Autor |
Treść |
aneccia
|
|
Gość
|
zula napisał aneccia napisał Emilia napisał Ewcia napisał aneccia napisał emilia napisał a kto jedzie 2 sierpnia do Biogardu? willa ugri Hej ja ze znajomymi wyruszamy 2 sierpnia, ale willa Elic pozdrawa Hej, ja 2.08 jadę z chłopakiem do willi Camber, pozdrawiam hej z koleżanką tez 2 sierpnia do biogradu!willa Elic;-) Pozdrawiam No w koncu ktos jedzie w tym terminie ja jade z Poznania z chłopakiem a skad reszta ekipy wyrusza? Mam nadzieje że sie super zabawimy pozdrowionka do wszystkich ślę
Ja z chłopakiem i koleżankami wyruszamy z Łodzi, również mamy nadzieję, że będzie udana zabawa buziaki dla wszystkich
Ooo, wreszcie ktos z Lodzi! W ile osob jedziecie? i w jakim wieku?
Hej Zula 24, 26, 28 latek a wasza paczka? buzka IP: 195.74.50.1
|
Kamil OIS
|
|
Gość
|
KOCHANI FOROWICZE STAŁO SIĘ !!! POJAWIŁA SIĘ OFERTA FORTUNA - NAJTAŃSZA I NAJLEPSZA OFERTA NA RYNKU Zapraszamy do sprawdzenia jej na naszej stronie www.ois.pl śpieszcie się bo tel. do naszego biura się urywają w sprawie nowej ofert To nie koniec dobrych informacji w naszych ofertach do chorwacji Biogradu pojawiły się nowe ładne wille po atrakcyjnych cenach atrakcyjnym położeniu w mieście Biograd!Sprawdźcie nową ofertę i nowe wille robimy to z myślą o Was, a Biograd w tym roku jest oblegany przez uczestników naszych wyjazdów POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH IP: 88.199.105.4
|
Julka
|
|
Gość
|
Kamil Napiszesz o której wyjazd z Wawy do Biogradu, 1go lipca? Nie wszyscy z Wawy są, i najpierw muszą tam dojechać, więc wypadałoby, żebyśmy zostali poinformowani, w końcu to już tylko kilka dni do naszego wyjazdu. Ja np do Wawy jadę wcześniej i niekoniecznie będę miała tam swojego kompa i net, a jak narazie nikt mnie o żadnej zmianie nie poinformował. IP: 80.54.36.18
|
kat
|
|
Gość
|
Ile mniej więcej jest z willi IVA do plaży? Czy jest piaszczysta? IP: 85.14.77.25
|
Patrycja
|
|
Gość
|
Cześć, czy jedzie ktoś do Biogradu w terminie 18-28.08? Ja jadę ze znajomymi, razem 8 osób i mamy nadzieję na świetną zabawę Będziemy mieszkać w villi Elic, jeśli posoadacie więcej informacji o tej villi to proszę o odpowiedź, pozdrawiam IP: 79.184.196.164
|
Kamil OIS
|
|
Gość
|
Julka napisał Kamil Napiszesz o której wyjazd z Wawy do Biogradu, 1go lipca? Nie wszyscy z Wawy są, i najpierw muszą tam dojechać, więc wypadałoby, żebyśmy zostali poinformowani, w końcu to już tylko kilka dni do naszego wyjazdu. Ja np do Wawy jadę wcześniej i niekoniecznie będę miała tam swojego kompa i net, a jak narazie nikt mnie o żadnej zmianie nie poinformował.
Droga Julko Prosze mi napisac czy to sa wyjazdy wakacyjne czy OLA - Odjazdowe lato Akademickie? i do ktorej willi jedziecie wiesz szybciej bede mogl Cie znalezc ale mysle ze to bedzie 6:30 Pozdrawiam Serdecznie IP: 88.199.105.4
|
Julka
|
|
Gość
|
Chodzi o: CHORWACJA BIOGRAD -Nowe wille, Super Nowa Oferta. Dla młodych ludzi (18-35). Terminy Lipiec,Sierpień,Wrzesień, 01.07. - 11.07. Wyjazd miał być o 6.30 ale coś pisałeś, że się przesunie, dlatego pytam. IP: 80.54.36.18
|
zula
|
|
Gość
|
aneccia napisał zula napisał aneccia napisał Emilia napisał Ewcia napisał aneccia napisał emilia napisał a kto jedzie 2 sierpnia do Biogardu? willa ugri Hej ja ze znajomymi wyruszamy 2 sierpnia, ale willa Elic pozdrawa Hej, ja 2.08 jadę z chłopakiem do willi Camber, pozdrawiam hej z koleżanką tez 2 sierpnia do biogradu!willa Elic;-) Pozdrawiam No w koncu ktos jedzie w tym terminie ja jade z Poznania z chłopakiem a skad reszta ekipy wyrusza? Mam nadzieje że sie super zabawimy pozdrowionka do wszystkich ślę
Ja z chłopakiem i koleżankami wyruszamy z Łodzi, również mamy nadzieję, że będzie udana zabawa buziaki dla wszystkich
Ooo, wreszcie ktos z Lodzi! W ile osob jedziecie? i w jakim wieku?
Hej Zula 24, 26, 28 latek a wasza paczka? buzka
20, 20, 20, 20 )) Mam nadzieje, ze nie bedziemy najmlodsi Pozdrawiam! IP: 83.10.238.139
|
zula
|
|
Gość
|
lullaby napisał ja, wraz z piatką znajomych jedziemy z Łodzi w tym terminie. Pozdrawiam.
O, a moge zapytac i Ciebie o Wasz wiek? Tak dla orientacji Pozdrawiam! IP: 83.10.238.139
|
Kamil OIS
|
|
Gość
|
Julka napisał Chodzi o: CHORWACJA BIOGRAD -Nowe wille, Super Nowa Oferta. Dla młodych ludzi (18-35). Terminy Lipiec,Sierpień,Wrzesień, 01.07. - 11.07. Wyjazd miał być o 6.30 ale coś pisałeś, że się przesunie, dlatego pytam.
Droga Julko Godzina pozostala bez zmian czyli 6.30 Pozdrawiam Serdecznie IP: 62.233.203.150
|
Bartek
|
|
Gość
|
Kamil OIS napisał Julka napisał Chodzi o: CHORWACJA BIOGRAD -Nowe wille, Super Nowa Oferta. Dla młodych ludzi (18-35). Terminy Lipiec,Sierpień,Wrzesień, 01.07. - 11.07. Wyjazd miał być o 6.30 ale coś pisałeś, że się przesunie, dlatego pytam.
Droga Julko Godzina pozostala bez zmian czyli 6.30 Pozdrawiam Serdecznie A dlaosób z wczesniejszej oferty: " CHORWACJA - BIOGRAD tylko dla Młodych Ludzi (18-35)!!!! Apartamenty w super cenach! Terminy Czerwiec,Lipiec,Sierpień,Wrzesień,Październik " ??
IP: 87.205.197.240
|
Marek
|
|
Gość
|
Jedzie ktoś do willi Damir 1 lipca? IP: 83.3.97.2
|
Marek
|
|
Gość
|
Mam pytanie do Kamila. W jaki sposób są przydzielane pokoje i czy mam pewność że jak jadę z dziewczyną to nie dostaniemy osobnych łóżek? IP: 83.3.97.2
|
Kamil OIS
|
|
Gość
|
Marek napisał Mam pytanie do Kamila. W jaki sposób są przydzielane pokoje i czy mam pewność że jak jadę z dziewczyną to nie dostaniemy osobnych łóżek?
Drogi Marku Jeżeli dobrze zrobiłeś rezerwację to nie ma możliwości żebyś spał gdzie indziej niż Twoja dziewczyna!Pary NIGDY nie sa rozdzielane a wiec nie masz o co sie martwic Pozdrawiam serdecznie IP: 62.233.203.150
|
Kamil OIS
|
|
Gość
|
Bartek napisał Kamil OIS napisał Julka napisał Chodzi o: CHORWACJA BIOGRAD -Nowe wille, Super Nowa Oferta. Dla młodych ludzi (18-35). Terminy Lipiec,Sierpień,Wrzesień, 01.07. - 11.07. Wyjazd miał być o 6.30 ale coś pisałeś, że się przesunie, dlatego pytam.
