» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro podróży SUN & FUN

biuro podróży SUN & FUN

Strona: « < ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... > »

Autor Treść
availableredsea
Gość
babu napisał
availableredsea napisał
inia napisał
Ludziska, czy ktoś wybiera się z tym biurem do hotelu Royal Palace w Hurghadzie? Ja po przeczytaniu tych wszystkich opini mam dosyć :( Chyba pójdę dziś do biura i zrezygnują z tej wycieczki. Czy ktoś wie, czy można zrezygnować przed podpisaniem umowy? NIestety kasę już przelałam pośrednikowi :(

zawsze sie smieje z takich postow, bez obrazy. idz, wycofaj oferte z sun&fun, agent sprzeda ci triade, poczytasz na forach , pojdziesz do agenta zmienic na kolejne, bedzie alfa star-poczytasz i powtorka, wybierzesz exim, pozniej selectorus, viva club, oasis, 7islands i zanim sie onbejrzysz dwa tygodnie urlopu zleca ci nadspodziewanie szybko w plsce na spacerach. i jaka oszczednosc. tylko buty nowe. w sezonie wakacyjnym, zreszta zima tez, szczegolnie w egipcie czasami przygoda ze zmiana hotelu moze sie zdarzyc, nikt tego nie zmieni, mimo,ze rezerwacje sa sprawdzane dodatkowo na dzien przed przylotami do konkrtnych hoteli, hotel w ostatniej chwili potrafi poinformowac,ze nie przyjmie gosci (wystarczy,ze arabska rodzina zaplaci gotowka i po pokoju ;)) takze bez nerwow, pakowac sie i przylatywac. slonecznego wypoczynku!

Do availableredsea: Z najwiekszym szacunkiem! czytam Twoje posty juz od jakiegos czasu, poniewaz obserwuje to forum i zaczynam myslec, ze masz cos wspolnego z biurem S&F. Jak juz wspominalem zmiana hotelu moze sie zdarzyc, ale...!!! (nie podejrzewam biura o celowe oszustwa) czy to nie jest tak, jakbys poszla (?) do restauracji, zamowila strogonowa a kelner przynosi pomidorowa i mowi, ze albo jesz albo spadaj glodna???? tak mi sie to kojarzy. Jesli wybieram konkretny hotel (mam jakies powody ku temu, jak kazdy) a trafiam do innego, ktory nie ma absloutnie nic wspolnego z moim swiadomym wyborem to mam powody byc conajmniej niezadowolonym. Jesli bedzie mi obojetne gdzie trafie to wybiore opcje FORTUNA.Kolejna sprawa jest zachowanie rezydentow w takiej chwili. Jesli nie daja sobie rady to moze lepiej wyjechac do jakiegos kraju na zbior jablek a nie zajmowac sie opieka nad turystami... PS. Jesli hotel robi wspomniane przez Ciebie "psikusy" to uwazam, ze jedynym rozwiazaniem jest zerwanie wspolpracy z takim hotelem. Wtedy opinia biura napewno pojdzie do gory. Pozdrawiam.

owszem, moze wyrazilem sie niezbyt precyzyjnie. naturalnie zmian nie powinno wprowadzac sie "z chwili na chwile", ale pamietaj,ze taki wlasnie psikus szykuje hotel zawsze z zaskoczenia,czesto nikogo nie informujac odpowiedznio wczesnie zeby nie stracic pieniedzy, choc zawsze pociagniety jest do jakiejs konsekwencji czy finansowej czy obnizenia cen na kolejny sezon, wiekszosc popularnych hoteli boryka sie non stop z overbookingiem(potrafia sprzedaz 140%pokoi i stad przekwaterowania nawet potwierdzonych pokoi-specyfika egiptu, czego nie moglem zauwazyc ani na rynku tureckim ani greckim, a przynajmniej nie w takich ilosciach jak wlasnie w egipcie. nie lekaj sie nie jestem pracownikiem biura,ale osoba zwiazana z turystyka i wieloma biurami podrozy ;) a co do zachowania rezydentow, wiem z tym bywa roznie, ale i turysci tez nie zawsze sa sympatyczni, naturalnie w takich chwilach jak zmiana hotelu moga puscic nerwy,ale (sam bylem siwadkiem takich sytuacji) nie widze powodow zeby wyzywac rezydentki (najczesciej od szmat, dzi*ek i ku**w)., albo co gorsze rzucac sie dobitki. slonecznych wakacji
IP: 41.153.247.114
availableredsea
Gość
SUN & FUCK YOU napisał
Sun Fun to najgorsza firma jaka istnieje na rynku, obiecują niewiadomo co ....ZŁODZIEJE , LUDZIE LEPIEJ DOPŁACIĆ I JECHAĆ NA PRAWDZIWE WAKACJE SUN AND FUCK YOU TAK POWINNI SIĘ NAZYWAĆ!

poziom wypowiedzi swiadczy o poziomie osoby piszacej.
IP: 41.153.247.114
Elka
Gość
byłam z tym biurem w Tunezji , w Egipcie w Empire raz w Turcji i teraz 15 września lecimy z nimi na SHARM ile zapłacisz tyle ci zaoferują , a polak zawsze niezadowolony. Wczasy trzeba sobie zorganizować na miejscu samemu a nie czekać na rezydenta . Jezdziliśmy na wycieczki z rosjanami bo taniej i znamy język były super , tylko nie trzeba być dzikiem, na safari byliśmy z holendrami .Tylko trzeba troszke znać język troszke żeby wiedzieć o co chodzi i zyjemy . Ajak się jest pierdołą to się siedzi w domu i patrzy jak trawa kiełkuje .A na opinie nie trzeba tak bardzo zwracać uwagi bo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia a czym ta nsze wczasy wykupujecie to macie większe żądania. pozdrawiam i czekamy 15 września w Club Faranie pa :lol:
IP: 83.7.143.91
maciak
Gość
Witam :)
Wybiera się może ktoś 9 października z biura sun&fun z Gdańska do Hurghady do hotelu Empire ??
Pozdrawiam
IP: 88.199.181.156
Ania
Gość
Czy ktoś się wybiera z Bydgoszczy z biurem Sun&Fun 2 października do Hurghady hotel Magawish? Czy ktoś wogóle leciał kiedys z Bydgoszczy do Hurghady? Czy są jakieś opóźnienia?
Pozdrawiam
IP: 83.17.3.218
dizzyizzy
Gość
:P
flor12ek napisał
Sun&Fun to najbardziej złodziejska z firm z jaką kiedykolwiek podróżowałem.Po co to przeglądanie netu i opinii o holetach skoro te przekręty zawiozą cię i tak gdzie im pasuje.Właśnie zakładam sprawę sądową za zepsute wakacje i nie odpuszcze przekrętom.
Witaj!! ja byłam z tym biurem w zeszłym roku w Egipcie wmówili nam ,że hotel, który wykupilismy zmienił nazwe, ale to nie był ten sam hotel, za który zapłacilismy..Rok czasu pisaliśmy pisma, byliśmy u Rzecznika praw konsumenta, aż w koncu wstawił się za nami pan z Kancelarii Marszałkowskiej..no i po prawie roku pan prezes Sun Fun, który jak widac okazał sie kompetentną osobą po rozmowie pana z Kacelarii Marszałkowskiej w naszej sprawie zwrócił nam 20 % kosztów imprezy..Wiec kolego walcz i się nie poddawaj tylko od razu udaj sie wyżej ,bo jak widać ze zwykłymi pracownikami tej firmy niczego nie załatwisz..Życzę wytrwałości i pozytywnie załatwionej sprawy..pozdrawiam
IP: 93.176.211.223
Koizumi_r
Gość
Ania ja lecę z poznania, ale 27.09 do Magawish.
Nie wiem czy czytałaś opinie o tym hotelu ale są różne. Chłopakaznajowi byli w zeszlym roku i wrócili zachwyceni. Bo mimo starości hotel jest ogromny - a w zasadzie jego teren. Podobno tez dobrze karmią :). No i ta plaża najdłuższa w Hurghadzie i tylko dla tego hotelu :P.
IP: 79.187.250.42
miulka
Gość
Hej,
czy ktoś się wybiera do Hurgady hotel Sunrise Mamlouk??? Lecę 10.10 z warszawy. I czy ktoś z Was był w tym hotelu? I jaką walutę lepiej zabrać EUR czy USD???
IP: 193.108.194.218
Karolina
Gość
U mnie juz zaczelo sie niemilo, mialam miec wylot dzis o 7, okazalo sie ze lece dopiero jutro o 11:05 do Hurghady. Wedlug mnie to jest oszustwo, bardzo chetnie jutro wyslucham wyjasnien. Zobaczymy jakie jeszcze przygody mnie czekaja ze strony sun fun. Napewno napisze i nie daruje jesli bedzie cos nie tak, bo nie jady na wczasy, zeby sie denerwowac, ale nieuczciwosci nie toleruje! A bientot!
IP: 79.163.200.251
kamil
Gość
zabralem swoja dziewczyne na podróż zaręczynową do egiptu palma de mirette.zareczyny w samolocie..sielanka itd. na lotnisku informacja ze jestesmy przekwaterowani do innego hotelu bo we wlasciwym nie ma miejsc...hotel 4 gwiazdki ale na nasze oko 2.
na scianach grzyb wilgoć. robale. hotel Royal palac. NIEPOLECAMY. danie 10 dolarow w lape na recepcji zaowocowalo lepszym pokojem. po 4 dniach dzwonienia do polskiej centrali i straszniem sadami dopiero nas przeniesli.wiec apeluje do wszystkich,walczcie o swoje.. i nigdzie juz z tego biura nie pojedziemy.kamil
IP: 84.10.67.49
Koizumi_r
Gość
Z tego co wiem, dolary.
IP: 62.69.194.49
Wawka
Gość
Witam

Czy jest ktoś kto wybiera się do HURGHADY hotel EMPIRE 10 października z WARSZAWY ?
Bardzo proszę o jakieś świeże info na temat tego hotelu :)
Czytałam że są 2 budynki -A i B - który zatem jest lepszy ???

Pozdrawiam i wszystkim życzę udanych wakacji bez niespodzianek ze strony S&F (sama mam nadzieję że ich nie doświadczę). :)
IP: 89.72.58.212
kris
Gość
Biuro do bani, przelozyony lot o prawie 2 dni bez jakich kolwiek przeprosin czy rekompensaty. W hurghadzie czekalismy 20 godzin na samolot biuro nam nic nie pomoglo a virginia nas olala powiedziala ze do godz 12.00 miala nas pod swoja opieka ateraz ma nas dzies. Babka na wiecznych wczasach nie nadaje sie na rezydenta tylko na kasie jej zalezy. nigdy sun fun
IP: 83.17.140.206
gość
Gość
Czy ktoś był z tym biurem w dubaju?
IP: 77.252.74.114
Ania
Gość
Koizumi_r napisał
Ania ja lecę z poznania, ale 27.09 do Magawish.
Nie wiem czy czytałaś opinie o tym hotelu ale są różne. Chłopakaznajowi byli w zeszlym roku i wrócili zachwyceni. Bo mimo starości hotel jest ogromny - a w zasadzie jego teren. Podobno tez dobrze karmią :). No i ta plaża najdłuższa w Hurghadzie i tylko dla tego hotelu :P.

To pewnie się spotkamy na miejscu. Ja lece z koleżanką. Nasi znajomi byli w czerwcu tego roku własnie w tym hotelu i byli zadowoleni. Od razu powiedzieli że to nie jest jakis luksus ale jest czysto, reczniki czysciutkie, jedzenie dobre i piękna plaża. No i przeciez nie jedzie się po to żeby siedziec w hotelu :)

A teraz może te opóźnienia w wylotach są ze względu na konczący sie ramadan.

Pozdrawiam
IP: 83.17.3.218
koizumi_r
Gość
I o to chodzi. My też mamy zamiar jak najmniej czasu spędzić w pokoju :p.
Dante32
Gość
Wróciłem tydzień temu z Turcji hotel Arancia 5* Biuro Sun&fun organizacja na 5, jak ktoś mysli że zapłaci 1500zł to ma już cały swiat dla siebie to sie myli. Mało płacisz gówno dostajesz ja się przekonałem o tym w zeszłym roku z tym samym biurem, w tym dałem mu jeszcze jedną szansę i wszystko super. A jeżeli chodzi o hotele to czy to Polskie czy Niemieckie lub Ruskie biura zawsze włóż w paszport kilka dolców a pokój dostaniesz odpowiedni. W tym roku zimą byłem z Itaką i co ci to mieli nas w dupie wylot z Polski opóźniony o 11 godzi 56minut od 12 godz uwzględniaja reklamację i całość mają dupie.
IP: 86.63.117.232
czerwony baron
Gość
kris napisał
Biuro do bani, przelozyony lot o prawie 2 dni bez jakich kolwiek przeprosin czy rekompensaty. W hurghadzie czekalismy 20 godzin na samolot biuro nam nic nie pomoglo a virginia nas olala powiedziala ze do godz 12.00 miala nas pod swoja opieka ateraz ma nas dzies. Babka na wiecznych wczasach nie nadaje sie na rezydenta tylko na kasie jej zalezy. nigdy sun fun

jesli bedzie pan mial szanse i wyjedzie za granice drugi raz w zyciu moze wczesniej poczyta co i jak i nabierze turystycznej oglady. nie zabraklo samolotu bo wszyscy bylismy w tej samej sytuacji i na lotnisku juz byla informacja, ze samolot nie wyleci punktualnie bo byl problem techniczny, a niestety wiekszosc z nas (sun&fun, exim i chyba ktos jeszcze) sie juz odprawila i bylismy juz w strefie wylotowej, z ktorej w egipcie akurat ciezko sie wydostac, szczegolnie,ze informowano nas co dwie godziny srednio,ze samolot wystartuje...i z tego co wiem i sie orientuje za wszystko odpowiada linia lotnicza, oferujac w tej sytuacji hotel(ale tu caly czas podawano,ze chyba " zaraz" wylecimy) i posilek, ja przynajmniej jadlem. co do opieki rezydentow, trudno zeby weszli na strefe wolnoclowa skoro a) nie wszyscy odwozeni sa przez rezydentow b) nie nosza paszportow chyba caly czas przy sobie c) sa w pracy, nie rozumiem, maja przyejchac siedziec i trzymac za raczke...stalo sie trudno, takie rzeczy sie zdarzaly i beda zdarzac, a ze samoloty nie moga sobie leciec ot tak kiedy chca bo jest to ustalane i ciezko sie pozniej wstrrelic, to znalezienie wolnego samolotu tez zajmuje czas i co najwazniejsze jest okreslony czas pracy zalogi, wiec skompletowanie jej tez zajmuje czas. ja generalnie bylem zadowolony z pobytu, przygoda, mogloby jej nie byc no ale sie stalo. najwazniejsze ,ze juz w domu
IP: 41.153.226.160
Koizumi_r
Gość
Czerwony baron podoba mi się twoje podejście. Chyba na easygo.pl też się wypowiedziałeś :). W 100% zgadzam się z twoją opinią. Jeśli chodzi o ten feralny lot. To oglądałam wiadomości w Polsce i wiem, że samolot miał usterkę. Narzekanie, że się siedziało ileś godzin nic nie da. Poza tym osoby narzekająe mogły lecieć uszkodzonym samolotem, ale wtedy byłaby jeszcze większa afera, że nikt nic im nie powiedział o usterce. Chociaż paru marudzących mniej i świat byłby piękniejszy :P
wiki1607
Gość
Witam mam pytanko czy ktoś wybiera sie z SUN&FUN do HURGADY hotel
TITANIC RESORD&AQUA PARK Wylot 02.10.2009?
IP: 94.72.97.14
czerwony baron
Gość
Koizumi_r napisał
Czerwony baron podoba mi się twoje podejście. Chyba na easygo.pl też się wypowiedziałeś :). W 100% zgadzam się z twoją opinią. Jeśli chodzi o ten feralny lot. To oglądałam wiadomości w Polsce i wiem, że samolot miał usterkę. Narzekanie, że się siedziało ileś godzin nic nie da. Poza tym osoby narzekająe mogły lecieć uszkodzonym samolotem, ale wtedy byłaby jeszcze większa afera, że nikt nic im nie powiedział o usterce. Chociaż paru marudzących mniej i świat byłby piękniejszy :P
IP: 41.153.234.166
czerwony baron
Gość
no tak bo przeglkadam od czasu do czasu, latam czesto z grupami i czesto indywidualnie ze znajomymi, przezylem prawie wszystkie mozliwe sytuacje i dziwia mnie niektore reakcje, ale coz dzieki takim ludziom przynajmniej swiat jest bardziej kolorowy...doskonaly eksperyment socjologiczny jaki mamy przestzral w spoleczenstwie, coz nie na darmo podroze ksztalca ;) ja tam zawsze wszystkim zycze slonecznego wypoczynku i..oglady :P
IP: 41.153.234.166
Koizumi_r
Gość
a dzięki. mamy zamiar się dobrze bawić a marudzących mieć w d... :P
IP: 62.69.194.49
czerwony baron
Gość
Koizumi_r napisał
a dzięki. mamy zamiar się dobrze bawić a marudzących mieć w d... :P

a bedzie sie podobac, moze pokoje az tak wypasione nie beda w magawishu,ale na tyle zeby robic dramat jak niektorzy to tez nie, zreszta przy tej pogodzie, takiej plazy i jeszcze z fajna ekipa to w pokoju sie spi..a i tego nawet niekiedy nie ma ;) no ala to juz reklamacjom nie podlega ;D
IP: 41.153.207.157
Koizumi_r
Gość
ja wiem, że nie są wypasione. Nie potrzebuję złotych klamek żeby być zadowoloną. Tak długo jak będzie czysto i kloima będzie dzialać w miarę cicho tak długo będzie dobrze :).

Strona: « < ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... > »

Forum turystyczne » biuro podróży SUN & FUN

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij