» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » AQUAMARIS

AQUAMARIS

Strona: « < ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... > »

Autor Treść
Kater
Gość
No I wszystkie moje watpliwosci rozwiane...a tak kuszaco wygladal ten Aeolis w ofercie...
IP: 213.5.7.33
Enia
Gość
ok 2 km od hotelu jest wypożyczalnia, idziesz wybierasz samochód, możesz zabrać od razu albo przywiozą Ci na miejsce, potem odbiorą z hotelu. Niektórzy załatwiali sprawę telefonicznie. 40 euro? tak niektórzy tyle płacili :) ale można się targować wtedy się dostanie za 30 max 35 euro :)
IP: 77.252.249.53
Enia
Gość
Wszyscy się nabrali... :( Z reguły nowe hotele się wyjątkowo starają (z taka nadzieją tam jechałam, zresztą nie po raz pierwszy na takiej zasadzie- w ciemno do zupełnie nowego hotelu i nigdy się nie rozczarowałam) by wyrobić sobie dobre opinie, ale widocznie Grekom nie zależy na opinii Polaków. Zauważcie, że po naszej interwencji już oferta wygląda zupełnie inaczej niż przed pierwszą turą- np. już nie pisze "ANIMACJE DLA DZIECI I DOROSŁYCH" :P
IP: 77.252.249.53
Kater
Gość
A czy Ktos Moze mi polecic sprawdzone miejsce na swiecie na udane wakacje? Wakacje rodzinne z dzieciaczkiem.
Pozdrawiam wszystkich
Kater
Maciek
Gość
Enia - a co z przekąskami ? jest coś poza normalnymi posiłakmi? i gdzie ? przy basenie ,?
IP: 89.77.56.91
Maciek
Gość
Kater - Albatros Palace Hurgada Egipt , my się zkochaliśmy , i po tym co tu widzę to już załuję że znowy tam nie pojechałem
IP: 89.77.56.91
doris
Gość
Kater napisał
A czy Ktos Moze mi polecic sprawdzone miejsce na swiecie na udane wakacje? Wakacje rodzinne z dzieciaczkiem.
Pozdrawiam wszystkich
Kater

bułgaria
sozoplo przepiękny stara jak i nowa część apartamenty la rossa biuro podróźy jaguar sosnowiec byliśmy w tamtym roku żadnych problemów wszystko zgodnie z ofertą
w tym roku z aquamaris i jesteśmy pełni obaw :roll:
IP: 83.238.182.5
doris
Gość
doris napisał
Kater napisał
Pozdrawiam wszystkich
Kater

bułgaria
sozoplo przepiękny stara jak i nowa część apartamenty la rossa biuro podróźy jaguar sosnowiec byliśmy w tamtym roku żadnych problemów wszystko zgodnie z ofertą
w tym roku z aquamaris i jesteśmy pełni obaw :roll:
SOZOPOL
doris
Gość
doris napisał
doris napisał
Kater napisał
Pozdrawiam wszystkich
Kater

bulgaria
sozopol przepiekny stara jak i nowa czesc apartamenty la rossa biuro podrozyjaguar sosnowiec bylismy w tamtym roku zadnych problemow wszystko zgodnie z oferta
w tym roku z aquamaris i jesteśmy pelni obaw :roll:
SOZOPOL
Enia
Gość
Maciek napisał
Enia - a co z przekąskami ? jest coś poza normalnymi posiłkami? i gdzie ? przy basenie ,?

przekąski- 2 razy dziennie, tylko słone, po jednej czasami dwie tace (najczęściej małe kanapki z serem lub ciastka francuzkie z szpinakiem). Wydawane są na stołówce, podobnie jak wszystko inne np. napoje.

Zapomniałam dodać, pool bar jest, ale płatny, proszę na to uważać bo niektórzy na początku się nabrali- ponabierali napojów a potem musieli słono płacić-> taki drink czy redbull to koszt ok 8 euro (natomiast obsługa podchodzi do pool-baru i pije jeden za drugim :x )

Na plaży nie ma baru i teoretycznie z hotelu nie można nic wynosić.
IP: 83.16.110.34
Enia
Gość
Na basen jest zakaz wnoszenia jedzenia i picia. Później wywalczyliśmy, że można było wnosić picie w plastikowych kubkach, ale tu uwaga! jest limit- wydadzą Ci tylko jeden na dzień.
Enia
Gość
Słodyczy praktycznie nie ma, jedynie dla dzieci- lody o określonej porze ale nie są ogólnie dostępne, należy poprosić kelnera aby przyniósł.
Maciek
Gość
Enia napisał
Słodyczy praktycznie nie ma, jedynie dla dzieci- lody o określonej porze ale nie są ogólnie dostępne, należy poprosić kelnera aby przyniósł.

A napoje , jeśli mam ochotę przy basenie napić sie soku lub piwa? a dzieci też nic nie pija i nie jedzą w ciągu dnia?
IP: 46.170.161.186
Ara
Gość
Trzeba zapłacić 8 euro za kubeczek...:)
Faktycznie, że teraz zmienili opis hotelu typu,że posiłki i napoje wydawane są wyłącznie w restauracji, a o pool barze już ani słowa.
Miejmy nadzieję, że- kaka - coś jeszcze napisze, jej początkowa opinia była dośc pozytywna.......
IP: 78.8.254.10
Enia
Gość
Maciek napisał
Enia napisał

A napoje , jeśli mam ochotę przy basenie napić sie soku lub piwa? a dzieci też nic nie pija i nie jedzą w ciągu dnia?

Oczywiście, możesz pić napoje w normalnych szklankach czy piwo w butelce ale tylko w miejscach do tego wyznaczonych, które nie obejmują basenu ani terenu wokół niego. A na przekąski między posiłkami głównymi nie ma co liczyć, bo nawet jeśli coś "upolujesz" to dzieci rzadko lubią słone ciastka ze szpinakiem. Mamy brały dla swoich maluchów kanapki i babkę z śniadania, oczywiście nielegalnie :D.
Użytkownik
Enia......... ja mam zamiar zabrac mały czajniczek do kawy , aby jej się napic kiedy chcę , powiedz czy w pokoju będę mogła go miec, bo już nie wiem co myślec :) oraz, moje dzieci lubią nestea(napewno w hotelu jej chyba nie ma) czy do kolacji mogę wnieśc na stołówkę czy będą krzywo patrzec?? :) .
IP: 89.74.97.131
Kater
Gość
Dzieki Maciek, jests juz kolejna osoba od ktorej slysze, ze ten Albatros jest super. Tyle, ze jak wchdze na Egipt I wpisuje Albatros to wyskakuje mi mnostwo tych hoteli;) a w jakim miesiecy tam byliscie? Sa animacje dla dzieciaczkow I baseniki?
Dzieki wielkie za pomoc
JET
Gość
lubinianka napisał
Enia......... ja mam zamiar zabrac mały czajniczek do kawy , aby jej się napic kiedy chcę , powiedz czy w pokoju będę mogła go miec, bo już nie wiem co myślec :) oraz, moje dzieci lubią nestea(napewno w hotelu jej chyba nie ma) czy do kolacji mogę wnieśc na stołówkę czy będą krzywo patrzec?? :) .

Można mieć czajnik, ja miałam :) czy bedziesz miała neste czy nie i tak będą krzywo patrzeć

Witam wszystkich z "turnusu" Aeolis 13.06-27.06 i pozdrawiam
IP: 87.248.73.197
Użytkownik
JET............. masz może jakieś namiary na wypożyczalnię aut , bo zamierzam na cały okres (2tyg)wziąsc, wolałabym wcześniej zarezerwowac :) bo może udałoby mi się wynegocjowac dobrą cenę :)
Maciek
Gość
Kater napisał
Dzieki Maciek, jests juz kolejna osoba od ktorej slysze, ze ten Albatros jest super. Tyle, ze jak wchdze na Egipt I wpisuje Albatros to wyskakuje mi mnostwo tych hoteli;) a w jakim miesiecy tam byliscie? Sa animacje dla dzieciaczkow I baseniki?
Dzieki wielkie za pomoc

Jesli chcesz sie wybrać - to polecam 9000 m2 basenów 2 pool bary + 1 w basenie , jacuzi, ładna plaża - super animacje dla dzieci i dorosłych do 22-23, 3 restauracje - hotel jest super - ja nie znałem nikogo kto nie był zadowolony
Maciek
Gość
JET napisał
lubinianka napisał

Można mieć czajnik, ja miałam :) czy bedziesz miała neste czy nie i tak będą krzywo patrzeć

Witam wszystkich z "turnusu" Aeolis 13.06-27.06 i pozdrawiam

Jet..... czy ty też jestes tak bardzo zdegustowany tym pobytem? czy naprawdę jest tak fatalnie??
Maciek
Gość
lubinianka napisał
JET............. masz może jakieś namiary na wypożyczalnię aut , bo zamierzam na cały okres (2tyg)wziąsc, wolałabym wcześniej zarezerwowac :) bo może udałoby mi się wynegocjowac dobrą cenę :)

Co myslisz ?? bo jak na razie byłaś naszą nadzieją :)
Ja juz nie mam wyboru - wylatuje w poniedziałek i powoli zaczynam sie nastrajać pozytywnie :P , zaczynam wyłapywać tylko pozytywy ;)
Maciek
Gość
lubinianka napisał

Naszą nadzieją jesli chodzi o kontakty z kaka :mrgreen:
Użytkownik
jak będę na mnie krzywo patrzec :x to wyjmę polską żubrówkę isoczek i radyjko i grecki wieczór będzie napewno super, oczywiście bez ich drinków i pomocy :D w końcu to nie obóz pracy gdzie są same zakazy i nakazy, jak do tej pory zawsze miałam udane wakacje i te również do takich chcę zaliczyc,
Użytkownik
kaka ....narazie nic więcej nie napisała , bo może cały czas bawi sie dobrze poza tym hotelem :lol: , jest optymistką tak jak ja , bo jak sie nastawisz POZYTYWNIE to tak będzie i TEGo Maciek waszej rodzince życzę . reasumując , strefa bezcłowa obfituje w dobre trunki i ich uzo mi nie potrzebne,i nie będę się prosic o szklanęczkę picia :mrgreen: a dzieciom obiecałam najładniejsze plaze na thassos i atrakcje ,, nurkowanie i itp. , zależy tylko od nas jak tam będzie, a złośliwych greków omijac szerokim łukiem(choc ja do tej pory takowych nie spotkałam). ja również ,mimo że jeszcze mam czas po mału zapisuję listę wszystkiego co zabrac, , a WAM zazdroszczę że to już tuż tuż zaraz wyjazd, słońce plaża :lol:

Strona: « < ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... > »

Forum turystyczne » AQUAMARIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij