera IP: 77.253.116.102
|
sarna
|
|
Gość
|
czesc!!!nikt nic nie pisze o Krymie...czy był tam już ktoś? może ktoś się wubiera w 2 poł wrzesnia?ktoś moze mi coś więcej powiedziec na ten temat (od strony praktycznej?) IP: 89.78.217.184
|
Marta
|
|
Gość
|
Gosiu daj znać jak wrócisz jak wygląda willa vera na żywo i ogólnie jak udał sie wyjazd. pozdrawiam IP: 89.187.240.15
|
Gosia
|
|
Gość
|
Marta napisał Gosiu daj znać jak wrócisz jak wygląda willa vera na żywo i ogólnie jak udał sie wyjazd. pozdrawiam
jeśli wrócę to dam znać :] IP: 87.205.173.39
|
harnas
|
|
Gość
|
witam, moze ktos powiedziec jak wyglada sprawa z wakacjami zagranica np. Chorwacja, Grecja, Krym tzn od strony organizacyjnej. Dokl;adnie interesuje mnie KRYM - SAKY i mieszkanie w domkach, pozdrowka IP: 89.78.217.184
|
kasia
|
|
Gość
|
no właśnie co z tym Krymem widze, że rozmowa toczy się jedynie o Chorwacji... może jednak ktos napisze coś o Krymie??? IP: 83.6.58.249
|
Kamil OIS
|
|
Gość
|
Damian napisał Powiedzcie prosze, wytlumaczcie jak mam dojechac do miejsca zbiorki w warszawie.. bo jestem z gdanska i bede jechal pociagiem ...
IP: 88.199.105.4
|