» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » AQUAMARIS

AQUAMARIS

Strona: « < ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... > »

Autor Treść
Użytkownik
rozmawialam z Panią z aqua.. i odnośnie tej opłaty promowej to napewno dostaniemy pokwitowanie przy wpłacie na lotnisku , i to mi wystarcza :lol: , ..... mam ogromna prozbe do Was którzy teraz tam będziecie , jakies namiary na wypożyczalnie auta ;) proszę!! :) bo to co znalazłam na internecie to zabija ceną(10dni suzuki-2600zł :shock: a malutki opel 1800zł :shock: )wiec jakby mozna prosic o lokalne telefony ,bo napewno na wyspie jest taniej niż w necie
IP: 89.74.97.131
Ara
Gość
Fragment z innego fora pobyt w czerwcu b.r. cyt."Samochód - my wypożyczaliśmy Kia Picanto raz na 3 dni, zapłaciliśmy 65 euro, potem na 2 dni 50 euro. bez limitu km, ale wiem, że na 1 zień ktoś brał i był limit 100km, potem jakieś chyba 0,40 za km. Tylko, że to sa ceny z czerwca z wypożyczalni Speedy. To jest jeszcze niski sezon, późneij może być trochę drożej i na pewno drożej mają w wypożyczalni Potos (za ten sam samochód za który daliśmy 65, chcieli ponad 80). Są też mniejsze autka typu Matiz, oczywiście terenówki, quad 60 euro dzień."
Znajomy wypożyczył na 10 dni Kia Piccanto za 200 euro tyle że w zeszłym roku.
Zajrzyj tu www.4ucars.gr www.thassosrentacar.com
IP: 78.8.254.10
Użytkownik
dziękuję :) już wysyłam tam zapytania o autko :)
Maciek
Gość
do Katera
ALBATROS PALACE ***** HURGHADA - przepiękny hotel. Rewelacja! polecam!
IP: 89.77.56.91
Kater
Gość
Dzieki Maciek, juz sprawdzilam, ale waham sie pomiedzy Albatrosem a Jungle Aqua Park ( tez bardzo polecany):) powodzenia
IP: 213.5.7.33
Busy
Gość
Witam
lecę do Minos Bay/Kreta/Amnissos 06.07.2011 z Warszawy
czy mogę prosić o opinię o hotelu
IP: 178.73.63.208
Maciek
Gość
4ucars ma fajne ceny - dzięki za link,
IP: 89.77.56.91
Xarika
Gość
Lublinianka dzięki za informację, cieszę się że dostaniemy pokwitowanie za wpłątę tych 40 euro :)
My już w większości zaopatrzeni jesteśmy w potrzebne rzeczy i jeszcze tylko 10 dni do wylotu :mrgreen:
Teraz planujemy sobie co zwiedzimy, na pewno będzie to górska miejscowość Theologos i wioska Kastro, może ktoś był? Ponoć niesamowite wrażenia :D
IP: 87.99.103.223
Użytkownik
cześc Xarika w tej pierwszej miejscowosci są ponoc niesamowite wieczorki greckie :) wiec i ja tam zawitam napewno , no i oczywiscie plaza sariala -marble beach (ta marmurkowa)różnie ją nazywają , jak jedziesz w kierunku Makryammos. troszkę Wam zazdroszczę bo też już bym chciała tam byc ;) nie bierzcie wycieczek fakultatywnych bo prywatnie samemu wychodzi znacznie taniej , jakos bedzie trzeba sobie zrekompensowac ten wydatek promowy :mrgreen: ja wolę samemu zwiedzac a nie pedzic za przewodnikiem tam gdzie on chce :) życzę udanego wypoczynku,
Xarika
Gość
Dokładnie, my też zawsze sami sobie zwiedzamy, nie ma to jak liczyć samemu na siebie, nikt Cię nie pogania i tak jak piszesz nie zarabia na Tobie :) A zwiedzając samemu można ćwiczyć grekę bo język ten nam się strasznie spodobał więc będzie mnóstwo okazji żeby skonfrontować to czego się człowiek cały czas uczy, tam na miejscu z Grekami ;)
My akurat będziemy niedaleko Makryammos to z pewnością udamy się na Saliara beach, faktycznie przepiękna jest na zdjęciach :) O tych wieczorkach greckich tam, w Theologos też czytałam że dużo ludzi jest bardzo zadowolonych.
A Wasz wyjazd też już się zbliża wielkimi krokami, jeszcze trochę ;)
IP: 87.99.103.223
Julka
Gość
Witam, dziś w nocy wróciliśmy z Krety. Byliśmy w hotelu Malia Resort. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Było kilka niedociągnięć, ale ogólnie super. Transfer z lotniska i na lotnisko bez problemów. Pokoje faktycznie trochę małe, ale za to jak dla mnie to łóżka duże, że bez problemu moglibyśmy się wyspać z dzieckiem (2-latkiem), bez dopłaty dostaliśmy łóżeczko turystyczne, klimatyzacja bezpłatna i sterowana indywidualnie, niestety nie ma suszarki do włosów ( w ofercie piszą, że jest), są lodóweczki i TV z polskimi programami ( TVS oraz TV POLONIA ). Pokój mieliśmy od strony ulicy i nocami było nawet cicho, w ciągu dnia słychać było najczęściej motocykle i quady. W hotelu jest mały plac zabaw dla dzieci, basen faktycznie niezbyt duży, ale i tak prawie cały czas pusty, bo większość turystów leżało sobie na leżaczku koło basenu, a pływało w morzu. Jedzenie dobre i wcale nie wydzielane. Raz tylko podali potrawy i grilla i to na początku wydzielano, ale moim zdaniem bardzo dobrze, bo zdarzali się tacy, że nie ważne czy zjedzą i czy ktoś inny też miałby na to ochotę trzeba było załadować pełny talerz. Fakt, że dużo było sałatek, często był makaron z mięsem lub spagetti, albo lazania, rzadko było mięso osobno i do tego np ziemniaki, ale nie było dnia, żebyśmy się nie najedli. Napoje podawane były w tych godzinach, które są wypisane w ofercie, ale nie było problemu jak poszedłeś z drinkiem lub z piwkiem na plaże lub leżaczek. Napoje były zawsze w szklankach, nie w palastikach. Do plaży bardzo blisko, plaża bardzo fajna, morze czyste daleko było płytko. Rezydenci bardzo fajni, obsługa też, jedynie Pani animatorka niestety nie nadaje się do pełnionej funkcji, czasami mieliśmy wrażenie, że bardziej zależy jej na reklamie baru u Mika oraz stadniny koni w Polsce niż na zorganizowaniu zajęć dla turystów. My z małym dzieckiem nie nastawialiśmy się na nocne zabawy, więc Pani animator była man raczej zbędna, ale czasami Pani przesadzała. Stosownymi uwagami podzieliliśmy się z Panią rezydent przy odlocie. Myślę, że Malia Resort jest całkiem fajnym miejscem na spędzenie wakacji, tzn my jesteśmy bardzo zadowoleni, jak dla nas te wakacje były super nie doczepilibyśmy się do niczego ( poza Panią animator), ale pewnie znajdą się osoby, którym coś nie pasowało.
Pozdrawiam i szczerze polecam
IP: 87.205.179.122
Beata
Gość
wow;D W końcu jakaś pozytywna opinia o Malia Resort. Po poprzednich byłam załamana, myslalam nawet nad zmiana hotelu, ale zaden inny nie ma tak blisko do piaszczystej plazy. Mam tylko nadzieje,ze to prawdziwa opinia, a nie kolejnej osoby z jakiegos biura podrozy.. Julka, mialabys moze jakies fotki tego hotelu i okolicy? :) Mega mnie pocieszylas ta opinia THX!
IP: 78.8.3.130
basiak
Gość
hej, leci ktos 6 lipca do malia resort? ....prosze o kontakt basiak_86_86@o2.pl
IP: 87.101.18.85
umptosława
Gość
Leci ktoś 6go lipca na Rodos?
IP: 78.88.187.253
milka
Gość
Malia Resort!
Wcześniej już zamieściłam opinie na temat tego hotelu i były takie same jak zamieszczone przez Julka czyli bardzo pozytywne. I nie jestem pracownikiem biura mi sie poprostu tam podobało. Więc radziła bym nie zamartwiać sie jadącym do tego hotelu bo naprawde jest ok a plaża najładniejsza na wyspie.
IP: 195.66.86.254
Julka
Gość
Nie jestem pracownikiem, tylko zwykłym turystą, myślę, że za tą cenę, którą zapłaciliśmy to nie mamy się czego czepiać. Hotel wg mnie to jakieś 2*, nie jak twierdzi aquamaris, że 4*. Mam kilka zdjęć, ale te z oferty są autentyczne, tylko pokoje mieliśmy inne niż te co w ofercie, ale nie mieliśmy wykupionego widoku na morze, a te pokoje podobno są w wyższym standardzie. Plaża faktycznie bliziutko i bardzo ładna.
myszek
Gość
Jezeli można wiedzieć,jaka była cena do tego hotelu malia resort?
MILKA
Gość
Ja nie zapłaciłam za hotel z widokiem na morze ale taki dostałam(na początku miałam pokój na samym dziedzińcu ale był przy placu zabaw dla dzieci(głośno) i go po tygodniu nam bez problemu zmienili na pokój chyba 22 na pierwszym pietrze fajniejszy z balkonem w budynku głównym. Wycieczkę kupiłam w styczniu za wycieczkę zapłaciłam 1886zł.ale lot się odbył z Katowic a nie z Warszawy więc 80zł. dostałam na dojazd z Warszawy do Katowic.
myszek
Gość
1886zł to jest cena za tydzień? czy za 2.?
MILKA
Gość
A i dodam jeszcze że pani animatorka to śmiech na sali dosłownie bo jeszcze nigdy sie tak nie uśmiałam i nie tylko ja a cały autobus, ludzie nawet kręcili film z tego co ona wygadywała musze poszukać bo może jest już w internecie przynajmniej było wesoło :P
Użytkownik
Witam sprzedam pobyt w Hotelu Aeolis dla 4 osób dorosłych termin 1.08-15.08 ponoszę wszelkie koszty przepisania- jechałem tam tylko ze względu na dzieci.
Po przeczytaniu opinii to nie jest hotel dla dzieci
IP: 83.17.158.146
EwaB511
Gość
ja za "wczasy" w malia resort placilam 1530 zł od osoby za tydzień nawet niecały bo wylot był 1 czerwca o godz 19.10 bylam na miejscu o godz 1.00 w nocy dnia 2 czerwca...ale na błedach się uczymy-na przyszłość będę patrzec na hotele dobrze oceniane i na biura które cieszą się dobra renoma od lat... Nie ma co nabierac sie na niskie ceny i ladny katalog...malia resort to szczyt wiochy!
IP: 95.50.11.114
Julka
Gość
My kupowaliśmy wczasy w marcu i płaciliśmy 1776 od osoby za tydzień, dziecko powyżej 2 lat chyba 1290, potem musieliśmy dopłacić jeszcze po 142 zł od osoby ze względu na wyższe opłaty paliwowe czy coś tam.
Mango
Gość
Do EwaB511: a za 1530 zl na co Ty liczylas ? Na uslugujacych Ci niewolnikow, pozlacane posadzki w lazience i retauracje gdzie jadaja prezydenci, do tego prywatny samolot i dojazd limuzyna do hotelu? Ludzie ja widze polowa z Was poupadala na glowe. Za to co placicie to macie. Nie liczcie na raj za takie pieniadze. Te same pieniadze wydacie jadac nad polskie moze na pole namiotowe. Wiec cieszcie sie sloncem, plazami i tym co macie a nie placzecie jak dzieci, ze strachu to najlepiej wezcie sobie tabletki na uspokojenie i zamowcie wizyte u psychiatry juz teraz bo co drugi widze szuka tanich ofert a wymaga luksusow jak by placil duze pieniadze. Kiedys za takie pieniadze to ludzie mogli sobie co najwyzej kupic buty a nie jechac na 2 tygodnie za granice i nie narzekali. Dziekuje
IP: 94.69.159.61
lolek
Gość
Witam

Jestem świeżo po powrocie z Malia Resort, wiec mogę napisać kilka zdań od siebie.
Na wakacje pojechałem z żoną i 15 miesięczną córeczką .
Co do hotelu i samego ośrodka to naprawdę jest OK, mamy basen , plac zabaw dla dzieci ,darmowe leżaki na ośrodku- bo na plaży trzeba zapłacić , jedzenie dobre , miła obsługa zwłaszcza szef , rezydenci też ok , no i fajne położenie samego ośrodka , bo nie jest w centrum i masz bliziutko do plaży .
Osoby które wypisują ,że jedzenie nie dobre lub narzekają na brak mięsa przesadzają , jedzenie było dobre i mięso też było ,więc proszę się przejmować tymi opiniami..
Dużo zależy od pokoju który się dostanie , po przyjeździe dostaliśmy pokój bez balkonu , z małym okienkiem i widokiem na budynek obok ,więc gdybym tam został z pewnością nie byłbym tak zadowolony z pobytu w Malia Resort , ale na szczęście ukłony w stronę rezydentki Sylwii , która po rozmowie z szefem załatwiła mi pokój gdzie mieliśmy widok na morze , więc było o niebo lepiej:)
W samym ośrodku praktycznie bez wychodzenia na miasto spędziliśmy 2 dni i naprawdę było super i dziecko miało co robić - basen , plaża , plac zabaw i my również się nie nudziliśmy.
Jeżeli chodzi o samą Malię to nie jest to dobre miejsce dla rodzin z dziećmi , jest to jedna wielka imprezownia dla anglików których w Malii jest ok 80% i jestem zaskoczony , że agentka w biurze polecała nam tą miejscowość.
Ale tak jak pisałem powyżej miło spędzaliśmy czas w ośrodku.
Animatorka kompletnie nic nie robiła , fajną ma pracę siedzi i nic nie robi i jeszcze jej płacą , w autobusie jadąc na lotnisko puściła pamiętnik animatorki żeby się ludzie wpisali ,więc pojawiło się tam kilka fajnych wpisów hehe.

Muszę kończyć , później mogę coś dopisać ,jeżeli ktoś ma pytania proszę pytać.
Pozdrawiam
IP: 89.77.182.198

Strona: « < ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... > »

Forum turystyczne » AQUAMARIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij