» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » AQUAMARIS

AQUAMARIS

Strona: < 1 2 3 4 5 6 ... > »

Autor Treść
nika
Gość
to oby na tej dopłacie się skończyło bo jeszcze macie trochę czasu do wyjazdu, myśmy płacili 100zł od osoby za gwarancję niezmienności. Do jakiego hotelu jedziecie? My - Talea Beach.
Pozdrawiam i życzę udanego urlopu 8)
IP: 91.189.142.146
bartwa
Gość
Witam!
Ja lecę na Rodos 15czerwca i niewiem jeszcze nic o godz odlotu a Wy z lipca już wiecie?
no to ciekawa jestem i mam nadzieją, że będzie wszystko oki.
IP: 83.12.202.194
jasiek
Gość
ja tez lece 22 czerwca na krete z katowic o zadnych doplatach nie dostalem informacji ale wykupujac wczasy dostalem gratis niezmiennosc ceny. jedziemy grupa w 12 osob do hotelu aelos ma ktos jakies info bo wczoraj juz pierwsi turysci przylecieli z krety
IP: 82.177.204.246
Maniuś
Gość
Wczoraj wróciliśmy z Aquamaris z Krety byliśmy z żoną w Malia Resort Club i fajnie spędziliśmy czas. Jedyny minus to małe pokoje ale i tak większość czasu spędzaliśmy na plaży, hotel 2 kroki od centrum ze sklepami wypożyczalniami skuterów i samochodów. hotelu czysto i dobre jedzenie. Odwiedziła nas tam babeczka z biura u której kupowaliśmy wakacje bo była tam oglądać inne hotele i mówiła, że są okej ale wiadomo ona gada żeby sprzedać. My jesteśmy zadowoleni. Organizacyjnie było w porządku a i cena nicka bo kupiliśmy z końcem grudnia. Dopłat żadnych nie mieliśmy bo w rezerwacji była gwarancja stałej ceny.
IP: 94.42.133.162
lusia
Gość
Maciuś my też lecimy do Malia Resort Club w czerwcu, jak możesz to napisz czy mieliście pokój z widokiem na morze, czy tam są dwa budynki, bo tak to widać na zdjęciu i czy cały hotel był wyremontowany czy tylko część. My się wybieramy z małymi dziećmi tj 2 latka i czy jest tam coś dla nich; tzn jakiś plac zabaw czy jest płytki basen. Jaka była pogoda no i plaża czy czysta. Sorki, że zadaję tyle pytań, ale już nie mogę się doczekać wyjazdu, ale z drugiej strony jestem pełna obaw.
Pozdrawiam
IP: 83.14.70.22
lusia
Gość
Sorki nie Maciuś tylko Maniuś
IP: 83.14.70.22
lara210
Gość
Witam, jestem agentem. Również sprzedaje ofertę Aquamaris, ale tez nie tylkkoe .Jest dla mnie bardzo ważne aby moi klienci byli zadowoleni i odwiedzili mnie w przyszłym sezonie. 25.05 maja wróciłam z Krety gdzie mogłam poznać ich ofertę i sprawdzić hotele. Chce Państwa wszystkich uspokoić, oferta jest bardzo dobra, hotele kameralne i bardzo przyjazne . Obsługa bardzo miła, a pokoje czyste i zadbane. Oczywiście są hoteliki ładniejsze , ale tez starsze. Pamiętajmy , że wczasy to nie pobyt w hotelowym pokoju. Grecja jest bardzo piękna. Polecam poczytać Fora co warto zwiedzić oraz wynająć samochód bądź skuter i wybrać się na wycieczkę. Bardzo rzetelni rezydenci , na których na pewno będą Państwo mogli polegać. Proszę pamiętać , że Aquamaris buduje swoją markę i zależy im na dobrej opinii klientów. Pozdrawiam i życzę cudownego wypoczynku w GRECJI
IP: 80.55.157.194
Warszawianka
Gość
Ja jestem niezadowolona. Zamawiałam wakację coś na przełomie grudnia/ stycznia na wyspę Thassos do hotelu Natasa by płacić taniej. Ostatnio dowiedziałam się, że hotel się zmienia i będzie to aeolis 4* z 3*. Ostatnio dowiedziałam się, żę to jest nieważne i nie jadę na wczasy! Stanowczo mówię Nie
IP: 79.186.83.67
dzastimna
Gość
A jest ktos kto wykupił wycieczke na korfu 5 wrzesien z Katowic do Star beach?
IP: 77.255.149.21
ARO
Gość
Wiedziałem że będą kłopoty to ich specjalność...

Ale to nie jest NOWE biuro tylko starzy wyjadacze z OK SERVICES...

Agent ich polecał bo ma kase z tego, kto da mu więcej prowizji tego sprzedaje

Bzdura, jako agent nigdy nie polecam czegoś co może okazać się niewypałem, zależy mi na tym aby klienci do mnie wracali.

Co do Aquamaris, również ich sprzedaję. Sprawdziłam hotele, które oferują i se w porządku. Od wielu lat współpracuję z OK services i nie miałam skarg na jakość ich usług.

Zresztą czasem nowe biura bardziej się starają niż staży wyjadacze, którzy jadą na opinii.

IP: 89.25.132.241
gość
Gość
Warszawianka napisał
Ja jestem niezadowolona. Zamawiałam wakację coś na przełomie grudnia/ stycznia na wyspę Thassos do hotelu Natasa by płacić taniej. Ostatnio dowiedziałam się, że hotel się zmienia i będzie to aeolis 4* z 3*. Ostatnio dowiedziałam się, żę to jest nieważne i nie jadę na wczasy! Stanowczo mówię Nie

nie rozumiem nie zaproponowali w zamian innego hotelu ?
ja też tak miałem w zeszłym roku, pojechałem do innego który mi zaproponowali i było ok
IP: 79.188.171.142
Użytkownik
dziwne warszawianka co napisałas , mi również zaproponowali Aeolis a miałam jechac do nataszy , ale to nie istotne , przeprosili i zaproponowali nawet lepszy hotel i to nad samą plażą , albo Warszawianka nie przyjełas oferty i dlatego zostałaś bez niczego bo ja dostałam papiery o zmianie wczasów i je podpisałam po czym dostałam skorygowaną umowę na wczasy w dodatku nawet taniej bo odjeli po 100zł,od osoby w ramach rękompensaty . więc nie rozumiem. opisz jak możesz co się takiego stało że nie jedziesz ?????????
IP: 89.74.97.131
czarnaLUDZIE
Gość
mi też zamienili Nataszę na Aeolis podpisałam zgodę w której napisali że w "ramach rekompensaty dają po100zł ,że reszta warunków nie ulega zmianie".Po wpłaceniu pieniążków zażądali jeszcze 1000 zł więcej pomimo gwarancji niezmienności ceny[wczasy zarezerwowałam w grudniu].Próbowałam negocjować dzwoniłam do biura w Bielsku pani powiedziała że oddzwoni oczywiści nie zadzwoniła i w tym samym dniu wykreślili mnie z listy uczestników imprezy,pieniądze zwrócili.Przeglądając fora doszłam do wniosku że machlojstwa i oszukiwanie klienta to ich stan domena i robią to w sposób profesjonalny i od lat.Z ilości postów wynika że chętnych do nataszy było wielu. LUDZIE UCIEKAJCIE DALEKO OD AQUQMARIS!!!!!!!!!!
IP: 31.175.186.0
Użytkownik
czarnaLUDZIE.................
a wjakim terminie maiały byc te wczasy bo ja mam jeszcze trochę czasu aby resztę dopłacic a dzwoniąc do mojej agentki ponoc jest wszystko ok. z wczasami teraz po zmianie hotelu i o żadnej dopłacie nie ma mowy (też wczasy rezerwowałam w styczniu i mam gwarancję niezmienności)
Enia
Gość
No już pierwsza wpadka-lece 1 czerwca na Krete-Malia...Godzine lotu juz zmieniali 3 razy, na coraz pozniejsza...na dodatek jade ze znajomymi i leca 2 godziny wczesniej innym samolotem:/Choc wiedza ze mielismy leciec wszyscy razem...zobaczymy co jeszcze sie okaze...
IP: 95.50.11.114
O i M
Gość
My lecimy 6 czerwca na Korfu hotel Star Beach , ale z waszych opowieści zaczynamy się bać :) Dzwoniliśmy dzisiaj do biura i niby wszystko ok... Zdajcie relacje jak tam warunki i cała historia :)
IP: 213.199.225.33
syliwa
Gość
czesc
ja z rodzina lecę 06.07 na Krete / Malia do hotelu Aeolos z aquamaris oczywiście, bardzo proszę o jakieś informacje
IP: 188.123.198.158
Małgosia
Gość
Mamy wykupione wczasy od 11-25 lipca Riwiera Olimpijska - Paralia i hotel Porto Del Sol , czy ktoś tam był ? Mam lekkie obawy po tym co przeczytałam.
Pozdrawiam
IP: 88.156.125.130
czarna LUDZIE
Gość
Wczasy w Nataszy miały być od 27.06 do 04.07 zarezerwowałam już w grudniu i dokładnie 7 grudnia wpłaciłam zaliczkę
IP: 83.19.75.202
jasiek
Gość
sylwia mam ogromna prosbe poniewaz ja lece na krete do aelos 22 czerwca mam prosbe napisz na maila opinie moj mail martekkom@interia.pl z gory dzieki i zycze udanego pobytu
IP: 91.224.104.56
Mazm
Gość
Lubinianka - mnie też zaoferowali takie warunki, które przyjąłem. Byłem zadowolony do wczoraj. telefonicznie poinformowali mnei, że dokonali złej kalkulacji i będą musieli dopłacić do moich wczasów ok. 2 tyś dlatego zwracają wpłaconą zaliczkę. czekaj na ich pismo lub telefon i zwrot kasy
IP: 193.108.194.218
dziku
Gość
lecimy w 4 osoby na Krete - talea beach - 22..06. narazie żadnych niepokojących wieści nie ma. Godzina wylotu ustalona 17:20 Katowice. Bede informować o wszelkich zmianach!
IP: 87.239.199.166
Użytkownik
ja zebrałam wszystkie dokumenty ,wcześniejszą rezerwację i obecną oraz pisma dotyczące zmiany oferty i nic tam nie ma o jakiejkolwiek dopłacie . dokumenty przekazałam do PIT i nie wiem co z tego wyniknie , zobaczymy ale napewno napiszę co dalej. bo na dziń dzisiejszy jest taka cena wczasów w katalogu jak oni z aquamarisu nam proponują teraz i nie liczy się to dla nich że dokonaliśmy wczesnej rezerwacji. a przecież sami zaproponowali zmianę hotelu bez ponoszenia dodatkowych opłat i tego będę dochodzi ale czy mi się uda czas pokaże. tymbardziej że ten hotel też był objęty kilkoma promocjami(walentynki,dzień kobiet) i nie rozumiem dlaczego ja mam ponosic dodatkowe koszty jak wina była ich
Użytkownik
Manius ja lece do Malia Resort 13 lipca, po przeczytaniu opinii o biurze Aquamaris to trochę się przestraszyłam. Napisz czy w tej miejscowości naprawde było tak głośno. Jakie były balkony bo wyglądają na bardzo małe. W ogóle napisz coś więcej na temat tego wyjazdu, czy było OK. Jak chcesz to prześlij cos więcej na mojego e-mail k.kabut@interia.pl
IP: 83.30.165.31
Użytkownik
Napiszcie jak ktoś już wrócił z Malia Resort, czy moge być spokojna bo sama nie wiem co mysleć
IP: 83.30.165.31

Strona: < 1 2 3 4 5 6 ... > »

Forum turystyczne » AQUAMARIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij