» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro OIS

biuro OIS

Strona: « < ... 176 177 178 179 180 181 182 183 184 ... > »

Autor Treść
mat
Gość
Uważajcie na te kolorowe reklamy OIS-u! Wszystko wygląda pięknie i wydaje się to super okazją. 5 dni pobytu za 600 zł! Brzmi ekstra. Jednakże pierwszy dzień musisz poświęcić na dojazd i zakwaterowanie więc nie pojeździsz na nartach. W drugim zanim ludzie się ogarną a piloci znajdą stok na którym są pierwszy raz w życiu będzie już 12:00 więc pojeździsz tylko 4h (o 16:00 zamykają stok Strebskie Pleso). W trzecim dniu uda się pojeździć o tę godzinę, dwie dłużej (raczej postać w wielkich kolejkach do wyciągu). Czwarty dzień to ludzie leczą kaca po sylwestrze więc wyjazd na stok nie jest organizowany. Piąty dzień to wyjazd z ośrodka około 10:00 Podsumowując odejmijcie od Waszej ofert 3 dni i macie rzeczywisty czas na jazdę na stoku. Wtedy już ta kwota nie wydaje się wcale taka niska!
IP: 89.79.157.55
sio
Gość
ze strony ois:
"...Z przyjemnością pragnę poinformować, że Biuro O.I.S. S.C. przekształciło się w Biuro O.I.S. Sp. z o.o. W związku z tym jedyną zmianą odczuwalną dla naszych klientów jest znaczne poprawienie jakości świadczonych przez nas usług..."

dobre :) niesamowite wręcz :) wychodzi na to, że będąc Spółką Cywilną nie można świadczyć usług na poziomie... ciekawe co by było, gdyby przeszli na działalność gospodarczą. aż boję się pomyśleć
IP: 83.238.109.68
smierdziGnojem
Gość
To gnoje,tym samym sami sie przyznali ze ich wycieczki byly gowno warte .
Wiec oddajcie zlodzieje ludzia pieniadze.
IP: 193.200.150.82
aszaszi
Gość
Sluchajcie wlasnei weszlan na forum i sie zaczelo.........
Mialam juz wszystkie informacje i umowe w drodze elektronicznej, ale postanowilam przed podpisaniem poszukac opinii o OIS-e.
Z tego co przeczytalam, kiepsko to wyglada. Moze ma ktos doswiadczenia z wyjazdu na narty/snowboard do LIVIGNO?
Posze o Info
Pozdrawiam
IP: 93.89.202.22
Użytkownik
Zapraszam do lektur: http://forum.gazeta.pl/forum/w,19,101444820,101448865,z_kim_na_Sylwestra_Nie_jedz_z_OIS_em_.html
IP: 188.33.82.202
Adam.
Gość
OIS to złodzieje i oszuści . Nie popuszcze im, za ten kłamstwa i obiecanki..
IP: 85.221.153.90
GOSC
Gość
NIE POLECAM OIS .ZŁODZIEJE , NACIAGACZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BIORĄ PIENIADZE ZA NIC I NIE ODDAJA -CHOCIAZ OBIECUJA, W TYM SAMYM DNIU CO POCZATEK WYCIECZKI INFORMUJA O ZMIANIE W TRANSPORCIE I KAZA JECHAC GDZIE INCZIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIE POLECAM ZŁODZIEJE ZŁODZIEJE ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!
IP: 79.188.104.154
bbbb
Gość
UWAGA ZANIM WYBIERZESZ OIS POCZYTAJ ARTYKUL W GAZECIE WYBORCZEJ http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,95419,6140791,Wypad_czy_wpadka__czyli_studenci_ostrzegaja.html
IP: 87.205.149.101
andrzej75
Gość
zapraszamy na chopok - normalny hotel za małą kasę

www gandalftravel.com/oferta/Sylwester-/Narciarski-sylwester-SLOWACJA-CHOPOK-HOTEL-BOBROVNIK,12,83,270.html

wyjazdy z Warszawy, Łodzi, Sląska, Krakowa, Wrocławia i Pozniania
autokary własne - można obejrzec je na stronie
IP: 94.69.185.125
tomek
Gość
Przeraza mnie ludzka głupota i naiwność ludzi, tyle się pisze o tym zjebanym biurze i o jego zjebanym właścicielu, który powinienem już mieć nogi za to połamane, ale zawsze znajda się łosie które zdecydują sie na wycieczkę z tym gównianym biurem. TRAGEDIA Ludzie zacznijcie myśleć!
IP: 83.26.93.70
tom
Gość
mi też kompletnie to biuro się nie pobadało do początku kontaktów, pracownicy niedoinformowani (właściwie nic nie wiedzieli) w sprawie wyjazdów zagranicznych...,brak kultury biznesowej w rozmowach telefonicznych ale ze względu na cenę (nie było mnie stać na inne biuro) pojechałem z nimi na chorwację i akurat zapewnił wszsytko zgodnie z umową - jedynie pokoje w villi były przyznawane w niesprawidliwy sposób... za tą samą kase był różny standard...

mimo że wkacje mi się podobały a biuro nie popełniło w zasadzie żadnych błędów to nie polecam OIS => nie kompetencja i brak poszanowania interesów klienta już przed rozpoczęciem imprezy wywarły na mnie bardzo negatywne wrażenie.
IP: 217.144.204.84
tom
Gość
polecam link podany przez bbbb
IP: 217.144.204.84
paulaaaaa
Gość
Bylam w zeszlym roku w rzymie na sylwestra.. bylo super!atmosfera rewelacyjna.sylwester pod koloseum rowniez:) a teraz wybieram sie z o.i.s do livigno na nartki:)
IP: 77.65.39.193
prostaki
Gość
No to widze ze znow sie zaczyna a ja ci powiem paulaaaa nie badz smieszna .
To wlasnie jest typowe piepsze..e biura ois
IP: 193.200.150.82
paulaaaaa
Gość
a ja Ci powiem- nie chcesz,nie JEDZ!
IP: 77.65.39.193
gość
Gość
a ja wiem że nartki w Livigno podobno super :D -> podobno warto :D

O ylwestrze w Rzymie różne info mi sie obiło o uszy więc nie będę się wypowiadać...
IP: 87.206.247.46
Hmmm
Gość
Przepraszam uczestników wyjazdu do Austrii poprzedniego roku, to co nam a przez to Wam Ois zgotowało to gówniarstwo. Gościmy AZS politechniki warszawskiej, gościmy AZS, gościmy kadrę narodową z Jagną M. Olą. K itd. Gościmy gości z całej Europy ale tak jak oni (Ois) nas wszystkich traktują, nie traktuje się ani nas ani Was. Sprawa sądowa w styczniu, ja nie odpuszczę z samej zasady.
IP: 83.215.215.92
Hmmm
Gość
"gościmy AWF"
Hmmm
Gość
Youtube:
AZS PW w Kaprun na Kitzsteinhorn
marta
Gość
Ja byłam z tym biurem w tamtym roku na Chorwacji i było świetnie bardzo polecam no i na sylwestrze w zvoleniu byłam bardzo zadowolona pewnie w następnym roku też pojade z tego biura
IP: 87.239.46.49
kajunia
Gość
powiedzieli mi ,ze wyjazd do chorwacji jest o 21.przybywam a autokaru nie ma .dzwonie do babki z ois i mówi,ze był o 20 pyta sie czy mi nikt nie mowil. postanowila wynajac mi helikopter.
IP: 82.210.188.222
banda sciemniaczy
Gość
JAK JEDZIECIE Z NIMI NA SYLWESTRA I BEDZIE NAPISANE ZE DJ TO ZNACZY ZE PRZYJDZIE 4 FESTYNIARZ Z LOKALNEGO ZESPOLU I BEDA COS GRALI . A SUTO ZASTAWIANE STOLY TO PALUSZKI WODA MINERALNA I WENDLINY Z PUSZKI . TO JEST WLASNIE OIS.
ACHA A APARTAMENT TO BEDZIE POKOJ Z BRUDNYM DYWANEM I ROZKLADANA WERSALKA.
TAK WYGLADA SYLWESTER ZA 900 ZL W OIS.
JAK KTOS POWIE ZE MALO TO JEST SMIESZNY .
BO ZA 1500 JEST SYLWESTER W AUSTRII W ALPACH Z FREE SKI TYLKO TRZEBA WCZESNIEJ ZAMAWIAC
IP: 81.219.156.226
xxx
Gość
Tez byłem z nimi . Oszukali mnie , masakra. Złodzieje. Później wzruszali ramionami . Jeszcze kiedyś kogoś z nich spotkam na ulicy to nie ręczę za siebie.
IP: 85.221.134.24
JAGNA
Gość
MAM PYTANIE DO SZEFOSTWA OIS.
ZASTANAWIAM SIĘ Z MOIM CHŁOPAKIEM NAD SYLWESTREM Z WAMI.W ROKU U BIEGŁYM BYŁAM Z WAMI W RZYMIE I DZIĘKI BOGU JECHAŁAM AUTOKAREM Z FIRMY JARKI II DZIĘKI TYM KIEROWCOM BYŁAM ZADOWOLONA.KOMPETENTNI ZAWSZE NA CZAS UPRZEJMI NIE TO CO TEN KIEROWCA Z NIEBIESKIEGO MERCA CHODZI O FIRMĘ Z PIONEK JEŻELI DOBRZE PAMIĘTAM.
CZY W TYM ROKU FIRMA JARKI TEŻ OBSŁUGUJE WASZEGO SYLWESTRA JEŻELI TAK TO NA JAKIEJ TRASIE BO CHCIELIBYŚMY Z NIMI JECHAĆ.PROSZĘ O SZCZERĄ ODPOWIEDŻ
JEŻELI KTOŚ JESZCZE CHCE BYĆ ZADOWOLONY NIECH JEDZIE TAM GDZIE AUTOKAR JARKI II
MAM NADZIEJĘ ZE KIEROWCY CI SAMI
POZDRAWIAM
IP: 87.205.81.160
LIROJ
Gość
HI Jagna ;) ,jam Liroj chce byc zadowolony
IP: 193.200.150.125

Strona: « < ... 176 177 178 179 180 181 182 183 184 ... > »

Forum turystyczne » biuro OIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij