» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » AQUAMARIS

AQUAMARIS

Strona: « < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... > »

Autor Treść
Użytkownik
zgadzam się z tobą RICARDO że ciężko mi będzie im udowodnic iż nie było 80% wykupionych wczasów , ale wtedy w ofercie ich mozna tez to sprawdzic -ilośc pozostałych miejsc w ofercie ( powinny byc wtedy dostępne , takie równiez zadałam pytanie w PIT i jasno odpowiedzieli że jesli i tą ofertę zastępczą odwołają to muszą dac inną o tym samym standardzie lub wyższym w tym samym lub zblizonym terminie.) a jeśli nic nie będą oferowac i będę musiala wykupic nową ofertę wczasową to mam prawo ich obciążyc tymi dodatkowymi kosztami. tylko to dopiero jak założę im sprawe. taką informację również uzyskałam w PIT . maja sprawa tam PIT narazie ma status rozpoczętej i moze to poniekad poskutkowało że wczasy jednak dojdą do skutku. a jedno co bym teraz chciała to wypocząc w spokoju na tych wczasach :) ,bo przeciez każdy z nas kupuje wczasy z takim zalożeniem
IP: 89.74.97.131
ina
Gość
lubinianka napisał
w mojej umowie mam wyraznie napisane GWARANCJA NIEZMIENNOŚCI CENY.

Trochę mi zajęło zanim znalazłam wśród Twoich postów - a jest ich trochę i nie są krótkie - że w jednym o gwarancji wspomniałaś.

Moi Klienci, którzy jadą z Aqua wszyscy mają gwarancję niezmienności ceny i póki co żaden nie musiał nic dopłacać, i oby dalej nie musiał. Nie było też zmian hoteli.
Jedynie co mnie martwi to godziny wylotów - ileż można czekać na ich potwierdzenie?! O.o
Od początku tygodnia się nie mogę o nie doprosić a Klienci lecą w poniedziałek... =/
IP: 83.4.29.168
Użytkownik
bo może nie sprzedałaś ani jednej oferty do Natasa lub Aeolis na thassos .
ina
Gość
Aeolis na koniec lipca.... chyba kupię sobie zapas melisy ;]
IP: 83.4.29.168
lina
Gość
Moi klienci jak na razie nie mieli żadnych zmian. Sprzedawałam głównie hotel Blue Sky na Krecie. Jedni już są na miejscu i nie otrzymałam od nich żadnych niepokojących wiadomości. Liczę, że wszystko jest OK.

Jeśli chodzi o potwierdzenie godzin wylotów, potwierdzają standardowo na 24 h przed.
IP: 46.148.0.9
dobry duszek
Gość
Proszę zapoznać się z opiniami ludzi którzy zostali wystawieni do wiatru przez Aquamaris! prosze sprawdzić opinie na forumturystycznym.pl

Pzodrawiam
IP: 77.252.122.106
slawek44
Gość
W styczniu wykupiłem wczasy na Thassos hotel Natasha w sierpniu na dwa tygodnie. Trzy dni temu otrzymałem telefon że z tamtego hotelu rezygnują i zamieniają na lepszy i w ogóle naj...pomyślałem ze jednak dobre biuro wybrałem a tutaj niespodzianka dwa dni później następny telefon trzeba dopłacić 1500 zł mam gwarancje niezmienności ceny na umowie, po wielkich bojach mojej agentki odeszli od dopłaty, ale zaskoczyli mnie inną niespodzianką wylot z Warszawy zamiast z Wrocławia czyli na jedno wychodzi dojazd i powrót do Warszawy 2x500km plus parking. Nadmieniam ze zjeździłem 3/4 Europy samochodem i zawsze z zaplanowanego urlopu przez siebie wracaliśmy zadowoleni z biurem chciałem polecieć pierwszy raz pełen nadziei ze będzie fajnie i niestety się sparzyłem, z tym biurem już nigdy na pewno nigdzie nie polecę są niepoważni i dziwię się że jeszcze nie upadli ale z tego co poczytałem o nich to przy takim działaniu daleko nie zajadą i życzę im szybkiego upadku dwa razy zmieniali nazwę ale to nic nie dało nawyki pozostały te same szkoda tylko klientów, jeszcze się zastanowię co z nimi zrobić, zacznę od PIT a może skończy się w sądzie jeszcze mi się urlop nie zaczął a już mi go zepsuli.
IP: 95.41.144.48
lina
Gość
Obawiam się, że państwa agencja trochę tu zawaliła. O tym, ze nie ma wylotów z Wrocławia moi klienci wiedzieli już w lutym. Faktycznie mieli wpisany na stronie wylot z Wrocławia ale powiadamiali agentów, że takich wylotów jednak nie będzie.
IP: 93.175.70.209
Użytkownik
wylotów z Wrocławia raczej nie było mimo że tak pisało aquamaris w ofercie na stronie że są . gdyby były to przecież sama bym poleciała z wrocka , ale moja agentka wiedziala o tym i miałam leciec z Katowic.teraz jest Warszawa ,no cóż wolę to lotnisko niż żadne , wszak aquamaris zamieszał nam wszystkim z tymi wczasami ale miejmy nadzieje że dojdą do skutku.
mam ogromną prozbę ,jeśli ktoś Z WAS leci do aeolis na thassos w pierwszych terminach - czerwca niech da znac na forum czy wszystko ok. :)
michał
Gość
Wybieram się z rodzinką na Korfu do thinaly garden. Proszę o jakieś opinie kogoś kto był lub będziew tym hotelu, bo zaczynam się martwić o swoje wczasy.
IP: 80.239.242.79
trusia
Gość
my tez wybralismy wczasy z oferty tego biura. Początkowo przeglądając to forum byłam przerażona, jednak z ciekawosci weszlam na forum o Oasis (w zeszlym roku bylam na wczasach z tym biurem) i opinie byly rownie niepochlebne, a ja mialam najwspanialsze wczasy w zyciu. Jednak nigdzie nie mogę znalezc opinii o hotelu HELWECJA w SŁONECZNYM BRZEGU. Czy ktoś moze cos wie? albo cos znalazl?
IP: 109.243.242.175
GOSIA
Gość
Ja wybieram się już w środę z Aquamaris na Kretę i mam nadzieję że wszystko będzie OK! Jak na razie żadnych dopłat, zmian hotelu, lotniska... Ci co wybrali hotel Natasa mieli pecha, nikt inny z innego hotelu jak na razie się nie skarżył czyli wszystko jest OK. Nie jest powiedziane że gdyby jechali z innego biura podróży nie było by żadnego problemu bo ŻADNE biuro podróży nie ma samych pozytywnych opinii!

Wszystkim życzę udanych wakacji, a zaraz po przyjeździe opiszę co i jak...

POZDRAWIAM
IP: 91.189.142.146
Ricardo
Gość
Ja 21.06 wybieram się do Bułgarii SB hotel Sirena
wylot z Katowic leci ktoś bo pomyślę że lecimy sami :)
IP: 87.205.179.59
umptosława
Gość
Wybieramy się z tym biurem na Rodos,wylot 6.07-hotel Ilyssion.Czy ktoś może był w tym hotelu,jak tam jest?
IP: 78.88.187.253
gregos
Gość
27.07 lecę wraz z rodziną na Rodos hotel Loutanis club, wylot z Katowic, był tam ktoś, a może ktoś się tam wybiera???
pozdrawiam Grześ
IP: 89.174.227.95
Użytkownik
Kto leci z WAS z Warszawy do aeolis na thassos 25.07 , mam nadzieje ze nie jestem sama????
Xarika
Gość
Cześć, my lecimy na Thassos, ale do miejscowości Xrissi Amoudia do hotelu Ioannis, 11.07. Nie możemy się już doczekać :)
IP: 80.55.106.90
milka
Gość
Lecę już jutrona Krete i jak na razie znowu minus rezerwacja robiona na 8 osób i z tego 2 wsadzono do innego samolotu odlatującego w innych godzinach a razem do Katowic jedziemy wynajętym wcześniej busem więc mamy mały problem biuro powiedziało, że już nic nie zrobi :-( Boje się teraz czy będziemy przynbajmniej w tym samym hotelu bo i takie coś może się zdarzyć.
IP: 195.66.86.254
natka
Gość
a czy ktoś już może był w hotelu Colindria Mare na Krecie/Sissi??
bardzo mi zależy na opinii bo nigdzie nie ma opinii o tym hotelu - i nei wiem czy się zdecydować. Proszę o wszelkie info.
IP: 212.160.170.242
lara210
Gość
lilous napisał
Chyba była Pani z samym "góru" tej firmy, to nie można się dziwić, że wszystko było dobrze zorganizowane...
lara210 napisał
Witam, jestem agentem. Również sprzedaje ofertę Aquamaris, ale tez nie tylkkoe .Jest dla mnie bardzo ważne aby moi klienci byli zadowoleni i odwiedzili mnie w przyszłym sezonie. 25.05 maja wróciłam z Krety gdzie mogłam poznać ich ofertę i sprawdzić hotele. Chce Państwa wszystkich uspokoić, oferta jest bardzo dobra, hotele kameralne i bardzo przyjazne . Obsługa bardzo miła, a pokoje czyste i zadbane. Oczywiście są hoteliki ładniejsze , ale tez starsze. Pamiętajmy , że wczasy to nie pobyt w hotelowym pokoju. Grecja jest bardzo piękna. Polecam poczytać Fora co warto zwiedzić oraz wynająć samochód bądź skuter i wybrać się na wycieczkę. Bardzo rzetelni rezydenci , na których na pewno będą Państwo mogli polegać. Proszę pamiętać , że Aquamaris buduje swoją markę i zależy im na dobrej opinii klientów. Pozdrawiam i życzę cudownego wypoczynku w GRECJI
IP: 80.55.157.194
Lara210
Gość
lilous napisał
Chyba była Pani z samym "góru" tej firmy, to nie można się dziwić, że wszystko było dobrze zorganizowane...
lara210 napisał
Witam, jestem agentem. Również sprzedaje ofertę Aquamaris, ale tez nie tylkkoe .Jest dla mnie bardzo ważne aby moi klienci byli zadowoleni i odwiedzili mnie w przyszłym sezonie. 25.05 maja wróciłam z Krety gdzie mogłam poznać ich ofertę i sprawdzić hotele. Chce Państwa wszystkich uspokoić, oferta jest bardzo dobra, hotele kameralne i bardzo przyjazne . Obsługa bardzo miła, a pokoje czyste i zadbane. Oczywiście są hoteliki ładniejsze , ale tez starsze. Pamiętajmy , że wczasy to nie pobyt w hotelowym pokoju. Grecja jest bardzo piękna. Polecam poczytać Fora co warto zwiedzić oraz wynająć samochód bądź skuter i wybrać się na wycieczkę. Bardzo rzetelni rezydenci , na których na pewno będą Państwo mogli polegać. Proszę pamiętać , że Aquamaris buduje swoją markę i zależy im na dobrej opinii klientów. Pozdrawiam i życzę cudownego wypoczynku w GRECJI
Witam , odpowiadając LILOUS: nie, nie byłam z samym "góru". MY Może nawet się znamy. To w jaki sposób było zorganizowane daje wiele do życzenia natomiast uważam , że wystawiam obiektywną ocenę na temat hoteli: Wśród zaprezentowanych nam hoteli są moje ulubione, i są takie nad którymi bym się zastanawiała, bo niektóre z nich jeszcze nie były przygotowane ( bo było przed sezonem jeszcze)dla bardzo mało wymagającego klienta. Pojawiają się niepokojące sygnały, ale mam nadzieje że firma coś tym zrobi i moi klienci którzy będą lecieć będą zadowoleni. Do tej pory nie miałam nigdy reklamacji od moich klientów ( ewentualnie drobne uwagi) i mam nadzieję , że i tym razem również klienci wrócą zadowoleni. To dla mnie bardzo ważne!!!!!!! obiecuję , że napisze o wrażeniach( dobrych/złych) moich klientów w lipcu. Za każdym razem jest niepewność czy klient będzie zadowolony(każdy jest inny) a tym razem boję sie jeszcze bardziej tym bardziej , że jest to nowe biuro. Moi klienci zostali poinformowani ze jest to nowe biuro i 100% gwarancji nie mogę dać (bo szczerze nikt z nas nie może) Ale im zależało na bardzo niskiej cenie i to przeważyło. Jestem pewna co do hoteli, które wybrałam klientom, mam nadzieję, że i organizacja będzie udana.Mieli też wykupioną gwarancję niezmienności ceny, wiec z tym moi klienci problemów nie mieli. Pozostaje mi tylko czekać. A co do Pani LUBLICZANKI zaczynam wątpić w to , że jest pani klientem i dziękuję za "życzliwość" Ja Pani życzę o ile jest Pani tym klientem , że po przylocie na miejsce spędzi Pani udane wakacje, tylko tyle mogę życzyć, choć już pewnie nie ma sensu bo i tak jest Pani już negatywnie nastawiona po tych wszystkich nieprzyjemnych sytuacjach - i wcale się nie dziwię. Do zobaczenia w lipcu.
Lara210
Gość
I jeszcze jedno : na krecie są bardzo fajni rezydenci to na pewno. Wiem , że to dla Państwa też jest bardzo ważne ze względu na jakąkolwiek pomoc albo informacje dotyczące pobytu.
jasiek
Gość
Lara210 mam prośbę powiedz coś o hotelu aelos na krecie bo właśnie się tam wybieram za 2 tygodnie odpowiedź na forum lub martekkom@interia.pl z gory dziekuje
IP: 91.224.104.56
kamor2
Gość
Ja lecę razem z dziewczyną 5.07 do hotelu Helwecja w Słonecznym Brzegu, wylot początkowo miał być z Warszawy ale dzień po wpłaceniu zaliczki wylot jednak z Katowic... zwrócili po 80zł na głowę. Ktoś się w tym terminie wybiera?:)
IP: 193.151.76.199
trusia
Gość
kamor2 napisał
Ja lecę razem z dziewczyną 5.07 do hotelu Helwecja w Słonecznym Brzegu, wylot początkowo miał być z Warszawy ale dzień po wpłaceniu zaliczki wylot jednak z Katowic... zwrócili po 80zł na głowę. Ktoś się w tym terminie wybiera?:)

my lecimy 12.07 z katowic, wiec pewnie sie spotkamy na miejscu :)
IP: 31.174.27.54

Strona: « < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... > »

Forum turystyczne » AQUAMARIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij