Autor |
Treść |
Kamil OIS
|
|
Gość
|
Damian napisał Powiedzcie prosze, wytlumaczcie jak mam dojechac do miejsca zbiorki w warszawie.. bo jestem z gdanska i bede jechal pociagiem ...
Drogi Damianie Napisz do jakiej docelowej stacji jedziesz do warszawy? a ja juz postaram Cię jakoś pokierować pewnie do centralnego? Pozdrawiam serdecznie IP: 88.199.105.4
|
Gosia
|
|
Gość
|
Drogi Kamilu,w czwartek wpłaciłam zaliczkę na wycieczkę do Chorwacji i niedostałam potwierdzenia wpłaty ani informacji, kiedy należy zapłacić resztę IP: 87.205.202.189
|
ania
|
|
Gość
|
Jest ktoś może kto jedzie z wrocławia 9 lipca? IP: 212.203.136.10
|
Marek
|
|
Gość
|
Marek napisał Parę pytań do Bartka z OIS. 1.Na stronie jest wiadomość że wykwaterowanie z pokoi jest rano w wyjazd wieczorem wiec co w tym czasie mamy zrobić ze swoimi bagażami i czy biuro ma zamiar zagospodarować jakoś ten czas czy po prostu mamy iść sobie na plażę i czekać do wieczora? Pytam się bo zawsze możemy trafić na deszcz a nie było by miło siedzieć na deszczu cały dzień. 2.Na stronie miała się pojawić mapka Biogradu z willami ale jakoś jej nie widzę. Doczekamy się jej? 3.Jakie jest ryzyko że autokar będzie kontrolowany na granicy w celu poszukiwania jedzenia, gdyż z tego co słyszałem jest zakaz wwozu? Uważasz że warto zaryzykować bo jedzenie w cro drogie. 4.Zostaniemy jakoś poinformowani o ewentualnym opóźnieniu autokaru? 5.Czy w czasie drogi będziemy się zatrzymywać w Czechach na jakiś obiad bo nie wiem czy wziąć korony? 6.Czy zatrzymamy się na strefie bezcłowej bo jak sadzę będziemy jechać przez przejście w Mariborze chyba że się mylę. 7.Czy willa Damir jest usytuowana na ulicy Splickiej, gdyż po moich poszukiwaniach udało mi się znaleźć taką lokalizacje, lecz nie jestem do końca przekonany że trafiłem akurat na tą wille. Z góry dzięki za odpowiedzi.
IP: 83.3.97.2
|
Marek
|
|
Gość
|
Kamilu może ty odpowiesz mi na te pytania bo do tej pory nie doczekałem się odpowiedzi? IP: 83.3.97.2
|
Marek
|
|
Gość
|
Jeśli chodzi o pytanie 3 to już znam odpowiedz. Z tego co się dowiedziałem to zakaz wwozu żywności dotyczy tylko turystów z poza Unii jeśli to kogoś interesuje. IP: 83.3.97.2
|
barsow
|
|
Gość
|
może ktos cos napisac o Krymie ?? IP: 89.78.217.184
|
barsow
|
|
Gość
|
wybiera sie ktoś na Krym do SAKY ALBO TAM JZU BYŁ I COS WIECEJ MOZE O TYM NAPISAC ?? IP: 89.78.217.184
|
Bartek
|
|
Gość
|
Pytanie do Kamila.
Czy jesteś Ty albo ktoś z ois obeznany w jantorach w biogradzie, tzn: -czy wiesz które nie "zżynają" - czy w Biogradzie są kantory które wymieniają PLN na kuny cz lepiej jest mieć euro IP: 87.205.246.181
|
kat
|
|
Gość
|
Bartek napisał Pytanie do Kamila.
Czy jesteś Ty albo ktoś z ois obeznany w jantorach w biogradzie, tzn: -czy wiesz które nie "zżynają" - czy w Biogradzie są kantory które wymieniają PLN na kuny cz lepiej jest mieć euro
Że się wtrącę wszędzie w Chorwacji można wymienić zł na kuny, a wartość 1 zl to 2,15 kun, tak mi powiedziano w wydz konsul. IP: 85.14.77.25
|
scaramouche
|
|
Gość
|
barsow: ja jade na krym 10.07. nie wiem jak będzie, ale sporządziłam testament. IP: 79.175.197.63
|
barsow
|
|
Gość
|
od razu spisywac testament bedzie dobrze, najwyzej cie wywiazą do arabów i sprzedaja za 2 wielbłady Mam rozumiec ze jak nazrazie nic nie wiesz od uzytkwonikow forum odnosnie tej miejscowosci SAKY, warunków w domkach itp. ?? IP: 89.78.217.184
|
dawid
|
|
Gość
|
jade do biogradu 10.08 z wroclawia czy jedzie ktos w tym terminie i moze mi powiedziec gdzie jest skwer janikow czy .... hehe IP: 80.54.202.2
|
zuz
|
|
Gość
|
marta napisał jedzie ktoś z Was 18.08 - 28.08 do biogradu - willa Vera? my wybieramy się prawdopodobnie 11 os grupa. czy ktoś już był w tym roku w Biogradzie, a najlepiej w tej willi? jak z rozmieszczeniem - daleko od plaży? no i jak warunki? czy można liczyć na pomoc pilota/rezydenta i jak podróż - ile trwa itd. proszę o opinię klienta (z tego roku), a nie pracownika pozdrawiam
jezeli nasza rezerwacja sie powiodla to w tym terminie pojade z mala grupka znajomych - BUJEVIC. tez jestem ciekawa jak sie sprawdzi wyjazd, bo jade po raz pierwszy a rozne opinie znalazlam jesli chodzi o OIS. wiec fajnie by bylo gdyby ludzie po wyjazdach w lipcu powpisywali sie i opowiedzieli nam co nie co IP: 85.222.86.69
|
dawid
|
|
Gość
|
no wlasnie tez bym chcial sie czegos dowiedziec ale aktualnie a nie z przed roku tak samo jade pierwszy raz z tym biorem ale z tego co czytam to nie wiem co myslec Jestem takiego zdania ze jesli sam sie nei przekonam nie bede wiedzial nie oczekuje nie wiadomo czego zreszta nawet cena na to nie pozwala ;] mam nadzieje ze bede mial dach nad glowa i pogode wiecej mi nic nie potrzeba razem damy rade cos sie wymysli i wypelni czas ... ;] IP: 80.54.202.2
|
barsow
|
|
Gość
|
tak czy sieak daj znac na forum jak wrociecie jak bylo IP: 89.78.217.184
|
zuz
|
|
Gość
|
jak ja czytam niektore komentarze to az mnie ciarki przechodza, wszyscy sie skarza na kompletny brak organizacji biura.
ale moze jednak jest troche prawdy w tym ze ludzie zadowoleni raczej nie wpisuja sie na takie fora. bo i po co?
z niecierpliwoscia bede czekac na akutalne opinie. szczegolnie jesli chodzi o Chorwacje: Biograd IP: 85.222.86.69
|
Antonina
|
|
Gość
|
Witam!
Znalazłam to forum i poczytałam kilka postów. Pewnie nie zrezygnuje już z wycieczki która zarezerwowałam. Mam nadzieję tylko że wrócę do Polski z Chorwacji i będę miała gdzie spać. wolę za tą cene wyjechać za granice i marudzic na organizacje niz wyjechać nad polskie morze i marudzic że woda w Bałtyku zimna i brudna a do tego np. cały czas padał deszcz. IP: 78.30.95.150
|
zuz
|
|
Gość
|
jak ja czytam niektore komentarze to az mnie ciarki przechodza, wszyscy sie skarza na kompletny brak organizacji biura.
ale moze jednak jest troche prawdy w tym ze ludzie zadowoleni raczej nie wpisuja sie na takie fora. bo i po co?
z niecierpliwoscia bede czekac na akutalne opinie. szczegolnie jesli chodzi o Chorwacje: Biograd IP: 85.222.86.69
|
Julka
|
|
Gość
|
a przez co jedziemy do Biogradu? IP: 80.54.36.18
|
Marek
|
|
Gość
|
Czechy, Austria, Słowenia IP: 83.3.97.2
|
Antonina
|
|
Gość
|
zuz napisał ale moze jednak jest troche prawdy w tym ze ludzie zadowoleni raczej nie wpisuja sie na takie fora. bo i po co?
z niecierpliwoscia bede czekac na akutalne opinie. szczegolnie jesli chodzi o Chorwacje: Biograd
Ja również mam taką nadzieję i także czekam na opinie dotyczące Biogrdu a szczególnie willi dzepina IP: 78.30.95.150
|
Malena
|
|
Gość
|
KRYM?? Czy nikt nie jeździ na Krym? Tylko Grecja i Chorwacja? IP: 83.4.185.91
|
Bartek
|
|
Gość
|
Marek napisał Czechy, Austria, Słowenia
A mi mówili że przez Węgry... IP: 77.253.107.85
|
Julka
|
|
Gość
|
Bartek napisał Marek napisał Czechy, Austria, Słowenia
A mi mówili że przez Węgry...
To może niech się Kamil z OIS wypowie A przy okazji inne pytanie - kiedy dokładnie mamy zdecydować czy i z jakich wycieczek fakultatywnych chcemy skorzystać? Pozdro dla grupy Biograd 01.07. , zwłacza tych z willi Vera IP: 80.54.36.18
|