Droga Julko Godzina pozostala bez zmian czyli 6.30 Pozdrawiam Serdecznie A dlaosób z wczesniejszej oferty: " CHORWACJA - BIOGRAD tylko dla Młodych Ludzi (18-35)!!!! Apartamenty w super cenach! Terminy Czerwiec,Lipiec,Sierpień,Wrzesień,Październik " ??
Drogi Barku Dla wszystkich ofert godz.odjazdow pozostaje bez zmian Pozdrawiam Serdecznie IP: 62.233.203.150
|
Marek
|
|
Gość
|
Kamilu nie o to mi dokładnie chodziło. Chodzi mi o to że w willi damir ze zdjęć widzę że są pokoje z łóżkami dwuosobowymi i dwoma jednoosobowymi. IP: 83.3.97.2
|
zuz
|
|
Gość
|
marta napisał zuz - mam zatem nadzieję, że jakoś przeżyjemy tą wycieczkę i będzie miło my wsiadamy prawdopodobnie w katowicach jednak. ale będzie nas sporo i mam nadzieję, będziemy siedzoeć wszyscy razem;p chociaż wszystkiego można się spodziewać
No my jedziemy z Warszawy tez mam nadzieje ze nas nie rozdziela po autokarach. Bo to kiszka. Co prawda 6-7 osob to nie tak duzo, no ale wiadomo? Patrycja napisał Cześć, czy jedzie ktoś do Biogradu w terminie 18-28.08? Ja jadę ze znajomymi, razem 8 osób i mamy nadzieję na świetną zabawę Będziemy mieszkać w villi Elic, jeśli posoadacie więcej informacji o tej villi to proszę o odpowiedź, pozdrawiam
Ja jade w tym terminie rowniez ze znajomymi a gdzie bedziecie wsiadac? Kamil OIS napisał Droga Zuz Powiem Ci tak że ludzie zadowoleni rzadko piszą na takim forum a co do naszych wycieczek to zawsze się znajdzie osoba której coś się nie spodoba i wtedy krytykuje nas na forach. Pojedzisz sama się przekonasz ale mogę Cię zapewnić że będziesz zadowolona Pozdrawiam Serdecznie
Mam nadzieje ze bede zadowolona, mozesz liczyc ze po wyjezdzcie podziele sie swoja szczera opinia ze wszystkimi uzytkownikami tego forum Pozdrawiam. IP: 85.222.86.69
|
Kamil OIS
|
|
Gość
|
Marek napisał Kamilu nie o to mi dokładnie chodziło. Chodzi mi o to że w willi damir ze zdjęć widzę że są pokoje z łóżkami dwuosobowymi i dwoma jednoosobowymi.
Drogi Marku To zależy jaki pokój wybraliście jaby bylo cos nie tak zawsze mozna zlaczyc ze soba dwa lozka jednoosobowe Pozdrawiam Serdecznie IP: 88.199.105.4
|
asiaoko
|
|
Gość
|
Jestem zainteresowana oferta biura ois, ale mam dwa pytania: w regulaminie jest napisane, ze potrzeny jest paszport.. czy moze byc tylko dowod osobisty, zamiast paszportu? i pytanie drugie czy umowę trzeba podpisac osobiscie, gdyz mieszkam na stale w bydgoszczy, czy wystarczy sama wplata pieniedzy?? z gory dziękuje za odpowiedź pozdrawiam IP: 77.115.27.191
|
fikus
|
|
Gość
|
jak sie na tym gronie zarejestrowac? bo jaos nie moge znalesc zadnej opcji rejestracji:/ IP: 83.20.218.182
|
Patrycja
|
|
Gość
|
zuz napisał marta napisał zuz - mam zatem nadzieję, że jakoś przeżyjemy tą wycieczkę i będzie miło my wsiadamy prawdopodobnie w katowicach jednak. ale będzie nas sporo i mam nadzieję, będziemy siedzoeć wszyscy razem;p chociaż wszystkiego można się spodziewać
No my jedziemy z Warszawy tez mam nadzieje ze nas nie rozdziela po autokarach. Bo to kiszka. Co prawda 6-7 osob to nie tak duzo, no ale wiadomo? Patrycja napisał Cześć, czy jedzie ktoś do Biogradu w terminie 18-28.08? Ja jadę ze znajomymi, razem 8 osób i mamy nadzieję na świetną zabawę Będziemy mieszkać w villi Elic, jeśli posoadacie więcej informacji o tej villi to proszę o odpowiedź, pozdrawiam
Ja jade w tym terminie rowniez ze znajomymi a gdzie bedziecie wsiadac? Kamil OIS napisał Droga Zuz Powiem Ci tak że ludzie zadowoleni rzadko piszą na takim forum a co do naszych wycieczek to zawsze się znajdzie osoba której coś się nie spodoba i wtedy krytykuje nas na forach. Pojedzisz sama się przekonasz ale mogę Cię zapewnić że będziesz zadowolona Pozdrawiam Serdecznie
Mam nadzieje ze bede zadowolona, mozesz liczyc ze po wyjezdzcie podziele sie swoja szczera opinia ze wszystkimi uzytkownikami tego forum Pozdrawiam.
My wsiadamy w Poznaniu IP: 79.184.233.18
|
Kamil OIS
|
|
Gość
|
asiaoko napisał Jestem zainteresowana oferta biura ois, ale mam dwa pytania: w regulaminie jest napisane, ze potrzeny jest paszport.. czy moze byc tylko dowod osobisty, zamiast paszportu? i pytanie drugie czy umowę trzeba podpisac osobiscie, gdyz mieszkam na stale w bydgoszczy, czy wystarczy sama wplata pieniedzy?? z gory dziękuje za odpowiedź pozdrawiam
Droga Asiaoko Paszport nie jest wymagany już do Chorwacji wystarczy dowód A co do Twojego drugiego pytania to wszystko możesz załatwić na miejscu co mianowicie musisz zrobić: 1.zrobić rezerwację przez internet 2.otrzymujesz od nas potwierdzenie i umowę do wypełnienia 3.dokonujesz wpłaty i dowód wpłaty wraz z umową wysyłasz nam fax. 4.potwierdzamy Twoją rezerwację 5. 21 dni przed terminem wyjazdu wpłacasz resztę pieniążków To wszystko Pozdrawiam Serdecznie IP: 88.199.105.4
|
pola
|
|
Gość
|
Kamil OIS napisał Bartek napisał Kamil OIS napisał Julka napisał Chodzi o: CHORWACJA BIOGRAD -Nowe wille, Super Nowa Oferta. Dla młodych ludzi (18-35). Terminy Lipiec,Sierpień,Wrzesień, 01.07. - 11.07. Wyjazd miał być o 6.30 ale coś pisałeś, że się przesunie, dlatego pytam.
Drogi Barku Dla wszystkich ofert godz.odjazdow pozostaje bez zmian Pozdrawiam Serdecznie
to w takim razie nie wiem o co chodziło z tymi zmianami skoro nic się nie zmienia czyli wyjazd z Wawy 1 lipca o 6.30? IP: 195.116.34.16
|
Kasia
|
|
Gość
|
Pytanie do Kamila z ois: czy w Biogradzie na plazach sa jezowce? :> trzeba zaopatrzec sie w specjalne buty do wody, czy obedzie sie bez nich? IP: 78.131.137.50
|
Marek
|
|
Gość
|
Na plażach w Biogradzie nie ma jeżowców bo jeżowce to stworzonka wodne i żyją w wodzie a nie na plaży. W wodzie na pewno są jak wszędzie w Cro. Ogólnie to ja butów nie używałem bo woda jest na tyle przejrzysta że jeżowce są widoczne ale jak nie masz ochoty ciągle patrzeć pod nogi to polecam buty. Pozdro. IP: 83.3.97.2
|