Autor |
Treść |
kamor2
|
|
Gość
|
Łyli napisał Witam. Tezl lecę z żoną do SB 5 lipca z Katowic ale do Amfibi, pewnie tym samym samolotem. Narazie nic mi nie zmienili i mam nadzieje że tak pozostanie
My też mieliśmy lecieć do Amfibii bo nam go polecali ale wybraliśmy nowy hotel zobaczymy jak na tym wyjdziemy Miłego wypoczynku a samolot pewnie ten sam IP: 193.151.76.199
|
gongu
|
|
Gość
|
witam 6 lipca - 13 lipca lecimy z biura Aquamaris na Krete do Malia resort. Jak kupowałam wycieczkę były bardzo pozytywne opinie zeszłoroczne a teraz jestem w szoku ludzie piszą ,że oferta AL to wydzielanie posiłków..i ogólna TRAGEDIA, czy ktoś może coś więcej napisac lub jedzie też w tym terminie? IP: 217.212.230.14
|
ARO
|
|
Gość
|
gongu napisał witam 6 lipca - 13 lipca lecimy z biura Aquamaris na Krete do Malia resort. Jak kupowałam wycieczkę były bardzo pozytywne opinie zeszłoroczne a teraz jestem w szoku ludzie piszą ,że oferta AL to wydzielanie posiłków..i ogólna TRAGEDIA, czy ktoś może coś więcej napisac lub jedzie też w tym terminie?
O czym Ty piszesz jak to Pseudo biuro działa pierwszy ROK... IP: 89.25.132.241
|
|
|
Użytkownik
|
ARO napisał gongu napisał witam 6 lipca - 13 lipca lecimy z biura Aquamaris na Krete do Malia resort. Jak kupowałam wycieczkę były bardzo pozytywne opinie zeszłoroczne a teraz jestem w szoku ludzie piszą ,że oferta AL to wydzielanie posiłków..i ogólna TRAGEDIA, czy ktoś może coś więcej napisac lub jedzie też w tym terminie?
O czym Ty piszesz jak to Pseudo biuro działa pierwszy ROK...
ARO o czym TY piszesz???? ,to biuro jest już ponad dwa lata , przejeło samolotówkę od OK. i nie jest pseudo tylko podzielili oferty, jedni robią autokar(OK) a drudzy samolot(Aqua..) IP: 89.74.97.131
|
MAry
|
|
Gość
|
Tez wybieram sie do hotelu Malia Resort (27.07).. a z dnia na dzien przybywa o nim złych opinii.. ALe co tam Od tego jak ja sie bede bawic nie zalezy miejsce w hotelu. Mam zamiar byczyc sie na plazy i dobrze bawic. Oni niech mnie tylko bezpiecznie zawioza i przywioza z powrotem IP: 62.87.248.237
|
EwaB511
|
|
Gość
|
MAry dobre założenie-tez tak pomyslalam juz w drugim dniu bedac tam, naszczescie poznalam wspanialych ludzi! ale takie fora sa fatycznie od tego zeby zglaszac i ostrzegac! Moze biuro dzieki tym opiniom cos wkoncu zmieni! IP: 95.50.11.114
|
ARO
|
|
Gość
|
lubinianka napisał ARO napisał gongu napisał witam 6 lipca - 13 lipca lecimy z biura Aquamaris na Krete do Malia resort. Jak kupowałam wycieczkę były bardzo pozytywne opinie zeszłoroczne a teraz jestem w szoku ludzie piszą ,że oferta AL to wydzielanie posiłków..i ogólna TRAGEDIA, czy ktoś może coś więcej napisac lub jedzie też w tym terminie?
O czym Ty piszesz jak to Pseudo biuro działa pierwszy ROK...
ARO o czym TY piszesz???? ,to biuro jest już ponad dwa lata , przejeło samolotówkę od OK. i nie jest pseudo tylko podzielili oferty, jedni robią autokar(OK) a drudzy samolot(Aqua..)
Może i ponad dwa lata a nawet ponad 15 lat Tramp Travel i inne tam,ale jako aqua(czyli ok services) to pierwszy rok,i po moich doświadczeniach to NAPEWNO jest PSEUDO BIURO...tyle odemnie IP: 89.25.132.241
|
EwaB511
|
|
Gość
|
zgadzam sie!! IP: 95.50.11.114
|
gongu
|
|
Gość
|
ARO a co to ma za znaczenie ile to biuro istnieje dla mnie może istnieć miesiąc tu chodzi o HOTEL, jaki wpływ ma biuro na opinie o hotelu??!! Napisałam ,że ja akurat jede z tego całego Aquamaris. Nie rozumiem skoro rok czy dwa lata temu Aquamaris nie istniało to znaczy ,że do Hotelu Maria Resort nikt nie jezdził?! Pomyśl...Także zeszłoroczne opinie mogą być np od osób ktore indywidualnie kupoiwały wycieczki. Kupując wycieczke czytałam także opinie na zagranicznych stronach.. szkoda tylko ,że nagle teraz pojawiły się same negatywne które tak bardzo mnie zniechęcają do wyjazdu.. Nie wiem czy to wina marudnych turystów.... Jest może ktoś kto wypowie sie pozytywnie?? IP: 80.239.242.175
|
dziku
|
|
Gość
|
ja osobiście myślę że to wina marudnych turystów z Polski Przykład znajomego...wczoraj zadzwonił (ledwo przyjechali do hotelu o godz 22) że chce numer telefonu do Izby Turystycznej żeby JUŻ ZŁOŻYĆ SKARGE NA HOTEL bo śmierdzi. Myśle że takich przykładów każdy z Was mógłby podac sporo z własnego podwórka. IP: 87.239.199.166
|
Xarika
|
|
Gość
|
gongu napisał Nie wiem czy to wina marudnych turystów.... Jest może ktoś kto wypowie sie pozytywnie??
Co prawda nasz wyjazd dopiero w lipcu, ale uważam że w dużym stopniu tak właśnie jest jak napisałeś. Ludzie potrafią zepsuć sobie i innym urlop, wymyślając, marudząc na różne rzeczy :/ Tak jak ktoś wcześniej napisał, ja też nie dam sobie zepsuć cały rok wyczekiwanego urlopu, przymykam oko na te negatywne opinie bo to jak będzie każdy z nas przekona się dopiero na miejscu no i każdy z nas ma również inne oczekiwania, inną naturę. Wystarczy mi zapewnienie bezpiecznej podróży i dach nad głową a co do reszty to już nasza w tym głowa. Grecy są bardzo gościnnym narodem a jak chociaż troszeczkę zna się ich piękny język to się tam nie zginie Dlatego wciąż wracamy do Grecji i wiem że jak tylko będziemy na miejscu to nikt ani nic pobytu tam nam nie zepsuje Więcej optymizmu IP: 87.99.103.223
|
Ricardo
|
|
Gość
|
ARO- mógłbyś napisać coś więcej o tych Twoich doświadczeniach z Aqua.... bo jestem ciekawy ( może nie tyko ja) co oni Ci takiego zrobili. uzasadnij mi czemu twierdzisz że to pseudo biuro może z nimi nie polecę IP: 77.253.42.116
|
Ricardo
|
|
Gość
|
A ogólnie z opiniami to wydaje mi się przeglądając różne fora że jest tak 80% opinii piszą ludzie którzy są z danej imprezy nie zadowoleni więc dają upust pisząc ,gdzie popadnie (na każdy turnus zawsze się taki jeden znajdzie) Np o tym hotelu na krecie ta sama osoba wyraziła swoją opinie na bardzo wielu forach , (nie rozstrzygam czy ma rację czy nie) znajdzie się druga ,która ją poprze i też wypisuje gdzie popadnie to samo co ta pierwsza Złudzenie jest takie że , prawie wszystkie opnie są negatywne ,o danej imprezie czy o biurze Tylko ok. 20% opinii piszą zadowoleni i efekt widać na forach od razu.-wszystko wygląda "czarno" A tak w rzeczywistości to wygląda według mnie na odwrót 80% z danej imprezy przyjezdża zadowolonych ,ale nie piszą o tym nigdzie bo po co skoro wszystko było OK lub zwyczajnie im się nie chce 20% z danej imprezy zawsze przyjezdża niezadowolonych z różnych powodów (nic ich nie uszczęśliwi )ale to właśnie oni wszędzie o tym piszą jak to zostali skrzywdzeni, i im się oczywiście chce. Jak każdy turysta miałby obowiązek się wypowiedzieć o danej imprezie czy biurze to nagle by się okazało że nie jest tak wcale "czarno" a wręcz przeciwnie. Namawiam zatem wszystkich zadowolonych do pisania opinii bo tylko wtedy rzeczywiście będzie w miarę obiektywnie IP: 77.253.42.116
|
Umptosława
|
|
Gość
|
Leci ktoś 6go lipca na Rodos? IP: 78.88.187.253
|
Masia
|
|
Gość
|
Ricardo napisał A ogólnie z opiniami to wydaje mi się przeglądając różne fora że jest tak 80% opinii piszą ludzie którzy są z danej imprezy nie zadowoleni więc dają upust pisząc ,gdzie popadnie (na każdy turnus zawsze się taki jeden znajdzie) Np o tym hotelu na krecie ta sama osoba wyraziła swoją opinie na bardzo wielu forach , (nie rozstrzygam czy ma rację czy nie) znajdzie się druga ,która ją poprze i też wypisuje gdzie popadnie to samo co ta pierwsza Złudzenie jest takie że , prawie wszystkie opnie są negatywne ,o danej imprezie czy o biurze Tylko ok. 20% opinii piszą zadowoleni i efekt widać na forach od razu.-wszystko wygląda "czarno" A tak w rzeczywistości to wygląda według mnie na odwrót 80% z danej imprezy przyjezdża zadowolonych ,ale nie piszą o tym nigdzie bo po co skoro wszystko było OK lub zwyczajnie im się nie chce 20% z danej imprezy zawsze przyjezdża niezadowolonych z różnych powodów (nic ich nie uszczęśliwi )ale to właśnie oni wszędzie o tym piszą jak to zostali skrzywdzeni, i im się oczywiście chce. Jak każdy turysta miałby obowiązek się wypowiedzieć o danej imprezie czy biurze to nagle by się okazało że nie jest tak wcale "czarno" a wręcz przeciwnie. Namawiam zatem wszystkich zadowolonych do pisania opinii bo tylko wtedy rzeczywiście będzie w miarę obiektywnie
W 100% się zgadzam. Przeglądając przeróżne fora, w każdym wątku dotyczącym tego biura można przeczytać złe opinie dot dokładnie tej samej imprezy. Z tego rodzi się iluzja, że to biuro z niczym sobie nie radzi, a w moim przypadku poki co nie ma żadnej różnicy w obsłudze w porównaniu z innymi biurami, z którymi jezdziłam w zeszłych latach. Dlatego proponuję skończyć z 'błaganiem' o kolejne szczegóły tylko szczęśliwie pakować się na wyjazd : IP: 109.243.28.88
|
EwaB511
|
|
Gość
|
Opinii o hotelu malia resort nie ma bo 3 lata stal zamkniety-w tym roku pierwsze wyjazdy zorganizowalo aquamaris i w styczniu(gdzie turysci raczej nie jezdza do grecji bo nie ma po co) pojawily sie pozytywne komentarze...Pierwszy turnus który przebywal w tym hotelu byl tam w maju! Prosze zauwazyc ze opinie ze stycznia sa prawie z jednakowych dat. To ze nigdzie nie mozna bylo znalezc opinii o hotelu o czyms swiadczy... W hotelu mieszkaja TYLKO turysci z biura aquamaris!!!! IP: 95.50.11.114
|
ARO
|
|
Gość
|
Ricardo Ile dostajesz prowizji...przeboje to Ja miałem ale z ok a to ta sama klika powinieneś wiedzieć najlepiej...prawda Brawo EwaB511 niech ludzie przejrzą ma oczy. IP: 89.25.132.241
|
ARO
|
|
Gość
|
gongu napisał ARO a co to ma za znaczenie ile to biuro istnieje dla mnie może istnieć miesiąc tu chodzi o HOTEL, jaki wpływ ma biuro na opinie o hotelu??!! Napisałam ,że ja akurat jede z tego całego Aquamaris. Nie rozumiem skoro rok czy dwa lata temu Aquamaris nie istniało to znaczy ,że do Hotelu Maria Resort nikt nie jezdził?! Pomyśl...Także zeszłoroczne opinie mogą być np od osób ktore indywidualnie kupoiwały wycieczki. Kupując wycieczke czytałam także opinie na zagranicznych stronach.. szkoda tylko ,że nagle teraz pojawiły się same negatywne które tak bardzo mnie zniechęcają do wyjazdu.. Nie wiem czy to wina marudnych turystów.... Jest może ktoś kto wypowie sie pozytywnie??
Przeczytaj co masz 2 posty wyżej IP: 89.25.132.241
|
@@@@@@@
|
|
Gość
|
Wybieram sie na wczasy z rodzinka do Bułgari hotel karina garden,wylot 12.07.2011,mysle ze bedzie ok.biuro jak biuro,zobaczymy.Dodam ze biuro to AQuamaris. IP: 78.133.199.187
|
|
|
Użytkownik
|
ARO napisał Ricardo Ile dostajesz prowizji...przeboje to Ja miałem ale z ok a to ta sama klika powinieneś wiedzieć najlepiej...prawda Brawo EwaB511 niech ludzie przejrzą ma oczy.
twój wszaśniejszy post z tego forum............................................. Ale to nie jest NOWE biuro tylko starzy wyjadacze z OK SERVICES... Cytuj Agent ich polecaÅ‚ bo ma kase z tego, kto da mu wiÄ™cej prowizji tego sprzedaje Bzdura, jako agent nigdy nie polecam czegoś co może okazać się niewypałem, zależy mi na tym aby klienci do mnie wracali. Co do Aquamaris, również ich sprzedaję. Sprawdziłam hotele, które oferują i se w porządku. Od wielu lat współpracuję z OK services i nie miałam skarg na jakość ich usług. Zresztą czasem nowe biura bardziej się starają niż staży wyjadacze, którzy jadą na opinii. IP: 89.25.132.241 .........................................................................................." moze wytłumaczysz o co chodzi w tej wypowiedzi , to twój APi. najpierw piszesz jedno a teraz oczerniasz innych że są agentami?????????????????? bo mają inne zdanie , EWAB511 opisała swój pobyt i bardzo dobrze a niby co my przed urlopem mamy zrobic ,zrezygnowac??????????????? bo zdala od Aqua.. ????? sam jesteś agentem i widac jakim, IP: 89.74.97.131
|
Ricaro
|
|
Gość
|
ARO- tyle mam prowizji że do końca życia nic nie będę robił i dlatego wybieram zawsze najtańsze wczasy jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem -twój problem Jak miałbym rezygnować z wczasów bo ktoś miał z tym czy innym biurem "przeboje" to nigdy bym nigdzie nie wyjechał Napisz o tych swoich przebojach , ja opisałem swoje we wcześniejszych postach. Idąc Twoim "skromnym" tokiem myślenia,to właśnie może Ty jesteś z konkurencji tego biura i strasznie zależy Ci żeby wszystkich straszyć swoimi jakimiś przebojami. i IP: 79.188.171.142
|
ARO
|
|
Gość
|
Tak jestem taką konkurencją że raz z nimi byłem w tamtym roku i mam dość, a o swoich przygodach nie będę opisywał co 20 postów,tyle ode mnie życzę tobie udanych wakacji a w szczególności dojazdu oraz powrotu. IP: 89.25.132.241
|
Ricaro
|
|
Gość
|
Dzięki ja też z nimi raz byłem w zeszłym roku,były nie dociągnięcia ,jak zresztą zawsze ale ogólnie byłem zadowolony ,a co do dojazdu czy powroty złego słowa nie powiem- zawiezli na lotnisko , odebrali i rozwiezli do hotelu z powrotem byli z nami do samego końca ,praktycznie za rękę prowadzili do samej odprawy osobistej,dalej nie mogli cóż więcej oczekiwać ? IP: 79.188.171.142
|
mika
|
|
Gość
|
Dziku i Ricardo w zupełności was popieram.Dla mnie to są pseudo -turyści,jadący tylko po to żeby zepsuć wakacje sobie i innym.Mają pretensje do wszystkich i o wszystko ale najpierw niech popatrzą na siebie i swoje zachowanie.Ja osobiście jadę po to żeby wypocząć,pozwiedzać i dobrze się bawić. Pozdrawiam gorąco IP: 91.206.65.125
|
ARO
|
|
Gość
|
lubinianka napisał ARO napisał Ricardo Ile dostajesz prowizji...przeboje to Ja miałem ale z ok a to ta sama klika powinieneś wiedzieć najlepiej...prawda Brawo EwaB511 niech ludzie przejrzą ma oczy.
twój wszaśniejszy post z tego forum............................................. Ale to nie jest NOWE biuro tylko starzy wyjadacze z OK SERVICES... Cytuj Agent ich polecaÅ‚ bo ma kase z tego, kto da mu wiÄ™cej prowizji tego sprzedaje Bzdura, jako agent nigdy nie polecam czegoś co może okazać się niewypałem, zależy mi na tym aby klienci do mnie wracali. Co do Aquamaris, również ich sprzedaję. Sprawdziłam hotele, które oferują i se w porządku. Od wielu lat współpracuję z OK services i nie miałam skarg na jakość ich usług. Zresztą czasem nowe biura bardziej się starają niż staży wyjadacze, którzy jadą na opinii. IP: 89.25.132.241 .........................................................................................." moze wytłumaczysz o co chodzi w tej wypowiedzi , to twój APi. najpierw piszesz jedno a teraz oczerniasz innych że są agentami?????????????????? bo mają inne zdanie , EWAB511 opisała swój pobyt i bardzo dobrze a niby co my przed urlopem mamy zrobic ,zrezygnowac??????????????? bo zdala od Aqua.. ????? sam jesteś agentem i widac jakim,
Coś Tobie się pomieszało Ja nigdy a to nigdy nie napisze dobrego słowa o Nich,sprawdż sobie jeszcze raz dokładnie co kto pisał a będziesz wiedzieć i nie będziesz Ty nikogo oczerniać. IP: 89.25.132.241
|