» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » AQUAMARIS

AQUAMARIS

Strona: « < ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... > »

Autor Treść
kaka
Gość
Mario, a w jakim terminie masz wykupione wczasy? Zdecydowaliście się na zmianę? My też mamy lecieć w poniedziałek na Thassos, do Aeolis 2+2. Na razie nikt do nas nie dzwonił.
IP: 83.10.64.49
kaka
Gość
Jeszcze jedno pytanie, dali Wam możliwość rezygnacji ze zwrotem kosztów, jeśli nie zgodzicie się na zmianę hotelu?
Użytkownik
ja też tam lecę(2+2) ale dopiero 25.07 i nic nie wiem, nikt do mnie nie dzwonił?, może pózniesze terminy odbęda się ;) , mario kiedy lecisz do aeolis?
IP: 89.74.97.131
Użytkownik
kaka..... daj znac czy u ciebie nic się nie zmieniło z wczasami w aoelis, ja tam jadę pózniej od was.
kaka
Gość
Ok, jeśli nie zrezygnujemy... Sama nie wiem, czy się pakować czy nie...Jutro rano zadzwonimy do biura. Ciekawe jest to, że nie ma żadnych opinii, a turyści już przecież wrócili...
Użytkownik
masz rację , bo piszą tylko tacy jak my przed wyjazdem albo niezadowoleni :) ale może ktoś w końcu napisze co był w aoelis? mam nadzieję że brak wiadomości od tych co byli już w aeolis to dobra wiadomośc że wszystko ok, :) :) daj znac co zadecydowałas i co powiedzą ci z biura :)
kaka
Gość
Nie znalazłam nawet negatywnych opinii, po prostu cisza.
kaka
Gość
Mario, napisz coś więcej...
krzyś
Gość
czy ktoś był w tym roku w Bułgarii?
IP: 46.112.188.38
mario
Gość
Podpisaliśmy umowę z pośrednikiem, jakiś tydzień temu kontaktowaliśmy się z nimi i prosilismy o sprawdzenie tego hotelu, bo nadal nie ma opini na jego temat a na forach jak wiecie prawie same negatywy. Dostaliśmy info, że pracownicy Aquamaris byli w tym hotelu i wszystko jest OK i czekają nas cudowne wakacje. No i że mam nie czytać opinii na forach... Po czym telefon wczoraj, że może jednak zamiana (ale to z inicjatywy pośrednika, nie organizatora!!!), bo te pokoje nie są gotowe. Mamy czas do jutra... lecieć mamy 04.07 z Katowic... Jutro napiszę co załatwiliśmy. Zobaczymy...
W tym wszystim najgorsze jest to, że człowiek chce spędzić spokojnie urlop, na miejscu dostać to za co zapłacił. Coż... Póki co cieszmy się wolnym dniem:-)
IP: 83.10.121.15
kaka
Gość
Dzięki Mario, to pięknie, a my lecimy już w poniedziałek... A dzwoniłam do biura tydzień temu, że jestem zaniepokojona forami i brakiem opinii o tym hotelu, ale powiedzieli, że wszystko jest ok. W poniedziałek wrócili turyści z dwutygodniowego turnusu i nie ma żadnych negatywów. Gdyby było tak źle, jak np z Malia Resort, to ludzie by pisali... My też jutro zadzwonimy do biura, ale wątpię, że coś się uda od nich wyciągnąć. Super, że macie możliwość zamiany, chociaż te hotele na Krecie i Rodos są w większości ***, też ludzie na forach nie piszą dobrze... Macie przynajmniej wybór.
IP: 178.42.223.155
xxxx
Gość
o hotelach na Rodos nie pisza wcale
IP: 78.88.187.253
kaka
Gość
Fakt, głównie mowa o Krecie
IP: 178.42.223.155
Użytkownik
kaka....... :) mam ogromną prozbę , jak już będziesz na miejscu na thassos w aeolis czy mogłabyś mi dac znac co i jak mój mail magda-325@tlen.pl ( lub napisz a podam Ci num.tel. do siebie )tak chyba prościej. :) :)
Użytkownik
do mario.......... jeśli jednak zdecydujesz się na zmianę to ja wybrałabym Kretę , byłam tam w tamtym roku w Gieorgioupoli i byłam zadowolona.. na wschodniej części Krety jest fajna miejscowośc Lerapetra ( hotel Petra mare) sama brałam go pod uwagę ze względu na dzieci :) blisko do plaży Vai. i na złotą wyspę. natomias jesli twoje dzieci sa duże i nie chcesz zamiany na inny hotel niech może dadzą ci dwie dwójki, )lub trójkę z dostawką jak są małe) to też dobre rozwiązanie ale oczywiście zależy od wieku dzieci i czy to tobie pasuje, ;) daj znac czy i gdzie jedziesz z rodzinką . trzymam kciuki że wszystko będzie ok. :)
maciek
Gość
Witam!

Czytając opinię widzę same negatywy...Dotyczą jednak tak naprawdę dwóch spraw:
1. Zmiana miejsca pobytu w przypadku jednej wycieczki.
2. Pojawienie się opłaty paliwowej (rozumiem, że tego można uniknąć poprzez wykup "gwarancji niezmienności ceny".

Chciałem spytać czy zdarzyły się jeszcze jakieś inne negatywne doświadczenia z biurem "aquamaris" ?? Planuję w sierpniu wybrać się do Parali do hotelu Principle. Proszę o opinię osób, które wróciły z tego miejsca. Jak hotel i jak wyglądała organizacja ze strony touroperatora. Z góry dziękuję za opinię.

Pozdrawiam,
Maciek
IP: 77.254.212.136
Ancia
Gość
Witam czy był ktoś na Krecie w hotelu Xenia Helios?
IP: 83.30.127.112
milka
Gość
Właśnie wruciłam z Malia Resort i nie zgadzam się całkiem z tymi negatywnymi opiniami. Jedzenie było dobre alkohole wydawane w tych godzinach w których napisane było na umowie , hotel odnowiony ale częściowo 1 większy budynek tak mały nie czyli jak kto trafi ale można było prosić o zmiane , obsługa miła poza panią polką którą po uwagach i skargach polaków odrazu zwolniono. Morze super , miasto dla młodych za cenę którą zapłaciłam 1800zł. za 2 tygodnie jestem bardzo zadowolona i 7 osób które były ze mną tez. Wszystko co dostałam było zgone z umową. Zwiedziłam wyspe i myślę że plaża przy hotelu super , trochę mały basen . Miejscowość niestety opanowana przez Anglików. Właściciel hotelu na koniec pytał się nawet co byśmy tam zmienili. Hotel to ok.2,5 gwiazdki i nie prawdą jest to że podobno funkcjonuje od tego roku wcześniej był hotelem dla Anglikow ale go zdewastowali i teraz są tam sami Polacy. Jeśli komuś się nie podobało to proponuje polskie morze zobacza ile zaplacą. :P
IP: 195.66.86.254
EwaB511
Gość
swietnie-moze wkoncu cos w malia resort pozmieniali, po tylu skargach to juz by byla bezczelnosc jakby te uwagi mieli gdzies...
IP: 83.10.148.118
gongu
Gość
Myslę ,że z Malia resort ludzie wracają tacy rozczarowani dlatego ,że : Aquamaris podaje ,że jest to hotel 4 gwiazdkowy a widać ,że jest 2,5* lujdzie jadą nastawieni na luksus <no bo co się oszukiwać 4 gwiazdki to już powinno być coś!> a tutaj spotyka ich rozczarowanie... Następna rtzecz to nazwanie wyżywienia All!! gdyby od razu była zwracana uwagi ,że to wersja light NIE BYŁOBY PROBLEMU :)
IP: 78.149.78.37
EwaB511
Gość
gongu racja!
IP: 83.10.107.195
Użytkownik
ktoś może był juz w aeolis na thassos i może podzielic się wrazeniami??? :)
snajpi
Gość
Chyba jeszcze musimy poczekać........................
IP: 77.223.195.165
kaka
Gość
My tam będziemy w poniedziałek rano to coś skrobniemy...
IP: 83.22.69.33
Użytkownik
napisz jak lot ,transport i z którego portu, oraz jak wrażenia oczywiście z hotelu :) ,
kaka jak będziesz miała problem z intern.w hotelu to pisz ewentualnie sms, a ja odrazu dam znac na forum ,
życzę udanych i wspaniałych wczasów :) ja już nie mogę doczekac się kiedy i ja tam będe :) :) :)

Strona: « < ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... > »

Forum turystyczne » AQUAMARIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij