» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro podróży SUN & FUN

biuro podróży SUN & FUN

Strona: « < ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... > »

Autor Treść
doti
Gość
Witam
Ostatnio byłam w Turcji z GTi i wszystko było ok. W tym roku też wybieramy się do Turcji do hotelu Aydingay Gold Dreams 5* i wybraliśmy SUN & FUN, czytając te wszystkie opinie szczerze mówiąc troche jestem przerażona(zaliczka już wpłacona).
Czy ktoś coś wie na temat tego hotelu i rezydentów?
IP: 78.8.103.182
Użytkownik
dobra rada przed wyjazdem - unikaj takich miejsc jak to forum... dopóki nie pojedziesz sama, to się nie przekonasz. tutaj nigdy nie wiesz, kto mówi prawdę, kto jest podstawiony. ja byłem tak ekstremalnie przerażony w dniu wyjazdu, że po prostu kosmos. a wróciłem zadowolony, że hej... tak więc jak to mówią - jak umiesz liczyć - licz na siebie ;-)

pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku
IP: 93.157.114.236
Beata
Gość
biuro sun&fun nie powinno istnieć.i pewnie niedługo sie to stanie,bo niezadowolonych,oszukanych turystów przybywa jak grzybów po deszczu.kupujesz wycieczke do danego hotelu a lądujesz w innym i tp.najwyższy czas żeby Polacy wyzbyli się kompleksów i zaczeli wymagać poważnego traktowania.przecież nie jeżdzimy za darmo,i chcemy profesjonalnej,uczciwej obsługi.nie dajcie sie nabrać pozytywnym opiniom ,bo w wiekszości piszą ją pracownicy biura.powodzenia.
IP: 83.29.143.196
agatakk
Gość
26.12.2008 wrocilismy (2 +1 )z Hurgady z hotelu Sun Rise Garden 5* (ultra all inclusive) i było fantastycznie! Naczytalam sie wczesniej o Sun&Fun i mialam obawy przed wyjazdem,ale wszystko bylo punktualnie i dopiete na ostatni guzik. Hotel bardzo dobry,duzy pokoj,piekna i czysta lazienka,ladna plaza (z mala rafa koralowa przy molo),mnostwo basenow (w tym 2 podgrzewane,bo korzystalismy tez ze wszystkiego w sasiednim hotelu Mamlouk).Jedzenie doskonale,urozmaicone (szczegolnie we wloskiej restauracji),glodni mogli jesc i pic praktycznie przez cala dobe. Rezydent P.Kuba (pozdrawiam;)) bardzo sympatyczny,udzielil wszystkich potrzebnych informacji i dodatkowo wszystko umieszczal w segregatorze informacyjnym na recepcji. Polskim turystom zycze wiecej luzu i pozytywnego nastawienia.Egipcjanie mili i chetni do pomocy (oczywiscie 1$ zawsze mile widziany) swietnie mowia po ang.,niem. i oczywiscie po rosyjsku - kazdy moze sie z nimi dogadac).Nie marudzmi i nie szukajmy problemow,o tym czy nasz urlop okaze sie udany w wiekszosci przypadkow decydujemy my sami.Pozdrawiam wszystkich i zycze udanych wojazy :D
IP: 83.7.36.147
kbeata
Gość
właśnie wróciłam z Hurgady/hotel mamlouk/,wyjazd bardzo udany,standart jak na warunki w kraju arabskim bardzo dobre,rezydent p.Kuba kompetenty i bardzo sympatyczny/pozdrawiam i pamiętam o pasztecie/jeżeli ktoś wyjeżdża żeby odpocząc i zobaczyć co nieco to polecam,a je.zeli .zeby koncentrować się na niedociagnięciach to nie
IP: 213.158.196.70
porazka
Gość
bylem widzialem -ODRADZAM BIURO
IP: 89.228.215.49
Użytkownik
Witam byłam maju w Hurgadzie w hotelu Bella Vista z Sun&Fun, nie zapomniane wakacje i nawet jedną dobe mieliśmy gratis POLECAM
IP: 212.191.172.6
Użytkownik
Wybieram się na wakacje z 3 latkiem do Tunezji który hotel wybrac????
IP: 212.191.172.6
Maja
Gość
Byłam dwa razy z Biurem SUN&FUN na wakacjach .
Polecam gorąco Tunezje - Hammamet Yasmin hotel El Olf Las Palmas oraz
Egipt - Hurgada hotel Hilton Long Beach
hotele super , obsługa hotelowa pierwsza klasa,cena adekwatna do usługi ok. 2.000,- za 1 tydzień . Życzę udanych wakacji.
IP: 83.29.122.169
janusz
Gość
Jadę 13 stycznia do Grand Plaza w scharmie, opois super- ale wkatalogu. Pierwszy raz jadę z Sun&Fun do egiptu dotychczas jeździłem z Tuj. Jak wszędzie polaków traktują podobnie w moim przypadku to holendrzy rosjanie i anglicy byli lepiej
traktowani ale po czasie to my rządziliśmy nie wiem jak jest w tym hotelu czy ktoś był w Grad Plaza i może coś powiedzieć. Z góry dziękuję
IP: 83.11.144.169
gość
Gość
katarina napisał
ja pierdolka... czytam te opinie o sun&fun i jestem poprostu przerażona. dzisiaj zapłaciliśmy zaliczke za wyjazd 25 lipca do el pacino z sun&fun. pomijajac fakt wszechobecnosci rusków (bo o nich wiedzialam - zapoznalam sie z opinia internautów i znajomych, którzy rok temu byli w el pacino - triada) to przeraza mnie to czy wogole bedziemy mieli gdzie spac... to niepojete co oni wyprawiaja z klientami. CZY BYŁ KTOS W EL PACINO Z SUN&FUN kto moze powiedziec mi cos blizej na temat tej firmy???????? prosze o odpowiedz
IP: 213.227.74.116
gość
Gość
BYLISMY 3 RAZY Z TYM BIÓREM I BYŁO DOBRZE DO CZASU KIEDY ZACZEŁY SIE POWAZNE PROBLEMY A SUN FAN NAS DOKŁADNIE OLAŁ ,ZLEKCEWARZYŁ TERAZ MY ICH OLEWAMY
IP: 213.227.74.116
Użytkownik
jeśli olewasz to biuro tak samo jak naukę ortografii w dzieciństwie, to biuro rzeczywiście ma problem....
IP: 93.157.114.158
Sylwia
Gość
Szukam czegoś na wakacje 2009 i postanowilam poczytać o różnych hotelach,jeśli ktoś może coś polecić (2+1), to byłoby super.Byliśmy z s&f w sierpniu w Hurgadzie,w Alladynie.Dostaliśmy miejsca w bungalowach,świetne łóżko,czysto,otoczone piękną roślinnością,tylko zabraklo miejsca dla dziecka, za które zapłaciliśmy. Nie wzieliśmy tego pokoju pomimo zapewnień w recepcji,że dodatkowe łóżko dostaniemy w ciągu paru dni.(Ciekawe ile by to trwało?)Dodam,że rezydenta już nie było,odjechał gdy tylko zostały wydane klucze,więc wszystko załatwialiśmy sami.Po krótkiej rozmowie dostaliśmy superczyściutki pokój w najnowszej części hotelu i w sumie caly wyjwzd można uznać za udany.Były jakieś zgrzyty z kelnerami w głównej restauracji,ale sama pracuję w gastronomi więc szybko znależliśmy bratnie dusze.Pozatym można kożystać z restauracji w hotelach Jasmin i Ali Baba,dzięki czemu jedzenie jest urozmaicone.Wycieczek nie kupowaliśmy od rezydenta ,tylko na plaży,polecam też zabieg Kleopatry w centrum urody na basenie.Udanego pobytu!!!
IP: 94.75.64.90
Michał
Gość
Odradzam wyjazdów zagranicę z biurem SUN&FUN. Właśnie wróciłem z żoną i z parką znajomych z Egiptu - Taba - hotel Sonesta. Nasz Rezydent ( Belal Shakra ) to głowna osoba, która przyczyniła się do mojej negatywnej oceny o tym biurze. Był bardzo arogancki, mało przyjemny, nie potrafił odpowiedzieć na wiele podstawowych pytań ( chociaż biegle mówił po polsku - studiował w Łodzi, ma żonę Polkę - żal mi jej naprawdę ... ), jak twierdzili inni Polacy z Taby - nie odpisywał na smsy, ani nie odbierał komórki jak był naprawdę potrzebny, a co najgorsze to fakt, że wprowadzał ludzi w błąd mówiąc i zachęcając do wycieczek fakultatywnych ( będziemy w kilkanaście osób z Polski składać swoją drogą reklamację ), bo okazywało się na nich, że to co obiecywał nie trzymało się planu - wycieczki do PETRY i do Jerozolimy - zostaliśmy poprostu oszukani - wiem cięzkie słowa ale nie zwiedziliśmy połowy z tego co było na rozpisce jaką dał przed kupnem tych wycieczek. Pozatym ten człowiek ani razu nie pojawił się na żadnej wycieczce, co wcześniej obiecywał i Nasi znajomi raz pojechali bez polskiego przewodnika - DRAMAT:-/. A jak wiemy jaki rezydent takie biuro, bo on je tam reprezentuje... Z tego co się dowiedziałem ten arab jest również rezydentem w Sharmie i Hurhadzie.
Jeśli chodzi o hotele - tutaj OK. Zgodność z tym co było w opisie.
Ale generalnie wszystkim odradzam te biuro podróży!
Pozdrawiam cieplutko
Michał
IP: 193.200.232.14
figa
Gość
Czy ktoś był w hotelu Millennium w Sharm? Proszę o wrażenia z pobytu.
IP: 77.91.54.67
zosiaswit@sdoo.net.pl
Gość
Ja byłam dokładnie rok temu w Egipcie z tym biurem.Było pięknie i cudownie.Wszystko zoorganizowane.Po prostu cymesik.POLECAM TO BIURO.
IP: 83.238.39.254
marzena
Gość
Dzień dobry.
Byłam w Egipcie w Sharmie z tego właśnie biura i było rewelacyjnie!!!
Wszystko tak jak w katalogu, znacznie taniej od innych biur. W tym roku tez się tam wybieram właśnie z tym biurem. Znajomi od lat jeżdżą z tym biurem i NIGDY nie mieli żadnej zmiany w ofercie.
Pa, pa
IP: 83.5.53.241
Monika
Gość
Witam lecę z biurem sun&fan do Tunezji hotel ALMAZ Hammamet- Yasmine czytam to forum i jak o wszystkich biurach podrózy są dobre i złe informacje Polacy to taki naród dwóch Polków trzy opinie ;-) - norma. Także wierzę, że będzie wszystko ok. Co wiecie o tym hotelu bo informacje są oczywiście różne.
Pozdrawiam miłego wypoczynku w 2009 roku.
IP: 83.17.191.50
Wercia
Gość
Potwierdzam opinie Karolci.Moje wakacje w Tunezji byly super.Niestety spotkalam sie z takimi,ktozy na wszystko narzekali.Przepraszam bardzo jak sie wybiera hotel 2*to nic dziwnego. Ja wprawdzie mialam 3*,ale i tak wszysystko dobrze zorganizowane!!!!!!!!!!!!!. W nastepnym roku lece do Egiptu i napewno z tym biurem :]
IP: 77.113.1.125
taycom
Gość
Witam
jedziemy w czerwcu do ali baby z sun fun na 7 dni zapłaciłem prawie 7 tysiaków za 2 dorosłe osoby i dziecko i jak to czytam to mdleje
IP: 87.99.118.68
agapoz
Gość
Byłam dwa razy z tym biurem - raz Turcja, raz Egipt - REWELACJA!!! ci którzy tak narzekają niech pojada sobie z Orbisem dla porównania wówczas zobaczą co to horror - po współpracy z Orbisem każde następne biuro podrózy wypada bosko a zwłasza SUN FUN. W Sharmie polecM Iberotel Club Fanara - full wypas!
IP: 77.115.235.214
Interbabka
Gość
Proponuję dokładnie czytać potwierdzenie jakie otrzymuje się na kilka dni przed wylotem. Podpisanie umowy na wycieczkę z agentem Sun&Fun to jedno, a otrzymanie potwierdzenia to drugie. Z koleżanką wykupiłyśmy tydzień w Hurgadzie w hotelu 5*, a jak na miejscu wczytałam się w potwierdzenie to miałyśmy hotel 4*, wycieczka była kupiona w lubelskim biurze Solclub. Nie polecam! Właścicel miga się przed spotkaniem, nie odbiera telefonów, obiecuje, że oddzwoni, że załatwi, że gwiazdkę z nieba. Hotel Festival Riviera Resort.....ręce opadają: brud, grzyb, gruz, worki ze śmieciami, porozbijane szkło, maszyny budowlane na plaży obok leżaków dla turystów, spora część hotelu w budowie. Jedyne na co nie narzekałyśmy to jedzenie: urozmaicone i smaczne. Ale to za mało za pianiądze, które zapłaciłyśmy.
IP: 62.233.134.106
myszka
Gość
lece z całą rodzinką z tym biurem do egiptu do hotelu hilton long beach z rybnika może ktoś też tam sie wybiera
IP: 83.11.144.97
gość
Gość
Ja też lecę z tego biura do grand plazy z Krakowa.Może też tam ktoś leci w lipcu?
IP: 194.146.252.5

Strona: « < ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... > »

Forum turystyczne » biuro podróży SUN & FUN

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij