Autor |
Treść |
Ewcia
|
|
Gość
|
paula napisał Ewcia napisał paula napisał hey był może już ktoś w willi TONKO?? chciałabym się dowiedzieć jakie tam warunki panują i czy opis pokrywa się z rzeczywistością ? ps. a może ktoś się wybiera 2.08-12.08 do Biogradu ??
Hej, ja wybieram sie w tym terminie do Biogradu z chłopakiem do willi Vuco.
no to mamy już 2 pary a skąd wyruszacie?? my z wrocka
my z Poznania A po ile macie lat? IP: 84.205.16.227
|
Sheriff
|
|
Gość
|
Witam, kto jedzie 10.08 do Lloret del mar? IP: 83.15.233.70
|
paula
|
|
Gość
|
Ewcia napisał paula napisał Ewcia napisał paula napisał hey był może już ktoś w willi TONKO?? chciałabym się dowiedzieć jakie tam warunki panują i czy opis pokrywa się z rzeczywistością ? ps. a może ktoś się wybiera 2.08-12.08 do Biogradu ??
my z Poznania A po ile macie lat?
21 i 24 a wy ? IP: 90.156.36.129
|
goska
|
|
Gość
|
po przeczytaniu tych wszystkich niechlubnych opinii jestem przerażona, jednak nadal pełna optymizmu (jednak z dnia na dzień troszkę mniej ) i mam nadziej ze nie dopadną mnie te wszystkie okropne rzeczy. Jedzie ktoś na Mazury w terminie 09-16.08IP: 212.14.29.202
|
ojejku
|
|
Gość
|
Czy był ktoś na krymie i może coś na ten temat powiedzieć? typu ile kasy trzeba ze sobą zabrać, co się przyda itd? Nie ma zadnych odpwiedzi na zapytania o krym, czyżby tam pierwzy raz ois organizował wyjazd?????? IP: 80.51.253.102
|
Karola
|
|
Gość
|
hej ja jede do biogradu 02.08 villa elic IP: 81.210.34.52
|
|
|
Użytkownik
|
Mamy zarezerwowany pobyt w willi Tonko, a Wy?? może się okaże, że będziecie w tym samym miejscu :) A skad wyruszacie?? My bedziemy w willi Bozo IP: 85.222.86.53
|
emilia
|
|
Gość
|
paula napisał Ewcia napisał paula napisał Ewcia napisał paula napisał hey był może już ktoś w willi TONKO?? chciałabym się dowiedzieć jakie tam warunki panują i czy opis pokrywa się z rzeczywistością ? ps. a może ktoś się wybiera 2.08-12.08 do Biogradu ??
my z Poznania A po ile macie lat?
21 i 24 a wy ?
Ja tez jade z chłopakiem w tym terminie z Poznania willa UGRI IP: 83.18.249.226
|
Ewcia
|
|
Gość
|
my z Poznania A po ile macie lat? 21 i 24 a wy ? Ja tez jade z chłopakiem w tym terminie z Poznania willa UGRI a po ile macie lat IP: 84.205.16.227
|
Maja
|
|
Gość
|
Co z tym Krymem? Czyżby nikt jeszcze nie wrócił? Jeśli jednak, to proszę o jakiekolwiek info co do przejazdu, noclegów, warunków, cen itp. A może ktoś był w Jałcie??? IP: 83.6.138.31
|
Karola
|
|
Gość
|
my mamy po 20 i wyruszamy z Warszawy!!! IP: 81.210.34.52
|
emilia
|
|
Gość
|
Ewcia napisał my z Poznania A po ile macie lat?
21 i 24 a wy ? Ja tez jade z chłopakiem w tym terminie z Poznania willa UGRI a po ile macie lat troszeczke starsi jestesmy 28 i 29 IP: 83.18.249.226
|
Peegy Sue
|
|
Gość
|
Czy śmiga ktoś do Czarnogóry? IP: 83.8.116.206
|
miśka
|
|
Gość
|
Beti napisał Mamy zarezerwowany pobyt w willi Tonko, a Wy?? może się okaże, że będziecie w tym samym miejscu :) A skad wyruszacie?? My bedziemy w willi Bozo
to w Tonko bedziecie czy w Bozo ? 2.08 ? IP: 90.156.36.129
|
doris
|
|
Gość
|
hej a jedzie ktos 02.08 biograd z trojmiasta????? IP: 89.206.6.82
|
|
|
Użytkownik
|
oj zle mi sie wkleil cytat ja jade z chlopakiem 3.09 do willi bozo jedzie ktos ??? IP: 85.222.86.53
|
Kamil OIS
|
|
Gość
|
marta napisał to ja zadam kolejny raz to samo pytanie - co z przewozeniem jedzonka, chodzi o zupki, jakis ryz czy cos takiego. jest oficjalny zakaz czy nie? jak to wyglada w praktyce i czego absolutnie przewiezc nie mozna?
Droga Marto Można w wozić żywność do Chorwacji od 6 czerwca 2008 ten zakaz został zniesony na 6 miesięcy Pozdrawiam Serdecznie IP: 62.233.203.150
|
Kamil OIS
|
|
Gość
|
monix napisał czy ktos juz korzystał z tych wyjazdow????szybko mozna sie z kims zintegrowac ?
Droga Monix Bardzo szybko się ludzie integrują ze sobą zaczyna się to w autokarze i trwa toi do końca pobytu a dość często nawet i dłużej Pozdrawiam Serdecznie IP: 62.233.203.150
|
Kamil OIS
|
|
Gość
|
looooveeee napisał Mam pytanie, czy biuro czajka i ois to te samo biuro, czy może które ze sobą współpracują? I dlaczego na jednej ze stron niektóre wille są dostępne, a z kolei na drugiej te wille są już zarezerwowane??
Drogi looooveeee Biuro Czajka wspułpracuje z biurem OIS jest to nasz oddział w Krakowie,a co do ofert willi to nie zawsze są w tym samym czasie aktualizowane na tych stornach w tym samym czasie i to dlatego nie raz jest taki poślizg pozdrawiam Serdecznie IP: 62.233.203.150
|
Miczi
|
|
Gość
|
Dzisiaj wyjeżdżamy na Krym,a tu zero echa ze strony uczestników Jak wróce to chętnie opowiem;]pozdro IP: 77.112.241.6
|
ojejku
|
|
Gość
|
Drogi MICZI jak tylko wrócisz z tego KRYMU to od razu siadaj i pisz co i jak, bo nawet biuro nie bardzo mi odpowiedziało na pytanie czy organizują to pierwszy raz z góry dziękuję i inni jadący pewnie też IP: 80.51.253.102
|
Natalia
|
|
Gość
|
Miczi, życzę udanego wypoczynku, mam nadzieję, że wszystko będzie super. Jak wrócisz siadaj na forum i pisz co i jak Pozdrawiam!!! IP: 195.93.134.21
|
Miczi
|
|
Gość
|
Dzięki dzięki,musi być super! IP: 77.115.158.165
|
|
|
Użytkownik
|
Beti napisał Mamy zarezerwowany pobyt w willi Tonko, a Wy?? może się okaże, że będziecie w tym samym miejscu :)
A skad wyruszacie?? My bedziemy w willi Bozo Wyruszamy z Krakowa, gdzie mieszkamy aaa w willi Bozo...mam nadzieje ze Bozo i Tonko bedą spełniały nasze minimalne oczekiwania a Wy skąd jesteście?? IP: 83.4.198.10
|
|
|
Użytkownik
|
Aga950 napisał Beti napisał Mamy zarezerwowany pobyt w willi Tonko, a Wy?? może się okaże, że będziecie w tym samym miejscu :)
A skad wyruszacie?? My bedziemy w willi Bozo
Wyruszamy z Krakowa, gdzie mieszkamy aaa w willi Bozo...mam nadzieje ze Bozo i Tonko bedą spełniały nasze minimalne oczekiwania a Wy skąd jesteście?? hehehe no tez mam taka nadzieje My jestesmy z Warszawy IP: 85.222.86.53
|