» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro podróży SUN & FUN

biuro podróży SUN & FUN

Strona: « < ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... > »

Autor Treść
izabeell
Gość
Witam !

Czy ktoś był z biurem podróży Sun&Fun w Egipcie Hurghada hotel Empire albo może ktos jedzie w terminie 14.08 na 2 tygodnie. Bardzo proszę o jakieś info zwrotne jak było czy biuro wywiązało się ze swoich zadań. Trochę poczytałam o organizacji biura i generalnie trochę się przeraziłam ?
IP: 212.191.130.226
merry
Gość
katarinka spoko ja tez byłam juz z tym biurem w egipcie i wiesz co szczerze mogę ci go polecić co robu wybieram sie do hurghady hilton resort to trwa juz 6 latek i zawsze z san-fan pozdrawiam :P
IP: 79.173.23.25
merry
Gość
hehehe ja tez byłam z Hilton resort HOtel naprawde rewalecja!!!!!
ja nie mialam zednych przebojów z tym biurem moze to i dobrze pozdrawiam :P

Łukasz napisał
Witam Sun Fun to firma która powinni zamknać robia z ludzi głupków. Wykupilem wycieczke do Hotelu Golden 5 po przylocie do Hurgardy rezydent powiedzial grupie 15 osobowej ze zaszla pomylka i zadna z nas nie trafi do hotelu wykupionego w Polsce. Poinformował nas ze na razie zawiezie nas do hotelu Sułtan Beath gdzie mamy poczekac do godz 12. Po tej godzie mial po nas przyjechac i rozwiezc do hoteli gdzie mielismy spedzic nasze wakacje. Hotel Sułtan Beath jest 4* ale motelem nawet go nie mozna nazwac. Czekalismy w recepcji gdzie znajdowało sie okolo 50 polaków którzy sa w takiej samej sytuacji jak my, po rozmowach z nimi dowiedzielismy sie ze taka sytuacja trwa juz od ponad 2 tygodni. Firma Sun Fun sprzedawala wycieczki ale nie rezerwowała miejsc w Hotelach a rezydenci umieszczali ludzi tam gdzie sie da. Po paru telefonach o godzinie 15 zjawil sie rezydent i cala grupe przetransportowal do Hoteli my trafilismy do Hilton mielismy duzo szczescia bo inni tyle nie mieli. Wylot byl 3 maja 2009 przez te problemy 1 dzien milismy w d...e!!!!!. Hotel Hilton Resort polecam gorąco od wtorku dopiero poczulem wakacje.A co do Sun Fun chcecie miec przygody wybierzcie to firme a zapamietacie je do konca zycia. NIGDY NIE WYBIORE TEJ FIRMY I MAM NADZIEJE ZE NASTEPNYM RAZEM JAK PUJDE WYKUPIC JAKAS WYCIECZKE TO TEJ FIRMY JUZ NIE BEDZIEW W OFERCIE. Pozdrawiam osoby lecace w przyszlosci ta firma.
IP: 79.173.23.25
babu
Gość
Witam. Wybieram sie z SUNFUN do LTI Titanic - Hurghada. Troche sie naczytalem i nie wiem czy to dobry pomysl. Z gory dzieki za wpisy osob, ktore byly w tym hotelu z SUN FUN. Pozdrawiam.
IP: 84.193.137.16
gosc
Gość
Witam.My tez wybieramy sie do hotelu Lti Titanic-Hurgada.Po tych opiniach jestesmy zniecheceni.Czy to faktycznie prawda?prosimy o odpowiedz
IP: 77.181.65.142
natalaaaa
Gość
kurcze napędziliscie mi stracha wybieram sie 27.08 do tunezji do hotelu marillia.modle sie żeby nas nie przenieśli do innego bo w tym hotelu już byłam rok temu tylko z neckermannem. mam nadzieje że wszystko sie uda.z drogiej strony mnie neckermann przekrecił na 1800 zł dlatego już z nim nigdzie nie pojade.to wszystko sa złodzieje i łobuzy,mam tylko nadzieje że wszystko mi sie uda w te wakacje....a swoja droga czest sie zdarza sun&fun takie przenoszenie do innego hotelu?
IP: 83.27.103.128
MIRWENA
Gość
WITAM.Ja byłam z SUN&FUN w Egipcie 2 lata temu i było super,rezydenci ok a przewodnicy i wycieczki super(tylko nie zdyscyplinowani turyści nie ok.) ale za to Itaka mnie zawiodła bo z rezydentem nie szło się dogadać a potem koczowaiśmy na lotnisku bo samolot z Pyrzowic nie przyleciał.teraz lecimy z sun-fun do turcji mam nadzieję że będzie fajnie.pozdrawiam
IP: 95.171.197.169
availableredsea
Gość
babu napisał
Witam. Wybieram sie z SUNFUN do LTI Titanic - Hurghada. Troche sie naczytalem i nie wiem czy to dobry pomysl. Z gory dzieki za wpisy osob, ktore byly w tym hotelu z SUN FUN. Pozdrawiam.

nie ma co sie denerwowac, lti to bardzo fajny hotel, polozony zaraz przy morzu, ktore niekedy sie cofa,ale ozna to wykorzystac i w czasie lekkiego odplywu mozna ponacierac sie glinko, spa za darmo,l dobry all inclusive, minibarki uzupeliane, fajna obsluga, a sama organizacja biura jest bez zgrzytow. slonecznego wypoczynku
IP: 41.153.255.113
availableredsea
Gość
nie ma co sie denerwowac, lti to bardzo fajny hotel, polozony zaraz przy morzu, ktore niekedy sie cofa,ale ozna to wykorzystac i w czasie lekkiego odplywu mozna ponacierac sie glinko, spa za darmo,l dobry all inclusive, minibarki uzupeliane, fajna obsluga, a sama organizacja biura jest bez zgrzytow. slonecznego wypoczynku
gosc napisał
Witam.My tez wybieramy sie do hotelu Lti Titanic-Hurgada.Po tych opiniach jestesmy zniecheceni.Czy to faktycznie prawda?prosimy o odpowiedz
IP: 41.153.255.113
inia
Gość
Ludziska, czy ktoś wybiera się z tym biurem do hotelu Royal Palace w Hurghadzie? Ja po przeczytaniu tych wszystkich opini mam dosyć :( Chyba pójdę dziś do biura i zrezygnują z tej wycieczki. Czy ktoś wie, czy można zrezygnować przed podpisaniem umowy? NIestety kasę już przelałam pośrednikowi :(
IP: 83.238.53.2
BAbu
Gość
pewnie mozna zrezygnowac, ale cos "oderwa" z kasy. ja sie wciaz zastanawiam nad wyjazdem z tym biurem(do urlopu dwa mies), bo przeciez gdyby bylo tak zle to biuro padloby juz dawno. Zawsze niezadowoleni beda pisac. Wiec mnie to nie dziwi, ze jest wiecej zlych opini. Ja chyba zaryzykuje...
IP: 81.164.168.201
Elkam68
Gość
Dzisiaj wróciłam z moja całą rodziną z Egiptu z Taby.Hotel Sofitel super.Biuro Sun&fun także super .Wszystko zapięte było na ostatni guzik.Rezydent Bili jest ok.Pilot wycieczek P.Ola super dziewczyna.Wszystko było naprawdę na wysokim poziomie.Wyjeżdżaliśmy z różnymi biurami i mamy porównanie.Nie możemy narzekać.Myślę,że ludzie sami sobie wyszukują problemów.Naprawdę Sun&fun jest godne polecenia.Tym bardziej,że byliśmy znim na wycieczce w Jerozolimie,Betlejem i Petrze.godne polecenia biuro Pozdrawiam.
IP: 95.49.164.137
kasia
Gość
ja wlasnie wrociłam z biurem sum fun z hurgady z hotelu alibaba było super rezydentka p marta super dziewczyna wszystko było dopiete na ostatni guzik w hotelu bywały nawet polskie animacje miły wypoczyne napewno jeszcze raz wybiore sie do tego bajecznego kraju pozdrawiam i zycze miłego wypoczynku tym co sie tam wybiraja uwazajcie na słonce
IP: 95.160.97.218
iwonka
Gość
Witam! ja wybieram sie do Egiptu 25.08 Sharm El Sheik hotel Grand Plaza Resort 5*...czy ktos był w tym hotelu? jadę z biurem sun&fun i po tych opiniach troszkę się przestraszyłam,ale jestem dobrej myśli...;)
IP: 94.145.242.6
kredka
Gość
To ,co piszą o tym biurze to prawda ;( oczywiście to najgorsze ...
Ibrahim ma już wszystko w d....., a Jego panienka - Agniesia też olewa i najwyżej sprzedaje arganę za duże pieniądze . To tylko potrafi i to nieźle .....
Jeśli jeszcze nie zdecydowaliście - szukajcie w każdym innym iurze , bo do MAROKO WARTO !!!!
IP: 83.28.48.53
krokodylka
Gość
inia napisał
Ludziska, czy ktoś wybiera się z tym biurem do hotelu Royal Palace w Hurghadzie? Ja po przeczytaniu tych wszystkich opini mam dosyć :( Chyba pójdę dziś do biura i zrezygnują z tej wycieczki. Czy ktoś wie, czy można zrezygnować przed podpisaniem umowy? NIestety kasę już przelałam pośrednikowi :(

Ja się wybieram, a w jakim terminie?
IP: 83.4.185.54
gienek
Gość
byłem 2 dni temu wz sun fun w turcji faktycznie bajzel, moja bdb znajomośc niemieckiego miałbym wczasy zrąbane z rodzinką na maksa, a mam dwójke małych synków. Musiałem dać w rececpji kilka euro żeby dostac fajny pokój w Kalipoa Bech, w barze zamaist wódki na serio lali wodę z lodem patrżąc cprosto w oczy, szkoda dyskusji piłem stale zdechłe piwko, dzieci i tak miały raj, ciepła woda i słońce. Najlepiej kupić w Turcji 5 gwiazdek i nie jechać z sun fun wtedy urlop pewny ja się trochę gimanstykowałem żeby było dobrze znajomośc niemieckiegiego wystarczyłą i parę euro, jak ktoś nie oblatany to go oszwabią :):) Słyszałem o ludziach co nie mieli klimatyzacji w pokju przez 2 tygodnie!!!!!!!!! nie wyobrażam sobie wczasów w takich warunkach ale pewnie facet dupa nie umiał się dogadać, bez klimy teraz tam to porażka, śmierć :):):) Turcaj przepiękna ale sukinsyny zarówno po stronie polskiej jak i tureckiej oszusty. ja już z SUN FUN nie skorzystam na pewno rezydentka nigdy nie liczyła ludzi nie było listy raz z wycieczki ledwo wróciliśmy bo wTurcji cięzko z dziećmi przjesć nawet przez ulice mało brakowało pojechali by bez nas!!!! Rodzinka rzucając się w oczy dwócg łobuzów i ja z Żoną i ona nie pamiętała mając około 25lat SKLEROTIKUS . Chcesz miec jakieś kłopty na wczasach JEDŹ z SUN FUN!! heheheh Na pocieszenie powiem że na sam koniec rezydent który był na wylot REWELACJA to był ktoś przy kim człowiek czuję się bdb przy powrocie szkoda żę nie zapamiętałem nazwiska wczoraj towrzyszył nam na lotnisko w ANTALYi dla NIEGO BONUS FACHURA jak się patrzy czarne włosy niewyski gość około 172cm wzrostu to podpora SUN FUN!!
IP: 83.238.232.90
koizumir
Gość
Hmmm,
lecimy z chłopakiem do Hurghady na przełomie września i października z sun&fun. JEdyne co mnie martwi to to, że hotel będzie do d***. A rezydentów mamy gdzieś. Poradzimy sobie. Mówiąc szczerze nie rozumiem ludzi, którzy strasznie narzekają ma biura podróży. Każdemy z nich zdarzają się wpadki mniejsze i większe :/... nic miłego no ale cóż. Język każdy z nas ma albo na migi :P...

Czy ktoś może mi udzielić info o hotelu Magawish. Jak sytuacja z domkami wygląda w tym sezonie? Bo wiem, że z wnętrzem wygląda różnie a i w ostatnich latch rozpoczęto sukcesywne remonty domków.
Najbardziej zależy mi na informacji, które domki są wyremontowane :)
IP: 79.187.250.42
LiliaKatowice
Gość
Bylam 23.05.2009 w Turcji z sun&fun i to na dodatek z fortuny.4* w allu i last z dnia na dzien.liczylam na to ze bedzie masakra i kupa smiechu.A tu super rezydent,20scia osob w hotelu,jedzenie takie sobie ale czego tu wymagac za 790zl od osoby.Mielismy super plaze przy hotelu,nawet Ruski do Nas przychodzily bo akurat mielismy ze soba dj z Wawy...Jednym slowem nie wizylam ze za tyle bedzie choc normalnie ale kolega wiedzial co robi kupujac nam ta wycieczke.
IP: 80.52.131.116
Anhela
Gość
witam:)

Własnie wróciłam z Tunezji hotelu Skanes el Hana pobyt byl udany co do hotelu nie mam zastrzezen, pokoje sprzatane codziennie, ręczniki wymieniane sumiennie. Jak chcecie pokoj z widokiem na morze to trzeba zapłacic 30$ ale widok przepiekny szczegolnie polecam pokój 367.
Jedzenie super przez całe 2 tyg róznego rodzaju mieso codziennie frytki i różnego rodzaju bajery .
Jedyne zastrzezenie jakie mam do biura to to ze rezydent o nas zapomiał nie powiadomił nas o skróceniu pobytu o 1 dzien i musielismy wrócic wczesniejszym lotem samolotem innym niz byl w ofercie..Samoloty typu Aurela są strasznie niewygodne większe osoby sie w nim nie mieszczą.W tych samolotach nie podaje sie posiłków. Wszystko nalezy kupić w cenie 3 krotnie wiekszej np. kanapka 9 zł. małe piwo tylko żywiec 7 zł, woda niegazowana mała 5 zł. a przesada byl alkohol 100 ml -->12 zł. to był moj trzeci pobyt w Tunezji najleprze linie totnicze z tego kraju to Tunisair tam nie trzeba sie martwic o nic na poczatku i w środku pokładu znajduja sie monitory, ktore informuja nasz na biezaco . W samolotach typu Aurela nie słychac stewardes.jeżeli ktos zna jezyk to polecam samemu sobie zorganizowac wycieczki jak np do El Jem o duzo taniej.
IP: 85.219.178.107
michal
Gość
Fatalna organizacja, na lotnisku w Polsce jeszcze wszystko było ok, odebrane vouchery na pobyt w hotelu, w którym był wykupiony pobyt. Po wylądowaniu w Tunezji okazało się, że jedziemy do innego hotelu ponieważ nasz hotel podobno przyjął zbyt dużo rezerwacji-dziwne, że biuro jeszcze cztery godziny wcześniej o tym nie wiedziało. Z rozmów w hotelu okazało się, że to częste praktyki biura, w beznadziejnym hotelu 3 km od centrum musieliśmy przebywać przez dwa i pół dnia, tracąc praktycznie ten trzeci dzień na przeprowadzkę, pewno ktoś ma w tym interes ponieważ nie zakwaterowano nas w żadnym z 4 (które biuro ma katalogu)hoteli znajdujących się w bezpośrednim sąsiedztwie naszego hotelu. Pozdrawiamy rezydenta Panią Sylwię z Hammamentu, tak beznadziejnego rezydenta jeszcze podczas wyjazdów nie spotkałem, brak kompetencji i przygowania do tej pracy. Jedynie co potrafi i to też niezbyt dobrze to podczas dyżuru sprzedawać wycieczki (jak sprzedała na quady wycieczkę to arab wyrzucił z autobusu-maskra). Zgłaszane problemy z zakwaterowaniem, jedzeniem, leżakami nie potrafi załatwić, tłumaczy tylko w koło "to przecież Tunezja". Jak ma się podpisać pod pismem dotyczącym wywiązywania się przez biuro z umowy to konsultuje się z koleżnką z innego biura oraz biurem w Warszawie co ma napisać. Przy powrocie do kraju miał jechać na lotnisko z nami rezydent, ale to już wieczór więc pewno Pani Sylwia musiała odpocząć po upalnym dniu:) finał był taki, że przyjechał sam arabsbki kierowca, który nas zawiózł na całkiem inny terminal. Po odprawie okazało się, że mamy 2 godziny opóźnienia. OGROMNY NEGATYW DLA SUN & FUN ZA ORGANIZACJĘ I REZYDENTA!!!!!!! nie polecam!!!!
IP: 77.253.176.122
Użytkownik
Witam !

Byłam po raz drugi w hotelu Empire w Hurgadzie .Proszę sie nie bać ,hotel jest duzy ale czysty.W tym roku byłam z córka 14 letnia ,nasz sposób wsadziliśmy w paszport 5 dolarów i dostalismy super pokój-słowo.Polecam pokój 656.Widok z krótszego boku balkonu na morze i na basen hotelowy:) Ja wróciłam zadowolona-Życze powodzenia
IP: 80.51.98.5
Gość
Gość
Czy ktoś był z biurem SUN&FUN w Zjednoczonych Emiratach Arabskich ?
IP: 84.40.135.44
izabeell
Gość
Witam !
Bardzo proszę iskerka o napisanie troszkę więcej na temat pobytu w hotelu Empire byłabym bardzo wdzięczna. I pytanie ogólne czy ktoś się wybiera albo znacie kogoś kto wyjeżdża z Łodzi do Hurghady do hotelu Empire 14.08 na 2 tyg miło będzie się odezwać.
IP: 212.191.130.226
ullalala
Gość
Czy ktos byl juz moze w hotelu Three Corners Kiroseiz w Sharm? My lecimy 11.08 na dwa tygodnie. Jedna sprawa, dowiedzielismy sie kilka dni temu, ze Sun&fun chce nas prosic, zebysmy zostali 1 dobe dluzej, bo samolot, ktorym mielismy poczatkowo wracac jest przepelniony. Naturalnie dodatkowa doba gratis. Zgodzilismy sie juz, ale... mielismy wyleciec z Warszawy o 12 a wylatujemy o 22! Bedziemy na miejscu o 3 w nocy juz dnia nastepnego. Tak wiec mam mieszane uczucia odnosnie organizacji w tym buirze. :roll:
IP: 85.222.73.195

Strona: « < ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... > »

Forum turystyczne » biuro podróży SUN & FUN

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij