» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro podróży SUN & FUN

biuro podróży SUN & FUN

Strona: « < ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... > »

Autor Treść
Werka
Gość
Dzieki Misty za ta pokrzepiajaca odpowiedz:) czekalam na twoje wrazenia z Tunezji, no i oczywiście na opinie o s&f :) czytalam twoje posty i pamietam jak sie martwilas o ten wyjazd...dzieki Tobie jestem teraz spokojniejsza i czekam juz z niecierpliwoscia na wyjazd:) pozdrawiam goraco:)
IP: 83.13.136.194
misty
Gość
:) Mam nadzieje ,ze i Wasz wyjazd sie uda,napewno bedzie dobrze i ja też czekam na relacje po powrocie:)Pozdrawiam gorąco i dobrej zabawy:))
IP: 83.12.55.70
Bitom
Gość
A co powiecie o hotelu El Bousten Tunezja, był tam ktoś ????
IP: 85.219.178.130
ldz
Gość
prosze o komentarz odnosnie wlasnie hotelu El Bousten bo planuje wakacje tam od 14.08 wiec bede wdzieczny za kazda opinie
IP: 193.151.114.198
fufunio
Gość
Witam,
na 5 sierpnia jadę do Egiptu - hotel Creative Mexicana 4*(all)
czy ktoś tam już był.
czekam na informacje?
IP: 194.132.108.70
misty
Gość
Wszystkim dopiero wyjerzdzającym polecam strone
//forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=21193
pisza tu osoby już po powrocie, są odpowiedzi na różne pytania itd

nie mogłam podac pełnego adresu,oczywiście dopiszcie na poczatku www
tomek
Gość
Wróciłm 15 lipca z Sherm El Sheikh z hotelu Savita Resort Spa 5*. Bylem z biurem Sun Fun i REWELACJA. Ludzie nie czytajcie tych beznadziejnych komentarzy bo az robi sie niedobrze!!! Za rok wracam do Egiptu oczywiscie z SUN FUN juz po raz 3. Pozdrawiam i polecam hoteli Savita Resort 5*.
IP: 83.24.248.107
jola
Gość
Byłam w ubiegłym roku w Creative Mexicana. Hotel rewelacyjny, nie miałam żadnych zastrzeżeń. Jedzenie ok, obsługa również. Na plażę dowożą busiki- są dwie plaże piaszczysta i z rafą. Do centrum Nama Bay również kursują busiki hotelowe. W okolicach hotelu znajduje się sklepik, w którym kupowaliśmy napoje i warto wspomnieć, że nie mieliśmy problemów z wniesieniem ich na teren hotelu. Pokoje sprzątane każdego dnia, włącznie z wymianą ręczników. Na terenie hotelu znajduje się mała knajpka, w której organizowane są dyskoteki. Do dyspozycji gości są dwa baseny.
Hotel w niskiej zabudowie z pięknym ogrodem. Wczasy bardzo udane.
IP: 78.8.57.201
tomek
Gość
wlasnie wrocilismy z egiptu bylismy tam paczka z biurem sun fun poprostu rewelacja bylismy w hotelu hilton resort nie czytajcie tych zlych komentarzy bo to pisze konkurencja.
IP: 91.189.137.222
justa
Gość
my byliśmy z sun fun w egipcie hotel royal palace jak wiekszosc wczesniej naczytalismy sie ciekawych opini i za balismy sie jechac ale moge stwierdzic w 100% ze wszystko było ok chwyciła nas zemsta faraona rezydentka od razu pomogła nam jedzenie ok obsługa ok tylko tak jak czytałam wczesniej narzekajacy ciągle polacy (szkoda pisac na ten temat)pozdrawiam i polesam sun fun w pzryszłym roku tez polecimy z tego bióre
IP: 194.145.185.242
justa
Gość
my byliśmy z sun fun w egipcie hotel royal palace jak wiekszosc wczesniej naczytalismy sie ciekawych opini i za balismy sie jechac ale moge stwierdzic w 100% ze wszystko było ok chwyciła nas zemsta faraona rezydentka od razu pomogła nam jedzenie ok obsługa ok tylko tak jak czytałam wczesniej narzekajacy ciągle polacy (szkoda pisac na ten temat)pozdrawiam i polecam sun fun w pzryszłym roku tez polecimy z tego biura
IP: 194.145.185.242
beata
Gość
byłam z S&F w Hurghadzie w hotelu Alladin allinc, było super! polecam wszystkim ten hotel.
IP: 82.139.157.2
beata
Gość
Natomiast nie polecam Triady: 7 dni w Tunezji w 3* kosztowało mnie ponad 1500zł po doliczeniu w ostatniej chwili złodziejskiej dopłaty paliwowej. A oferta była kupiona w lutym w superpromocji :twisted: W naszym hotelu byli ludzie którzy za to samo zapłacili 990 w last minute...no cóż, mądry Polak po szkodzie:/. Triada oszczędza na ludziach jak może: zapłaciłam za 7 noclegów, a wyjazd był o 1:00 w nocy, więc trudno tu o noclegu mówić....no i z tego samego powodu nie dostaliśmy 7go śniadania... :|
IP: 82.139.157.2
sator
Gość
czyżby obroty spadły? bo coraz wiecej reklam na forum...
IP: 89.77.76.185
ja41
Gość
Wrocilem wlasnie z Egiptu z Hurgady, wycieczka z biura Sun&Fun. hotel Titanic Beach Spa&aqua park.Było super od wyjscia z samolotu pełna opieka rezydentki Virgini. przewóz do hotelu autokarem pomoc w meldunku plus zalatwienie apartamentu zamiast pokoju z dwiema dostawkami!!!!! na kazdy sms odpowiadała. wycieczki z biora super zorganizowane, terminowe z polskim przewodnikiem. polecam to bióro.
IP: 81.190.87.46
Gosia
Gość
Witam!! Już kilka razy byłam z tego biura(Sun&Fun) na wczasach między innymi w Tunezji,Egipcie i w zeszłym tygodniu wróciłam z Turcji i nie mam negatywnych opinii na temat S&F,wręcz przeciwnie!!Przy następnej okazji też wybiorę to biuro. Myślę,że osoby wypowiadające się negatywnie na ten temat,chyba nigdy nie były na wczasach z innych biur podróży.Mogę jedynie tylko dodać,że na kraje arabskie i afrykańskie trzeba wybierać hotele minimum 4-ro lub 5-cio gwiazdkowe.Ja na wczasy za 1800 zł nigdy bym się nie zdecydowała,
IP: 87.205.140.193
misty
Gość
sator napisał
czyżby obroty spadły? bo coraz wiecej reklam na forum...

Skąd takie przypuszczenie???Przed wylotem sama sie denerwowałam czy mnie biuro w konia nie zrobi...Było wszystko ok,wiec dlaczego mam nie napisac pozytywnej opini?
sator...pomyśl..może to nie podstawieni pracownicy biura a poprostu zadowoleni klienci???
Wawiak
Gość
beata napisał
byłam z S&F w Hurghadzie w hotelu Alladin allinc, było super! polecam wszystkim ten hotel.

Dziękuję za tą opinię, bo ja właśnie tam się wybieram z tym biurem. Jadę z dziećmi i po tym co przeczytałem wcześniej zastanawiałem się czy nie zabrać ze sobą śpiwora i kanapek:)
IP: 213.158.196.76
gaja
Gość
Jestem przerażna!!! Sama nie wiem co mam myśleć o tym biurze i o hotelu do którego jadę. Właśnie dziś wykupiłam wczasy dla całej rodziny do Egiptu hotel 5* Caribben Word Soma Bay. Nie dosyć,że naczytałam sie o burze to jeszcze o hotelu iteraz sama nie wiem co mam zrobić. Zrezygnować czy po prostu prostu pojechać i sprawdzić jak jest na miejscu. A może ktoś był w tym hotelu i wie coś na ten temat. Niby nie do końca wyremontowany jedzenie monotonne dojazd do Hurghardy za dużą opłatą. Jestem załamana a marzę o urlopie. Pozdrawiam . Gaja
IP: 83.22.92.90
Aga
Gość
jacek napisał
Aga, byłem w ubiegłym roku w Royal Palace. Co chcesz wiedzieć.

Tak naprawde chce wiedzieć wszystko.. :) Co jest lepsze: pokoje w hotelu czy bungalowy? Czy polecasz ten hotel? Jaki jest standart, jak jedzenie, obsługa?
IP: 83.13.243.34
Aga
Gość
Jak spisało się biuro i rezydenci?
IP: 83.13.243.34
redżi
Gość
Hej powiedzcie mi czy był ktos z Was w sharm el sheikh w hotelu Club faraana słyszałam ze jest super ale chciałam sie jeszcze upewnic z góry dzięki za odpowiedzi.
IP: 83.18.182.62
Mariola
Gość
Czy był ktoś z Sun Fun w Tunezji w hotelu Soviva. Proszę o opinię.
IP: 89.107.158.146
cosik
Gość
gość napisał
Ja się wybieram z Sun FUN do Turcji w lipcu 5* hotel na riwierze tureckiej, all inclusive za 2700 zł/os - ta sama oferta, ten sam termin w biurze wezyr holidays 4200 zł/os!!! Mam nadzieję że będzie ok.

podaj jakies konkrety, gdzie i jaki hotel, tez bym chcial zaoszczedzic 1500zł

Właśnie wróciłam z owej wycieczki - Hotel Stella Beach 5* - sam hotel spełniał oczekiwania, posiłki bardzo smaczne choć przy pobycie dwu tygodniowym trochę mnotonne. Jedyny minus - brak disco;-) Poza tym wszystkim polecam - bo cena rewelacyjna!!! Co do rezydentów Sun Fun w Turcji to nie powiem a jednego złego słowa!!!! Ciagl dostępni, informacje o wyjazdach na wycieczki na sma - ocena 6+ - szczegónie dla Pana Tomka:-)
Co do wycieczki na Pamukkale - to wszyscy odradzają jednodniowy "maraton" ze względu na długą i męczące podróż. My wybraliśmy się da dwu dniową wycieczkę Efez Pamukkale i było SUPER!!!! Mnóstwo zwiedzania, odpowiednie pory zwiedzania ( nie w południe) i super hotel transferowy w Pamukkale - naprawdę Full wypas. Polecam także wycięczkę do Izraela - 200 Euro - ale na prawdę warto. Jednego jestem pewna - następna wycieczka tylko z SUN FUN:-)
IP: 91.197.155.10
madziorek84
Gość
Czy ktoś wybiera się 8 sierpnia z Wrocławia do Corniche Palace w Tunezji
IP: 83.27.46.157

Strona: « < ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... > »

Forum turystyczne » biuro podróży SUN & FUN

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij