» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » AQUAMARIS

AQUAMARIS

Strona: « < 1 2 3 4 5 6 7 ... > »

Autor Treść
Użytkownik
Aquamaris chce wycofac ofertę wczasową którą sam w zastępstwie zaproponował.
LUDZIE nie dajcie się zastraszyc bo w umowie nie ma ani jednego słowa czy paragrafu że mają prawo podnieśc cene , jak przyjmiecie rezygnacje wczasów to nie będzie można ich pociągnąc do odpowiedzialności. po rozmowie z panią z aquamarisa nie była w stanie nic powiedziec i zaliczyła "karpika" bo kazałam jej pokazac mi paragraf w ogólnych warunkach umowy dotyczący takiej zmiany czy podwyżki jesli tymbardziej jest to oferta zastępcza przez nich a nie mnie wybrana. nie dajcie się zastraszyc , Aquamaris nie ma prawa tak nas traktowac
IP: 89.74.97.131
Użytkownik
ja się nie zgodziłam na wycofanie moich wczasów , a jedynym rozwiązaniem jest żądanie innej ewentualnie oferty w cenie promocyjnej na dzień podpisania pierwszej umowy(grudzień,styczeń czy luty)jak kto z was ma . gdzie ja niby teraz dostane wczasy na 4osobową rodzinę w takiej cenie . Aquamaris nie ma prawa ani podstaw aby anulowac wczasy i tego będę dochodzic.
Jola
Gość
Ja lecę 6 lipca na Kretę , hotel. Malia Resort ..? Leci ktoś?
IP: 87.101.18.85
Użytkownik
Ja lece 13 lipca z rodziną i jakos mam obawy po niektórych opiniach
IP: 83.29.192.196
lilous
Gość
Chyba była Pani z samym "góru" tej firmy, to nie można się dziwić, że wszystko było dobrze zorganizowane...
lara210 napisał
Witam, jestem agentem. Również sprzedaje ofertę Aquamaris, ale tez nie tylkkoe .Jest dla mnie bardzo ważne aby moi klienci byli zadowoleni i odwiedzili mnie w przyszłym sezonie. 25.05 maja wróciłam z Krety gdzie mogłam poznać ich ofertę i sprawdzić hotele. Chce Państwa wszystkich uspokoić, oferta jest bardzo dobra, hotele kameralne i bardzo przyjazne . Obsługa bardzo miła, a pokoje czyste i zadbane. Oczywiście są hoteliki ładniejsze , ale tez starsze. Pamiętajmy , że wczasy to nie pobyt w hotelowym pokoju. Grecja jest bardzo piękna. Polecam poczytać Fora co warto zwiedzić oraz wynająć samochód bądź skuter i wybrać się na wycieczkę. Bardzo rzetelni rezydenci , na których na pewno będą Państwo mogli polegać. Proszę pamiętać , że Aquamaris buduje swoją markę i zależy im na dobrej opinii klientów. Pozdrawiam i życzę cudownego wypoczynku w GRECJI
IP: 83.238.95.34
Użytkownik
no właśnie ta pani agentka Lara210 niech teraz pokaże jak wykonuje swoją pracę i stanie w obronie klientów a nie tylko pisze superlatywy o aquamarisie . a może lepiej jej życzyc takiego obrotu sprawy i oby jej wczasy spaliły na panewce i może zacznie pisac wtedy prawdę .. jak są ludzie traktowani !!!!!! a tak nawiasem mówiąc to mój agent bardzo mi pomaga i jednoznacznie stwierdził że będzie odradzał wczasy z aquamarisa bo szkoda nerwów jego i moich.
Użytkownik
czekam właśnie na decyzję Aquamarisa co do moich wczasów w aeolis na thassos, ja wszystkie dokumenty skierowałam do PIT oddział Katowice i są zbulwersowani tym jak Aquamaris nas potraktował . radzę innym również wysłac wszelkie dokumenty do PIT bo jesteśmy na prawie i nie bujmy się walczyc o swoje ,
Beata
Gość
Po przeczytaniu opinii również zaczynam się obawiać o moje wakacje:/ Lecimy 27 lipca na Krete do Malia Resort. Na razie nie mam żadnych wieści. Wykupiłam wycieczkę z 3 miesiące temu i zobaczymy. W razie czego dam znać..
IP: 78.8.148.197
sylaa1
Gość
witam
wczoraj dzwonili z AQUAMARIS z pytaniem czy zgadzamy się na wylot z Warszawy zamiast Katowic z dopłatą 120zł i parkingiem w Warszawie. oczywiście nie zgodziliśmy się , ale to sygnał , że dzieje się coś złego a wczasy już 06.06 Thassos hotel - Aeolis
IP: 83.5.104.186
Jolanta
Gość
sylaa1 daj znać jaki obrót nabierze ta sprawa... jak zareagowali jak nie zgodziłaś się?/... aktualny wylot z Katowic?
IP: 87.101.18.85
Ricardo
Gość
widać że mają problemy z imprezami na Thassos !
IP: 87.205.183.60
Użytkownik
witam ,ja również dzisiaj dostałam od Aquamarisa propozycję na wylot z warszawy do hotelu Aeolis na Thassos (25.07) ,i zgodziłam się,,wolę przyjąc tą propozycję niż zostac z niczym, drogę -odległośc mam taką samą,,tym bardziej że na lipiec nie ma już żadnych ciekawych ofert dla mojej czwórki.
Ricardo
Gość
Lublinianka-musisz coś im dopłacać ?
IP: 79.191.87.44
Tomi
Gość
Lecimy na Rodos hotel Loutanis 24.08,mam nadzieje że wszystko będzie ok.Leci ktoś jeszcze,proszę o odpowiedz,dzięki!
IP: 77.253.195.11
Użytkownik
do RICARDO
jak zadzwonili do mnie z aquamarisa to powiedzieli o dopłacie prawie1000zł od osoby i od tego zaczeła sie awantura bo się nie zgodziłam .i oddałam papiery do PIT . a sama powiedziałam im w aquamarisie że mogli mi nie dawac upustu niby tej rękompensaty po 100zł od osoby za zmianę hotelu i sama zaproponowałam im że jedynie mogę się zgodzic na pierotną cenę z Natasa , bo mi ją obniżyli , czyli teraz muszę dopłacic 400zł aby wyrównac pierwotną cenę z dnia zakupu wycieczki do natasa (koniec stycznia) i na tej cenie lecę do aeolis . tyle udało mi się załatwic . . mam pytanie zanim podpiszę korektę u mojego agenta czy dostaliście darmowy parking w Warszawie .?? lub chociaż zniżki na niego bo w katowicach zawsze miałam rabat na parking.
Użytkownik
sylaa1

zostajesz na wylocie z katowic ?????? napisz jak sprawy się maja , z tego co widzę lecisz w pierwszym terminie do aeolis a ja znacznie pózniej , opisz proszę jak już tam będziesz jak jest .
milka
Gość
Witam lecimy w 8 osób na Krete do Malia Resort 08,06,2011. Jak na razie zmieniono nam wylot z Warszawy na Katowice i odjęto po 80zł.od kosztówe wycieczki. Po tych postach zaczynam sie obawiać czy nic nie zmienia bo lot jest o 17,20 a wcześniej z Warszawy musimy dojechać wynajetym busem .
IP: 195.66.86.254
Użytkownik
przeliczcie koszty czy nie opłaca wam się jechac własnymi autami bo parkingi w katowicach nie są drogie i szkoda waszego czasu na jakieś antenki busowe z warszawy . chyba że prywatnie go braliście i się opłaca.
milka
Gość
Przeliczyliśmy w obie strony po 169zł.(zwracają 80zł.)od osoby prywatnym busem więc nie bardzo chce się nam tłuc swoim samochodem tym bardziej, że z tego co widzę to lot powrotny jest o 24. Zostało 6 dni mam nadzieje, ze juz nic nie zmienią i nie odwołają wyjazdu .
IP: 195.66.86.254
bartwa
Gość
Witam!
Ja lezę 15/06 z Katowic na Rodos do Olimpia Sun. Dzwoniłam z tydzień temu i nic nie wiem jeszcze o której wylot, nie mam też żadnej innej informacji. Jak rozmawiałam to pani twierdziła, że wszystko jest oki. Czy ktoś z Was tam był lub leci i ma jakieś info?
pozdrawiam
IP: 83.12.202.194
ina
Gość
lubinianka napisał
Aquamaris chce wycofac ofertę wczasową którą sam w zastępstwie zaproponował.
LUDZIE nie dajcie się zastraszyc bo w umowie nie ma ani jednego słowa czy paragrafu że mają prawo podnieśc cene , jak przyjmiecie rezygnacje wczasów to nie będzie można ich pociągnąc do odpowiedzialności. po rozmowie z panią z aquamarisa nie była w stanie nic powiedziec i zaliczyła "karpika" bo kazałam jej pokazac mi paragraf w ogólnych warunkach umowy dotyczący takiej zmiany czy podwyżki jesli tymbardziej jest to oferta zastępcza przez nich a nie mnie wybrana. nie dajcie się zastraszyc , Aquamaris nie ma prawa tak nas traktowac

Co za bzdura. Mam przed sobą Warunki Uczestnictwa Aquamaris i wszystko dokładnie pisze w punkcie II Warunki płatności a o możliwości wzrostu ceny i dopłaty pisze w podpunkcie 6.
Ludzie nie czytają tego co podpisuję i potem są zdziwieni.
A to co pisze lubinianka wygląda trochę na nieczyste zagrywki konkurencji.
IP: 83.4.29.168
Dośka
Gość
wylatujemy 6go lipca na Rodos-hotel Ilyssion.Polecili nam to bioro-jestem pelna obaw.
IP: 78.88.187.253
Użytkownik
ina napisała

:Co za bzdura. Mam przed sobą Warunki Uczestnictwa Aquamaris i wszystko dokładnie pisze w punkcie II Warunki płatności a o możliwości wzrostu ceny i dopłaty pisze w podpunkcie 6.
Ludzie nie czytają tego co podpisuję i potem są zdziwieni.
A to co pisze lubinianka wygląda trochę na nieczyste zagrywki konkurencji"

to co piszesz jest tak śmieszne że szkoda słów ale nie tylko ty czytasz i innym wytłumaczę . w mojej umowie mam wyraznie napisane GWARANCJA NIEZMIENNOŚCI CENY . tymbardziej że jest to oferta zastępcza i nie ma mowy o podnoszeniu opłat chyba że ktoś jej nie miał to musi liczc się z podniesieniem kosztów ale tylko poliwowych-transportowych.jak masz z czytaniem warunków umowy problem ,

powinnaś bardziej uważnie czytac bo w punkt.II ust.6 pisze wyrażnie ...... cytuję ..............

"cena imprezy jest ustalona na podstawie obowiązujących taryf,cen,opłat i kursów walut.organizator zastrzega sobie prawo do podniesienia ceny imprezy przed datą wyjazdu z tytułu WZROSTU KOSZTÓW TRANSPORTU <WZROSTU OPŁAT URZĘDOWYCH<PODATKÓW LUB OPŁAT LOTNISKOWYCH>>>>>
jeśli ja kupiłam wczasy na początku roku w promocji to niby jakim prawem mają mi ją podnieśc cenowo do cen katalogowych z dzisiaj, zastanów się ty mądralińska INA ??? tymbardziej że jest to oferta zastepcza i dysponuję pismami od nich że ceny pozostają bez zmian i dlatego jak chcieli w aquamarisie podniesc nam cenę nie zgodziłam się i to ja jestem na prawie . zadzwoń sobie INA do PIT w katowicach jak nie wierzysz tam moze ci wytłumaczą , albo sama się naucz czytac umowy bo dzięki temu że wszystko dokładnie przeczytałam ,wiem co mogłam zrobic aby moje wczasy doszły do skutku w TAKIEJ CENIE jak podpisałam w styczniu!
i nie obrażaj innych tu na forum że nie czytaja umów bo to Aquamaris dał ciała a nie my którzy wykupili u nich wczasy !!! więc się zastanów jeszcze raz zanim cokolwiek napiszesz na forum,
Użytkownik
to co pisze INA o konkurencji to chyba sama nią JEST !!! , bo ja jestem zwykłym klientem jak inni tu na forum opisujący swoje sprawy ..
Ricardo
Gość
Lublinianka ma rację :Gwarancja niezmienności ceny jest w umowie oczywiście jeżeli miałeś taką opcję przy zakupie imprezy.
Natomiast Organizator ma prawo odwołać imprezę z powodu braku wymaganego minimum uczestników wynoszącego 80% miejsc przewidzianych w danej imprezie. Organizator zobowiązany jest powiadomić uczestników imprezy o odwołaniu nie później niż na 7 dni przed datą rozpoczęcia imprezy.
2. Jeżeli Organizator odwołuje imprezę turystyczną z przyczyn niezależnych od Klienta, Klient ma prawo:
a) uczestniczyć w zaproponowanej mu przez Organizatora imprezie zastępczej o tym samym lub wyższym standardzie, chyba że zgodzi się na imprezę o niższym standardzie za zwrotem różnicy w cenie, albo
b) żądać natychmiastowego zwrotu wszystkich wniesionych świadczeń.
3. W przypadkach określonych w pkt 2 Klient może dochodzić ponadto odszkodowania za niewykonanie umowy, chyba że odwołanie imprezy turystycznej nastąpiło z powodu:
a) zgłoszenia się mniejszej liczby uczestników niż 80%, a organizator powiadomił o tym klienta nie później niż na 7 dni przed datą rozpoczęcia imprezy,
b) siły wyższej (np. klęsk żywiołowych, stanów wojny, zagrożenia terrorystycznego).

jak im udowodnisz że było lub nie 80% wykupionych miejsc
więc łatwo tym manipulować
ponadto mamy prawo domagać się odszkodowania
IP: 87.205.215.233

Strona: « < 1 2 3 4 5 6 7 ... > »

Forum turystyczne » AQUAMARIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij