» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » AQUAMARIS

AQUAMARIS

Strona: « < ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... > »

Autor Treść
Użytkownik
Maciek napisał
My już jesteśmy spakowani Aeolis Thassos - u nas weekend 13 stopni , a tam 30 ehhhh.... wreszcie urlop.
Lubinianka - masz jakieś wiadomości od Kaki?
Albo może pojawił się ktoś nowy z Aeolis - z dobrymi wieściami

nic mi nie wiadomo więcej od kaka ...., teraz to na WASZĄ opinie będę czekac, , trochę zazdroszcze bo tu trzeba znów wyjąc kurtki :'( a tam uuuupał :lol
jak będzie mozliwośc to napisz na forum co i jak , im więcej optymistycznych relacji z hotelu tym lżej na sercu :lol: życze udanych wczasów,
IP: 89.74.97.131
Maciek
Gość
Lublinianka - na forum nie napiszę bo nie biorę kompa - no forum pojawię się 20.07 , ale jak chcesz to podaj nr lub e-mail - to się postaram coś sklecić na miejscu :D
Teraz są tylko pozytywne emocje - bedzie super , zapisaliśmy nr do wypożyczalni w limenaria i potos i bedziemy zwiedzać wyspę , pić drinki, jeść lokalne specjały i odpoczywać przez 2 tygodnie :P na pięknych plażach
IP: 89.77.56.91
Użytkownik
i tego WAM życzę!!!!!!!!!!!!!!!!! bo na tym polega i mojej rodzinki urlop :) jeśli będziesz miał mozliwosc to prosze o jakieś wiadomości to mój mail magda-325@tlen.pl
bo ja dopiero zawitam na thassos 25.07 :( jeszcze tyle czasu a tez juz bym chciala poleniuchowac z rodzinką ;) , Pozdrawiam :)
Xarika
Gość
Maciek- udanego urlopu Wam życzę :)
IP: 77.253.251.151
anonim.
Gość
witam , 27 lipca lecę z rodzina do hotelu Minos Bay proszę o informację po powrocie, pozdrawiam- robi
IP: 79.175.221.128
Iwona
Gość
Prosze dajcie znać jaka jest prawda z tym nieszczęsnym hotelem ALEOLIS lęce 25.07.2011r.
z W-wy moje namiary wewereki@onet.pl.
IP: 83.24.163.134
Maciek
Gość
Lublinianka - wiadomosc na twojej poczcie.
Pozdrowienia dla wszystkich - jutro wylot do Aeolis
IP: 178.37.150.62
Użytkownik
dzięki , :) miłej podróży :) :)
milka
Gość
myszek napisał
1886zł to jest cena za tydzień? czy za 2.?
To było za 2 tygodnie.
IP: 195.66.86.254
Ara
Gość
Pierwsze turnusy nie wyraziły zbyt pochlebnych opinii o tym hotelu , możesz je znaleźć zarówno na stronkach biur podróży jak i we wcześniejszych postach. Ja też tam jadę 1.08 i mam nadzieję że "niedociągnięcia" zostaną do tego czasu usunięte :)
IP: 78.8.254.10
Ara
Gość
Ara napisał
Pierwsze turnusy nie wyraziły zbyt pochlebnych opinii o tym hotelu , możesz je znaleźć zarówno na stronkach biur podróży jak i we wcześniejszych postach. Ja też tam jadę 1.08 i mam nadzieję że "niedociągnięcia" zostaną do tego czasu usunięte :)

Chodziło mi o Aeolis
IP: 78.8.254.10
Karo
Gość
Witam, lecę do Malia Resort 31.08 z Katowic, leci ktoś może w tym terminie? :) :)
Troszkę przestraszyłam się po niektorych opiniach, ale widzę też że przybyło troche zadowolonych ludzi. Sądzę że największe rozczarowanie jest z powodu kategorii hotelu, gdyby ludzie byli przygotowani na 2* to nie byłoby takich problemów i rozczarowań. Ważne by fajnie spędzić urlop który jest przecież do wypoczywania, jeszcze w tak pięknym miejscu jak Kreta a nie do siedzenia w hotelu, w dodatku plusem jest genialne położenie.
Pozdrawiam :)
IP: 94.40.112.5
madlen
Gość
Witam!
Mam wykupione wczasy w Aeolis od 25.07. i jak czytam to forum to mam gęsią sórkę ze starchu:(
Lubinianka czy Maciek dał Ci znać co zastał na miejscu? Będę wdzięczna za info. Pozdrawiam
IP: 91.150.151.199
Staszek
Gość
Witam,
Byłem z rodziną rok temu z Biurem OKServices w Paralii hotel Principal (lot z Katowic) bliśmy zadowoleni (hotel mały ale nowy tak jak w internecie). Rok temu też czytałem straszne opinie ale może ja trafiłem na czas gdzie nie było problemów. W tym roku zainteresowała mnie oferta na Kretę z Aquamaris hotel "Minos Bay" może ktoś był i może się podzielić uwagami

Pozdrawiam
IP: 194.120.16.101
mery
Gość
Lublinianka masz może jakieś info od Maćka?
IP: 87.251.224.208
Xarika
Gość
Wydaje mi się, że na Thassos będzie się gdzieś koło godziny 19.00. Przynajmniej tak z moich wyliczeń wyszło, więc Maciek pewnie jeszcze nie zdążył się porządnie wypakować. Wylot był o czasie bo sprawdzałam na stronie Pyrzowic, leci się gdzieś koło 1h 30 min, do tego odprawa i prawie 2h jazdy autokarem do Keramoti, prom na Thassos ok 40 minut i autokarem do hotelu to pewnie niedawno dojechali :)
Xarika
Gość
No chyba, że Maciek leciał z Warszawy to pewnie już dawno jest :)
Użytkownik
madlen napisał
Witam!
Mam wykupione wczasy w Aeolis od 25.07. i jak czytam to forum to mam gęsią sórkę ze starchu:(
Lubinianka czy Maciek dał Ci znać co zastał na miejscu? Będę wdzięczna za info. Pozdrawiam

Witam.......... , jeszcze nic nie wiem od Macka..., miał miec lot o 13 i bedzie na miejscu pod wieczór , obiecał że da znac , a ja nie chodzę spac z kurami :) więc od razu jak tylko napisze sms to dam WAM znac,
Ja nie martwię się bo co turnus to raczej jest już coraz lepiej i bądzmy dobrej myśli :)
też jedziecie z Warszawy?? :)
Użytkownik
Xarika napisał
Wydaje mi się, że na Thassos będzie się gdzieś koło godziny 19.00. Przynajmniej tak z moich wyliczeń wyszło, więc Maciek pewnie jeszcze nie zdążył się porządnie wypakować. Wylot był o czasie bo sprawdzałam na stronie Pyrzowic, leci się gdzieś koło 1h 30 min, do tego odprawa i prawie 2h jazdy autokarem do Keramoti, prom na Thassos ok 40 minut i autokarem do hotelu to pewnie niedawno dojechali :)

do grecji leci się jakies 2- 2.5h(zmiana czasu)tak wcześniej do salonik leciałam :) napewno będzie troche pózniej , bo nie wszyscy jada do tego samego hotelu a astris jest prawie na końcu wyspy :) i najpierw wysadzą innych w tej miejscowości gdzie Wy będziecie , potem ich , ale jak Maciek da znac to napiszę :) Ty napewno jestes już po mału spakowana :) zazdroszcze , jak ten czas się ciagnie :'( a znów na wczasach leci jak opentany :mrgreen:
Xarika
Gość
Tak, tak, ja policzyłam tylko i wyłącznie sam lot, widziałam że w Salonikach ten dzisiejszy lot Enter Air, którym leciał Maciek wylądował po 1h i 40 minutach lotu a jako, że lecę ten pierwszy raz to chciałam wiedzieć na jak długi lot się przygotować więc śledziłam lot na takiej fajnej stronce flightradar :) A właśnie przed chwileczką ten sam samolot powrócił do Pyrzowic ;)A my rzeczywiście powoli się pakujemy, jeszcze tylko kilka rzeczy muszę dokupić i czekamy na poniedziałek :) i też powoli zaczynamy mieć tak zwane reisefieber, zresztą przed każdą podróżą to odczuwam ;)
Lubinianka, jeszcze tylko trochę do Waszego wyjazdu :)
Użytkownik
Maciek napisał........."Jesteśmy w szoku..pozytywnym.Do hotelu dojechaliśmy o 20stej naszego czasu.Specjalnie czekali z kolacją.Jedzenie fajne.Pokoje super, wszyscy mili , baseny też super , właśnie siedzimy przy basenie z piwem , gra muzyka , Jest super. Byłem w wielu hotelach a ten jest narazie rewelacja,,bez obaw. Jutro napiszę coś więcej.".............
więc wychodzi na to że nie mamy się co martwic, od poprzednie tury wczasów widac że idzie ku lepszemu,, jak będę coś wiedziała to napewno napiszę , chyba że Maciek sam na forum napisze...
pozdrawiam wszystkich co czekali na info.., i tych co lecą tak jak ja - 25.07 :)
Xarika
Gość
No widzicie, to macie super wieści :)Nic tylko wyjeżdżać :-)
gość
Gość
Czy te informacje dotyczą hotelu Aeolis na Thassos?
IP: 89.228.65.38
jaszy
Gość
:P Super wielkie dzięki. My jedziemy do Aeolis 18.07 i też czekaliśmy na każdą (dobrą) wiadomość. Życzymy miłego wypoczynku Maćkowi i czekamy (jak wielu innych) na dalsze info. 8)
IP: 62.87.146.208
Użytkownik
Wrócilismy z Krety w zeszłym tygodniu. Bylismy w Malia Resort. Ekskluzywnie nie było, ale za tą cene to całkiem dobre warunki(ok 1700 za tydzień). Zakwaterowano nas w budynku głównym tzn tym w ktorym jest recepcja. Tam są najświeższe pokoje po remoncie. Hotel położony jest bajecznie, przy wyzszej fali dochodzą one prawie pod bok budynku. Posiłki również w barze przy samym zejściu na plaże. Plaża ładna, piaszczysta, jednak na tyle blisko są leżaki hotelowe że nie płaciliśmy za wynajem tych na plaży. Basen jest mały i szczerze powiem że ani razu do niego nie weszłam, gdyż codziennie chodziliśmy się kąpać do morza, a opalanko na ośrodku. Jedzenie inne niż u nas, cześć się powtarzała, ale też codziennie pojawiało się cos nowego. Mięsa niedużo, ale spokojnie starczało. Jeśli chodzi o wydzielane porcje to były to raz szaszłyki z grilla i ciasto na deserach. Troche zawiodło mnie to że allinclusive było tylko w wybranych godzinach - tyczyło sie to również napojów, nie tyko alkoholu. Ale tak było w ofercie więc nie mozna się było czepiać. Drinki i piwko faktycznie wydawane konkretnej osobie, ale jak barman nas skojarzył kto jest kto to spokojnie nalał dla też piwko dla męża czy żony. Gość na barze- Max- bardzo sympatyczny i luzacki człowiek, nie zgodze sie z tym co ktoś napisał że to gbur. Pokoje nie duże ale nie pojechalismy tam siedziec w pokoju. Łazienka czysta, choć mała. Nie było kabin ani zasłon prysznicowych tylko sam brodzik, ale woda super ściekała do kratki i nigdy nie było jeziora na podłodze w łazience. Za to wyspać się było można super. Mielismy łóżko conajmniej 160. Byliśmy z dzieckiem i jak dosunęliśmy jeszcze pojedyncze łóżko to mielismy chyba 250 albo lepiej szerokie łoże. W pokoju dobrze działająca klima i telewizor. Sprzątanie codziennie, ręczniki wymienione chyba co drugi albo trzeci dzień. Znajomi mieli pokój na miasto i było dość głośno wieczorem z pobliskiej dyskoteki ale za to mieli duży balkon i można było sobie posiedziec gdy dzieciaki spały. W centrum Malii wieczorem dopiero zaczyna się życie i trzeźwiejący Anglicy idą uzupełnić promile. Jest ich tam na pęczki i z pewnością dobrze się bawią. Jeśli chodzi o dyskoteki to byliśmy w Candy Clubie i była spoko imprezka, ale wracając do Malia resort. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni- głównie ze wspaniałej lokalizacji ale wypocząć tez wypoczęliśmy i nie spotkała nas żadna nieprzyjemna przygoda. Rezydent p. Wojtek jak dla mnie spoko,robił co do niego należało i jak był poproszony o pomoc to pomógł (znajomym wyskoczyła wizyta u lekarza z dzieckiem i można było liczyć na jego pomoc). Ze swoich obowiązków za kompletnie nie wywiązywała sie pani animator Karolina, którą po dwóch dniach zaczęliśmy nazywac panią "amator". Tak więc jej praca ograniczała sie do lansowania przy barze u Mika, a przechodząc obok ogródka zabaw dla dzieci kopała w zabawki, które dzieciaki rozniosły po placu obok. Jeśli ktos wrzuci na youtuba jej brednie w autokarze to polecam kabaret. Tragedia!!! Nie wiem skąd oni wytrzasnęli tą panne. Reasumując - to z czystym sumieniem polecam, chyba że ktoś woli wyrzucić tysiaczka więcej o osoby to wtedy się do niczego nie doczepi chociaż jak ktoś szuka dziury w całym to zawsze znajdzie:)
IP: 77.255.76.53

Strona: « < ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... > »

Forum turystyczne » AQUAMARIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij