» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 142 143 144 145 146 147 148 149 150 ... > »

Autor Treść
Ola
Gość
Czy do osób, które miały być od 22.07.-03.08.2011 r., w Napoli też ktoś z biura OKS zadzwonił i poinformował o zmianie. Podpisywaliście nowe umowy? Do mnie nie dzwonił nikt, więc dzwonię sama i ciągle mnie informują, że jeszcze nic nie wiadomo i na razie nie mam żadnego aneksu.
IP: 83.5.142.104
aga
Gość
My ze znajomymi byliśmy zakwaterowani w Copacabanie, ale dostaliśmy informacje ( parę tygodni temu ) że przenoszą nas do DOLPHIN. Byliśmy podpisać nową umowę jakieś dwa tygodnie temu. Więc w piątek wyruszamy z nowa umową do hotelu DOLPHIN po wpisach innych wczasowiczów (tych którzy wrócili ) mamy nadzieje że już żadne niespodzianki nas nie spotkają i urlop będzie można zaliczyć do udanych :)
IP: 89.25.173.186
empiria1989
Gość
wybiera się ktoś w terminie 21.08-02.09 do apartamentów typu Margarita?
IP: 85.89.190.173
klopocik
Gość
Cześć, mam pytanko czy ktoś był już w apartamentach typu margerita, cena bardzo mnie kusi jednak boje sie zeby nie trafic na totalny syf bo jak jest nazwa hotelu to wejdziesz na neta poczytasz fora i mniej wiecej wiesz jaki hotel jacy wlasciciele jak daleko od plazy itd, a tu niewiadomo nic, chodzi mi o wycieczke z OKS 21.08.2011, z góry bardzo dziekuje za odpowiedz
p.s. jade z chłopakiem i jesli jedzie ktoś tez w tym terminie z bielska białej chetnie nawiązemy kontakt zeby w bułgari wyskoczyc na jakies piwko bo nikoga nie zamy i jedziemy sami
IP: 62.233.161.150
empiria1989
Gość
do klopocik :)

ja sie wybieram z chłopakiem w tym terminie tez do margarita z OKS ale jedziemy z łodzi, mamy dojechać do bielska białej albo katowic. Też chętnie posłucham o tych apartamentach
kaaasiaczek
Gość
Witam Sandruś i Wiolika. :* oraz resztę forumowiczów.

Dawno mnie tu nie było... :) ale może teraz będę częściej. Po tym co przeczytałam, to wydaje mi się, że wczasowiczów z Napoli nie mogą przenieść do Dolphina, tylko faktycznie wszyscy zostaną przeniesieni do Elwiry. Ale wg mnie i tak nie mają na co narzekać. Byłam w tym hotelu w tamtym roku, choć początkowo wykupiliśmy właśnie Napoli. Ale zamieniliśmy się z grupką młodzieży, która została rozdzielona. Pokój mieliśmy na samej górze, gdzie był super widok i na morze i na góry i na całe miasto. :) Polecam pizzę w hotelu, pycha. :D

Serdecznie pozdrawiam dziewczynki :*
IP: 89.72.117.169
sabina
Gość
ja byłam w zeszłym roku w hotelu Copacabana i było bardzo fajnie ale biuro oks niezapłacilo właścicielowi tego hotelu i dlatego dzisiaj zamienili na hotel Dolphin.Gdyby jednak ktoś miał namiary na biuro podróży które podpisało umowe z Copacabaną to będę wdzięczna za wiadomości.Bardzo mi się tam podobało i koniecznie chciałabym tam w przyszłym roku pojechac z góry dziekuję
IP: 188.191.216.157
kaaasiaczek
Gość
sabina, kiedy wyjeżdżasz do Dolphina?
IP: 89.72.117.169
szuster
Gość
Do empiria1989 i klopocik - ja 29 wyruszam włąśnie do tych apartamentów, więc jak wrócę (10 sierpnia) to będę mógł coś więcej powiedzieć wam na temat tych apartamentów ;) a wy już wiecie może o nich cokolwiek ?
IP: 88.220.124.198
klopocik
Gość
super
IP: 178.37.123.200
empiria1989
Gość
niestety nic nie wiem, pan w moim biurze mówił że na miejscu są przydzielane apartamenty, niestety nie wiedział jak się nazywają, w internecie też nie znalazłam żadnych opinii

będę wdzięczna za informacje :)

też jedziesz z OK Services?
patka_zagadka
Gość
Do Karolina ...
Pisałam na gg ale nikt nie dał znaku życia :P Jeśli macie ochote to napiszcie to moze sie jakoś zgadamy na miejscu. My planujemi wypad do SB na jakąś impreze w 5 osób i zawsze to lepiej jak wiecej nas bedzie :)
Czekam na jakąś odp.
Jak coś to mail: lavender20@gmail.com
IP: 83.26.152.56
szuster
Gość
eh.. szkoda, że to ja będe królikiem doświadczalnym :D
no własnie nie jestem pewny czy z ok services.. jedynie wiem jak sie nazywa biuro ale czy należy one do OKS to nie wiem :P
IP: 88.220.124.198
broxxb
Gość
Sandra napisał
Witam Ola

My wróciliśmy 11.07. z Ravdy z biura OKS. Żadnego przekwaterowania nie było, innych problemów również bynajmniej jeśli chodzi o nas .Ale jak teraz czytam to forum włos się jeży na głowie...Wyjeżdżałam już z nimi 3 razy ale takiego cyrku nie było!
ja wrociłem z 9-osobową grupą 15.07 mielismy być w hotelu Napoli 3 rodziny po 3 osoby,przeniesli nas do hotelu Elwira do pokoi 2-osobowych,totalna porażka,pierwszy i ostatni raz gdzieś się z nimi udalismy
IP: 77.115.113.171
broxxb
Gość
Ola napisał
Sandra, jeszcze raz dziękuję za pomoc;) Dzwoniłam do OKS i otrzymałam informację, że grupa jadąca do Ravdy 22.07.2011 r. nie będzie zakwaterowana w Napoli tylko w hotelu Elwira. Czy ktoś z Was to sprawdzał? Zastanawiam się czy wszystko załatwili jak należy i faktycznie będą dla nas miejsca w Elwirze, czy tak tylko informują, a na miejscu będzie problem...
Jeśli ktoś jedzie 22.07. niech napisze...
z nami zrobili to samo!w Elwirze brak jakiegokolwiek aneksu kuchennego,na wyposażeniu mielismy tylko dwie szklaneczki,proponuję zabrac ze sobą czajnik bezprzewodowy ewentualnie mozna taki kupic na miejscu w cenie ok 20-25 lv...jak ktoś ma jakies pytania to zapraszam,z chęcią na nie odpowiem
Iwona
Gość
Do kasiaaa, witam czy możesz mi napisać czy w pokoju był czajnik i szklaneczki, jeśli nie to czy właściciele pozwolili mieć swoj czajnik.Pozdrawiam i z góry dziekuję za odpowiedź
IP: 217.67.197.66
Ola
Gość
Ja właśnie podpisałam aneks do umowy, że zamiast w Napoli zostaniemy zakwaterowani w Elwirze. Początkowo nikt z OKS mi o tym nie powiedział, ale po wypowiedziach na forum zadzwoniłam i domagałam się informacji o zmianach na piśmie. Mam nadzieję, że na tych problemach się skończy...jeszcze pytanie do broxxb: Czy poza zmianą kwatery mieliście dodatkowe kłopoty z OKS, bo ja już nie wiem czego się spodziewać. Z góry dziękuję za odp.
IP: 83.4.253.19
broxxb
Gość
Ola napisał
Ja właśnie podpisałam aneks do umowy, że zamiast w Napoli zostaniemy zakwaterowani w Elwirze. Początkowo nikt z OKS mi o tym nie powiedział, ale po wypowiedziach na forum zadzwoniłam i domagałam się informacji o zmianach na piśmie. Mam nadzieję, że na tych problemach się skończy...jeszcze pytanie do broxxb: Czy poza zmianą kwatery mieliście dodatkowe kłopoty z OKS, bo ja już nie wiem czego się spodziewać. Z góry dziękuję za odp.
problem z OKS polegal głownie na tym że po 37h podróży kolejne 3h musieliśmy spędzić pod hotelem na ''walizkach'', a tak to w sumie odbylo się bez innych waznych incydentow...ps.w sumie to zazdroszczę Ci że tam się wybierasz,pogoda super,woda rownież ok mimo tych glonów,tylko się opalać i sączyć zimne browarki...jak chcesz to podaj mi swój adres e-mail to podeslę Ci kilka fotek stamtąd
Ola
Gość
Do broxxb
Ooo, aż 37 h! Bardzo długo, ale trudno zdecydowaliśmy się na autokar, więc damy radę. Czy w Elwirze faktycznie jest tak nieciekawie? Ale w sumie liczy się pogoda, morze, a tego chyba OKS nie zepsuje;) Pozdrawiam
Ola
Gość
Do broxxb, zapomniałam to mój adres mailowy: leeny3@wp.pl
Jeśli masz jakieś zdjęcia hotelu Elwira to będę wdzięczna. Dziękuję.
PAPA
Gość
CZY KTOŚ WRÓCIŁ Z RAWDY Z BIURA VIATOR Z HOTELU SAGA.pOZDRAWIAM
IP: 188.112.27.110
broxxb
Gość
Ola napisał
Do broxxb, zapomniałam to mój adres mailowy: leeny3@wp.pl
Jeśli masz jakieś zdjęcia hotelu Elwira to będę wdzięczna. Dziękuję.
wysłałem Ci kilka fotek z naszego pobytu...kiedy tam się wybierasz?
Ola
Gość
Dzięki. Zaraz sprawdzę pocztę. Jutro wyjeżdżamy;)
broxxb
Gość
Ola napisał
Dzięki. Zaraz sprawdzę pocztę. Jutro wyjeżdżamy;)
oczywiście zabierzcie ze sobą euro a nie inna walutę,kurs sprzed tygodnia to 1E=1,91LV....no i ten nieszczęsny czajnik,bardzo się przyda do zaparzenia porannej kawy
Ola
Gość
broxxb wielkie dzięki;) Z fotek wynika, że pokoje i łazienki w Elwirze są schludne, więc jest ok. A co do pozostałych widoków i morza to już się nie mogę doczekać. Jasne euro już mamy, czajnik zabierzemy. Pozdrawiam Cię serdecznie i muszę przyznać, ze mnie uspokoiłeś, bo te komentarze na temat OKS są nieciekawe. A w Bułgarii wypijemy piwko za Twoje zdrowie!

Strona: « < ... 142 143 144 145 146 147 148 149 150 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij