» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » AQUAMARIS

AQUAMARIS

Strona: « < ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... > »

Autor Treść
EwaB511
Gość
Dzis rozmawialam ze znajomym z turnusu ktory wrocil wczoraj z malia resort-Pani Ela sie zwolnila, zadymy byly nadal, zmienili znow rezydenta, ale jeden plus jest-w funkcji late check out juz daja kolacje-czyli all inclusive do konca pobytu, no i dzieci galke loda dostaja juz nie w styropianie a w waflu! No ale za to podobno kazdy dostaje szklanke do ktorej moze dostac tylko jednego drinka i po kawaleczku ciasta na glowe:) Do pokojow typu sutereny daja mlodych ludzi, mlode pary-nie rodzinyz dziecmi. Podobno zostala spisana nastepna skarga...Pytam w takim razie czy to zbiorowa histeria? moze schizofremia? gdyby bylo ok to chyba nie bylo by zbiorowych skarg, osobistych reklamacji...Mi tez pierwszy raz w zyciu zdarzylo sie napisac reklamacje i zle ocenic biuro.
IP: 95.50.11.114
Użytkownik
Aro napisał
Ale to nie jest NOWE biuro tylko starzy wyjadacze z OK SERVICES...

Agent ich polecał bo ma kase z tego, kto da mu więcej prowizji tego sprzedaje

Bzdura, jako agent nigdy nie polecam czegoś co może okazać się niewypałem, zależy mi na tym aby klienci do mnie wracali.

Co do Aquamaris, również ich sprzedaję. Sprawdziłam hotele, które oferują i se w porządku. Od wielu lat współpracuję z OK services i nie miałam skarg na jakość ich usług.

Zresztą czasem nowe biura bardziej się starają niż staży wyjadacze, którzy jadą na opinii.

na pierwszej stronie tego foru jest ten wpis , Z TWOIM NUMEREM APi???????????????? dziwne to niby kto go napisał , nie ważne jak się logujesz zawsze numer api jest widoczny na dole wpisu od kogo a tamten i obecne mają ten sam :lol:
IP: 89.74.97.131
gongu
Gość
EWa- my jesteśmy młodą parą na szczęście mam wykupiony pokuj na morze więc do sutereny nie trafimy, zwolnili Pania Ele- super bo juz mi się za wczasu prawie po nocach śniła hehe. Dają tylko kawałek ciast- tylko dbaja o nasze sylwetki!- mi to na dobre wyjdzie :P Będzie dobrze - pozytywne myślenie! zresztą pomyślcie za każdy innych hotel trzeba było dac przynajmniej 600 zł więcej <przynajmniej ja miałam takie oferty> to jest około 150 euro więc za tą kase moge drinki kupic między posiłkami, czy zjeść coś na mieście :) szukajmy plusów całej sytuacji!!
IP: 78.149.93.37
EwaB511
Gość
tylko że widok na morze ma kazdy w tym hotelu;) dodajmy tylko ze z balkonu bo od strony morza nie ma okien:) poznalam tam pare co zaplacila 100 zl za pokoj z widokiem na morze:) niewazne -sami ocenicie-pozytywne nastawienie najwazniejsze! znacie juz przynajmniej minusy-my przed wyjazdem ich nie znalismy-dlatego rozczarowanie bylo tak silne...moze cos poprawia, moze przybywajacy do hotelu tez juz wiedza o mankamentach wiec i oceny pojda w gore;) no faktycznie dobrze ze juz nie poznacie Pani Eli-przeciez pisano ze to zona szefa:))))))) to tez jedno z klamstw ktore nam wmawiali-ze zona szefa polka dba o polakow hehe:) Pani Ela polką jest ale nie zoną bynajmniej nikogo z zalogi hotelu;)
IP: 95.50.11.114
gongu
Gość
Ewa czyli pokoje z widokiem na morze mają balkon? Ja widok na morze miałam już w cenie, nie wiem ile za to zapłaciłam :) Ta szklanka na drinka to na cały dzień jeden drink?
anula
Gość
jeśli ktoś wrócił z Korfu -Cana D"AMOUR będę wdzięczna za informacje o warunkach pobytu,lecę tam 15 sierpnia z katowic
IP: 178.235.193.158
ARO
Gość
lubinianka napisał
Aro napisał

Bzdura, jako agent nigdy nie polecam czegoś co może okazać się niewypałem, zależy mi na tym aby klienci do mnie wracali.

Co do Aquamaris, również ich sprzedaję. Sprawdziłam hotele, które oferują i se w porządku. Od wielu lat współpracuję z OK services i nie miałam skarg na jakość ich usług.

Zresztą czasem nowe biura bardziej się starają niż staży wyjadacze, którzy jadą na opinii.

na pierwszej stronie tego foru jest ten wpis , Z TWOIM NUMEREM APi???????????????? dziwne to niby kto go napisał , nie ważne jak się logujesz zawsze numer api jest widoczny na dole wpisu od kogo a tamten i obecne mają ten sam :lol:

Jasne ze tak pierwsza linijka jest pisane prze zemnie i tyle w tym temacie.
IP: 89.25.132.241
gongu
Gość
Dzisiaj dostałam wiadomość o dopłacie za paliwo czy coś takiego 220,66 zł ... ;/ lece 6 lipca na Krete, ciekawe czy na tym koniec?
Użytkownik
ARO napisał
lubinianka napisał
Aro napisał

a resztę napisał duszek z twojego kompa :lol: śmieszne ale niektórzy tak już mają że własnych słów się wypierają :lol: :mrgreen:
ARO
Gość
lubinianka napisał
ARO napisał
lubinianka napisał
Aro napisał

a resztę napisał duszek z twojego kompa :lol: śmieszne ale niektórzy tak już mają że własnych słów się wypierają :lol: :mrgreen:

To przeczytaj na tej 1 stronie jeden post wyżej i w końcu może zakumasz
ARO
Gość
ARO napisał
lubinianka napisał
ARO napisał
lubinianka napisał
Aro napisał

I co koleżanko tak szybko odpisywałaś na posty a teraz...zanik :mrgreen: :mrgreen:
ikaa
Gość
-Biuro to mozna nazwac bandą oszustów...wybralam oferte na Bali, hotel Talea Beach..zaraz po wylądowaniu Pani rezydent( moim zdaniem do zwolnienia) poinformowala grupę prawie 30 osob o zmianie hotelu a co najlepsze zmianie miejscowosci...all inc to tylko z opisu, na -posilki wyznaczone byly np sniadanie -7-30 do 9-30, ale jesli przyszlo sie np o 9 to mozna bylo tylko sie obejsc smakiem...nie dokladali jedzenia..jednym slowem kto pierwszy ten lepszy..masakra..NIE POLECAM A NAWET OSTRZEGAM PRZED TYM BIUREM..bo w samolocie spotkalam inne osoby z innym miejscowosci, ktorrzy tez korzystali z AQUAMARIS i wyrazili tą samą opinie...
IP: 87.99.112.47
Użytkownik
ARO napisał
ARO napisał
lubinianka napisał
ARO napisał
lubinianka napisał
Aro napisał

I co koleżanko tak szybko odpisywałaś na posty a teraz...zanik :mrgreen: :mrgreen:

nie , nie siędzę cały czas tak jak ty przy kompie, mam też życie prywatne , fakt doczytałam się dziś twojego wytłumaczenia, przepraszam , ale ten tekst po wklejeniu przez ciebie cytatu i tak wygladał na twoje słowa , dopiero jak pokazałeś czyj to tekst , fakt był kogoś nad tobą , moja nieuwaga , wiec przepraszam , ale na przyszłośc kopiuj czyjeś wypowiedzi tak by były oddzielone bo ja przez to zostałam wprowadzona w błąd, przepraszam :)
ARO
Gość
lubinianka napisał
ARO napisał
ARO napisał
lubinianka napisał
ARO napisał
lubinianka napisał
Aro napisał

nie , nie siędzę cały czas tak jak ty przy kompie, mam też życie prywatne , fakt doczytałam się dziś twojego wytłumaczenia, przepraszam , ale ten tekst po wklejeniu przez ciebie cytatu i tak wygladał na twoje słowa , dopiero jak pokazałeś czyj to tekst , fakt był kogoś nad tobą , moja nieuwaga , wiec przepraszam , ale na przyszłośc kopiuj czyjeś wypowiedzi tak by były oddzielone bo ja przez to zostałam wprowadzona w błąd, przepraszam :)

Tu nie trzeba nic kopiować wystarczy kliknąć CYTUJ...Życzę udanych wakacji. ;)
dziku
Gość
ikaa napisał
-Biuro to mozna nazwac bandą oszustów...wybralam oferte na Bali, hotel Talea Beach..zaraz po wylądowaniu Pani rezydent( moim zdaniem do zwolnienia) poinformowala grupę prawie 30 osob o zmianie hotelu a co najlepsze zmianie miejscowosci...all inc to tylko z opisu, na -posilki wyznaczone byly np sniadanie -7-30 do 9-30, ale jesli przyszlo sie np o 9 to mozna bylo tylko sie obejsc smakiem...nie dokladali jedzenia..jednym slowem kto pierwszy ten lepszy..masakra..NIE POLECAM A NAWET OSTRZEGAM PRZED TYM BIUREM..bo w samolocie spotkalam inne osoby z innym miejscowosci, ktorrzy tez korzystali z AQUAMARIS i wyrazili tą samą opinie...

Ikaa moge prosic o jakiś kontakt i wiecej szcegulów? jade tam w srode i jestem zmartwiony troche. to moj mail: matley@op.pl
IP: 87.239.199.166
Kamjaca
Gość
Witam wszystkich
Właśnie wróciłem z wakacji na Krecie , mieliśmy być zakwaterowani w hotelu Malia Resort niestety zabrakło dla 10 uczestników miejsc i musielśmy w nocy szukać noclegów, Ci którzy mieli miejsca w owym hotelu niestety narzekali, zapomnijcie o tv sat, jedzenie marne, wydzielane, ALL Inclusiw niestety nie istnieje napoje alkoholowe tylko w porach posiłków z łaską wydawane, do kawy podawane tylko jedno ciastko, owoce to żadkość, sałatki i sałatki byle co, niepolecam!!!!!!!!!!!!!!!! REklamacja murowana
IP: 81.210.27.5
umptoslawa
Gość
Kamijaca,może napiszesz,w jakim Ty byleś hotelu i czy jestes z niego zadowolony?Bo jak narazie wypisujesz opinie o hotelu , w którym mam rozumiec nie byłeś.
IP: 78.88.187.253
gongu
Gość
umptoslawa- podbijam Kamijaca także na innym forum napisał tę informacje ale jest dość dziwnie skonstruowana
Jeszcze raz kto leci gdziekolwiek z Aquamaris w lipcu i miał info o dopłacie paliwowej?
IP: 80.239.242.191
Umptosława
Gość
Wylatuję na Rodos 6go lipca,ludzie z poprzedniego, tygodniowego turnusu wrocili w środę, na forum nie było ani jednej opini z 5ciu hoteli,ktore ma aqua.....Mam nadzieję,że moj urlop będzie udany.Ludziska nie martwcie się Aqua Maris wykupił zły hotel na Krecie-Malia,dzwoncie do biura z pretensjami,może cos zdziałacie w kolejnych turnusach.Jak wejdziecie na fora innych biur to sytuacja jest ta sama.Jedno jest pewne Aqua Maris sprzedawalo wczasy taniej niz inne biura,dlatego nie ma miejsc np do hotelu talea beach,który jest zaje.fajny.Pozdrawiam wszystkich serdecznie i mam nadzieję,ze wreszcie bedzie lepiej.
IP: 78.88.187.253
Marta
Gość
Widać że biuro jest nastawione na kasę. Klient się w ogóle nie liczy. Sprzedają np 50miejsc w hotelu który dysponuje tylko 30 miejscami stąd ludzie macie zmiany!!!
IP: 178.37.40.189
gongu
Gość
Najgorsze opinie sa o tych najtańszych hotelach , a czy ktoś może był w PERTA MARE z Aquamaris ??
Zastanawiam się nad dopłątą i zmianą z Malia Resort....
IP: 80.239.242.191
Ola
Gość
Wybieram się z AQAMARIS 22 czerwca do hotelu Petra Mare,nie powiem mam stracha po tym co sie tu naczytałam.Teraz w tym hotelu sa moi znajomi pisali że hotel bardzo fajny i wszystko jest ok
IP: 78.8.51.42
gongu
Gość
Ola dzięki za info! Czyli jednak wszytskie opinie o nim są prawdziwe :) czekam na info ile będę musiała dopłacić za zmiane hotelu..ehh mam andzieje ,że się uda
IP: 80.239.242.159
robi
Gość
wybieram się w lipcu z rodziną do hotelu Minos Bay , proszę o informacje dotyczace tego hotelu.
IP: 79.175.221.128
Beata
Gość
gongu daj znac ile bedziesz musial doplacic..please
IP: 78.8.3.77

Strona: « < ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... > »

Forum turystyczne » AQUAMARIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij