» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro podróży SUN & FUN

biuro podróży SUN & FUN

Strona: « < ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... > »

Autor Treść
andzia
Gość
wybieram sie w maju z rodzinka do magawish
czy ktoś tam był????
IP: 78.8.104.84
olka
Gość
bylam z SUN&FUN w Egipcie w Alladin Beach Resor. NIE POLECAM na miejscu dowiedzielismy sie ze nasz pobyt nie bedzie trwal 14 dni jak w umowie tylko 12. W zamian biro oferuje b. nikla rekompensate. w zyciu juz z nimi nie pojade!
IP: 91.188.125.33
maryla
Gość
byłam z sun&fun w tunezji w 3* hotelu. hotel położony w Monastirze przy plaży,mimo tych 3*bylo by dobrze gdyby nie rezydentka tego biura po prostu tragedia!!nie polecam tego biura
IP: 80.54.10.196
dok
Gość
Ja ostatnio byłem z nimi. Polecono mi na odlotowewakacje.com i jestem zadowolony.
IP: 83.29.221.201
Nina
Gość
Witam, do dziś mamy czas aby zdecydować się na wycieczkę do Tunezji, hotel Almaz 4* z biura sun&fun - czy polecacie? Był może ktoś z tego biura w tym właśnie hotelu? Będę wdzięczna za odpowiedź :)
IP: 62.111.149.210
martin
Gość
witam.lece w czerwcu z tym biurem do egiptu do hotelu sea gull mam prośbe czy jest to dobry hotel,mam pewne obawy co do biura bo maja nie ciekawe opinie,prosze o opinie.
IP: 83.5.15.115
yari69
Gość
Szanowni Państwo,myslałem ze nie będzie mi dane dołączyc do niezadowolonych klientów organizarora SUN&FUN niestety dobór rezydentów tej firmy przrzeprowadzany jest chyba korespondecyjnie i bez wglądu w predyspozycje i umiejętności radzenia sobie z błachymi nawet problemami.Pojechałem na turnus z "najwyższej półki"i okazało się to nieporozumieniem począwszy od warunków{na które przymykam oko znając Egipskie technologie i wykonawców..dotyczy to tego co zobaczymy np.w toaletach)a zwracając uwagę na komunikacje która w przypadku gdy człowiek jest w "nieznanym"miejscu i wie ze ma zapewniona opiekę jest bardzo wazna!!!!.W moim przypadku dialog z pania rezydent Hotelu Hilton Long Beatch z jej strony ograniczał sie do sformułowań "nie wiem" "sama jestem zdziwiona""proszę złozyc reklamacje po powrocie"To jedyne co bąkła pani Virginia gdy zapytałem co zrobic z faktem że na miejsce przylecieliśmy do Egiptu 29h pózniej niz planowano....zaproponowala kupno wycieczki i przez tydzień unikała Hotelu i telefonów...polecam zdecydowanie GTI...Niemieckie biuro pełen profesjonalizm...
0
IP: 91.94.233.157
gosc
Gość
A czy ktos był z LTI Titanic? Czy skończyli już remontować? Czy wart jest ceny prawie 4 tyś za 14 dni?
IP: 94.101.19.3
mario
Gość
my lecimy w tym roku do tunezji pod koniec sirpnia do hotelu el bousten czy ktos wie jak tam jest jesli tak nieh pisze :P czekam na opinie :P :)
IP: 85.14.82.24
anicia
Gość
Witam wykupiłam wyjazd w lipcu do megawish czy ktoś wie które bungalowy są wyremontowane? Bardzo proszę o informację od kogoś kto tam był.
IP: 195.136.244.51
bacha
Gość
hej mario.my też lecimy w połowie sierpnia do el bousten,tez jestem ciekawa opinii.
IP: 217.153.254.158
ja1
Gość
Witam Własnie wróciłam z Hurghady z hotelu Sunrise Mamlouk z Sun Fun. Naczytałam się negatywnych opini i bałam się ale na szczęście było wszystko w porządku. Od wyjścia z samolotu przedstawiciele z Sun Fun pomagali dostać się do autokarów.Na drugi dzień spotkanie z rezydentką P. Virginią- troche nieprzyjemną i wyniosłą widziałam ją kilka razy więc na dyżurach była, wzieliśmy wycieczki do Kairu i luksoru- za to nurkowanie z plaży mimo straszenia przez rezydentkę że te wycieczki nie są ubezpieczone (na statku okazało się że byli ludzie którzy wykupili wycieczkę u rezydentów i przepłacili). Hotel wspaniały przynajmniej dal mnie - wbród jedzenia picia animacje dla mnie ok.obsługa przesympatyczna, animatorzy również
mieliśmy małe wpadki ale to już nie wina biura podróży- np zaginięcie części ciuchów z bagażu w drodze powrotnej- nasza wina bo nie zabezpieczyliśmy zamków :-(( a zorientowaliśmy się dopiero w domuwięc reklamacja nie wchodziła w gre.- wydaje mi się że wyciągneli na lotnisku w Egipcie. Podsumowując z biura jestem zadowolona!
IP: 85.14.85.62
ania
Gość
Bylam z bratem od 12.02 do 19.02 w Sousse w Tunezji. Jechalam w strachu co to bedzie poprzeczytaniu opinii na tym forum. Pocieszalam sie mysla, ze skoro jade poza sezonem to moze nie bedzie jakichs wpadek z hotelem i nie bylo. Wszystko ok, hotel, jedzenie w porzadku. Obsluga bardzo mila (bylam w Tour Khalef). Jedyne co mnie zdziwilo to to, ze rezydentka mowila, ze bedzie towarzyszyc nam w powrocie do Polski na lotnisku, a nie zjawila sie. Generalnie nic sie nie stalo, bo nikomu nie byla potrzebna, ale chyba powinna nam towarzyszyc w razie ewentualnych klopotow. Przewodnik po Tunisie tez mnie troche zawiodl, bo prowadzil nas po Muzeum Bardo w tempie blyskawicy...w koncu wycieczka skonczyla sie o 15, a planowo miala skonczyc sie o 19. Poza tymi wpadkami wszystko bylo w porzadku.
IP: 79.184.67.183
Marzena
Gość
24 02 09 wróciłyśmy z Agadiru ( Maroko). Samolot z Warszawy wyleciał z prawie 3 godz.opóźnieniem. Transfer z lotniska do hotelu przebiegł sprawnie. Po drodze wypełniliśmy kartę pobytu, aby przyspieszyć zakwaterowanie w hotelu ( na miejscu byliśmy ok. 23.00 ). Kolacja czekała na nas w pokojach. Hotel Adrar, w którym zatrzymałyśmy się odpowiadał standardowi *** (zgodnie z ofertą). Dość czysty ( warto wziąć choć jeden swój ręcznik), personel uprzejmy, wyżywienie wystarczające i smaczne choć mało urozmaicone. Dobrze zabrać grzałkę i szklankę, aby wieczorkiem móc napić się herbaty.
Osobny rozdział stanowią wycieczki fakultatywne. Polskie biura podróży ( w tym Sun&Fun) pobierają opłaty 2-3 krotnie wyższe niż biura lokalne. Dzięki inicjatywie jednej z uczestniczek tego wyjazdu skorzystaliśmy z oferty lokalnego biura podróży.
1.Marrakesz cena 250 DH (1 dzień= 8 godz. jazdy) - większość stwierdziła,że zbyt męczący. Nie było czasu poczuć klimatu i atmosfery tego niezwykłego miasta. Spędziłam tam dwa tygodnie i jestem Marrakeszem oczarowana. Różowe mury domów, zieleń palm, wróżbici i opowadacze bajek, europejski komfort i arabski przepych ekskluzywnych willi, ostry zapach farbowanej wełny i wyprawianych skór, złoty pył z pustyni...
2. Wodospady cena 170 DH- wszyscy wrócili zachwyceni
3. Massa - jeepy - W większości nie zyskała uznania
4. Essaouira - j.w.
5. Tafrout - Tiznit - polecam osobom kochającym góry i piękne krajobrazy! Wycieczka prowadzi przez góry Antyatlasu ( 1001 zakrętów) W Tafraot spodobały mi się bardzo oryginalne skórzane buty ( dziewczyny z ASP) na pewno "zaszalały by" W Tiznit obejrzałam źródło Fatimy i meczet z drewnianymi żerdziami. Ceny srebra w Pracowni biżuterii srebrnej wysokie. Kupiłam niedrogo piękne srebrne amulety w Massa.
IP: 89.76.41.228
klara
Gość
Ze znajomymi wykupiliśmy wczasy w sharm w Club Faarana. Jestem ciekawa opinii kogoś kto tam już był, bo w katalogu wygląda to obiecująco :)
IP: 87.252.227.5
Alouette123
Gość
Zamierzamy wykupic w Sun&Fun 2osobową wycieczke w marcu do Sharm w hotelu Grand Plaza. Czy ktoś ma jakies sugestie,opinie? Bede wdzieczna za odpowiedz bo zaczelam sie powaznie zastanawiac na zakupem wycieczki w tym biurze po przeczytaniu powyzszych opini... A moze lepiej doplacic i poleciec z Itaki? Prosze o info.Pozdrawiam
IP: 91.195.57.2
sauer
Gość
martin napisał
witam.lece w czerwcu z tym biurem do egiptu do hotelu sea gull mam prośbe czy jest to dobry hotel,mam pewne obawy co do biura bo maja nie ciekawe opinie,prosze o opinie.

hotel rewelacja byłem w 2008
IP: 93.176.220.211
elka
Gość
W czasie ferii(tydzień temu) byliśmy na objazdówce w Marocco. Wspaniała wycieczka zorganizowana przez Sun&Fun. Podróżujemy sporo, więc mamy skalę porównawczą. Nie można się do niczeg :) o przyczepić. Najwspanialszy nasz przewodnik, marokańczyk Ibrahim. Bez niego byśmy zginęli, dawał poczucie bezpieczeństwa, olbrzymią wiedzę, takt, kulturę osobistą. Pokazał nam wszystko to, co najciekawsze w Marocco. Dbał o nas. Hotele na trasie 4 i 5 gwiazdkowe. Jedzenie dobre. Bardzo ważne jest to jaką atmosferę stwarzamy my sami na imprezie. Grupa była urocza, zainteresowana, z nastawieniem na odbiór, nie poszukiwaliśmy problemów. Pozdrawim grupę z objazdówki 17-24.02.09, Ibrahima i kierowcę. Nie pozdrawiam natomiast wiecznie pijanych "polaczków", którzy już w samolocie narozrabiali. Wstyd!
IP: 83.23.149.66
elka
Gość
Marzena napisał
24 02 09 wróciłyśmy z Agadiru ( Maroko). Samolot z Warszawy wyleciał z prawie 3 godz.opóźnieniem. Transfer z lotniska do hotelu przebiegł sprawnie. Po drodze wypełniliśmy kartę pobytu, aby przyspieszyć zakwaterowanie w hotelu ( na miejscu byliśmy ok. 23.00 ). Kolacja czekała na nas w pokojach. Hotel Adrar, w którym zatrzymałyśmy się odpowiadał standardowi *** (zgodnie z ofertą). Dość czysty ( warto wziąć choć jeden swój ręcznik), personel uprzejmy, wyżywienie wystarczające i smaczne choć mało urozmaicone. Dobrze zabrać grzałkę i szklankę, aby wieczorkiem móc napić się herbaty.
Osobny rozdział stanowią wycieczki fakultatywne. Polskie biura podróży ( w tym Sun&Fun) pobierają opłaty 2-3 krotnie wyższe niż biura lokalne. Dzięki inicjatywie jednej z uczestniczek tego wyjazdu skorzystaliśmy z oferty lokalnego biura podróży.
1.Marrakesz cena 250 DH (1 dzień= 8 godz. jazdy) - większość stwierdziła,że zbyt męczący. Nie było czasu poczuć klimatu i atmosfery tego niezwykłego miasta. Spędziłam tam dwa tygodnie i jestem Marrakeszem oczarowana. Różowe mury domów, zieleń palm, wróżbici i opowadacze bajek, europejski komfort i arabski przepych ekskluzywnych willi, ostry zapach farbowanej wełny i wyprawianych skór, złoty pył z pustyni...
2. Wodospady cena 170 DH- wszyscy wrócili zachwyceni
3. Massa - jeepy - W większości nie zyskała uznania
4. Essaouira - j.w.
5. Tafrout - Tiznit - polecam osobom kochającym góry i piękne krajobrazy! Wycieczka prowadzi przez góry Antyatlasu ( 1001 zakrętów) W Tafraot spodobały mi się bardzo oryginalne skórzane buty ( dziewczyny z ASP) na pewno "zaszalały by" W Tiznit obejrzałam źródło Fatimy i meczet z drewnianymi żerdziami. Ceny srebra w Pracowni biżuterii srebrnej wysokie. Kupiłam niedrogo piękne srebrne amulety w Massa.
elka
Gość
Samolot był opóźniony 2 godz z powodu marokańskich linii lotniczych, którymi lecieliśmy. Bardzo ciasno na pokładzie, brak posiłku, co się na innych liniach nie spotyka. Lecieliśmy 4.5 godz. To nie dotyczy Sun&Fun
gość
Gość
Byłem w LTI Titanic w 06.02W Hurgardzie Ogólne wrażenie hote lmoloch jak ktoś nastawiony jest na aqa park to jest bardzo cienki na 7 zjeżdzalni otwartych było 4 ciepła woda jest w 3basenach Hotel nie zasługuje na 5 Gwiazdek .Stoliki brudne brak kubków .w 100 %polecam Titanic 4 Gwiazdkowy w hurgardzie ponad 20 zjeżdzalni czynnych
IP: 89.75.42.120
gość
Gość
Co Do biura SUN FUN nie ma gorszego biura omijajcie je z daleka
IP: 89.75.42.120
Gonia
Gość
andzia napisał
wybieram sie w maju z rodzinka do magawish
czy ktoś tam był????

Jedziemy 17 maja do Magawish w 3 osoby z Poznania
IP: 150.254.203.34
ksenos
Gość
Czy był ktoś w hotelu Aidynbey Gold Dreams z biurem Sun&Fun?
IP: 83.4.135.125
IWONA z LUBLINA
Gość
WYBIERAMY SIĘ Z MĘŻĘM 12.05 DO EGIPTU DO SHARM-u HOTEL AMPHORAS HOLIDAYS CZY WYBIERA SIĘ KTOŚ WYLOT Z W-WY
IP: 89.76.71.213

Strona: « < ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... > »

Forum turystyczne » biuro podróży SUN & FUN

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij