» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » AQUAMARIS

AQUAMARIS

Strona: « < ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... > »

Autor Treść
mario
Gość
chris napisał
Witam sprzedam pobyt w Hotelu Aeolis dla 4 osób dorosłych termin 1.08-15.08 ponoszę wszelkie koszty przepisania- jechałem tam tylko ze względu na dzieci.
Po przeczytaniu opinii to nie jest hotel dla dzieci

Spróbuj w biurze, gdzie kupowałeś zamienić na inną ofertę... powołaj się na fora - my mieliśmy propozycję zamiany, kiedy okazało się, że pokoje nie są gotowe a lecimy z 2 małych dzieci. Pokoje zostały wykończone więc nie zmienialiśmy. Bardzo chcemy zwiedzić Thassos.
Pozdrawiam i powodzenia:-)
IP: 83.30.124.19
EwaB511
Gość
Mango widze ze nie czesto jezdzisz na wczasy za granice... Ja juz troche pozwiedzalam i uwierz mi za kwote 1530 zl od osoby mozna miec swietne wczasy! Dla porownania za kwote niecałych 1300 zł byłam 2 lata temu Bułgarii i hotel byl po prostu swietny! Nikt nie liczyl na limuzyny itp podobne bajki o ktorych tak mocno sfrustrowany piszesz, a jedynie zgodnosci z oferta katalogowa!!!!! Pytam w takim razie ponownie-czy zbiorowe skargi, zbulwersowani ludzie, mnóstwo osobistych reklamacji to zbiorowa schizofremia? To w takim razie trzeba bylo zamiast rezydenta dac psychologa!:) Byli ludzie zadowoleni-owszem, ale to zależy kto na jakim poziomie żyje i jakie ma wymagania. Mnie nie satysfakcjonuje smród, brud, oszustwo i zniewaga. Grzyb na ścianie nie jest dla mnie chlebem powszednim, to nie był survival tylko podobno wczasy wypoczynkowe! Hotel nie spełnia podstawowych przepisów BHP i warunków sanepidowskich!!!!!!!!!!!! To nie są luksusy!
IP: 83.10.148.151
Metro
Gość
Mango napisał
Do EwaB511: a za 1530 zl na co Ty liczylas ? Na uslugujacych Ci niewolnikow, pozlacane posadzki w lazience i retauracje gdzie jadaja prezydenci, do tego prywatny samolot i dojazd limuzyna do hotelu? Ludzie ja widze polowa z Was poupadala na glowe. Za to co placicie to macie. Nie liczcie na raj za takie pieniadze. Te same pieniadze wydacie jadac nad polskie moze na pole namiotowe. Wiec cieszcie sie sloncem, plazami i tym co macie a nie placzecie jak dzieci, ze strachu to najlepiej wezcie sobie tabletki na uspokojenie i zamowcie wizyte u psychiatry juz teraz bo co drugi widze szuka tanich ofert a wymaga luksusow jak by placil duze pieniadze. Kiedys za takie pieniadze to ludzie mogli sobie co najwyzej kupic buty a nie jechac na 2 tygodnie za granice i nie narzekali. Dziekuje

OK ale jak zapłacisz za 3 osoby 7500 to mało za 2 tygodnie w grecji
Czy za tyakie pieniadze mam sie kulić , czy mam prawo mieć niezły standart
IP: 46.170.161.186
Użytkownik
Metro napisał
Mango napisał
Do EwaB511: a za 1530 zl na co Ty liczylas ? Na uslugujacych Ci niewolnikow, pozlacane posadzki w lazience i retauracje gdzie jadaja prezydenci, do tego prywatny samolot i dojazd limuzyna do hotelu? Ludzie ja widze polowa z Was poupadala na glowe. Za to co placicie to macie. Nie liczcie na raj za takie pieniadze. Te same pieniadze wydacie jadac nad polskie moze na pole namiotowe. Wiec cieszcie sie sloncem, plazami i tym co macie a nie placzecie jak dzieci, ze strachu to najlepiej wezcie sobie tabletki na uspokojenie i zamowcie wizyte u psychiatry juz teraz bo co drugi widze szuka tanich ofert a wymaga luksusow jak by placil duze pieniadze. Kiedys za takie pieniadze to ludzie mogli sobie co najwyzej kupic buty a nie jechac na 2 tygodnie za granice i nie narzekali. Dziekuje

OK ale jak zapłacisz za 3 osoby 7500 to mało za 2 tygodnie w grecji
Czy za tyakie pieniadze mam sie kulić , czy mam prawo mieć niezły standart

Metro ,EwaB511 zgadzam się z Wami
Według niektórych szczególnie w tym wątku powinieneś być szczęśliwy że masz dach nad głową i broń boże niczego się nie masz prawa domagać.Tak jak to niektórzy pisali wcześniej ,tylko zadaję sobie pytanie po co kupowali wczasy w all-u przecież mogli jechać po namiot.
IP: 87.99.96.161
EwaB511
Gość
Dokładnie! Nic więcej w tym temacie!
IP: 83.10.148.151
Użytkownik
cena za 4 osoby w Hotelu Aeolis od 1-15.08.2011 -7900 zł
IP: 83.17.158.146
umptoslawa
Gość
Lecimy na wczasy z tym biurem od 6go lipca dwie osoby dorosłe i dwoje dzieci 12 i 3 latka.Cena chyba nie mala bo w sumie 9700zl.Impreze wykupowalismy na poczatku nowego roku.Mam nadzieje, że bedzie OK.
IP: 78.88.187.253
Xarika
Gość
ankada nie wszyscy w tym wątku jadą na all inc.
IP: 77.253.251.151
zibi4073
Gość
Udanych wakacji życzę,czekam na pozytywne opinie z hotelu Aeolis :) ja dopiero 5.09 będę wypoczywał...
IP: 91.150.134.250
mona
Gość
[quote=Joanna74]
20 lipca lecę do maila resort czy jest chociaż jedna osoba zadowolona, jadę z rocznym dzieckiem i jestem załamana opiniami, biuro mówi że opinie nie mogą być wyznacznikiem i nie wie o co chodzi. :( :( :(
[/qu
ote] Ja miałam wykupione do mali resort na sierpień ale zmieniłam na inny hotel po tych opiniach,nie dość że hotel baniaty to i miejscowość nieciekawa na odpoczynek z 3letnim dzieckiem![/quote=Joanna74]
IP: 88.208.106.223
lolek
Gość
Miejscowość Malia nie polecam dla rodzin z dzieckiem , trzeba uważać na anglików szalejących na kładach po ulicach jest ich tam pełno.
Sam hotel jest ok.
IP: 89.77.182.198
anonim.
Gość
Nie każdego stać na wakacje za 10 tys , ja jadę 6 lipca na Kretę, miejscowość Amnissos. hotel Minos Bay co wyniesie mnie jakieś jakieś 5 tys (4-osobowa rodzina). Jadę nad morze nie po to by siedzieć całymi dniami w luksusowym hotelu. Wystarczy mi, żeby było w miarę czysto i schludnie, a nie..
IP: 83.26.42.234
Ricardo
Gość
Witam
wczoraj wróciłem z wczasów w Bułgarii, byłem w hotelu Amfibia
i jestem bardzo zadowolony i z organizacji i z hotelu był jeden minus
pogoda ale i tak mi się bardzo podobało, jeżeli ktoś chce wiedzieć dużo więcej to pytajcie
o ceny rezydentów hotel jedzenie itp.
IP: 87.205.43.155
pawels
Gość
Czy to był wyjazd z biura czy jechałeś w ciemno?
IP: 94.246.153.94
pawels
Gość
sorki teraz widzę że temat dotyczy Aquamaris więc pytanie nie z tej beczki. Szukam kontaktu z osobami które wróciły z Bułgarii autokarem i korzystały z biura ok Services .Podobno te autokary to porażka
IP: 94.246.153.94
łyli
Gość
Witaj Ricardo!!!
Ja lecę do Amfibii juz we wtorek, i mam nadzieje ze nie bedzie zle a z tego co piszesz tak wnioskuje.
Jak możesz to napisz coś wiecej jak organizacja lotu i transferu z lotniska bo opinie na ten temat biura Aquamaris nie były wesołe,
A także jak wrażenia ogólne z hotelu.
IP: 77.223.228.214
umptosława
Gość
Do anonim.Lecimy nad morze nie po to,aby przesiadywac w hotelu cale dnie.Hotel3*** nie jest hotelem lux!!! Jednak aby mieć minimum czysto i schludnie trzeba za to zaplacić,nic nie ma za damo. Nie wiem co to może być za oferta za 5.000-rodzina 4 osobowa a w tym jeszcze samolot. Potem tacy jak Ty wracają i straszą ludzi,wystawiają biuru negatywną opinie .
IP: 78.88.187.253
dziku
Gość
Witam, wrócilismy bardzo zadowoleni.
Jedzenia dużo i w miare urozmaicone (mięsa, masa warzyw, makaron, ryż, zdarzały się ziemniaki, zawsze pomarancze, arbuzy ciasta i desery), z napojami nie ma najmniejszego problemu (cola, sprite, soki, woda, wino, piwo, ouzo, raki, brandy) wszystkie napoje podawane w barze lub podczas posilków na jadalni) pokoje ok (za duzo czasu sie w nich nie spędza, sprzątane co 2 dni). Miejscowość piękna, malownicza i bardzo spokojna, masa sklepików i tawern). Plaża przy hotelu super! duża i dość szeroka, morze cieplutkie i plytkie, u nas były duze fale i masa zabawy:). jesli nie chcecie wydawac kasy na lezaki to polecam lewą część plaży (patrząc od hotelu - obok stoiska sportów wodnych) można sie spokojnie rozbic na kocyku). Basen w hotelu bardzo głęboki, mysle nawet ze dla malych dzieci niebezpieczny. Obsluga w hotelu taka sobie, czasem trzeba bylo chwile poczekac na napój ale nie stwarza to wielkiego problemu. Byly jakies animacje dla dzieci ale nie wiem jakie bo jechalismy w 4 dorosle osoby wiec nie korzystalismy za bardzo;). Bylo też sporo rodzin z dziećmi więc można na miejscu sie wspólnie skumać:) W hotelu duzo polaków, rosian, litwinow i czechow. Pogoda SUPER!!! Nie wiem skąd się wziely negatywne opinie, wiadomo nie wszystko było idealne ale cena do jakośći bardzo dobra! Kreta piekna!! polecam wycieczkę wypozyczonym samochodem:) Podsumowująć wakacje BARDZO UDANE:))) polecam!
IP: 77.253.249.248
dziku
Gość
opis dotyczy talea beach w bali;)
IP: 77.253.249.248
Ricardo
Gość
łyli napisał
Witaj Ricardo!!!
Ja lecę do Amfibii juz we wtorek, i mam nadzieje ze nie bedzie zle a z tego co piszesz tak wnioskuje.
Jak możesz to napisz coś wiecej jak organizacja lotu i transferu z lotniska bo opinie na ten temat biura Aquamaris nie były wesołe,
A także jak wrażenia ogólne z hotelu.

Więc tak: co do organizacji nie mam żadnych zastrzeżeń
na lotnisku ok 2.20 przed odlotem byli już pracownicy Aquamaris (2 osoby)
i rozdawali papiery oraz kierowali do odprawy bagażowej
W Burgas po przylocie czekali na nas rezydenci i kierowali do odpowiednich autobusów
które rozwożą do hoteli
Pracownicy Aquamaris są zawsze ubrani w błękitne koszulki z ich logo
Rezydent prowadzi cię do hotelu załatwia co trzeba i tyle
Spotkania z Rezydentem w Amfibi były codziennie o godz 14 ale on wam powie co i jak
Hotelem zajmuje się Rezydent FARID
fajny i kompetentny gość nie ma z nim żadnych problemów załatwi co tam trzeba.
Co to hotelu to ja nie narzekałem ,pokoje schludne czyste ,co dwa dni sprzątają
obsługa bardzo fajna i miła
blisko na plażę, a wogóle to hotel znajduje się w jedynym miejscu słonecznego brzegu
gdzie można swoje ręczniki rozłożyć na plaży nad samą wodą bo gdzie indziej wszystko jest
płatne 7lewa za parasol i 7 za leżak i nie ma miejsca na swój ręcznik
IP: 87.205.43.155
Łyli
Gość
Wielkie dzięki Ricardo!!!
Mam nadzieje że pogoda nam dopisze i o nic innego się już nie martwie.
IP: 77.223.228.214
Użytkownik
Xarika napisał
ankada nie wszyscy w tym wątku jadą na all inc.

Dlatego piszę za siebie i do tych co wykupili All inc
Użytkownik
umptosława napisał
Do anonim.Lecimy nad morze nie po to,aby przesiadywac w hotelu cale dnie.Hotel3*** nie jest hotelem lux!!! Jednak aby mieć minimum czysto i schludnie trzeba za to zaplacić,nic nie ma za damo. Nie wiem co to może być za oferta za 5.000-rodzina 4 osobowa a w tym jeszcze samolot. Potem tacy jak Ty wracają i straszą ludzi,wystawiają biuru negatywną opinie .

tak jest umptosława zgadzam się z Twoją wypowiedzią jak chcesz aby było schludnie i wszystko ok to trzeba zapłacić min 7-8 tyś.Ale jak widać już na samym początku przygoda z Aquamaris będzie ciekawa i pełna walki, no cóż za późno aby się wycofać. Trzeba walczyć o swoje
Maciek
Gość
My już jesteśmy spakowani Aeolis Thassos - u nas weekend 13 stopni , a tam 30 ehhhh.... wreszcie urlop.
Lubinianka - masz jakieś wiadomości od Kaki?
Albo może pojawił się ktoś nowy z Aeolis - z dobrymi wieściami
IP: 89.77.56.91
Adi
Gość
Witam!

My lecimy w 4 osoby 6 lipca z warszawy na Krete Hotel Talea Beach na dwa tygodnie aż się boje z tych komentarzy ale zaryzykujemy, czy możecie powiedzieć na jakie wycieczki fakultatywne warto jechać i a na jakie szkoda kasy oraz gdzie tanio wynająć samochód Pozdrawiam
adi14011@gmail.com
IP: 194.8.68.63

Strona: « < ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... > »

Forum turystyczne » AQUAMARIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij