» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro OIS

biuro OIS

Strona: « < ... 193 194 195 196 197 198 199 200 201 ... > »

Autor Treść
Justyś
Gość
Ja wybieram się do Albeny 30 sierpnia
IP: 89.76.123.48
smith
Gość
ma ktoś może zdjęcia z villi Bozo ?
IP: 77.91.24.139
Gosia
Gość
Squeak napisał
Wybiera się ktoś może do Biogradu 27.08- 05-09 ????

Ja się wybieram ze znajomymi. Wyjeżdzamy z Poznania o 8:30.
IP: 77.255.202.163
Kasia
Gość
W Budvie było wspaniale! Też niedawno wróciłam, ze strony biura wszystko było w jak najlepszym porządku! Przejazd autokarem w obie strony bardzo sprawnie, wszystko o czasie i zgodnie z planem. Rezydent jak najbardziej ok, zawsze stawał na wysokości zadania, miał dużo na głowie, bo pokrywały się turnusy, pewnie stąd te małe niesłowności. Łatwo jest kogoś oceniać. To jak, ile czasu i co robił poza tym co należało do jego obowiązków nie podlega ocenie i mnie totalnie nie obchodzi. To że ktoś zwraca uwagę na takie rzeczy świadczy o tym że sam ma jakieś problemy (może z ułożeniem fryzury właśnie;)).
Także ja jak najbardziej polecam!
IP: 83.28.63.93
paolka
Gość
do smith: ja mam ale tylko zewnątrz ;)
IP: 217.153.162.74
smith
Gość
do paolka: wrzuć :) proszę :)
crazy_juliet
Gość
W tym roku skusiłyśmy się z koleżanką na wrześniowy wyjazd do Hiszpanii (Lloret de Mar) właśnie z biurem OIS, ale po przeczytaniu większości negatywnych opinii z tego forum zaczynamy mieć poważne obawy czy to był dobry wybór. Większość postów dotyczy Chorwacji, czy ktoś może był w Hiszpanii z tym biurem i może podzielić się swoimi spostrzeżeniami? Głównie chodzi nam o podróż (jedziemy autokarem), jak długo trwała, jakie problemy w trakcie itp. Jeśli ktoś ma już wakacje w Hiszpanii z OIS za sobą, proszę o jakiekolwiek opinie
IP: 83.26.39.224
paolka
Gość
do smith: podaj jakis namiar na maila to przesle;)
IP: 217.153.162.74
smith
Gość
do paolka: smith1988@vpl.pl
Dzieki wielkie
smith
Gość
smith1988@vp.pl
Sorki
skoolshopsowner
Gość
mam ze znajomymi zarezerwowany wyjazd do albeny (bułgaria) samolotem, i jutro musimy dokonać wpłaty, ale naszedł nas dziś dylemat, wyjazd jest 21wrz-29wrz, no i pytanie, o tej porze roku nie ma co marzyć chyba o plażowaniu? bo jeśli nie plażowanie to tam na miejscu nie ma co robić, a nastawialiśmy na plażowanie...ktoś może podpowiedzieć jaka tam pogoda pod koniec września?
IP: 87.205.168.159
glam
Gość
Klimat Bulgarii można określic jako umiarkowano-kontynentalny czyli podobny do klimatu kurortów śródziemnommorskich. Lato jest długie i ciepłe, co umożliwia opalanie się na plaży w okresie od maja do październik, także upałó 40 stopniowycj nie będzie, ale plażowanie uda się na pewno:))
IP: 83.8.52.66
Malwina
Gość
skoolshopsowner napisał
mam ze znajomymi zarezerwowany wyjazd do albeny (bułgaria) samolotem, i jutro musimy dokonać wpłaty, ale naszedł nas dziś dylemat, wyjazd jest 21wrz-29wrz, no i pytanie, o tej porze roku nie ma co marzyć chyba o plażowaniu? bo jeśli nie plażowanie to tam na miejscu nie ma co robić, a nastawialiśmy na plażowanie...ktoś może podpowiedzieć jaka tam pogoda pod koniec września?

Ja właśnie też planowałam jechać w tym terminie do Albeny, ale koleżanka marudzi, że już będzie zimno. I nie wiem co robić. W ile osób jedziecie?
IP: 85.222.86.25
skoolshopsowner
Gość
mieliśmy w cztery osoby;) podaje moje gg 4694111
IP: 87.205.168.159
JOHNSON
Gość
zalujcie ze ze mna nikt nie był(czytaj wczesniejsze posty mojego nicku)
IP: 93.105.175.82
Ivo
Gość
Czy ktoś wybiera się sam do Czarnogóry w terminie 10-19.09 ??
IP: 78.88.227.88
łukasz
Gość
14.08. mieliśmy wyjechać do Grecji z tym biurem, ale niestety nikt po nas nie przyjechał... nikt nie odbierał też telefonu alarmowego, na drugi dzień wydzwanialiśmy do nich i za bardzo się tą sprawą nie przejęli, żądnego przepraszam ani nic. kierownika w ogóle nie było chyba z klilka dni, ale i tak do tej pory się z nami nie skontaktował. od dwóch tygodni odsyłają nam kasę, ale jakoś jej nie widać. właśnie wróciliśmy z wakacji z innego biura i sami musimy znów wydzwaniać i prosić się o kasę. nikomu nie życzę tych stresów, przez które musieliśmy przejść i jakby nie patrzeć, dalej przechodzimy... mamy tylko nadzieję, że odzyskamy w końcu pieniądze, ale straconego czasu i nerwów nam nie zrekompensują.
IP: 84.10.120.201
Chudy
Gość
NIE POLECAM !!!!!!!!!!!
PRACUJĄ TAM NIEPOWAŻNE OSOBY, KTÓRE POWINNI ZWOLNIC LUB ZAMKNĄC BIURO !!!!!!
1. O ZMIANIE GODZ WYJAZDU Z 11:00 NA 8:30 ZOSTAŁEM POINFORMOWANY SMS'EM O 0:28 W DNIU WYJAZDU !!!!!!!
2. Z OPON AUTOBUSU WYSTAWAŁY DRUTY I JEDNA PĘKŁA !!!!!!! - NA SZCZĘŚCIE NA PARKINGU A NIE PODCZAS JAZDY.
3. KIEROWCY NIE WIEDZIELI GDZIE MAJĄ NAS PODSTAWIC. REZYDENTKA RAZ ODEBRAŁA TELEFON, MÓWIĄC ŻE ZARAZ PRZYJDZIE. PRZYSZŁA PO 1,5 GODZINIE OCZYWIŚCIE NIE ODBIERAJĄC JUŻ TELEFONU I ŁŻAŁA, ŻE NIKT DO NIEJ NIE DZOWNIŁ I NIE WIEDIZAŁA, ŻE JUŻ PRZYJECHALIŚMY !!!!!!
4. ZOSTALIŚMY WYSADZENI Z AUTOBUSU NA PLAŻY I Z BAGAŻAMI REZYDENTKA ZROBIŁA NAM ZWIEDZIANIE MIASTA PRZEZ CO DO WILLI SZLIŚMY NA OKOŁO!!!!!!
5. NA WYCIECZKACH OSOBA OPROWADZAJĄCA MÓWI TYLKO PO ANGIELSKU. POWINAN BYC O TYM INFORMACJA BO NIE WSZYSCY ZNAJĄ ANGIELSKI

JEŚLI CHCECIE WYJECHAC Z OISEM TO PRZYGOTUJCIE SIĘ NA TAKIE ATRAKCJE
IP: 217.76.116.56
mirona
Gość
bylam w Albenie, male miasteczko położone w parku narodowym, duzo atrakcji dla dzieci, nie ma tam domow mieszkalnych,
prywatnie nikt tam nie mieszka ,sa tylko hotele i cała infrastruktura, baseny, sklepy ,lunapark, deptak,plaża
ogólnie cisza spokoj,zielen,plaza piekna ,szeroka, zlocisty piasek, lezaki i parasole free
IP: 83.17.68.188
Malwina
Gość
mirona napisał
bylam w Albenie, male miasteczko położone w parku narodowym, duzo atrakcji dla dzieci, nie ma tam domow mieszkalnych,
prywatnie nikt tam nie mieszka ,sa tylko hotele i cała infrastruktura, baseny, sklepy ,lunapark, deptak,plaża
ogólnie cisza spokoj,zielen,plaza piekna ,szeroka, zlocisty piasek, lezaki i parasole free

a jakas rozrywka? kluby, dyskoteki, puby? :)
IP: 85.222.86.25
Adam
Gość
Kompletnie odradzam korzystania z usług tego biura...
Cierpi ono na zupełny brak zorganizowania czegokolwiek. Począwszy od transportu, przez zakwaterowanie a kończywszy na "pomocy" "zagwarantowanej" przez rezydenta na miejscu (który i tak nie pracuje dla biura Ois o czym dowiedziałem się na miejscu)...
Wybrałem się do Makarskiej w Chorwacji, sama miejscowość super ale NIE WARTO jechać tam za pośrednictwem biura. Lepiej odwiedzić to miejsce, samemu sobie wszystko organizując.
IP: 193.111.12.158
kejtosek
Gość
Adam napisał
Kompletnie odradzam korzystania z usług tego biura...
Cierpi ono na zupełny brak zorganizowania czegokolwiek. Począwszy od transportu, przez zakwaterowanie a kończywszy na "pomocy" "zagwarantowanej" przez rezydenta na miejscu (który i tak nie pracuje dla biura Ois o czym dowiedziałem się na miejscu)...
Wybrałem się do Makarskiej w Chorwacji, sama miejscowość super ale NIE WARTO jechać tam za pośrednictwem biura. Lepiej odwiedzić to miejsce, samemu sobie wszystko organizując.

Hej mam pytanko co konkretnie "nawaliło " w Twoim wyjeździe , bo w poniedziałek właśnie wyjeżdżam z tym biurem do Makarskiej i chciałabym się nastawic psychicznie w razie W na jakiekolwiek ich możliwe wpadki;> Były przesiadki podczas drogi? Ile czasu mniej wiecej jechaliscie? A może mógłbys mi polecic jakieś fajne miejsca w Makarskiej do odwiedzenia(lokale kluby itp)
Pozdrawiam :)
IP: 188.122.20.27
lala
Gość
WYJAZD DO BIOGRADU
Zdecydowanie odradzam wyjeżdżać z tym biurem !!!! Byłam w tamtym roku i byłam bardzo zadowolona, natomiast w tym roku jest jeden wielki bałagan !!! Począwszy o zmianie godziny wyjazdu z 9.40 na 6.00 o której poinformowano w dniu wyjazdu o godzinie 00.36, częstych postojach (do Radomia zatrzymywaliśmy się 3 razy,podróż z Warszawy), postoje miały trwać 15 minut przedłużały się do 45... Gdy zajechaliśmy na miejsce dostaliśmy kwatery w sklepie spożywczym wyłożonym płytkami, zostały tylko wstawione 2 łóżka !!! To ma być willa... Po bieganiu do godziny 15 z rezydentem udało nam się zmienić kwaterę ... Rezydenci niezorganizowani, mało pomocni... Odradzam również wycieczek fakultatywnych z tego biura, są dużo droższe, a wyglądają tak, że wynajmują autokar i przewodniczkę mówiącą w języku angielskim, więc po co przepłacać... Ogólnie całkowity brak organizacji !!! Jestem bardzo rozczarowana.....
IP: 79.191.193.233
monia
Gość
najgorsze biuro zero organizacji wczoraj wrocilam z ich biurem z Bułgarii kierowcy gubia sie w trasie pytaja o droge biuro nie wie kiedy konczy sie wyjazd jedzenie na miejscu masakra co dziennie po kilka razy karetka przyjezdzala z kroplowkami tak smaczne bylo jedzonko Ogólnie nigdy wiecej z oisem
IP: 95.49.26.151
Majkel
Gość
Dzień dobry! Naczytałem się tych sprzecznych opinii, ale wychodzę z założenia, że jak się sam nie przekonam to wiedzieć na 100% nie będę. Jedziemy do Albeny 21.09-29.09 (4 studentów) podbijać plaże! Jedźcie śmiało, napijemy się na miejscu ;-)

Pozdrawiam!
IP: 91.94.146.181

Strona: « < ... 193 194 195 196 197 198 199 200 201 ... > »

Forum turystyczne » biuro OIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij