» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro OIS

biuro OIS

Strona: « < ... 194 195 196 197 198 199 200 201 202 ... > »

Autor Treść
Karo-lina
Gość
To biuro to jakieś nie porozumienie. dostałam "PRZYPOMNIENIE" - jakbym wcześniej dostała jakieś informacje... o zmianie odjazdu z 9.30 na 8.00 o... 00:04!!!! Chociaz powinnam sie cieszyć, bo niektórzy nie dostali w ogóle takiej informacji:) Dobrze ,że jeszcze nie spałam...Poza tym...jazda 32 h. Bardzo długie postoje typu: "spotykamy sie za 15 min" po czym kierowcy odjeżdżają po 45 min - i to wcale nie z winy podróżnych - bo wszyscy starali się być na czas:P. Przejdę teraz do zakwaterowania:
Miałam świadomość tego, że jadąc sama będę do kogoś dokwaterowana - ale do jasnej ch... nie do jednego małżeńskiego łóżka i w dodatku z jedną pościelą!!!Dobrze ze załatwiłam sobie SAMA przeniesienie do innego pokoju - maskara... przejdę teraz do wycieczek fakultatywnych....
Nie dość ze płacisz za wycieczkę, to każą Ci jeszcze płacic za wejścia - to tak, jakbyś płacił za "dzień w aquaparku" ale jak nie zapłacisz sobie sam wejścia to możesz sobie patrzeć jedynie przez szybę.
Sama czarnogóra to piękny kraj -ALE NIE Z TYM BIUREM!!!!!
IP: 78.8.145.162
JOHNSON
Gość
a czemu Karo-lina i inni niezadowoleni nie skorzystali z mojej propozycji?
IP: 93.105.175.82
Morze
Gość
monia napisał
najgorsze biuro zero organizacji wczoraj wrocilam z ich biurem z Bułgarii kierowcy gubia sie w trasie pytaja o droge biuro nie wie kiedy konczy sie wyjazd jedzenie na miejscu masakra co dziennie po kilka razy karetka przyjezdzala z kroplowkami tak smaczne bylo jedzonko Ogólnie nigdy wiecej z oisem

a co złego w pytaniu o drogę?
IP: 83.29.38.244
ajisha
Gość
Widzisz, jeśli kierowca jest kierowcą z zawodu, zatrudnionym w określonym biurze i dostaje pieniądze za to, to chyba powinien znać trasę. Pytać o drogę to może jadąc pierwszy raz, choć powinien mieć u boku pilota.
IP: 188.33.225.106
VILLA9
Gość
PARE DNI TEMU WROCILAM Z CZARNOGORY Z BUDVY. BYŁO WSPANIALE,PRZEPIEKNA MIEJSCOWOSC-POLECAM.
ZAKWATEROWANIE BARDZO PORZADNE,TAKIE SAMO JAK W OFERCIE,DOSTALISMY TO CO ZAREZERWOWALIŚMY.
REZYDENT ANDRZEJ BYŁ BARDZO POMOCNY,OPROCZ ROLI REZYDENTA ROBIL TEZ ZA PRZEWODNIKA, ZA CO WIELKIE MU DZIEKI, BO DZIEKI NIEMU POZNALISMY DUZO WIECEJ CIEKAWYCH I ATRAKCYJNYCH MIEJSC,PAMIETAŁ O SWOICH OBOWIAZKACH,ZAWSZE SIE PUNKTUALNIE STAWIAŁ NA MIEJSCE SPOTKAŃ,(a to co pisała O nim nijaka Karolina to jest stek bzdur, widocznie laska jest niedowartosciowana i mega zblazowana jak przeszkadza jej to ze ktoś dba o swój wyglad. Szczególnie biorac pod uwage to ze w Czarnogorze jest jeden wielki lans, takze kto tam jedzie niech wezmie ze soba duzo fajnych ciuszków ;-) generalnie to w dzien kazdy chodzi goły,w strojach kapielowych a w nocy jest lans hehe) OWSZEM BYŁA SYTUACJA ZE JEDNA PARA NIE DOSTALA TAKIEGO POKOJU JAK MIALA DOSTAC, ALE NASZ REZYDENT SZYBKO SIE TYM ZAJAŁ I WSZYSTKO ZAŁATWIL,TAKZE LUZ. OWSZEM MUSZE PRZYZNAC ZE ORGANIZACJA PRZYJAZDU BYLA LEKKO ZABURZONA,BO Z OISU CHCA WSZYSTKIM DOGODZIC,BIORAC LUDZI Z CALEJ POLSKI, A TO OKAZUJE SIE NIE JEST DOBRE, BO KAZDY W INNA STRONE POLSKI JEDZIE I TU TRZEBA SIE PRZESIADAC I WOGOLE. AUTOKARY BARDZO WYGODNE Z KLIMATYZACJA, DUZO PRZESTRZENI W SRODKU,TAKZE TE KILKANASCIE GODZIN DAŁO SIE PRZEJECHAC,DOSC CZESTO POSTOJE TAKZE NI BYLO PROBLEMU Z SIUSIU ;)
POGODA PEWNA, PRZEZ CALY MOJ POBYT W BUDVIE NIE BYLO ANI JEDNEJ CHMURKI NA NIEBIE.
OGOLNIE JAK DLA MNIE TO W BUDVIE BAWILAM SIE TAK DOBRZE I MILO SPEDZALAM CZAS, ZE W PELNI ZREKOMPENTOWALO MI TO LEKKIE NIEDOCIAGNIECIA ZE STRONU BIURA.
UWAGA! LUDZIE NARZEKACIE JAK NIE WIEM CO, A PRAWDA JEST TAKA, ZE JAK CHCECIE LUKSUSOW NIE Z TEJ ZIEMI I ZEBY OBOK WAS SKAKALI JAK OBOK KSIAZAT TO JEDZCIE SOBIE NA WAKACJE ZA 3TYS. ZŁOTYCH A NIE ZA 900. WTEDY MOZECIE SOBIE SKLADAC REKLAMACJE I PLUC SIE O BYLE GÓWNO.
IP: 83.218.109.92
Ola (Szczecin)
Gość
Witam, kiedy pierwszy raz odwiedziłam stronę biura OIS, byłam pod wielkim wrażeniem oferty tego biura. Po paru dniach zdecydowałam się jednak na sam przejazd autokarem do Biogradu. Jadę paczką 12 osób, były pewne komplikacje związane z chęcią zmiany terminu wyjazdu, ale wszystko zostało wyjaśnione i dograne. Wyjazd już niebawem i w związku z tym mam parę pytań. Poczytałam trochę na forum, najbardziej ciekawi mnie przejazd na miejsce. Po pierwsze chciałabym wiedzieć, kiedy dokładnie dostaniemy informację, o której mamy stawić się na miejscu odjazdu. Po drugie proszę o odpowiedź, czy jest możliwa nagła zmiana godziny zbiórki (czytałam parę postów właśnie o podobnych sytuacjach). Bardzo proszę o szczerą odpowiedź, dam znać reszcie ekipy i każdy będzie brał pod uwagę, że godzina może ulec zmianie na parę chwil przed wyjazdem. Proszę podać mniej więcej jak późno można się o tym dowiedzieć. Po za tym interesują mnie autokary, które nas zawiozą. Czekam na odpowiedź.
IP: 217.153.158.75
aga
Gość
lala napisał
WYJAZD DO BIOGRADU
Zdecydowanie odradzam wyjeżdżać z tym biurem !!!! Byłam w tamtym roku i byłam bardzo zadowolona, natomiast w tym roku jest jeden wielki bałagan !!! Począwszy o zmianie godziny wyjazdu z 9.40 na 6.00 o której poinformowano w dniu wyjazdu o godzinie 00.36, częstych postojach (do Radomia zatrzymywaliśmy się 3 razy,podróż z Warszawy), postoje miały trwać 15 minut przedłużały się do 45... Gdy zajechaliśmy na miejsce dostaliśmy kwatery w sklepie spożywczym wyłożonym płytkami, zostały tylko wstawione 2 łóżka !!! To ma być willa... Po bieganiu do godziny 15 z rezydentem udało nam się zmienić kwaterę ... Rezydenci niezorganizowani, mało pomocni... Odradzam również wycieczek fakultatywnych z tego biura, są dużo droższe, a wyglądają tak, że wynajmują autokar i przewodniczkę mówiącą w języku angielskim, więc po co przepłacać... Ogólnie całkowity brak organizacji !!! Jestem bardzo rozczarowana.....

Ludzie!!!! kierowcy muszą mieć przerwy i postoje najpierw poczytajcie o zasadach ich pracy a potem się wkurzajcie a poza tym sama jechałam w tym terminie z czego z samymi za przeproszeniem idiotami którzy non stop marudzą jak to polski naród!A to za zimno a to za gorąco a to się za bardzo najadł!Ludzie pomyślcie!!!!!!!!! Jestem przerażona,że ludzie są tacy!!!!!!!! Osobiście mi się bardzo podobało!!! za rok wracam!!!!!
IP: 62.233.203.158
aga
Gość
VILLA9 napisał
PARE DNI TEMU WROCILAM Z CZARNOGORY Z BUDVY. BYŁO WSPANIALE,PRZEPIEKNA MIEJSCOWOSC-POLECAM.
ZAKWATEROWANIE BARDZO PORZADNE,TAKIE SAMO JAK W OFERCIE,DOSTALISMY TO CO ZAREZERWOWALIŚMY.
REZYDENT ANDRZEJ BYŁ BARDZO POMOCNY,OPROCZ ROLI REZYDENTA ROBIL TEZ ZA PRZEWODNIKA, ZA CO WIELKIE MU DZIEKI, BO DZIEKI NIEMU POZNALISMY DUZO WIECEJ CIEKAWYCH I ATRAKCYJNYCH MIEJSC,PAMIETAŁ O SWOICH OBOWIAZKACH,ZAWSZE SIE PUNKTUALNIE STAWIAŁ NA MIEJSCE SPOTKAŃ,(a to co pisała O nim nijaka Karolina to jest stek bzdur, widocznie laska jest niedowartosciowana i mega zblazowana jak przeszkadza jej to ze ktoś dba o swój wyglad. Szczególnie biorac pod uwage to ze w Czarnogorze jest jeden wielki lans, takze kto tam jedzie niech wezmie ze soba duzo fajnych ciuszków ;-) generalnie to w dzien kazdy chodzi goły,w strojach kapielowych a w nocy jest lans hehe) OWSZEM BYŁA SYTUACJA ZE JEDNA PARA NIE DOSTALA TAKIEGO POKOJU JAK MIALA DOSTAC, ALE NASZ REZYDENT SZYBKO SIE TYM ZAJAŁ I WSZYSTKO ZAŁATWIL,TAKZE LUZ. OWSZEM MUSZE PRZYZNAC ZE ORGANIZACJA PRZYJAZDU BYLA LEKKO ZABURZONA,BO Z OISU CHCA WSZYSTKIM DOGODZIC,BIORAC LUDZI Z CALEJ POLSKI, A TO OKAZUJE SIE NIE JEST DOBRE, BO KAZDY W INNA STRONE POLSKI JEDZIE I TU TRZEBA SIE PRZESIADAC I WOGOLE. AUTOKARY BARDZO WYGODNE Z KLIMATYZACJA, DUZO PRZESTRZENI W SRODKU,TAKZE TE KILKANASCIE GODZIN DAŁO SIE PRZEJECHAC,DOSC CZESTO POSTOJE TAKZE NI BYLO PROBLEMU Z SIUSIU ;)
POGODA PEWNA, PRZEZ CALY MOJ POBYT W BUDVIE NIE BYLO ANI JEDNEJ CHMURKI NA NIEBIE.
OGOLNIE JAK DLA MNIE TO W BUDVIE BAWILAM SIE TAK DOBRZE I MILO SPEDZALAM CZAS, ZE W PELNI ZREKOMPENTOWALO MI TO LEKKIE NIEDOCIAGNIECIA ZE STRONU BIURA.
UWAGA! LUDZIE NARZEKACIE JAK NIE WIEM CO, A PRAWDA JEST TAKA, ZE JAK CHCECIE LUKSUSOW NIE Z TEJ ZIEMI I ZEBY OBOK WAS SKAKALI JAK OBOK KSIAZAT TO JEDZCIE SOBIE NA WAKACJE ZA 3TYS. ZŁOTYCH A NIE ZA 900. WTEDY MOZECIE SOBIE SKLADAC REKLAMACJE I PLUC SIE O BYLE GÓWNO.

i jeszcze popieram! Ludzie są beznadziejni prosze isć do orbisu!!!!! tam napewno wam nie wystawą faktury( co się dowiedziałam że ois wystawia i prawie wszyscy jadą za darmo)!!! Banda zrzęd i nieudaczników!jak ja bym tak narzekała i marudziła przez całe życie to już dawno bym sobie strzekiła kulke w łeb!!! Do psychiatry ludzie, do psychiatry!!!!
gość
Gość
Witam. Widze ze pojawiła sie oferta sylwestrowa ois-u czy ktos byl z nimi np.w Wilnie? jaka organizacja ,czy warto z nimi jechac ?
IP: 193.238.67.74
Magda
Gość
Ja jestem zadowolona z usług oisu. Byłam w Biogradzie. Kwatery sa naprawde fajne: czysto, spore pokoje, bliko do morza...I do tego biuro nie zostawia turystów samym sobie - przynajmniej na początku pobytu rezydenci starają sie zorganizować czas turystom. Polecam wszystkim, którzy chcą poznać fajnych ludzi!
IP: 89.77.74.107
k-s-a
Gość
Pytanie o CZarnogora- BUDVA
Mam pilne pytanie dotyczace zakwaterowania:) Wybralam oferte fortuna na 12 dni i bardzo zalezy mi na informacji dotyczacej dostepu do kuchni. Planuje zabrac ze soba jedzenie z Polski i gotowac samodzielnie na miejscu, w ofercie jest informacja ze w kazdej villi jest dostepna kuchnia, natomiast z opini na forum wnioskuje ze moze byc z tym roznie... z tad moje pytanie do osob ktore tam byly- jak to jest z ta kuchnia w rzeczywistosci? Czy w villach jest chociaz jedna ogolnodostepna kuchnia? bardzo prosze o odpowiedz, pozdrawiam:)
IP: 91.193.160.241
Marek
Gość
Słuchaj jak masz alternatywę to nie jedź z O.I.S.

Szczerze!! Chyba że lubisz klimat czterdziestu godzin jazdy autokarem z polotem bez elementarnej wiedzy z geografii, postoje po 1-1,5 godziny (nie dłużej niż 15minut) bo kierowcy muszą coś zjesc, zapalić czy co tam. Albo z kolei 12 godzin bez postoju z zamkniętą toaletą!! Autokar wyprzedzajacy pod górę na podwójnej ciągłej pędząc po wybojach Rumunii 120 na godzinę.

ZORA

Na miejscu żarcie tak podłe że 80% turnusu nie wytrzymało już 2. dnia. Karetka właściwie stała w hotelu cały czas.

Do plaży "schodki" czyli pochylnia pokryta schodami na wysokość (łącznie od hotelu do plaży) około 25 pięter!!

Barmani spoko, Administracja poza Niną która też stara się być miła mamy: Arogancję, agresję, opryskliwość, ksenofobię. Świecenie latarką po oknach w nocy, przeganianie z okolic basenu (nie z basenu tylko z jego okolic) po godzinie 17. Agregat od chłodni tak głośny że nie da się pospać dłużej niż do ósmej kiedy go odpalają (warczy jak stary autobus). Ochrona - służy do ochrony obiektu przed gośćmi a nie gości przed zagrożeniem z zewnątrz - o czym dowiesz się w rozmowie (przemowie) z rezydentką (hitlerkomando) - "policja jest niedaleko więc proszę o spokój i kulturę bo jak nie to..." etc etc.

Zacofanie i ciemnota - a wszystko dlatego że właścicielem tego hotelu jest facet (Ukrainiec) - który zatrudnia połowę rodziny: ochroniarza, kuchtę, recepcjonistkę, sprzątaczki i remontmajstra.

Co do biura - to jest ono nie turystyczne tylko handlowe - kupuje hurtowo turnusy w innych firmach i odsprzedaje je frajerom jak ja :(. Przez cały czas nikt nic nie wie o żadnym O.I.S. ani hotel ani lekarz z ubezpieczenia ani nawet kierowca na placu - czekający na wycieczkowiczów. wszędzie tylko przewija się nazwa firmy Gama ze Sk-c.

Nie polecam!!!!
IP: 94.124.16.49
Michał
Gość
Za półtora tysiąca można sobie wyłuskać lepszą ofertę na 10 dni niż to to proponuje na O.I.S. Swoją drogą zastanawiam się nad tym czy nie zarządać zwrotu pieniędzy - musiałem jeść na swój koszt bo żarcie było trujące a absługa nie myła naczyń płynem tylko WODĄ! i przez to mieliśmy epidemię jelitówki. Serdecznie odracdzam Bułgarię z O.I.S!!!
złodzieje!
Gość
Wycieczki fuck-kultatywne niemal dwa razy drożej niż w ofercie, dezorganizacja, burdel, bałagan i to wcale nie za małą kasę !!!
Anita
Gość
Ludzie NIE przesadzajcie!

Byłam w Bułgarii w Zorze z OISEM teraz. Dopiero co wróciliśmy. Fakt, żarcie podłe w Zorze, jadłam tylko arbuza na obiad i kolację, na śniadanie prawie nic. Mój chłopak schorował się 2 dnia ale jakoś go reanimowałam bez pomocy karetki. Rezydentka straszne zomo ale jej zastępczyni sympatyczna. Obsługa hotelu bardzo symaptyczna, szczególnie barmani ^.^ Ochroniaż łysa pała nadawał się jedynie chyba do srania sobie na głowę ociężały gnom- tylko on mnie wku*** jak cholera w tym całym wyjeździe. Ale: pogoda super, piasek super, morze full wypas!! Knajpka na schodkach smaczna i niedroga, wycieczki sami sobie organizowaliśmy olewając to co proponował hotel. Podróż męcząca ale każdym autokarem by trwała 30 godzin i ani razu nie zdarzyło się aby kierowcy robili 45 minutowe postoje- zawsze po 20 minutach wszsycy byli zaganiani przez pilotkę do autokaru. Ogólnie jak na cenę 800 zl jestem zadowolona tak jak i moi znajomi z ktroymi pojechalam. Pozdrawiam serecznie niezadowolonych wiecznie polaczków! i polecam wycieczki za 5 tys bo te za 3 tys tez pewnie są kiepskie.
IP: 77.237.14.69
tymczasowy555
Gość
VILLA9 napisał
REZYDENT ANDRZEJ BYŁ BARDZO POMOCNY,OPROCZ ROLI REZYDENTA ROBIL TEZ ZA PRZEWODNIKA, ZA CO WIELKIE MU DZIEKI, BO DZIEKI NIEMU POZNALISMY DUZO WIECEJ

I to nie prawda, że dach przeciekał, zwłaszcza, że prawie nie padało :)
IP: 89.228.250.153
Gosia Poznań
Gość
Witam!!!
W niedzielę wróciłam z Chorwacji z Biogradu. Jestem mega zadowolona. Rezydent był niekompetentny. Ale nie można oczekiwać że za tak małe pieniądze ktoś będzie prowadził kogoś za rękę, pokazywał, mówił co gdzie, jak za ile.... Ja na organizację nie mogę narzekać. Podróż w obie stony trwała 22 godziny czyli zgodnie z planem. Fakt przy powrocie pojawiły sięniekoniecznie dla wszysztkich szczęśliwe niespodzianki no i wyjazd został niespodziewnie przełożony,ale pozwoliło nam się to dalej dobrze bawić.
IP: 77.255.221.199
izis
Gość
właśnie jestem w BUDVIE od 11/09/2010

miałam dylemat czy jechać z OIS, ponieważ naczytałam się opinii na tym forum ale jednak podjęłam ryzyko
1. autobus się spóźnił godzinę na miejsce zbiórki - bo były korki - zdarza się, nie mam pretensji, podróż długa ale były robione przerwy co 3-4 godziny w tym jedna długa (można było nawet zjeść obiad/kolację), mieliśmy jechać do 30 godzin - jechaliśmy 27
2. pilot Marcin bardzo sympatyczny, 1000 razy przepraszał za niedociągnięcia
3. dostaliśmy nie ten pokój i nie w tej willi co zamawialiśmy , ale warunki mamy lepsze niż przypuszczaliśmy więc się cieszymy
4. rezydentka Agnieszka jest naprawdę uczynna, przychodzi punktualnie na spotkania, odpowiada na każde pytanie, jeśli ktoś nie wie gdzie znajduje się jakiś obiekt - pokazuje
5. widoki na trasie w Chorwacji - marzenie
6. wycieczek fakultatywnych miało nie być (w biurze we Wrocławiu dowiedzieliśmy że najczęściej jest za mało chętnych i nie dochodzą do skutku, zaczęliśmy jeszcze przed wyjazdem załatwiać wycieczki przez inne biura z Polski organizujące wyjazdy do Budvy) - BZDURA - wycieczki są, zapisaliśmy się na 3

jak na razie jest OK, może nie powinnam ich chwalić przed powrotem do kraju, ale naprawdę nie ma się czego czepiać, są niedociągnięcia organizacyjne, ale można im wybaczyć bo nie są poważne

mam nadzieje że tak pozostanie do końca wyjazdu :D
IP: 77.222.7.3
izis
Gość
k-s-a napisał
Pytanie o CZarnogora- BUDVA
Mam pilne pytanie dotyczace zakwaterowania:) Wybralam oferte fortuna na 12 dni i bardzo zalezy mi na informacji dotyczacej dostepu do kuchni. Planuje zabrac ze soba jedzenie z Polski i gotowac samodzielnie na miejscu, w ofercie jest informacja ze w kazdej villi jest dostepna kuchnia, natomiast z opini na forum wnioskuje ze moze byc z tym roznie... z tad moje pytanie do osob ktore tam byly- jak to jest z ta kuchnia w rzeczywistosci? Czy w villach jest chociaz jedna ogolnodostepna kuchnia? bardzo prosze o odpowiedz, pozdrawiam:)

nie bierz jedzenia - można wykupić śniadania i obiadokolacje za 7 EURO/ dzień
z kuchnią ogólnodostępną możesz mieć problem (nam się udało bo dostaliśmy zamiast pokoju z ogólnodostępną kuchnią - pokój z aneksem kuchennym, ale musieliśmy się o dostęp do kuchni upomnieć) - gdybyśmy wiedzieli, że możemy mieć żarcie za 30 zł / dobę - nie wieźlibysmy puszek z Polski
IP: 77.222.7.3
xaa
Gość
Właśnie wróciłam z wyprawy do Budvy z biurem OIS. Szczerze polecam to miejsce, jest co robić i jest gdzie wypoczywać, plaża dość spora, ale jak ktoś przyzwyczajony do nadbałtyckich kurortów i złotego piaseczku to będzie marudził. W okolicy Budvy mnóstwo zatok z plażami, do których można się przejść lub przejechać w ramach urozmaicenia. W mieście knajpek, restauracji, dyskotek również sporo - jest w czym wybierać.
Dojazd wiadomo męczący, aczkolwiek warto. Pilot Marcin stara się jak tylko może by wszyscy byli zadowoleni. Owszem przystanki są nie raz być może niepotrzebnie przedłużane, ale jeśli chcemy się gdzieś szybko dostać to trzeba brać samolot :P Rezydentka Agnieszka stacjonująca w Budvie bardzo sympatyczna i pomocna, praktycznie dostępna w każdej w chwili i w każdej sprawie.
Zakwaterowanie w willi Jovana rewelacyjne, pokoje przyjemnie urządzone, czyste, willa w dobrym punkcie - wszędzie blisko.
W Czarnogórze nie spotkała sie z żadnymi przekrętami finansowymi w sklepach, restauracjacvh itp. jak to nie raz jest praktykowane wobec turystów.
Tak jak ktoś wspomniał - z racji tego, że zbierają ludzi z całej Polski, organizacja przejazdu jest nieco zagmatwana, ale generalnie w 100% wywiązują się ze wszystkiego, tak więc polecam wyjazd do Budvy z OISem w 100% !!! Pozdrawiam
IP: 84.205.171.172
papa
Gość
Generalnie największą bolączką OIS jest ten transport, a raczej ogarnięcie go godzinowo. Bo o ile samej jazdy nie jest wiele, to sporo jest czekania czy to na granicy, czy pod hotelami na inne autokary bo ktoś gdzieś musi się przesiadać. Do pobytu na miejscu zastrzeżeń nie mam, jak za tą cenę ocena: 4+ (z tolerancją na podróż 24h)

i śmieszni są ludzie, którzy zapłacą 700 zł a później czują się wielkimi panami na wakacjach i jedynie narzekają... zapłać jeden z drugim co najmniej dwa razy tyle, leć samolotem i nie będziesz miał problemów.
IP: 178.42.216.181
Allan
Gość
Dokładnie! popieram przedmówcę! Ja byłem z OISem kolejny raz w Biogradzie. Było super fajna ekipa z poznania i w ogóle zabawnie!Niestety jechałem z moją dziewczyną autokarem z ludzmi z Warszawy! Masakra, gówniarze, lans i beznadzieja. Ludzie wszystko psują swoim narzekaniem, jeszcze nie wyjadą juz wiedza że będzie beznadziejnie!!! żallll!!!!!

Z ois będziemy jeździć co roku!!!
POLECAM
excursionista
Gość
Byłam z oisem w Czarnogórze impreza zorganizowa na poziomie. O godzinie wyjazdu dowiedzieliśmy się na 2 dni przed wyjazdem czyli tak jak Nas informowano. Podróż długaaa ale z Polski do Budvy blisko nie jest;) Zakwaterowanie takie jakiego spodziewaliśmy sie, bez rewelacji,ale dało się przeżyc 10 dni. Przez cały pobyt mnóstwo słońca, ciepła woda, krajobrazy jak z pocztówki. Wróciliśmy zrestartowani i na maxa wypoczęci. Polecamy OIS
IP: 83.27.186.148
i:)biograd
Gość
ja byłam na wyjeździe do biogradu 3-12 września.po za długą podróżą na którą byliśmy przygotowani i czekaniem na zakwaterowanie 4 godz było ok.zgadzam się że ois powinien lepiej oragizować transport.nie rozumiem czemu została zmieniona godzina wyjazdu z 9:45 na 6 jak musieliśmy tyle czekac na pokoje.co do zakwaterowania miłe rozczarowanie.pokój duży wygodny, fajny balkon, zresztą później odbywały się posiadówy z resztą piętra:)polecam wziąć karty na deszczowe dni;)wycieczki też fajne-polecam jeziora plitwickie i rejs na kornati z darmowym winem-integracja gwarantowana;D,na wyjazd rezydent Michał zaproponował nam zostanie w pokoju do czasu przyjazdu autokaru także obyło się bez siedzenia na walizkach-koszt podzielony na 9 osób z siąsiednich kwater.generalnie jak ktoś zaradny to sobie poradzi.za te pieniądze warto.podróż rzeczywiście jest okropna, szczególnie jak usiądzie się za wiercipiętami albo parą która uskutecznia tysiąc całusów na minutę. ja wpominam bardzo miło, najbardziej nowo poznanych ludzi.melanż,impreza,zwiedzanie i wypoczynek w jednym;)
IP: 83.18.16.50
nasi...
Gość
Jesteśmy w Biogradzie. "Ciepły"- Michał taką ksywkę ma nasz rezydent na razie nie stawił się na spotkanie o 23.30 mielismy pójśc na imprezę ale ....nie było go miał nas zaprowadzić. Przyszedł do nas z butelką likieru - postawił z okazji urodzin....i w planach mieliśmy wyjście na miasto... siedzielismy i troszkę imprezowalisśmy, idziemy na imorezę na miasto ....a on zabiera butelkę niedopitą do połowy - którą postawił ???. Wycieczki , które organizuje można kupić o 40-50 % taniej na mieście niż u niego - zatem nie warto. Reszta później...
IP: 78.3.34.120

Strona: « < ... 194 195 196 197 198 199 200 201 202 ... > »

Forum turystyczne » biuro OIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij