» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro podróży SUN & FUN

biuro podróży SUN & FUN

Strona: « < ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... > »

Autor Treść
Grzes
Gość
Czy ktoś wybiera się 1 sierpnia z Katowice do Corniche Palace w Tunezji?? Prosze o info na ten temat pod adres email kochlik@wp.pl ewentualnie zdjecia
Pozdrawiam
IP: 83.5.122.148
karbonek
Gość
Witaj!
Nie podałeś kiedy się wybierasz do Maroka? a może już byłeś? Ja jadę 12.08-26.08 też do Tivoli i objazdówka. Jeśli masz jakieś info to podziel się proszę :) Oczywiście wycieczkę wykupiłam w Sun & Fun:)) Pozdrawiam i przyznam że na forum weszłam po wpłaceniu całej kwoty i już sie boję!!!
IP: 217.113.225.52
karbonek
Gość
Zapytanie kieruję do K&D jak również do wszystkich którzy mają tę imprezę za i przed sobą:)
IP: 217.113.225.52
monika
Gość
Wczoraj wróciłam z dwutygodniowego pobytu w Tunezji(Sousse,hotel Sindbad***). Bałam się bardzo. Jestem bardzo zadowolona. Nastawiłam się na porażkę a rozczarowalam się mile. Pod koniec sierpnia znowu lecę z tym biurem. Generalnie były małe niedociągnięcia,pierwszą noc spędziłam w innym hotelu,bo w tym nie było miejsc,ale krzywda mi się nie dziala. Być może mialam szczęście do rezydentki(pozdrawiam Panią Magdę),ale koniec konców poza tą jedną nocą nic złego się nie działo. Za pokój doplacilam 20$dzięki czemu zostałam zakwaterowana w nowej części budynku. Jedzenie jak jedzenie, wszyscy narzekają,że monotonne, mnie nie przeszkadzalo. Za tą cenę powiedzialabym,że ten wypad przeszedł moje oczekiwania. Zal bylo wyjezdzać.
IP: 91.94.245.11
Aga
Gość
Aga napisał
4.08. wraz z rodziną lecę do Egiptu, do hotelu Sonesta Beach Resort w Tabie. Organizatorem wyjazdu jest biuro SUN&FUN. Czytając opinie na forum o tym biurze podróży jestem pelna obaw. Czy ktos z państwa był juz w tym hotelu? Proszę o informacje. Z góry dziękuję.

23.06. wróciliśmy z Sonesty. Na początek- gdzie lądujecie: w Tabie, czy w Sharmie? Jeśli w Tabie - no cóż... przygoda, przygoda :-) Pierwsze wrażenie niesamowite: łódzki lublinek to przy tym lotnisku Heathrow :-) Wokół tylko pustynia... Godzinna jazda autokarem i już jesteście w Sonesta Beach Resort(chyba, że będziecie wysadzać innych turystów po drodze - wówczas czas może się przedłużyć). Teren wokół hotelu bardzo zadbany, obsługa też wporządku, pokoje czyste. Polecamy górny basen (w części willowej), panuje tam większy spokój, jest mniej ludzi. Animatorzy codziennie zabawiają gości organizując różne zabawy i ćwiczenia (joga, gimnastyka w wodzie, nauka tańca). Trafiliśmy na super rezydenta (faktycznie było ich dwóch: Krzysiek, większośc mówiła że jest jak Yeti - wszyscy wiedzą, że istnieje, ale nikt go nie widział :-) oraz Billel - świenie mówiący po polsku). Krzysiek jeździ do Jerozolimy i Petry, natomiast Billel jest na miejscu ( a przynajmniej był) i potrafi załatwić wszystko. Fakt - potrafił też wkurzać , np. w połowie rozmowy uważał, że jest ona zakończona i odchodził, ale można się do niego przyzwyczaić. Poza hotel raczej się nie wychodzi - nie ma po co (najbliżej jest Nuweiba - ok. 15 km). Z lewej strony hotelu budowa, z drugiej budowa. Żeby zarezerwować leżaki na plaży - trzeba wstać wcześnie - ok. 7 rano, albo wręczyć bakszysz kolesiowi od ręczników - już on znajdzie wam miejsce. Ze wszystkimi spokojnie dogadacie się po angielsku od kucharza po sprzątaczki (oczywiście w wresji męskiej). A i jeszcze jedzenie - tutaj największy minus, bardzo monotonne. Pod koniec drugiego tygodnia do restauracji szłam jak na ścięcie :-( Ogólnie jednak było ok, wyjazd był udany, wróciliśmy wypoczęci i zadowoleni.

Dzięki za odpowiedź. Lądujemy w Tabie :) Dzięki za informacje , czytałam bowiem na forum ,że hotel Sonesta Beach Resort to tragedia, brud i bałagan, że Polacy dostaja pokoje z widokiem na mur:) Do Egiptu lece pierwszy raz, nastawiona jestem pozytywnie, mam więc nadzieję, że miło i ciekawie spędzę czas.
IP: 213.158.196.105
Ewunia28
Gość
Nie przesadzaj! Byłam w El Palcio w lipcu 2007roku z biurem Exim Tours i było super! Pokoje czyste, codziennie sprzątane , z widokiem na morze, jedzenia mnóstwo i na nic nie czekałam dłużej niż 3 minuty:-) Kup sobie wycieczkę do Dubaju i wtedy komentuj:-)

Błażej napisał
My byliśmy w el palazio sunny days, z zakwaterowaniem problemów nie bylo, zarcie do dupy, tani nedzny syf zrobiony pod rusków których jest akurat w tym hotelu wiecej niz arabów. Dyskoteka po rosyjsku, napisy po rosyjsku - na wymioty bierze on nich, wlasciciel prawdopodobnie tez rusek wiec wszystko jasne. Hotel ma 3 gwiqazdki a nie 4 jak podaje zlodziejskie sun&fun, all inclusive oszustwo - wydaja posilki jak chca nie ma zadnych przekasek do 24 - nie najesz sie na kolacji martadela-bedziesz glodny!!Brak higieny podczas wydawania podawania posiłkow-gosc rzuca ci placek brudnymi od wielblada łapami fu! Wycieczki u rezydentki sa 30% drozsze niz gdziekolwiek. Kurewskie kolejki po zarcie - jak w rosyjskim obozie dla jencow, wyjadaja kurczaki jak wypuszczeni z tundry, a jedzenia swiezego pozniej nie donosza. O piciu mozna zapomniec, szuszwole sami decyduja co i kiedy dadza nam do picia - mmmmm ale all inclusive. Zdecydowanie nie polecam tego hotelu ani sun&fun, szukajcie hoteli w ktorych nie ma RUSÓW!!!!!!
IP: 89.191.129.71
Ewunia28
Gość
Ewunia28 napisał
Nie przesadzaj! Byłam w El Palcio w lipcu 2007roku i było super! Pokoje czyste, codziennie sprzątane , z widokiem na morze, jedzenia mnóstwo i na nic nie czekałam dłużej niż 3 minuty:-)

Błażej napisał
My byliśmy w el palazio sunny days, z zakwaterowaniem problemów nie bylo, zarcie do dupy, tani nedzny syf zrobiony pod rusków których jest akurat w tym hotelu wiecej niz arabów. Dyskoteka po rosyjsku, napisy po rosyjsku - na wymioty bierze on nich, wlasciciel prawdopodobnie tez rusek wiec wszystko jasne. Hotel ma 3 gwiqazdki a nie 4 jak podaje zlodziejskie sun&fun, all inclusive oszustwo - wydaja posilki jak chca nie ma zadnych przekasek do 24 - nie najesz sie na kolacji martadela-bedziesz glodny!!Brak higieny podczas wydawania podawania posiłkow-gosc rzuca ci placek brudnymi od wielblada łapami fu! Wycieczki u rezydentki sa 30% drozsze niz gdziekolwiek. Kurewskie kolejki po zarcie - jak w rosyjskim obozie dla jencow, wyjadaja kurczaki jak wypuszczeni z tundry, a jedzenia swiezego pozniej nie donosza. O piciu mozna zapomniec, szuszwole sami decyduja co i kiedy dadza nam do picia - mmmmm ale all inclusive. Zdecydowanie nie polecam tego hotelu ani sun&fun, szukajcie hoteli w ktorych nie ma RUSÓW!!!!!!
IP: 89.191.129.71
Nandor
Gość
Czy ktoś był z SUN&FUN na Rejsie po Nilu + 7 dni wypoczynku. Proszę o informacja jak było. Pozdrawiam i życze udanych urlopów.
IP: 77.114.184.9
Aga
Gość
Ponawiam sowje pytanie: czy ktoś może byl z biurem SUN&FUN w hotelu Royal Palace?
IP: 83.13.243.34
Werka
Gość
Naprawdę nie macie sie co martwic o to biuro:) ja wlasnie wrocilam z tunezji z tym biurem i jestem bardzo zadowolona!!!! wszystko bylo super zorganizowane, rezydentka byla dosc czesto w hotelu- choc musze przyznac, ze samemu mozna bylo zalatwic jakis problem- ie trzeba bylo nawet znac perfekcyjnie jezyka angielskiego czy francuskiego... Ja rowniez balam sie przed wyjazdem- naczytalam sie tych durnych opinii, ale milo sie zaskoczylam. Moje wakacje sie udaly i to bardzo! pozdrawiam wszystkich:)
IP: 83.13.141.187
davernginzks
Gość
I've recently joined and wanted to introduce myself :)
IP: 12.192.82.59
Użytkownik
werka sama jestes durna moze musisz z tym biurem wybrac sie na rejs po nilu twedy zobaczymy jak sobie poradzisz sama na statku bo rezydent i przewodnik beda plyneli o niebo lepszym statkiem
...a teraz posypia sie dobre opinie...
IP: 89.77.106.210
dazvenginzks
Gość
I've recently joined and wanted to introduce myself :)
IP: 12.192.82.59
Dolores69
Gość
Objazdówka+ Maroko+ Ibrahim+ hotel Aferni w Agadirze= najlepsze wakacje mojego życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) byłam od 15.07 do 29.07
IP: 83.10.157.8
Kasia i Darek
Gość
Witajcie :)

Jesli Maroko to tylko objazdówka i tylko z SUN&FUN z Ibrahimem. Jak wrocimy to napiszemy obszerna relacje :) Ogólnie kto nie był na objeździe to nie widział i nie poznał nawet w małym stopniu prawdziwych obliczy Maroka.

Podejrzewamy że podobnych jak nasza opinii będzie więcej. Odrębna sprawa jest kwestia kto znajdzie się na objazdówce i czy będzie fajna atmosfera. U nas była.

Podsumowując na chwile obecna zdecydowanie polecamy objazdówkę.

pozdrawiamy - Kasia i Darek

Dolores69 napisał
Objazdówka+ Maroko+ Ibrahim+ hotel Aferni w Agadirze= najlepsze wakacje mojego życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) byłam od 15.07 do 29.07
IP: 196.206.192.198
Magda
Gość
Allah akbar!!! Wróciłam z objazdówki po Maroko i tygodniowego pobytu w Agadirze z biurem Sun&Fun. Było wspaniale! :mrgreen: Objazdówka miała sens i była urocza ze względu na świetnego przewodnika Ibrahima. Jego wiedza, kontakty i niebywała łatwość posługiwania się językiem polskim sprawiła, że czuliśmy się bezpiecznie i pewnie. Trasa wycieczki jest logiczna i łatwa do pokonania. Jestem zachwycona także autokarem. Na każdym postoju pomocnik kierowcy sprzątał auto, zasłaniał okna a przed naszym powrotem włączany był silnik aby schłodzić autobus. Na każdym kroku czułam, że ktoś o mnie dba. Zauroczył mnie Fez i labirynt uliczek. Dziękuję Ci Ibrahimie,że zaprowadziłeś nas do sklepu z dywanami-urocze miejsce a piękny, jedwabny dywan zdobi moją bibliotekę. Dzięki, za pobyt w niezwykłej restauracji, gdzie zachwycił mnie wystój i gdzie mogłam zjeść wyśmienity tażin z delikatną wołowiną. Dzięki też za wszystkie informacje jakie nam przekazałeś podczas podróży. Dziś wiem dużo więcej o Islamie, muzułmanach i ich zwyczajach.
Jeśli chodzi o pobyt w Agadirze to z całym przekonaniem polecam hotel Iberostar Founty Beach. Jest czysto, elegancko i niezwykle atrakcyjnie dla rodzin z dziećmi. Dla osób, które pragną ciszy i spokoju polecam hotel obok - Palace of Roses. Przepiękny ale dla dzieci nudny. Iberostar to hiszpańska sieć hoteli rozsianych na calym świecie.Ciągla kontrola ze strony Hiszpanów powoduje, że wszyscy z obsługi bardzo się starają wypaść jak najlepiej i zasłużyć na jak najlepsze opinie w wypełnianych przez nas ankietach. NAsz hotel miał 4 gwiazdki ale różnica między tym hotelem a 5 gwiadkowym, w którym mieszkaliśmy w Marakeszu jest ogromna. Już wiem dlaczego. Iberostar ma 4 gwiazdki europejskie, bo to sieć a hotele lokalne mają przyznawane gwiazki wg taryfy marokańskiej. Jeśli więc wybieracie hotel to zwróćcie uwagę czy jest to hotel należący do europejskiego właściciela, tak jak Iberostar albo Riu. Byłam w Egipcie i Tunezji w lokalnych hotelach 4 i 5 gwiazdkowych i zaręczam, że jest spora różnica. Jedzenie w naszym hotelu było wyśmienite a obsługa, która co jakiś czas dostawała drobne sumki (20, 40, 50 dirhamów) zawsze czekała na nas z gotowym stolikiem. Czy to się komuś podoba czy też nie, w krajach arabskich jest przyzwyczajenie do wyciągania ręki za wszystko co się robi.W MAroko jest to zdecydowanie bardziej kulturalna forma niż w Tunezji ale proszę pamiętać, że jeśli chcecie się dobrze czuć to miejcie zawsze drobne i płaćcie. SZczególnie na początku zostawcie drobną sumkę kelnerowi w barze, kelnerce w restauracji z drobną informacją, że prosicie aby jutro ten stolik na WAs czekał, chlopakowi na basenie, żeby wynalazł Wam leżak.. No właśnie leżaki to jedyna rzecz, która doprowadzała mnie do szału. Zwyczaj rezerwowania leżaków na basenie przed śniadaniem a potem nie przychodzenie przez parę godzin jest wkurzający.Zwróciliśmy na to uwagę managerowi, więc ufam, że będzie lepiej czego serdecznie życzę. Proszę o pytania i z całego serca polecam Maroko, objazdówkę, biuro Sun&Fun i Ibrahima. Pozdrawiam też wszystkim świetnych kompanów naszej wycieczki ;)
IP: 83.20.33.144
mamuśka
Gość
Byłam z tym biurem na wakacjach w Maroku.Uważam mój wyjazd za udany.Wszystko było OK. Tak naprawdę to wyszystko zależy od ludzi ,którzy są na miejscu> :P
IP: 83.8.145.100
lukasz t
Gość
W życiu nie poleciłbym tego biura. Bylem w tym roku w Turcji i spałem w 3 hotelach. UWAGA !!! - żaden z tych hoteli nie był tym, za który zapłaciłem !!!
IP: 83.27.250.98
Użytkownik
...a teraz posypia sie dobre opinie...
IP: 89.77.106.210
beks
Gość
Dwa lata temu byłem z rozdiną w Tinezji z Sun Fun było ok ale jak teraz poszedłem zapytać o wczasy to więcej do tych znudzonych pracą dup.. nie pojdę pzdr
IP: 79.162.60.201
kris o poranku
Gość
amigo napisał
My lecimy do Tunezji 07.08 z Poznania wylot 8.15 leci ktoś tego dnia.Hotel El bousten przez biuro SAN-FAN

Cześć my też wylatujemy do tego samego miejsca co Ty ale o 3.00 w nocy w czwartek/piątek.Też nic nie wiemy na temat tego hotelu ale mam nadzieje ze bedzie OKI. Jak jestes na forum to mam GG odpalone i napisz 3197140. Pozdrawiam Krystian.
IP: 83.7.225.103
antek łuczak
Gość
Właśnie wróciliśmy z Grecji byliśmy z Triadą na Chalkidiki rzekomo 15 dni z czego wyszło 14,pobyt i objazdówka .Pobyt jak Cię mogę ale objazdówka to jedna wielka porażka i tragedia ,bałagan i niekompetencja jaką wykazała się Triada i jej obsada przechodzi wszelkie ludzkie wyobrażenie kwaterowali nas w śmierdzących i brudnych oraz zapleśniałych podrzędnych hotelikach gdzie o jakiejkolwiek gwiazdce hotelowej można było tylko pomarzyć .Śniadanka oparły się na starych i przeterminowanych produktach .Miły czytelniku w cztery osoby zafundowaliśmy sobie za ponad 12 tyś tą przyjemność i na pewno ostatnią .Żeby było śmieszniej to biuro przed wyjazdem nie powiadomiło że objazdówka będzie dodatkowo płatna no i 500 euro poszło się czesać to pytam za co zapłaciłem taką kasę ? .Pozostało mi tylko życzyć następnym naiwnym klientom miłych wrażeń z tym biurem. odpowiedz »
IP: 80.54.43.3
lonia
Gość
ja również mam duże zastrzeżenia do biura. wybrałam hotel 5 gwiazdkowy w turcji(2008rok), i co do hotelu nie mam żadnych zastrzeżeń, ale biuro to katastrofa! totalny bajzel i olewanie ludzi.po przylocie okazało się że nie ma miejsc w wybranym hotelu dla kilkunastu osób (są miejsca ale w innym hotelu), na nasz protest że nikt nas o tym nie powiadomił itp (patrz - warunki umowy) usłyszeliśmy że albo zostajemy na lotnisku albo jedziemy do wskazanego hotelu.po przyjeżdzie do hotelu wskazanego przez biuro zostaliśmy pozostawieni sami bez rezydenta i okazało się że mamy pokoje owszem ale wspólne tz (dla 6 rodzin z dziećmi 4 pokoje)! po 2 dniach zostaliśmy ulokowani we właściwym hotelu, nie wiem jakby wyglądało to , gdyby nie nasza determinacja, o naszych nastojach, zmęczeniu i nerwach na początku urlopu nie wspomnę. kolejna sprawa to wycieczka organizowana przez biuro- w umowie wyraznie polski przewodnik, na miejscu okazało się że takiego przewodnika nie ma. nikt nic nie wie. biuro ma nieład organizacyjny,olewa ludzi, nie wywiązuje się z umowy, niestety...
IP: 83.7.89.195
agulera
Gość
ja właśnie wróciłam z egiptu (taba) z biura san&fan i jestem bardzo zadowolona niewiem co wam tak bardzo przeszkadza u mnie było wszystko tak jak w prospekcie jestem bardzo zadowolona pozdrawiam
IP: 194.169.228.3
kaha
Gość
:roll: czy ktoś był w turcji w hotelu jasmine beach? bardzo proszę o opinie...
IP: 89.171.95.110

Strona: « < ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... > »

Forum turystyczne » biuro podróży SUN & FUN

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij