» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

ok services spoko grecja

Grecja wakacje Grecja opinie o hotelach

Strona: « < ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... > »

Autor Treść
roksa
Gość
Kamila :D nie może jedno zostać jezeli wykupiliście całą wycieczke :D ja byłam od 25 do 6 i w dzień wyjazdu było wolne jedno a jak wracaliśmy były 4 wiec spokojnie :D
IP: 37.30.51.248
Użytkownik
Powinno być tak jak pisze roksa no bo przecież wykupiliście caly pakiet tzn przejazd tam pobyt no i przejazd z powrotem :) Chociaż z tymi odjazdami u nas też był mały bałagan, może troche innego rodzaju ale jednak był - jakaś para przyleciała do Paralii samolotem a miała odjeżdżać razem z nami autokarem. Para została rozdzielona, chlopak został umieszczony w naszym busie a dziewczyna w innym. Trochę sie chlopak nadenerwował zeby udalo im się jechać w jednym busie (ktoś tam stwierdził że nie ma miejsca). Na szczęście udało mu się załatwić wspólny powrót, a jak się potem okazało i w naszym busie były potem wolne miejsca. No ale cóż, ważne że wszyscy wrócili do Polski :)
IP: 93.179.224.35
kamila
Gość
Dzis dzwonilam do tego biura i pani po drugiej stronie sluchawki oznajmila mi, ze nie mozemy jechac skoro nie ma. Miejsca powrotnego. Trudno, nie to nie. Dzwonilam kilka razy i ciagle kazali mi zadzwonic a to za godzine a to za dwie...
IP: 188.252.10.2
Mariola
Gość
Kamila zobacz w biurze Marco lub Olimp. Jeszcze Oskar.
Ja właśnie wróciłam z Paralii, byłam z biurem podróży MARCO.
Jestem opalona, wypoczęta i ,,wykąpana" za wszystkie czasy. Woda boska, taka ciepełka chyba z 25stopni. W tym roku Grecy mięli wyjątkowe upalne lato, więc woda w Egejskim taka ciepła.
Jechalismy w jedną stronę 22,5 godziny, a powrót 21 godzin do Bielska Białej.
Codziennie temperatury powyżej 30 stopni:-))
Pozdrawiam
IP: 81.219.136.57
Gzegozenek
Gość
Witam wszystkich!
10 września wróciliśmy z Żoną z Paralii i chciałem podzielić się wrażeniami z pobytu. Oczywiście było wspaniale,bo na wakacjach nie może być inaczej z daleka od codziennych problemów i pracy. Ale nie w tym rzecz. Od razu chce kategorycznie zaprzeczyć wszystkim nieprzychylnym opiniom na temat biura OK Services. My tez mieliśmy pewne obawy po wszystkich komentarzach,także na tym forum,pomimo tego że z tym biurem jechaliśmy już po raz trzeci. Wszystko było tak jak nalezy,tzn. tak jak miało być. czyli podróż rewelacyjnie szybka i w miare bezproblemowa,bo zawsze tyle godzin spędzonych w autokarze kończy sie zmęczeniem i bólem pewnych części ciała,ale zajechać w 24 godziny do grecji uważam za dobry wynik. Autokary spoko,z dobrze działającą klimą i wszystkimi innymi rzeczami. Kierowcy i piloci znający sie na swoim fachu,szczególnie w drodze powrotnej przypadł nam do gustu pilot Szymon,ciekawie i wesoło opowiadający,pomimo 2 wpadek w postaci przespania miejsca postoju i opowiesci o Belgradzie. Zdarza sie tym bardziej,jak sie w ciągu 3 dni pokonuje dwukrotnie taką trase.
Na miejscu czyli w Paralii nie było żadnego zmieniania hoteli. Mieszkaliśmy w Hotelu Margarita,normalny,sympatyczny hotel i warunki. Na tema wyżywienia się nie wypowiadam,bo nie mieliśmy wykupionego,bo uważam że największą przyjemnością jest codziennie chodzić do innego baru czy restauracji i zamiawiac to na co akurat mam ochote.
Rezydentki wydawały się miłe,ale tez dużo na ich temat nie mam do powiedzenia,gdyz nie mieliśmy powodu prosic je o jakąkolwiek pomoc. No może tylko poza tym,że same nie wiedzialy jak wybrać pieniądze z bankomatu,ale i ztym sobie sami poradziliśmy,metodą prób i błędów i teraz moge pomóc komuś kto będzie miał z tym problemy. Ale myslę że takie rzeczy akuret powinny wiedzieć.
Na temat samej Paralii,pogody i cen,moge powiedziec tylko tyle-super. Wcale nie jest drogo,pogoda pewna,miejsce fajne,plaże szerokie,morze ciepłe i w miare czyste,więc czego więcej chcieć.
Pomimo tego że sami spotkaliśmy sie z różnymi narzekaniami innych turystów,uważam że przesadzają. Na tyle osób,zawsze znajdzie się ktoś komu sie nie dogodzi. A za innych Polaków to można sie było jedynie wstydzić. Pomijam już fakt,że niektórzy mocno krytykowali pilota Szymona,dla nich byłby fajny wtedy,gdyby całą podróż spędził z nimi z tyłu autokaru i całą droge z nimi pił i sie wydzierał na cały autokar. Wtedy byłby w porządku. Niektórych takich osób żal było słuchac,niby wykształceni i obyci,a jakby ich nagrać to śmiech na sali. Po prostu żenada. I właśnie to jest największy problem-polski turysta który na wszystko i wszystkich narzeka a sam nie przyjmuje żadnej krytyki co do swojego zachowania. Ale z taka sytuacją spotykam się na każdym wyjeżdzie,niestety.
Kończąć moge tylko polecić biuro podróży OK Services,bylismy z nimi 3 razy i sie nie zawiedliśmy.W razie jaichs wątpliwości pytajcie,chętnie odpowiem.
Pozdrawiam.
IP: 87.207.192.176
Carro
Gość
Ja róznież z tym biurem byłam 3 razy..i organizacja jak najbardziej była ok. W tym roku jechał z nami Pan Przemek. Ale miałam przyjemność jechać już z Panem Szymonem - super gość....zabawny...i ten fajny śląski akcent...
Jedynie to jedzenie......naprawdę...tragedia - nie jestem wybredna, ale to co serwował Yakinthos - obłęd...wszystko kilka razy odgrzewane....albo razem zmieszane...itd. Piwo w kubkach plastikowych 0,33...., gdzie piana była na ponad połowę kubka.
Ale co tam.....morze ciepłe, pogoda super......itd......
Szkoda mi tylko było rodzin z dziećmi, bo te biedne pociechy...naprawdę nie miały co jeść...
IP: 178.212.41.1
eSMI
Gość
Ja właśnie wróciłam z Parali, byłam z koleżanką w John&Eve. Trafiłyśmy tam losowo, bo wybrałyśmy ofertę FREE 2 GO, tak więc miałyśmy ogromne szczęście że trafiłyśmy do Parali i do tak fajnego pensjonatu. Co do warunków w J&E - było super. Właściciele świetni, pokój duży, wygodnie, ładnie, czysto. Nie spodziewałyśmy się że tak dobrze nam się trafi, podobno Yakinthos ma gorsze warunki. Sama Paralia nie zachwyca urodą, polecam wybrac sie do okolicznych atrakcji i plaż. My zwiedzałyśmy piękne miejsca w pobliżu, i po tym co zobaczyłysmy plaża Parali wydawała się po prostu marna. Ale wiadomo- to jest miasteczko wyłącznie turystyczne, można dobrze zjesć i bez szokujących cen, morze jest ciepłe i wieczorem jest się gdzie zabawić! Wrześniowa pogoda jest tam jak sie przekonałyśmy zmienna- była i burza, były upały, były deszcze, ale jak dla nas było idealnie. Cod o przejazdu- moim zdaniem pełen profesjonalizm. Miło się jechała słuchając pana Szymona, wszystko na czas i bez przygód, autokary Strychalskich to prawdziwy luksus. To był bardzo udany wyjazd, nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń!
IP: 83.29.100.51
Mariola
Gość
eSMI, to chyba padało po moim powrocie! Ja wracałam 12 września, a byłam od 1 i raz tylko się zachmurzyło i pogrzmiało, ale deszcz tylko pomoczył chodniki. Następnego dnia około 11 godziny było czyste niebo. A jakie piękne miejsca zobaczyłyście w pobliżu?
Woda była boska, taka ciepła. Ja wypoczęłam z koleżankami superowo. Plaża za Paralią w stronę OB była pusta i dwa razy szersza.
Pozdrawiam z łezką w oku, że trzeba czekać na takie wspaniałe ciepłe wieczory do następnego roku.
IP: 87.205.108.6
Nicol
Gość
Ja wróciłam z Parali 30 września i trzeba przyznać że obawiałam się wyjazdu tam, czytając te wszystkie opinie miałam wrażenie że będą to najgorsze wakacje życia. Jednak bardzo się zdziwiłam bo były najlepsze. Nocleg mieliśmy zarezerwowany w hotelu Rainbow Resort, ale dzień przed wyjazdem dostałam telefon o zmianie hotelu na Principal, co wyszło Nam chyba na dobre, mimo tego że Rainbow widzieliśmy z okna mieliśmy bliżej do plaży, bezpłatną klimę i śniadania na miejscu. W prawdzie basen na zdjęciach wydawał się większy ale myślę że był wystarczający. Pokoje takie jak na zdjęciach, każdy z balkonem, do tego mieliśmy cudowny widok na Olimp= niepowtarzalne zachody słońca. Trafiło nam się poznać lepiej recepcjonistę, dzięki niemu byliśmy w najlepszej restauracji i zjedliśmy prawdziwy Grecki obiad. Grecy są przemili i tak kupując danie za 4-7 euro przed dostawało się chlebek, cacyki, a potem deserek. Polecam restauracje Eat Me, mają chyba najlepszego gyrosa w Parali- 2 euro, jak też inne przepyszne dania. Dla odważnych i troszkę mniej polecam zjeść ośmiornicę- nie pożałujecie.
Jedyny minus to śniadania zbyt wcześnie do imprezowiczów -7 do 9. Klub warty do odwiedzenia to na pewno Gold ale otwarty jest tylko w sezonie, polecam również Kokos gdzie grają kawałki z lat 80-tych, ale niestety mało ludzi- wejście za free.
Przejazd z Gliwic do Parali trwał 30 godzin, jechaliśmy Strychalskim wraz ze śmiesznym pilotem Szymonem. Droga powrotna troszkę krótsza 25 godzin, tyle że autokarem Beskid, jedyny plus w nim to więcej miejsca na nogi :)

Uważam że za tą cenę wszystko było na 6.Odjazd punktualnie 5.30 z Gliwic, pokój bez zarzutów, odjazd do Polski również punktualnie o 15. Na śniadanie codziennie to samo, ale da się przeżyć :) (jajecznica, jajko na miękko,szyneczka, ser, nutaella,płatki, morela,miód,kawa, herbata,sok). Także polecam wszystkim którzy się wahają bo warto ! :)

Ps. W Bielsku autokar odjeżdżał o 8.30, my wyjeżdżaliśmy o 5.30 z Gliwic, więc stracone 3 godziny bo autokar robił kółeczko po wszystkich miastach, podobnie z przyjazdem koło 15 byliśmy w Bielsku 18.30 dopiero w Gliwicach. Także jeśli ma ktoś możliwość to lepiej wybrać odjazd z Bielska mniej czekania, ja osobiście skuszę się za rok na odjazd z Bielska przynajmniej dłużej sobie pośpię i szybciej wrócę do domu :)

I jeszcze ceny bo ja szukałam przed wyjazdem i nie umiałam znaleźć , także może ktoś skorzysta
Papierosy- od 3,4 do 4 euro (dla palaczy mentoli w Gracji są tylko Lucky Strice z klikiem i Karalia mentolowa)
Fanta 1,5 l- 1,4 euro
Cola 2l- 2 euro
Chleb-1,8 euro
W Restauracjach:
gyros-od 1,2 do 2,5 euro
syflaki-5 do 6,5 euro
ośmiornica - 8 do 12 euro
pizza duża-8 euro
napoje
fanta-2 euro
cola-2 euro
lampka wina-2,5 euro
kawa-2 euro
Czasem zamiast kupić wodę lepiej jest wsiąść kawę do bo niej też dostanie się butelkę wody :)
IP: 178.215.207.14
Nicol
Gość
Co do negatywnych opinii to ludzie robią sobie sami ze wszystkiego problemy, sama byłam światkiem przynajmniej 5 kłótni w trakcie podróży. Typu że czekamy za długo, a to nie wygodny autobus,a czemu pan nie czyta po kojei i tak dalej. Najlepsze jest to że ludzie którzy jechali już po raz enty z tym biurem tak narzekali, a na moje pytanie czemu nie wybiorą podróży z innego biura lub szybszej samolotem, nie potrafili znaleźć uzasadnienia. Równie dobrze mogłabym napisać o wszystkim co mi się nie spodobało np w hotelu, ale to że sprzątaczka nie umie dopełnić swoich obowiązków, albo że stoimy na przejściu granicznym już 4 godziny to na pewno nie jest wina biura ani pilota. Nie należy się też za te pieniądze spodziewać złotych gór.
Ale ja muszę podziękować OK Serwis że dzięki nim zakochałam się w Grecji, bo gdyby potoczyło się inaczej nie wiem czy wspominałabym każdą chwile tam w łezką w oku...
IP: 178.215.207.14
bulku
Gość
Prawidłowe podejście Nicol.Malkontenci zawsze się znajdą i trzeba jakoś nauczyć się z nimi żyć.
IP: 83.22.137.13
Gzegozenek
Gość
Ja też uważam że najwiekszym problemem są sami pseudo turyści. Ja tez byłem w tym roku z OK w Grecji,po raz 3 i po rtaz 3 jestem bardzo zadowolony. Byłbym jeszcze bardziej gdyby nie właśnie towarzyszący mi ludzie,którym nijak nie dogodzisz.
IP: 87.207.192.176
KASIEK
Gość
www.
imsig.pl/pozycja/2012/186/KRS/206341,OK_SERVICES_SP%C3%93%C5%81KA_Z_OGRANICZON%C4%84_ODPOWIEDZIALNO%C5%9ACI%C4%84_W_LIKWIDACJI CO O TYM MYŚLICIE JEDNAK KONIEC???
IP: 79.188.211.30
mietki
Gość
kasiek, ciężko doczytać czy coś z ok services nie tak bo czekam już na nowy katalog
IP: 62.29.172.9
A...
Gość
Strona nie wchodzi
IP: 89.25.132.241
kasiek
Gość
u mnie działa :) nie wiem co o tym myśleć ofertę widzę że wystawiają??
lolo
Gość
Pozdrawiam wszystkich co wypoczywali od 4.o9.na Korfu Acharawi w hotelu Panos.Było superowo,polecam wszystkim zainteresowanym to biuro i ten hotel.Rezydentka p.Ania spisała sie na medal i udowodnila rzetelnośc biura bo jak wystąpił mały problem z wyzywieniem staneła na wysokosci zadania i tak wszystko zorganizowała że do dzis mam nadwagę.Pozdrowienia dla p.Ani Lech.Korfu piękna wyspa warto tam pojechać jesli ktos ma jakies pytanie odpowiem a tymczasem wspominam i ogladam wspaniałe zdjecia.Pozdrawiam ,,Mala sówkę,,
IP: 83.10.55.128
A...
Gość
Proszę o wklejenie tekstu linku
A...
Gość
ok,ok
Z tego co się orientuje wcześniej było Ok Services teraz to samo tylko po upadku Aquamarisa doszło Travel.
kasiek
Gość
imsig.pl/pozycja/2012/186/KRS/206341,OK_SERVICES_SP%C3%93%C5%81KA_Z_OGRANICZON%C4%84_ODPOWIEDZIALNO%C5%9ACI%C4%84_W_LIKWIDACJI

tylko dajcie wcześniej www.
:)
kasiek
Gość
ogłądam właśnie ofertę biura first minut muszę przyznać ze mają ciekawe propozycję tylko nie pokoi mnie sytuacja z
zeszłego roku i brak wpisu do CIDG jeśli ktoś chce rozwiać moje obawy chętnie poczytam:) co wy o tym myślicie???
A...
Gość
Witam

Od roku 2011 firma Ok Services nie organizuje wczasów w związku z czym została zamknięta.

Od roku 2011 organizacja wczasów zajmuje się OK SERVICES TRAVEL
//www.imsig.pl/pozycja/2012/43/KRS/26286,OK_SERVICES_TRAVEL_SP%C3%93%C5%81KA_Z_OGRANICZON%C4%84_ODPOWIEDZIALNO%C5%9ACI%C4%84

Pozdrawiam

Katarzyna Baraś
Specjalista d/s turystyki

OKServices TRAVEL mail

OK Services Travel Sp. z o.o.
43-300 Bielsko-Biała
ul. Piastowska 2
tel. 33/ 828 19 80, 828 19 90 wew. 22
fax.33/ 822 19 80 wew. 27

biuro@okservices.pl
www.okservices.pl

Polub nas na facebook’u

Jesteśmy uczestnikiem Programu

RZETELNA Firma

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OK Services Travel Sp. z.o.o. ul. Piastowska 2 43-300 Bielsko-Biała,
Zarejestrowana w Sądzie Rejonowym w Bielsku-Białej VIII Wydział Gospodarczy
KRS Rejestr Przedsiębiorców 0000397239
Wysokość Kapitału Zakładowego: 100.000 zł
NIP 547-213-90-38

From: lukaszek__98 [mailto:lukaszek__98@o2.pl]
Sent: Tuesday, October 30, 2012 2:30 PM
To: biuro@okservices.pl
Subject: ???

Witam.Przęglądam Państwa ofertę bardzo interesująca,ale niepokoi Mnie ta sprawa
//www.imsig.pl/pozycja/2012/186/KRS/206341,OK_SERVICES_SP%C3%93%C5%81KA_Z_OGRANICZON%C4%84_ODPOWIEDZIALNO%C5%9ACI%C4%84_W_LIKWIDACJI
bozenaa62
Gość
Do LOLO: przeczytałam Pana wpis, zktórego jasno wynika,że z pobytu w Panosie był Pan bardzo zadowolony. Bardzo proszę o odpowiedź na moje pytanie dotyczące pokojów z tyłu hotelu, czyli z widokiem na ogród. W biurze dowiedziałam się, że pokoje z widokiem na basen i morze są z klimatyzacją, natomiast z tyłu hotelu bez klimy. Jeśli jest Pan w tym temacie zorientowany, to proszę napisać, czy te pokoje bez klimy sa mocno zacienione(chodzi mi i o suszenie jakiejś drobnej przepierki, choćby kostiumów ze słonej wody), czy ten ogród to miły dla oka obraz, czy raczej brać pokój z widokiem na basen. Miętki na tym forum napisał, że koguty z tyłu hotelu piały od 2 w nocy do świtu. Prawda? Wybieramy się tam we wrześniu, więc myślę, że zakup pokoju z klimą nie jest koniecznością. Co roku jedziemy do Grecji we wrześniu i tylko jeden raz klima się przydała. Proszę napisać, jaka temperatura powietrza była w tym roku. My tez wykupimy ten sam turnus. Acha i jeszcze jedno istotne pytanie o zakwterowanie: o której byliście na miejscu i o której godzinie dostaliście pokój? W miarę możliwości proszę o szybką odpowiedź , bo w przyszłym tygodniu robię rezerwację :)
IP: 87.205.211.112
bozenaa62
Gość
Do LOLO: jeszcze jedno pytanie odnośnie oferty wycieczek fakultatywnych na Pana turnusie, czy jakieś sie odbyły i jak wyszły cenowo o tej porze roku?
IP: 87.205.217.164
lolo
Gość
:) Do bozenaa62 Zależy kto co lubi na urlopie ja nie przepadam z gwarem luksusowych hoteli.Panos dokładnie tak jak na zdjęciach nieduży pensjonat z widokiem na basen,morze i całe Acharawi i cudowne zachody słońca!Wszystkie pokoje sa z widokiem na morze i częsciowo na ogród.Ten ogród to prywatna posesja dlatego niektórzy słyszeli pianie koguta poniewaz gospodarze maję kury ,pieska no i koguta.w oddali było słychać nawet osiołka.Piekne klimaty lepsze to od gwaru hotelowego lubię popatrzec jak żyją miejscowi a nie jak( szaleją) ludzie na urlopie.Luksusowych holeli jest wokoło pod dostatkiem.Do pokoi wchodzi się wspólnym tarasem/widok na ogród/pokoje bardzo duże,czyste superowy aneks kuchenny no i łazienka tez ok.wyjscie na balkon /widok na basen/ na kazdym suszarka stolik i 2 krzesełka.We wrześniu klimatyzacja nie potrzebna każde okna i drzwi balkonowe mają okiennice/temp.35 st.Na miejscu byliśmy ok,18 czasu greckiego.Wycieczki koniecznie bez względu na cenę/były dwie/Jak na Korfu to tylko we wrześniu!piękne rośliny,dojrzałe cytryny,pomarańcze nawet bananowce,cudowne gaje oliwne no i winogrona na kazdym płotku/można sie częstować,z umiarem/Polecam odpoczynek w Panosie.Acharawi ciekawsze od Rody, większe, lepsza plaża, duzo kafejek z grecką myzyką,Wrócę tam napewno a z rezerwacją sie wstrzymaj gdzie tam wrzesień.Ja wykupiłem urlop miesiąc przed wyjazdem.Napisz jaką decyzję podjełaśPozdrawiam
IP: 83.30.249.55

Strona: « < ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... > »

Forum turystyczne » Grecja » ok services spoko grecja

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij