AQUAMARIS
Strona: « < ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... > »
Autor | Treść |
---|---|
Wiola
|
#1051 20:07, 08.08.2011
|
Gość |
Miałam lecieć od 12.09 na 2 tygodnie. IP: 83.242.64.23
|
zocha
|
#1052 13:45, 09.08.2011
|
Gość |
Potwierdzam. Wczasów na Thassos nie ma a ja na nie poluję juz 2 rok. Więc rezygnuję i wyjeżdżam z innego biura. Chwilowo jeszcze nie wiem gdzie. IP: 89.73.80.253
|
calworin
|
#1053 16:07, 09.08.2011
|
Gość |
ja i nasi znajomi też IP: 83.5.12.33
|
#1054 19:20, 09.08.2011
|
|
Użytkownik
|
Własnie wrocilam z Thassos z hotelu Aeolis.Wyspa jest przepiękna,morze szmaragdowe i mnostwo drzew oliwkowych. Bylam i nie mogę narzekac.Moze zawdzięczamy to poprzednikom, ktorzy walczyli aby wszystko bylo zgodne z oferta (ja akurta animacji w ofercie nie miala).Hotel nowy, czysty nie ma się do czego przyczepic. Basen rzeczywiscie maly,ale nie bylo na nim tłoku.Większosc jezdzila nad morze. Bus jedzil 3 razy dziennie,jezeli bylo więcej chętnych jezdzil tyle raz az wszystkich rozwiozl. Do sklepu rzeczywiscie jest 1 km, a do najblizszego miasteczka POTOS gdzies kolo 7 km. Mozna bylo dogadac się z kierowcą busa i za drobna oplatą 2 euro wozil do POTOS i przyjezdzal o umionej porze np. 24, 2 rano. Zejscie na plaze nie jest strome ja schaodzilam z malym dzieckiem 2 letnim bez problemu jest wylozone kamieniami. Zadne prace budowlane na terenie hotelu nie sa prowadzone. Obok hotelu jest drugi hotel na ktorym jest plac zabaw ( nie jest to zadna rewelacja tylko slizgawka,domek,hustawka). U nas akurat dzieci bylo bardzo duzo i swietnie sie razem bawily nawet w holu.Co do jedzenia to sniadania troche monotonne codziennie to samoser,szynka, tosty,twarog ,ciasto,jajka,platki,miod i salatki.Salatki powtarzaja się ciagle takei same sniadanie,obiad ,kolacja,przekaski to przewaznie pizza (dobra) lub ciasteczka nie ma tego za duzo,ale nikt glodny nie chodzil no... przynajmniej ja.Obiad dwa rodzaje glownego dania do wyboru wiem,wiem nie ma tego sporo to nie to co Egipt,TUnezja i Karaiby.Kolacja jest rownie na gorąco ziemniaki,lub inne makaron z miesem ,lazania,baklazany.Piwo daja w okrelonych godzinach, jest i czerwone wino i biale ,ale sa nie dobre ja nie moglam tego przelknac.Wiekszego wyboru z alkoholu nie ma. Mozna sobie oczywiscie kupic inny w barze.Dzieci dostawaly lody nie po jednym,ale o ile sobie poprosily.Ja bawilam się dobrze i mysle ze inni tez. Glodni nie chodzilismy,widoki przepiękne,towarzystwo fajne ,wesolo bylo.A nawet zorganizwoali wieczor grecki i jakas "dyskoteke" na nich nie bylam więc się na ten temat nie wypowiadam. IP: 93.105.123.54
|
#1055 19:25, 09.08.2011
|
|
Użytkownik
|
Zapomnialam dopisac,ze rzeczywiscie o ile ktos chcialby po imprezowac w tym hotelu to się nie da.Trzeba się wybrac do pobliskiego miasteczka lub mozna się spotkac z sasiadami. Tak jak w ofercie napisane hotel dla rodzin z dziecmi lub ludzi starszych.Cisza spokoj co kto lubi.Tutaj takich dyskotek jak na Krecie czy Rodos to nie ma.Zreszta nie wiem czy sa w ogole na tej wyspie. IP: 93.105.123.54
|
zocha
|
#1056 20:02, 09.08.2011
|
Gość |
Chyba pojadę na wyspę Kos. IP: 89.73.80.253
|
#1057 17:47, 10.08.2011
|
|
Użytkownik
|
Jak Wam nie wypaliło we wrześniu Aeolis to jedźcie do Ioannis. Jest wprawdzie HB, nie All ale naprawdę warto! Z tego co widzę to w AQ mają jeszcze oferty. Z chęcią byśmy pojechali z rodziną, ale... IP: 77.255.94.0
|
olej
|
#1058 20:31, 10.08.2011
|
Gość |
Kto z Was jedzie 22.08.2011 do Aeolis na Thassos ? IP: 84.10.84.189
|
winton
|
#1059 22:34, 10.08.2011
|
Gość |
Witam wszystkich (głównie sługusów Aqua :-). Właśnie wróciłem z Aeolis na Thassos. Być może rzeczywiście bimber mi nie wywietrzał...ale jestem bardzo, bardzo zadowolony z wycieczki. A może jestem dalej pod wpływem Bułgara-kierowcy, który na zakrętach przy 90km/h śpiewał "hare kriszna", będąc pod wpływem imprez na Chillout Beach :-))) Wtajemniczeni wiedzą co mam na myśli. A tak naprawdę to ciągle jestem pod wrażeniem pięknych zakątków tej malowniczej wyspy. Swoją opinię o hotelu napisałem na holidaycheck, powinna się tam pojawić lada dzień. Szczerze mówiąc mam w d... co pomyślą i napiszą o mnie "Kibice", "Arga", czy inni "rozczarowani". Wg mnie, wy sami sobie za duże pieniądze zmarnowaliście wakacje. Jeśli nie umiecie wypoczywać to polecam zacząć od agroturystyki (znaczy: krowy doić!). Jesteście burakami, którzy zostawili po sobie tylko smród i zniechęcenie wśród obsługi hotelu (a są to naprawdę bardzo sympatyczni i przyjaźni ludzie). W hotelu nie ma się do czego przyczepić. No może....jednego dnia się zachmurzyło. Trzeba pisać skargę, bo tego nie było w ofercie :-) Bo przecież nie będę pisał skarg na rodaków, którzy nawrzucali oliwek do basenu, co z kolei zepsuło w nim wodę :/ W swoim zacietrzewieniu nie zauważyliście, że w zasięgu godziny drogi od hotelu są: Giola, Theologos, plaża Paradise , plaza Marble, Limenas, Potos itd. Jedno jest pewne, po wyżej wspomnianych "turystach od siedmiu boleści", hotel Aeolis w następnych sezonach już na pewno nie będzie w ofercie polskich biur podróży. Wyleczyli się z Polaków. A szkoda. Serdecznie pozdrawiam Lubiniankę, Madlen i innych, z którymi spędziliśmy miłe chwile. Miałem szczęście, ze to z Wami trafiłem na turnus a nie z tymi debilami, którzy sieją afery. Faktycznie mieliśmy polewę z tych, którzy z talerzem pełnym żarcia (cytowane 7 faszerowanych papryk) walili w szklane drzwi restauracji :-) Do krytykujących: żeby było jasne...co do biura Aqua mam podejście neutralne...po prostu wykonało swoją robotę. Nie mam zastrzeżeń. Dostarczyli mnie do hotelu a później odwieźli do Polski. Wszystko niezwykle sprawnie i jak w zegarku. Tyle od nich wymagałem, resztę sobie sam zorganizowałem na miejscu (auto, wycieczki, zwiedzanie). Szkoda mi tylko obsługi hotelu, bo jesteście w swoich opiniach bardzo wobec tych ludzi niesprawiedliwi. Pozdro. IP: 89.167.39.21
|
zadowolona z Aeolis
|
#1060 00:47, 11.08.2011
|
Gość |
witam. podsumowując HOTEL AEOLIS-piękny,nowy, czysty,obsługa baaaaaardzo sympatyczna (pozdrowienia dla szefa kuchni,Any,Kristofa,Dmitriego i wszystkich innych łącznie z dyrektorem i panią rezydent). Wyspa-cudownie zielona.Zobaczyliśmy chyba wszystko co można : Monastyr,Giolę,ruiny teatru greckiego , akropolu,świątyni Ateny i Dionizosa, byliśmy w Theologos w tawernie na tańcach greckich,Limenarii,Potos oczywiście Limenas i wielu przepięknych plażach. Wypożyczając na 3 dni samochód zwiedziliśmy całą wyspę ,zrobiliśmy zakupy (miód,olej) i został nam jeszcze czas na odpoczynek przy basenie czy na plaży tej przy hotelu czy też tej piaszczystej. A trzeba przyznać,że podróż na plażę zawsze była pełna emocji i ta piosenka "hare kriszna" na zawsze będzie mi się z tym kojarzyć. Ogólnie wakacje mieliśmy bardzo udane i często to podkreślaliśmy tu na forum. Pozdrawiam wszystkich ludzi pozytywnie zakręconych. IP: 89.78.224.115
|
zadowolona z Aeolis
|
#1061 00:53, 11.08.2011
|
Gość |
aha! i zaznaczam - nie jestem pracownikiem biura aquamaris. nie wiem od kiedy to biuro istnieje,ja spotkałam się z nim pierwszy raz. być może nie pojadę na inną wycieczkę z tego biura,ale reklamacji pisać też nie będę. otrzymałam wszystko za co zapłaciłam ( brak animacji???- nie dla nich wybierałam się na urlop). IP: 89.78.224.115
|
gregos
|
#1062 09:36, 11.08.2011
|
Gość |
Wczoraj wróciłem z Rodos z Hotelu Loutanis, jestem zadowolony z wczasów, nie mam najmniejszych powodów do narzekań ani na Aquamaris ani na hotel, wszysko było zgodne z opisem w przyszłym roku też skorzystam z ich oferty. IP: 89.174.227.95
|
Adi
|
#1063 11:35, 11.08.2011
|
Gość |
Szukam osób które były w Hotelu Talea Beach, proszę o kontakt adi14011@gmail.com IP: 192.249.36.3
|
Adi
|
#1064 11:36, 11.08.2011
|
Gość |
Piszcie a naprawdę razem coś zdziałamy. IP: 192.249.36.3
|
aga
|
#1065 20:22, 11.08.2011
|
Gość |
Wczoraj wróciłam z hotelu Illysion. Jestem bardzo zadowolona z urlopu. Przyznam się, że przed wylotem - po przeczytaniu wielu opinii o hotelu i biurze Aquamaris - byłam pełna obaw, co do mojego wyjazdu. Cieszę się, że nie posłuchałam wiecznie narzekających i niezadowolonych Polaków... i mimo wszystko zdecydowałam się na ten urlop. Hotel czysty, sprzątany 5 razy w tygodniu. Jedynym mankamentem jest mała łazienka, ale taki urok Grecji... Poza tym, to są przecież 3 gwiazki. Jeżeli ktoś czeka na luksusy, to niech sobie wykupi wczasy w hotelu 5-cio gwiazdkowym. Jedzenia pod dostatkiem. Jest co prawda dość mało urozmaicone, ale myślę, że każdy może znależć coś dla siebie. Nie ma żadnego wydzielania porcji i drinków. To co niektórzy piszą to istna bzdura... Obsługa bardzo miła. Rezydentki również. Zawsze uśmiechnięte i pomocne. Wszystkie wycieczki " zapięte na ostatni guzik". Bardzo dobrze zorganizowane. Następne wycieczki tylko z Aquamaris P.S. Nie lubię pisać, więc jeżeli ktoś ma pytania, to niech poda emaila, a ja prześlę swój numer telefonu i dokładniej wszystko omówię IP: 83.30.80.223
|
Malia
|
#1066 21:12, 11.08.2011
|
Gość |
Wlasnie wróciłam z hotelu Malia Resort. Cały przejazd jak i przelot poszedł sprawnie. Dobra organizacja ze strony aquamaris. Wszędzie ktos na nas czekał. Dotarlismy do hotelu w nocy i juz wszyscy mieli przydzielone pokoje, tylko rozdawali klucze. podzielili nas na 2 grupy no i niestety trafilismy do tej która zabrano do starej czesci hotelu. Dostalismy smierdzacy pokoj, bez okna z grzybem, walącą się szafą - no po prostu dramat. Nie myśląc ani chwili wrocilismy na recepcje ( tak jak i wiekszosc ludzi tam kwaterowanych) z prosba o zmiane pokoju. Byl tam menadzer hotelu i nasza "wspaniala" animatorka. Ona nas chciala tam zostawic w tych pokojach (powiedzialam jej ze jak chce sama moze tam spac), ale menadzer hotelu sie przejal i bez problemu dla wszystkich znalazly sie pokoje w nowej czesci hotelu. Bardzo prosto mozna odroznic gdzie sie jest kwaterowanym przy otrzymywaniu kluczy. Ci z nowej części mają klucz w formie samej karty, natomiast do starej czesci są zwykłe klucze. Pokoje w nowej czesci są rozne, ale w wiekszosci nie sa duże, za to czyste i z nowymi meblami. Prawdą jest to, że jedzenie jest okropne. Po tygodniu chcialo mi się plakac nad talerzem. Może to dlatego, że jestem mięsożerna a tam mięso było rzadko. Ale to nie wina hotelu tylko aquamarisu. Barmani i menadzer hotelu caly czas sie tlumaczyli, ze aquamaris nie przelewa im pieniedzy na czas, a jak przelewaja to mniejsza kwote niz byla umowiona. A wiadomo nie zrobia czegos dobrego z niczego. Jak ktos lubi warzywa to nie bedzie dramatu bo tego bylo pod dostatkiem. Napoje rzeczywiscie wydawane tylko w godzinach posilku. Z alkoholem nie bylo problemu, kolejki byly male i bez problemu wydawali nie jeden (tak jak niektorzy pisali), ale dwa czy 3 np piwka. Co do basenu rzeczywiscie jest maly, ale jak patrzylismy w innych hotelach maja tez male, takze to po prostu byl tam standart. Najgorsze bylo to ze nasz hotel byl przechodni. Przez wejscie do hotelu ludzie z miasta szli na plaze, pelno murzynow i angoli. I niestety zdarzalo sie ze korzystali z naszych lezakow i basenu. Jednak po interwencji byli wypraszani. Animacje sa smiechu warte. Myslalam, ze ludzie, którzy pisali o animatorce przesadzają. Jednak dawno nie spotkalam tak niekompetentnej osoby. Animatorka przez pierwsze 2 dni robi aquaerobik w basenie, rysuje pol godziny z dziecmi i organizuje 10 minutowa gre w bingo .W pozniejszych dniach animatorka zajeta jest barmanem i imprezami. Chcielismy zeby nam zorganizowala impreze jak przyjechal nowy turnus zeby sie zintegrowac- to nie mogla, bo mowila ze sa na nia skargi ze tanczy na barze. Natomiast nastepnego dnia wziela 14 latkow do klubu, bo ja prosili. Wszystko fajnie niech sie bawia, tylko po pol godziny karolina im powiedziala zeby sobie wrocili do hotelu bo ona idzie dalej w miasto. Prawda jest tez to ze anglicy szaleja na miescie. Tak do godziny 14-15 jest spokojnie i na miescie i na plazy (bo odsypiaja). Po tej godzinie jest mega szalenstwo na kładach i w miescie jest wiecej spalin niz swiezego powietrza. W nocy tak co 2-3 dni anglicy dra sie plazy i ponoc ( bo znajomi widzieli) zabawiaja sie na lezakach. Ja tego nie widzialam takze nie potwierdzam. Wzielam korki do uszu i spokojnie sie wysypialam - polecam to samo. Jeszcze kilka slow o rezydencie. Przez pierwsze kilka dni staral sie, wszystko zalatwial, pozniej im blizej wyjazdu tym bardziej byly problemu. Caly czas mowi ze jest 24h/ dobe pod telefonem i mozna dzwonic. Jednak nie odbiera tych telefonow. My dzwonilismy z drobnostka, takze myslalam ze to przypadek ze nie odbiera. Sami sobie poradzilismy. Natomiast znajomych okradli na plazy, stracili aparaty, dokumenty i tez nie mogli sie do niego dodzwonic, a jak juz sie dowiedzial to nic w tej sprawie im nie pomogl. To tyle tych zlych stron. Troche ich jest ale po 3 dniach czlowiek sie przyzwyczaja. Atmosfere tworza ludzie, a poznalismy kilka par i rodzin i trzymalismy sie razem. Dzieki temu bylo naprawde wspaniale. A widok na morze i slonce rekompensuja cala reszte. Co do wycieczek napewno polecam wieczor kretenski. Wycieczki w biurach na miescie sa w tej samej cenie lub roznia sie o okolo 4-8 euro. Wyjatkiem jest wycieczka na wyspe Chrissi, bo na miescie jest 17 euro tansza. Jest tam plaza cala z pokruszonych i nie pokruszonych muszelek. Kolor wody boski. Caly wyjazd oceniam rewelacyjnie, hotel jak dla mnie gdyby mial wiecej kwiatow i zieleni duzo by zyskal, ale byl czysty i tez ok. Cala wina zlych opinii lezy po stronie biura aquamaris, ktore leci w kulki z kasa, pisze nieprawde o hotelu i zatrudnia niekompetentnych ludzi. I to tyle. W razie pytań proszę pisac hotelmalia@wp.pl IP: 87.105.136.232
|
Ala
|
#1067 17:36, 12.08.2011
|
Gość |
10.08. 11 wróciłam z pobytu w hotelu llysion na Rodos. Wczasy bardzo udane. Całkowicie zgadzam się z przedmówczynią.Na drugi rok też pojadę z tego biura.Polacy stale narzekają. Wszystko im się nie podoba. W sezonie z innego biura podróży wycieczki były droższe. Polecam hotel i biuro podróży Aquamaris. IP: 178.159.198.101
|
Ania
|
#1068 13:22, 13.08.2011
|
Gość |
Prosze o wysłanie nr telefonu niokusia@wp.pl IP: 213.17.152.99
|
kaja
|
#1069 21:19, 13.08.2011
|
Gość |
I STAŁO SIĘ! NIKT BARDZIEJ JAK JA NIE WIERZYŁ W PLOTY NA FORUM ALE SAMA DOZNALAM SZOKU ZWIĄZANEGO Z NIEKOMPETENCJĄ TEGO BIURA!. BYŁAM W BUŁGARII W AMFIBII. LOT SUPER TRANSFER SPRAWNY DOJEŻDŻAMY DO HOTELU A TAM HALT! OKAZUJE SIĘ ŻE BIURO NIE ZAPŁACIŁO ZA NASZ POBYT! I NAS NIE WPUSZCZĄ NA POKOJE! NASZ REZYDENT FARID SUPER CZŁOWIEK STAWAŁ NA GŁOWIE ŻEBY NAS WPUSZCZONO NAWET CHCIAŁ Z WŁASNEJ KIESZENI WYŁOŻYĆ ZALICZKE. PO 3GODZ TELEFONÓW DO BIELSKA PRZEZ FARIDA ZLITOWANO SIĘ I NAS WPUSZCZONO. KOLEJNY SZOK TO BYŁ TAKI ŻE MIELIŚMY WYKUPIONE POKOJE W AMFIBI A UMIESZCZONO NAS Z ŁASKĄ W MORSKIEJ ZWIEZDZIE CZYLI STANDARDZIE O WIELE GORSZYM! ŁAZIENKA TO MASAKRA PRYSZNIC NA CAŁA ŁAZIENKE SIE LAŁ BEZ ZASŁONKI CZY BRODZIKA SIEDZĄC NA KIBELKU MOŻNA BYŁO MYĆ GŁOWĘ SZAFA TAK CAPIŁA ŻE UBRANIA DO NIEJ NIE DAŁO SIĘ WŁOŻYĆ O BALKONIE NIE WSPOMNĘ BO MAM KLAUSTROFOBIE A JEGO ROZMIARY MNIE PRZERAŻAŁY 1M NA 50CM Z TEGO NA POŁOWE LAŁA SIĘ WODA Z KLIMATYZACJI! ZROBILIŚMY TAKĄ ZADYME JAK I NA MIEJSCU TAK I PRZEZ TEL W BIELSKU ŻE PO 3 DNIACH NAM ZAMIENILI POKÓJ NA LEPSZY Z TARASEM. ŚNIADANIA TO KPINA 10 DNI TO SAMO TYLKO MIEJSCE POTRAWY ZMIENIAŁY RAZ JAJKA BYŁY PIERWSZE A RAZ PARÓWKI TO JEDYNE UROZMAICENIE LOKALIZACJA CUDO WIDOK NA MORZE BAJKA ALE TYLKO DO 23 BO POTEM ZACZYNAŁ SIE KOSZMAR DYSKOTEKI OD 23 DO 7 RANO NA FULA MUZYKA I POSPANE I TAK OD PON DO PIĄTKU BO OD PIĄTKU DO NIEDZIELI KONCERTY! WEZCIE SOBIE STOPERY DO USZU BO 10 DNI NIE POŚPICIE! CIEKAWA JEST EPIDEMIA W HOTELU ZWANA FLORĄ BAKTERYJNĄ ALE TA FLORA PO DOCHODZENIU OBJEŁA TYLKO TEN HOTEL CAŁY TURNUS POLEGŁ NA ŻOŁĄDEK WYMIOTY BIEGUNKA 4 RODZINY PO KOLEI WYLADOWAŁY W SZPITALU! DUŻO BY TU PISAĆ PRAWDA JEST TAKA TURYSCI Z AQUAMARIS SĄ TAM NIE MILE WIDZIANI BIURO NIE PŁACI NA BIEŻĄCO TO ONI KWATERUJĄ NAS W GORSZYM STANDARDZIE JAK TAM JEDZIECIE TO CIESZCIE SIĘ TYLKO ŻE WASZYM REZYDENTEM JEST FARID BO DUŻO WAM POMOŻE ALE ON SAM MÓWI ŻE PIERWSZY I OSTATNI RAZ WSPÓŁPRACUJE Z TYM BIUREM BO ONO I TAK DO PRZYSZŁEGO ROKU NIE DOTRWA WSZYSTKIM KTÓRZY MAJĄ WCZASY PRZED SOBĄ ŻYCZE POWODZENIA IP: 31.174.154.0
|
Sylwia
|
#1070 16:40, 14.08.2011
|
Gość |
My lecimy 22 sierpnia dokladnie w to samo miejsce powiedz prosze cos wiecej na tematych wycieczek ktore organizuja tamtejsze biura. Jakie to mniej wiecej ceny i miejsca . Interesuje mnie tez gddzie jadaliscie i co warto zwiedzic wg Was IP: 87.205.20.171
|
-konstancja
|
#1071 16:56, 14.08.2011
|
Gość |
chcemy dołączyć naszą opinie o biurze po pobycie z aquamaris na riwierze greckiej. Po wylądowaniu w salonikach czekaliśmy godzinę na transfer do olimpic beach. Rezydentka co chwilę informowała, że jeszcze 5 - 10 minut i znikała. Dzień przed wylotem do polski dowiedzieliśmy się, że zamiast do warszawy, lecimy do katowic! w samym samolocie stewardesa oznajmiła, że mamy międzylądowanie na korfu - ku zdziwieniu wszystkich pasażerów. To jeszcze wydłużyło podróż. Potem z katowic do wawy rozklekotanym busem wieźli nas ponad 5 godzin. Na koniec w busie siadła elektryka i skakaliśmy przez tylne siedzenia, żeby wysiąść z tego piekła, bo drzwi się nie otwierały... co do pobytu - żeby znaleźć rezydentkę na dyżurze trzeba było mieć dużo szczęścia. Poza tym kompetencją i chęciami do pracy nie grzeszyła - a zaznaczę, że nie należę do upierdliwych turystów, jednak jakieś minimum nam się od rezydenta należy. I jeszcze jedno - dla nas kompletnie niezrozumiałe kłamstewko biura - apartamenty w katalogu nazywają się sea view. Podjeżdżamy pod budynek a na nim napis villa jannis. nie wiem, czemu ma to służyć... wnioski zostawiam tym, którzy zastanawiają się, z jakim biurem spędzić wyczekany urlop. IP: 178.235.158.114
|
Monia
|
#1072 21:03, 14.08.2011
|
Gość |
Witam -konstancja. Podobno te wycieczki jeśli wykupicie na miejscu są tansze, nie wiem nie korzystałam, musicie sie zorientować. polecam jednak wykupić od rezydentki wycieczkę całodniową do najciekawszych miejsc Korfu, jest o tyle fajnie że z polską przewodniczką, dużo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć. Polecam zrobić sobie też pieszą wycieczkę do Peroulades, zapytajcie rezydentki to Wam powie jak tam dojść, to taki dłuższy spacerek. Jeśli chodzi o wynajem samochodu to są pod nosem. Polecam pizzerię La strata. Jak co to pytajciePozdrawiam IP: 46.112.124.104
|
Monia
|
#1073 21:04, 14.08.2011
|
Gość |
sorry,mój post był do Sylwii. IP: 46.112.124.104
|
Monia
|
#1074 21:14, 14.08.2011
|
Gość |
i taka moja dobra rada. Nie przejmujcie się zbytnio tym,że pokoje nie są sprzatane (maja tam strasznieee leniwą sprzątaczkę) i ze nie są zbytno zadbane, to naprzwdę da sie przeżyć. Cieszcie się urokami tego miejsca, połozenie hotelu jest naprawdę super, my opalając sie przy basenie mogliśmy oglądać pielgrzymki wedrujace do tego miejsca, oni musieli za to dodatkowo zapłacić a my to mieliśmy na co dzień IP: 46.112.124.104
|
Gosc
|
#1075 21:38, 14.08.2011
|
Gość |
Duzo sie rozpisalismy, ale net zjadl. wiec teraz krotko - wszystko w Aeolis ok = polecamy. IP: 94.69.184.29
|
Strona: « < ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... > »
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie